- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi derdiyedertli
Yarabbi akıl fikir, bir de hukukçu arkadaşları çağırmış konuya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geline bak geline heyy gidi heyy kendi maliymis gibi sadaka mi vericen gorumcene hey AllahimKayınvalidem ve kayınpederim böyle istedikten sonra kimene. Ayrıca görümcemin hakkınıda veririz. Biz kul hakkı yemeyiz.
Şu düşünceyi özellikle de bir kadından duymak inanılmaz gerçekte. Bu nasıl bir zihniyet ? Eşinizin babasının, eşiniz doğmadan evvel edindiği mallarda o zaman ilk çocuklarına kalsın o halde ??Daha sonra görümcemin hakkını veririz duruma göre, zaten bayan olduğu için çok ihtiyacı olmayacak, bekar şuan evleneceği kocası yapsın malını. Eşimin erkek çocuk olarak ve çalıştığı için hakkı daha fazla zaten. İlk eşten çocukların bir şey almasınıda istemiyorum
Kul hakki yememek icin mi mallari babanizin ustune geciriyorsunuz??Kayınvalidem ve kayınpederim böyle istedikten sonra kimene. Ayrıca görümcemin hakkınıda veririz. Biz kul hakkı yemeyiz.
Dondurmam elimde bir taraftan yiyip diğer taraftan yorumlara bakıyorum çok eğlenicukAhsjdjsjs
Bu havada da çekirdek gitmez ama olsun ben yine de aldım bekliyorum:))
Mal kaçırıp milletin hakkını gasp etme konusuna da selamun aleykum diye başlamak..
Sonra da boyle zihniyetteki gelinler diyor vay efendim gorumcemde boyle kv de soyle mustehak bu tarz dusuncede olan insanciklaraGeline bak geline heyy gidi heyy kendi maliymis gibi sadaka mi vericen gorumcene hey Allahim![]()
Eğer böyle düşünüyorlarsa gerçekten kayınpederiniz olaya hiç girmeyip direk eşiniz kendisi satın alsaydı madem ?Kocam yıllarca çalıştı ve ev yaptı kayınpederimin üzerine kayınpederimde diyor oğlumun hakkıdır arsa parasınıda o evin kirasından ödediler. Biz yinede görümceme bir pay vereceğiz diyorum ama linçliyorsunuz konuyu doğru okuyun lütfen. kayınpederimde kayınvalidemde sizin hakkınız diyor.
Konu sahibi o kadar rahat anlatmis ki sanki dersiniz obur cocuklar sperm bankasindan alinan spermlerle olmusta sadece kendi kocasi gercek babadan.o malda hepsinin hakki oldugunu idrak edememis mali kacirmanin derdine dusmus babasiylaherseye siz mi karar vericeksiniz kadin oldugu icin fazlasina gerek yok kocasi yapsin mali ilk evlilikden olanlar birsey almasin ustelik cocuklar sonradan kazanilan maldan neden pay almasin ki babalari neticede kayinvalidenizde ilk esden olan cocuklari mi kollayacakti sanki de onun fikri onemli olsun bu konuda esiniz ortak paydan daha fazlasini alsin desek emek verdiginden diger herseyinde esit bolunmesi lazim
Ne hakla mı?Evlenmiş kocası mal yapmış!Görümcesi de evlensin zengin TEK ERKEK ÇOCUK bir safla o da ona yapsın.Sizin üstünde hiç bir emeğinizin olmadığı malı ne hakla babanızın üstüne geçireceksiniz? Görümcenize evleneceği adam alsın her şeyi ne demek? Ne kötüsünüz!
Butun plani programi yapmis hanımefendi bide ustune hukukcu çağırıyor ayagina pessherseye siz mi karar vericeksiniz kadin oldugu icin fazlasina gerek yok kocasi yapsin mali ilk evlilikden olanlar birsey almasin ustelik cocuklar sonradan kazanilan maldan neden pay almasin ki babalari neticede kayinvalidenizde ilk esden olan cocuklari mi kollayacakti sanki de onun fikri onemli olsun bu konuda esiniz ortak paydan daha fazlasini alsin desek emek verdiginden diger herseyinde esit bolunmesi lazim
O zaman sadece esinizin para verip te yaptigi evi esinize versin ne diye tum mali istiyorsunuz hic mi vicdaniniz yokKocam yıllarca çalıştı ve ev yaptı kayınpederimin üzerine kayınpederimde diyor oğlumun hakkıdır arsa parasınıda o evin kirasından ödediler. Biz yinede görümceme bir pay vereceğiz diyorum ama linçliyorsunuz konuyu doğru okuyun lütfen. kayınpederimde kayınvalidemde sizin hakkınız diyor.
O zaman eşinizin 3kardeşi sonradan piyasaya çıkmadı baştan eşiniz evi kendi üzerine yapsaymış. Uyanıklık yapıyorsunuz kayınvalideniz de yanlış ölüm var o üç çocuğu bilerek evlendi şimdi onları yok sayamaz. Kayınpederinizin neyi varsa 5e eşit bölünür siz bişey kanıtlayamazsınız.Kocam yıllarca çalıştı ve ev yaptı kayınpederimin üzerine kayınpederimde diyor oğlumun hakkıdır arsa parasınıda o evin kirasından ödediler. Biz yinede görümceme bir pay vereceğiz diyorum ama linçliyorsunuz konuyu doğru okuyun lütfen. kayınpederimde kayınvalidemde sizin hakkınız diyor.