Uzerime iftira atmislar, birde dava acmislar bana

Ayyy hatırladim sizi. Ama o zamanlar size hakkınızı hukuki yollarla arayın demiştik . ah ah neden erken davranmadiniz ki. Arkadaşınızın çocuğu vardı sanırım onlar gezerken siz çocuğa bakiyordunuz falan

evet cnm aynen .. Allah beni kurtardi o arkadas musvettelerinden... iliskimi tamamen kestim rahatladim.. bugunki konum ise tatilde yasamis oldugum baska bir olaydi.. konuyu ilk actigimda hakkimda dava acildigini zannetmistim.. elim ayagima dolasti, sonra tekrar e devletten inceledim.. konuyu duzenledim zaten.. simdi ben sikayetci konumundayim yani mustekiyim .. durusma tarihi vermisler, katilmam gerekiyormus .. saka gibi.. avukatlara daniscam artik .. durusmaya gitmem mumkun degil zaten.. gulermisin aglarmisin..

Eski konunda zaten kazadan bahsetmiyorsun. İlerleyen sayfalarda var diyorsun açıklama. Oofff daraldım resmen. Ya iki satır olayi yazmaya useniyorsun. Sıkıldım

Sen mağdursun, belliki kamu davası açılmış. Hiç canını sıkma karşı taraf düşünsün.

Bir başka sonuç da anlamadan dinlemeden kimseye iftira atmamak gerekiyormuş..
Ne kadar kötü olurlarsa olsun sonuçta siz istediğiniz için onlarla birlikte oldunuz..
Bu sizin tasarrufunuzdaydı ayrıca..

Sen müşteki isen dava senin için açılmış oluyor. Yani kamu davası açılmış. Karşı tarafa karşı
yanlış mı anladım ?

Sorunu anlatamadım o kişi sanık işte sizde şikayetçi olansınız dava açılmış sorun nedir ki

Bir başka sonuç da anlamadan dinlemeden kimseye iftira atmamak gerekiyormuş..
Ne kadar kötü olurlarsa olsun sonuçta siz istediğiniz için onlarla birlikte oldunuz..
Bu sizin tasarrufunuzdaydı ayrıca..
Benim kimseye iftira attigim filan yok, bos islerle ugrasmam ben, kisiligime ters bu tarz seyler.. konumu duzenlendim zaten basligi degistiremiyorum..

Eski konunda zaten kazadan bahsetmiyorsun. İlerleyen sayfalarda var diyorsun açıklama. Oofff daraldım resmen. Ya iki satır olayi yazmaya useniyorsun. Sıkıldım
cnm ben hakkimda dava acildigini zannediyordum.. kanunu okuyuncada kaza maza yaziyordu.. sonra detayli bir sekilde baktigimda, tatildeyken yasamis oldugum bir olayda magdur taraf bendim, ve polisler dolandiriciyi suc ustu yakaladi.. bende o gun ifade vermistim, imza atmistim, ceza davasi acilmis o sahisin hakkinda ve benide musteki konumuna sokmuslar.. yani sikayetci oldum evet.. eski konumda bu arkadas musvettelerinin bana yapmis olduklariyla ilgili.. konuyu duzenledim fakat basligini degistiremedim..

mahkeme falan uğraşma boşver başına iş alma evini bulurlar falan

Ben anlamadım şimdi.Sizi de müşteki olarak yazmışlar??? Müşteki ''Şikayetçi olan kişi'' demek.Sanıkta şikayetçi olduğunuz suçlu kişi. E siz herhangi biyere şikayetçi olmadıysanız şayet siz nasıl müşteki oluyorsunuz? Acaba tatile gitmiş olduğunuz diğer arkadaşlarınız sanık diye bahsedilen şahıstan şikayetçi olduda, tatile hep birlikte gittiğiniz için ''sizinle birlikte kim vardı'' sorusuna cevaben kendileriyle birlikte sizinde adınızı vermişler? Şayet öyleyse bile neden dert ediyorsunuz? Dava size karşı değil sanık diye geçen şahsa karşı açılmış. Sizin yaşanan olaydan birebir bir şikayetiniz yoksa şayet mahkemeye gitmezsiniz bile olur biter.Birebir şikayetçi olduğunuzda bile gitmek zorunda değilken böyle bir seyi neden dert ettiniz? Ve size neden iftira atılmış olsunki? dava size açılmamış??????

Eğer uzamasin istemiyorsan yani amacın uğraşmak değil ise. Bir dilekçe yaz şikayetçi olmadığına uzlastiginiza dair, bunu davanin açıldığı adliyeye ver. Dava görülecektir. Ama senin dilekcende dikkate alınıp karşı taraf ceza almadan kapanacaktır. bu dava uzayabilir bir iki duruşma daha görülebilir telaşlanma. Sen vagectigini dilekçeyle sundugun sürece dava kapanır. Böyle bir durum başımdan yeni geçtiği için aydınlatmak istedim. Geçmiş olsun.

Cnm bastan davanin bana acildigini zannettim, konunun basliginida ona gore yazdim .. ama sonradan detayli bir sekilde okudum musteki konumundaymisim.. konunun basliginida degistiremiyorum, konuyuda duzenledim zaten.. hatirladigima gore park dolandiricisi tarafindan magdur oldum ve sivil polisler onu suc ustu yakalamisti.. orada ifade vermistim.. olayi anlatmistim ve imza atmistim.. ceza davasi acilmis sahisa karsi, benide musteki konumuna koymuslar.. durusma tarihi filan verilmis ama ben katilamam yani..

Sagol cnm destegin icin.. ben zaten durusmaya katilamam ve katilmamda.. kimlik bilgilerime ulasilirsa zarar goren ben olurum .. bir yondende tabikide adaletsizlikten nefret ediyorum, yanlarina kar kalmasini istemiyorum.. ama guvenligim icin mahkemeye dilekce yazicam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…