- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Burada suçsuz olan kişi sizsiniz.Ne demek ya gecenin bi vaktinde kızcağız ağlayarak eşim eve gelsin diyor ondan sonra tekrar arayıpda kızım ne oldu denmiyor.Yanık ciddi veya değil ,ya çok ciddi bişey olsaydı.Ben suçlunun eşi ve de eşinin annesi olduğunu düşünüyorum.O vaziyette de kimse üstüme kaynar su döküldü ,lütfen söylermisiniz hemen eve gelsin falan diye anlatmazdı herhalde telefonda, kendimizi kandırmayalım.
Siz öncelikle kendinize saygı duyun ve kendinizi önemseyin.
Ne demek hastaneye gitmemek ve o acıyı çekmek
Hiç mi kıymetiniz yok sizin?
Çok geçmiş olsun
bu olayda tek suçlu var o da sensin smac üzgünümbence abartıyorsun...ciddi derecede yanığı olan insan plan program yapamaz..arar yandım yetişin der...yok kaynanan gelirmiş,kalırmış,yatak yaparmışsın,çamaşırla gezermişsin....bunları düşünemezdin...sen eşini bir hışımla aradın,kayınvaliden çıktı,telefonu eşine vermedi diye bu öfken...
Biz evleneli 7 ay oldu daha öncesinde 7 yıllık bir ilişkimiz vardı
eşimin ailesi hiçbir konuda yardımcı olmadığı gibi abileri eşimden kredi çekip onlara vermesini istedi
bizim düğünümüze 1 ay kala neyse ben buna izin vermdim Neyse benden gizli bir şekilde vermiş çok bir para değil
kızdım ama yıpratmak istemedim evliliğimi.
Eşim dün akşam abisinin evini yani yeni evlenecek olan abisnin evinin
dolaplarını yapmaya gitti çok sinirlendim ben ona yapma dedim bak onlar bize destek olmayı bırak köstek bile
oldular dedim baktım dinlemiyor yapsın dedim eminim abisi ona en büyük kazığı evlendikten sonra atacak
Dün aradım işten eve gelince saat 18.00 de eve gelirken ekmek almasını yemek yapacağımı söyledim
oda abisine gideceğini söyledi saat 19.30 da aradım yemek yaptım nerdesin diye abimlerdeyim dedi bende heralde birazdan çıkar gelir sandım
saat 21.00 oldu sinirlendim yemekleri topladım kendimde yemedim aramasını bekledim aramadı sonra sakinleştirici bir çay yapayım dedim
suyu kaynattım ve mutfakta tüm kaynayan demliği üstüme döktüm ve yandım
annem aradı napıyosun diye kızım kocanı ara gelsin dedi inat ettim bekledim arar beni diye aramadı sonra saat 22.00 lunca ben arayayım dedim hastaneye gidelim tabi bu arada acıdan kıvarınoyrum
ağlayarak aradım annesi çıktı elleri kirli dedi bende ona söyleyin eve gelsin dedim sinirimden
telefonu kapattım saat 23.00 da eve geldi beyfendi bir hışımla ben öyle karnım açık yanık bir şekilde yatıyorum ağlıyorum .
aynen bunları dedi Sen ne saygısız bir kadınsın anneme nasıl öyle davranırsın sen göreceksin smac bağırdı falan sonra
kendi,ne içecek birşeyler aldı içeri geldi ve ne sakarsın sen nasıl çocuk doğurucan gibi laflar etti
çok bozuldum sesimi çıkartmadım bunlar annesinin lafları çünkü sonra annesini aradı kadın beni istedi bende telefonu aldım ben eşime sinirlendim ddim beni arayıp haber vermedi yandım onun için size öyle yaptım kususra bakmayın dedim oda haklısın insanın canı yanarken öyle oluyor dedi.Neyse bizim beyfendi anasıyla arayı düzelttik ya
hadi seni dr agötüreyim acıyomu falan dedi bende hiç birley demedim yattım sabah kalktım portakal suyu sıkmış
aldım içtim onu sonrada ilgilenmeye çalışıyo benle nasılsın iyiim ddim o geçer dedim eninde sonunda ama senin yaptığın sey geçmeyecek
dedim kalbimi kırdın ben canım yanıyor sen saygıdan bahsediyosun beni hiç düşünmedin dedim bak annenlede düzelir herşey ama
senin kırdığın kalbim düzelmeyecek dedim bağırmaya başladı sustum kapıyı kapatıp işe geldim
Yani zaten çok hoşlanmıyorum kayınvalidemden ama o kriz anımda yani eşimi arıyorum telefona annesi çıkıyor
hal hatır sorup böyle ondan yardım dilenmek istemedim gelini bile olarak görmüyorum ben kendimi
okadar yabancıyım o yüzden dedim numaradan gelinlik yapamam sadece eşimi istedim 2 kere istedim ama benim sorumsuz eşim
bir kulağına tuturmadı telefonu
diğer konu telefonda hemen gelsin deyip teli kapatmak..
burda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz...
sizin acı çektiğinizi karşı taraf nerden bilecek,dile getirmemişsin ki....
sizinde tavırlarınızda yanlışlıklar var;
Bir kere abisi yardım için çağırmış tabiki gidicek
neticede kötü de olsa can ciğer kardeş
gitme demek yanlış
ben yapamam şahsen..
diğer konu telefonda hemen gelsin deyip teli kapatmak..
burda kendinizi yanlış ifade etmişsiniz...
sizin acı çektiğinizi karşı taraf nerden bilecek,dile getirmemişsin ki....
eşine gelince ne olursa olsun,seni hastaneye götürmeliydi
annesiyle olan sorunu sonrada sorabilirdi....
iletişim sıkıntısı var..
eşimin ailesi hiçbir konuda yardımcı olmadığı gibi abileri eşimden kredi çekip onlara vermesini istedi
bizim düğünümüze 1 ay kala neyse ben buna izin vermdim Neyse benden gizli bir şekilde vermiş çok bir para değil
dolaplarını yapmaya gitti çok sinirlendim ben ona yapma dedim bak onlar bize destek olmayı bırak köstek bile
oldular dedim baktım dinlemiyor yapsın dedim eminim abisi ona en büyük kazığı evlendikten sonra atacak
Dün aradım işten eve gelince saat 18.00 de eve gelirken ekmek almasını yemek yapacağımı söyledim
oda abisine gideceğini söyledi saat 19.30 da aradım yemek yaptım nerdesin diye abimlerdeyim dedi bende heralde birazdan çıkar gelir sandım
saat 21.00 oldu sinirlendim yemekleri topladım kendimde yemedim aramasını bekledim aramadı sonra sakinleştirici bir çay yapayım dedim
annem aradı napıyosun diye kızım kocanı ara gelsin dedi inat ettim bekledim arar beni diye aramadı sonra saat 22.00 lunca ben arayayım dedim hastaneye gidelim tabi bu arada acıdan kıvarınoyrum
ağlayarak aradım annesi çıktı elleri kirli dedi bende ona söyleyin eve gelsin dedim sinirimden
telefonu kapattım saat 23.00 da eve geldi beyfendi bir hışımla ben öyle karnım açık yanık bir şekilde yatıyorum ağlıyorum .
aynen bunları dedi Sen ne saygısız bir kadınsın anneme nasıl öyle davranırsın sen göreceksin smac bağırdı falan sonra
kendi,ne içecek birşeyler aldı içeri geldi ve ne sakarsın sen nasıl çocuk doğurucan gibi laflar etti
çok bozuldum sesimi çıkartmadım bunlar annesinin lafları çünkü sonra annesini aradı kadın beni istedi bende telefonu aldım ben eşime sinirlendim ddim beni arayıp haber vermedi yandım onun için size öyle yaptım kususra bakmayın dedim oda haklısın insanın canı yanarken öyle oluyor dedi.Neyse bizim beyfendi anasıyla arayı düzelttik ya
hadi seni dr agötüreyim acıyomu falan dedi bende hiç birley demedim yattım sabah kalktım portakal suyu sıkmış
aldım içtim onu sonrada ilgilenmeye çalışıyo benle nasılsın iyiim ddim o geçer dedim eninde sonunda ama senin yaptığın sey geçmeyecek
dedim kalbimi kırdın ben canım yanıyor sen saygıdan bahsediyosun beni hiç düşünmedin dedim bak annenlede düzelir herşey ama
senin kırdığın kalbim düzelmeyecek dedim bağırmaya başladı sustum kapıyı kapatıp işe geldim
yanma anında kayınvalidenizi arayıp "eşim yetişsin, ben yandım" demeyi gurur kırıcı bir davranış olarak niteliyorsunuz..
eşiniz sizinle ilgilenmiyor, yanığınızı kale almayıp, bir de "sen anne nasıl olacaksın bu sakarlıkla" gibi belden aşağı ithamlarla sizi rencide ediyorken, kayınvalidenin eşinizi doldurduğunu düşüdüğünüz halde, tüm bunları sineyi çekip, kayınvalideyi aramayı gurursuzluk olarak görmüyosunuz..
anlayamadım gurur algınızı..
Ayrıca belirtmeyi unutmuşum çok geçmiş olsun....
Bir de şöyle bir fikir bulundurun aklınızda, eşiniz pencere yapmaya ya da tamir etmeye gitmiş bile olsa, baktınız gelme saati uzadı, "işin uzadıysa ben de geleyim oturur sohbetederiz" deseydiniz yok, işim bitti falan derse de ozaman çabuk tut elini yemeklerimiz soğuyor derdim. bir daha da aramazdım....
Belki (hani arada bir anlaşmazlık var demişsiniz ya) ne oldu bir sorun mu var, burada olmanı mı istemiyor falan demişlerse ondan da köpürmüş olabilir, ki bu size o haldeyken sert çıkmasını haklı kılmıyor...
kayıun validemi ben aramadım eşim arayıp telefonu kulağıma dayadı mecburen konuştum
hoş başka zamnda söylerdim ben affedin falan demedim sadece üzerinize alınmayın
benim canım yandığı ve eşime çok kızmıştım dedim ama birdahaki karşılaşmamızda ona telefonda ağladığımı hatırlatmak istiyorum
saygısızda olsam ağlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?