Üzerime sıcak su döküldü ve eşim hastaneye götürmek için gelmedi

Bu konuyu kaydedeğer görmediğim için cevap vermeyecektim. Önce çok geçmiş olsun...Ama kayınvalide konusuna takıldım. Hani diyoruz ya kayınvalidem oğlunu benden kıskanıyor diye , acaba sizde de bu durumlar olabilir mi.... Yaptığınız çocukca ilk önce kendinizi bir büyütün. Eşiniz size abisin de olduğunu işi olduğunu söylemiş. Israrla ne zaman geleceğini sorup durmuşsunuz. Eşiniz size görüşmelerinizde geleceğine dair hiç bir imada bulunmamış.. Siz kendi kendinize kurup sinirlenmişsiniz.. Kardeş bu can ciğer tabi yardım edecek.Tabi bir yere kadar.. Bu konuyu bu kadar büyüttüğünüze göre sanırım abi kardeş arasındaki para meselesini de büyüttüğünüzü düşünüyorum .Fakat kayınvalidenizi başkalarının konu komşunun lafıyla yargıladığın için daha çok kızıyorum. Sanırım komşularınız kayınvalidenizi eşinden dolayı kıskanıyor. Eee bazı kocalar eşlerinin her dediğini yapmıyor. Kardeş kardeşi kıskanıyor komşumu kıskanmayacak.. Bu tür çocukca davranışınızdan dolayı eşiniz size çocuk bile büyütemezsiniz diyerek tepki göstermiş.. Sürekli ailesini kötüler ve sürekli eşinizin kafasını ütülerseniz zararlı siz çıkarsınız. Yeni evlisiniz.. Bu aylar alt yapı ayları, alt yapıyı sağlam kurarsanız üst yapınız da (ileri ki yıllar ) sağlam olur..

niye ki...ben de öyle derim...
ayyy ne kadar yapmacıksın sevgili çirkinim.
kraliyet soyundan olduğun ne kadar da belli.
ne gerek var size, bize.
senli benli olup hakaret edip yüz göz olmak varken
cıkks olmadı, otur.
sıfır:18:

benim sülalede de dr bir sürü, hepsi de alanlarında en iyiler.
sen ona kontrole gitsen, tahlil yapmadan teşhis koyabilen cinsten.
daha bana bugüne bugün 1 kere telefonda teşhis koymadılar.
bak çok sinirlendim şimdi
kızımın dr u bile; onu gecenin bir körü bile aradığımda önce acil tedaviyi (ateş düşürücü, ishal kesici gibi) önerip hemen hastaneye yönelendiriyor. bak ona da kızdım

ilk konu başlığınız neydi ki:26:
yandımmm
yani konu başlığı yanık olayı üstüneydi, modlar konuyla bağlantısını bulamamışlar sanırım, değiştirmişler

bu bir ev kazası evet, herkesin başına gelebilecek cinsten.
Allah herkesi her tür beladan kazadan korusun ancak ilk sayfalardaki anlatımınıza bakarsanız 3.dereceden yanığınız var da kayınvalideniz ve eşiniz ilgilenmemiş gibi anlatmışsınız.
ayrıca ablanızın öngörüsüne de hayran kaldım.
2 gün önceden o kremi vermese işiniz zordu
tekrar geçmiş olsun

ne kadar büyük tesadüf değil mi :26:

canım bekara kadın boşamak kolay gelirmiş
yaşamayan bilmez senin derdini
bizlere ahkam kesmek kolay
ben sana hak veriyorum bikere geç gelmemeliydi yada senide yanında götürmeliydi
kaynananla aranın nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez ben 3 yıllık evliyim hala anne derken zorlanıyorum karşılıklıdır buda
bana o yakınlığı vermediki bende ona o yakınlığı gösteremiyorum
kocana da çok kızdım açıkçası
çocuğu ertelemen en doğru karar
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım

evet ağlayarak eşimi verirmisiniz dedim oda elleri kirli bende çabuk eve gelsin dedim canım çok acıyordu
o an saygı falan düşünecek halim yoktu içerisinde bulunduğum durum berbattı

aRKADAŞLAR İSTER İNANIRSINIZ İSTER İNANAMASSINIZ SİZE YEMİN EDECEK DEĞİLİM AMA İNANMADIĞINIZ Bİ KONUYA YORUM YAPMANIZZADA ŞAŞIRIYORUM

:18: Anammm doğrumu bu yaa ebru ismi tuyo hıııı
hiç aklıma gelmeişti bu benim kaynanam beceremezde peki bunnar ebru ile onun arkadası var
bissürü saçma sapan insna yaa kurt düşürdünüz he içime :18::18::26:

yok artık
senin de içine düşmek için kurt bahane arıyor

Yok ya ebru hanımın başka yorumları da var gayet akıllı benim
eltim saçmalar dururdu son 2 cevabına bakıp yargılayamam

Son düzenleme:
Kendi adıma soracağım.
Hangi yorumumdan dolayı böyle bir kanıya vardınız acaba.
Mantıksız veya çelişen herhangi birşeye rastladınız mı?
Seviyeyi bu kadar düşürmeye gerek var mıydı?

evet, bende aynı şeyi merak ettim.

bu arada kafama takılan birşey daha var
canım acıyo diyor, çok canım acıyor diyor ama sırf kaynanası gelip bakmasın, hastaneye götürmesin diye telefonda ona söylemiyor...

saçma sapan arkadaşı derken benimi ima ettin?

valla bilemiyorum ama bikaç sayfa öncesinde iyice hırs yapıp bir de paslaşmışlar.Normal bi insan tanımadığı birinin bi forum sitesine yazdığı yoruma niye böyle hırs yapar ki.

Yok canım ya onlar değildir.O olsa bile en azından benim daha önceki yorumumu okur da belki aklı başına gelir.
Üzme sen kendini

hımm başa döndük carye arkadasım sen iyi misin
yada birkaçkişi takılıyıosnuzda benimi salak yerine koyuyosunuz anlamıyorum kaç kişiniz siz

Yok ya ebru hanımın başka yorumları da var gayet akıllı benim
eltim saçmalar dururdu son 2 cevabına bakıp yargılayamam

Son derece saygısız cevaplarınız var.
İstediğiniz gibi yorum yapmadım diye, doğru bulmadığım şeyleri söyledim diye, komiklik yapmaya çalışan ama hiç katkılarını görmediğim iki kişiyle birlikte eğlenmeniz çok yakışıksızdı.
Sanırım aldığınız tepkiler de bu yüzden.
Yaptığım yorumların hiçbirisinde mantıksız birşey yoktu.
Söylediklerimin arkasındaydım. Keşke böyle yapmak yerine yanlışımı bana gösterebilseydiniz.
Yakışan budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…