- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim dostum ailem kimsen yok bu sehirde 3 aylığim daha evlenip geldim bu benim kendimle ilgili bir sorun degil bence . Kp nin durumu gayet iyi kendi durumumu daha oncelikli goruyorum onun yaninda aile fertleri var benim yanimda kimse yok demekki ihtiyac duymusum ki gelmesini istiyorum icten ice . Kotu günde yanimda olmayacaksa neden evliyim ki evlilik bu demek degilmi
Babasnn durumunun ciddi bir yanıni göremiyorum acikcasjEvlilik aynı zamanda anlayışlı olmak demek. Ne sebeple olursa olsun babası hastanede yatıyor farkında mısınız? Kendi durumunuzu abarttıkça abartıp babasının durumunu küçümsedikçe küçümsüyorsunuz. Sizin kötü gün dediğiniz şey alacağınız hafif anestezi mi? Gecenin bir yarısı eve dönücem yazmışsınız. Abartıyorsunuzdan kastım buydu işte. İnternete yazma zahmetine girerseniz bile hafif bir anestezi verildiği, sonrasında yarı baygın olma gibi bir durumun yaşanmayacağını ve çok kısa sürdüğünü okuyabilirsiniz. Gecenin körü bile olsa yetişkin bir kadın olarak tek başınıza eve dönebilirsiniz.
E boşanın o zaman ne diyim maden neden evlisiniz diye sorguluyorsunuz evli kalmayın.
Dahası hadi hepsini geçtim eşiniz size demiş ki istersen geleyim siz demişsiniz yok gelme. Neden gelsin bu durumda? Sonra vay gelmedi diye kendinize dram yaratıyorsunuz.
Babasnn durumunun ciddi bir yanıni göremiyorum acikcasj
Hanimefendi goruyorum ki sizin icin es 2 . Planda aile 1.planda . Benik icinde tam tersi zaten babasinin biseyi olsa benim gönlüm elvermez ama dediğim gibi ikimizin gorusu farkli yinede yorumunuz icin sagolunKendi durumunuzun nasıl ciddi bir yanını görüyorsunuz bende onu anlamıyorum açıkçası.
Haklı bile olsanız ki değilsiniz eşiniz sormuş geleyim mi diye siz yok demişsiniz. Konu burda kapanmış bitmiş. Kendi kendinize dert yaratmak için uğraşıyorsunuz resmen
Hanimefendi goruyorum ki sizin icin es 2 . Planda aile 1.planda . Benik icinde tam tersi zaten babasinin biseyi olsa benim gönlüm elvermez ama dediğim gibi ikimizin gorusu farkli yinede yorumunuz icin sagolun
Eski konularımin yazdiklarimin hepsinin arkasindayim neyi kastetdiginizi anlamadim acikcasiYanlış görüyorsunuz. Benim için sağlıksal durumun derecesi ön planda. MR için hafif anestezi almak ciddiye aldığım veya ciddiyet beklediğim bir durum değil.
Profilinizi gizlemiş olmanız eski konularınızı hatırlamadığım anlamına gelmiyor. Tek tek eski konudan vurmamak adına yazmak istemiyorum ama siz anladınız. Eşinizin sizin için her koşulda 1.planda olması normal ama sizin aksinize ben ve buradaki bazı üyeler kocamız hayatımızın merkezi gibi yaşamıyoruz eğer kastettiğiniz buysa.
Eski konularımin yazdiklarimin hepsinin arkasindayim neyi kastetdiginizi anlamadim acikcasi
Ee ben zaten butun bu konuları actigimi yazdigimi biliyorum burdaki çoğu uyede okumuştur yani bunu bosuna hatirlatma geregi duydunuz sizin hayatiniz oyleymis benimkide boyle neyi basima kakiyorsunuz anlamıyorumEşinizden şiddet görüp rapor alıp sonra barışıp nasıl davadan yırtabilirsiniz diye konu açmanızdan bahsediyorum. İlaveten eşiniz sizin kuzenlerinizle bile konuşmanıza izin vermiyor siz bunu normal karşılıyorsunuz ve eşinizin rehberinde bir tane kadın ismi görünce gerilim yaşıyorsunuz. Burdan bakınca sizin de onayladığınız gibi hayatınızın odak noktası da merkezi de 1.sırası da eşinize ait olması şaşırtıcı değil. Benim hayatımın merkezi eşim değil ama bu demek değil ki 2.sırada eşim 1.sırada ailem var.
Sormuşsunuz neden evliyim kötü günde yanımda değilse diye. Bunu sorgulamanız güzel ama olay ve zamanlama yanlış.
Ee ben zaten butun bu konuları actigimi yazdigimi biliyorum burdaki çoğu uyede okumuştur yani bunu bosuna hatirlatma geregi duydunuz sizin hayatiniz oyleymis benimkide boyle neyi basima kakiyorsunuz anlamıyorum
Su mesaji en başta yazsaydiniz bu kadar karisiklik olmazdı Her Neyse goruaunuz icin sagolun iyi aksamlar“Hanimefendi goruyorum ki sizin icin es 2 . Planda aile 1.planda . Benik icinde tam tersi zaten” cümlesi size ait. Bende benim için öyle bir durum olmadığını, sizin böyle düşünmenize eski konularınızda yazdıklarınızdan dolayı şaşırmadığımı, insanların sizin aksinize eşini hayatının merkezine koymayabileceğini belirttim. Eski konulardan neyi kastediyorsunuz diyerek açık açık yazmamı isteyen taraf sizsiniz. Bende yazdım şimdi diyorsunuz boşuna hatırlatma gereği duydunuz![]()