- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi
Geleyim dediğinde tamam o zaman sevinirim deyip onaylasaydınız keske, erkekler öyle dolambaçlı şeylerden anlamıyor inanın biz kendi kendimize ilgi alaka bekleyip sonra da kendi kendimize trip attığımızla kalıyoruz.
Öyle olmuyor işteAynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim
Ya gitsin tabi gidecek babasi.Emin ol giderdi ne pahasina olursa olsun dilenir gene giderdi
Yalniz gittim suan evdeyim iyiyim sukur korktuğum gibi olmadi
o saatte anestezi etkisinde kesinlikle cikmayin hastaneden. Komsu es dost yok mu rica edin gelsin bir buyuk abla ogluyla ya da esiyle.. hic olmadi guvenilir taksici ayarlayin duraktan ya da komsu taksici varsa.. en en kotu erteleyin arayip. Ama asla yalniz dolasmayin mr cok uzun suruyor. Anesteziden uyanacaksiniz vs saat kac olur Allah bilir. yarin geceyi sagsalim atlatin diger konulari sonra dusunun. kalp krizi yogum bakim olmadikca babasi iyiyse cikip gelmesi lazim. Sizin de ona ihtiyaciniz var. Kardeslerine demesi lazim hanimin mr i var diye.. neden bu noktaya geldiniz ne yasandi? Ya da hep dusuncesiz miydi? nisana gideceginizi bildirir sekilde konusun. Izin alir sekilde konusunca bir sey sanip kendilerini keyfi sekilde gitme diyorlar.Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi
Ailesi yuzunden tartsmalarmz oldu ailesi hakaret etti kotu muamele etti esim hic engel olmadi sonrs boşanma davasi actim yalvardi geri döndüm simdide boyle iste onun icin oncelik her zman ailesinin mri cekildim sukur eve geldim sag salimo saatte anestezi etkisinde kesinlikle cikmayin hastaneden. Komsu es dost yok mu rica edin gelsin bir buyuk abla ogluyla ya da esiyle.. hic olmadi guvenilir taksici ayarlayin duraktan ya da komsu taksici varsa.. en en kotu erteleyin arayip. Ama asla yalniz dolasmayin mr cok uzun suruyor. Anesteziden uyanacaksiniz vs saat kac olur Allah bilir. yarin geceyi sagsalim atlatin diger konulari sonra dusunun. kalp krizi yogum bakim olmadikca babasi iyiyse cikip gelmesi lazim. Sizin de ona ihtiyaciniz var. Kardeslerine demesi lazim hanimin mr i var diye.. neden bu noktaya geldiniz ne yasandi? Ya da hep dusuncesiz miydi? nisana gideceginizi bildirir sekilde konusun. Izin alir sekilde konusunca bir sey sanip kendilerini keyfi sekilde gitme diyorlar.
Gel dedikten sonra herkes gelir demiyormu bu adam gelme dedi ama ne yapacak bir basina diyeEşin geleyim demiş sen gelme demişsin.
Gece disari cikarim eve dönerim bu sorun degil anestezi almışken baygin kafayla nasil donecegim onu soruyorumMerhaba,
Çok mu nazlısınız?
Gecenin bir yarısı kendinizde gidip gelebilirsiniz pekala..
Ayrıca eşiniz geleyim mi demiş? Gel deseydiniz.
Kadının diğer adın güçtür. Biraz güçlü olmanızı tavsiye ederim.
NOT: 10 yıldır koskoca metropol şehirde tek başına yaşayan bir Kadın!