Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

Bu kadar büyük mesele oluyorsa sizin için korku bakımından, bazi yerlerde açık mr çekiliyor keské bi araştırsaydınız.

Canim kesinlikle yanliz gitme bizde yakinimizi goturuyoduk mra gece ozel aracla gidip donuyoduk gece vakti neyle donuceksin taksi paranda yok bi zahmet beyefendi gelsinde gotursun acik acik soyle babasi iyi degilse tekrar doner bu kadarda herseyi icine atma konusmaya derdini anlatmaya calis karsidaki her kim olursa olsun senin ne dusundugunu bilmez acik ol insanlara karsi icine atip insanlarin seni anlamasini bekliyosun sanirim ama anlayamazlar sen anlatmazsan sonrada sana dert ve hastalik olur bunu kendine yapma .
simdi gordum canim gitmissin erken bitmis iyi.cok gecmis olsun

Son düzenleme:
Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi

1.Hastaneye götürüp bırakıp gidecekmiydi 2.yoksa çıkışını bekleyip eve birakacakmiydi

2. İse yanlış yapmışsın ilk önce kocalik sorumluluğunu yerine getircek anestezi belli mi sağ çıkacağınız allah korusun

Siz istemesenizde gelmeliydi o ayri

Geleyim dediğinde tamam o zaman sevinirim deyip onaylasaydınız keske, erkekler öyle dolambaçlı şeylerden anlamıyor inanın biz kendi kendimize ilgi alaka bekleyip sonra da kendi kendimize trip attığımızla kalıyoruz.

+10000 o kadar haklısınız ki ve bu sozunuzu yazdım aklımın bir köşesine

Ben size cok hak verdim.Boyle seyler karsidan ufak gibi gorunur ama cok onemlidir.Benim de basima boyle irili ufakli seyler geldi.Birkeresinde operasyon gecirmistim ve eşimin o hafta işi cikip Izmire gitmesi gerekliydi ve annesi ablasi orda yasiyor.Benim dangoz napti o haftasonunu orda gecirdi.Falcilara gitmisler gezmisler ben de evde salak gibi esim gelicek diye bekliyordum.Ha acik acik soyledim niye yoksun diye o da bana ailemin bana ihtiyaci var diye cevap vermisti velhasil soylemekten bile anlamadi ki zaten gelmeliydi neyse bir kere yine operasyon tekrarlanmasi gerekti benim dangoz yine isyerinde toplantidaydi (is konusunda sonsuz anlayistayim yanlis anlasilmasin) ben ayilirken yetismis.Ve ailemde yok yani yapayalniz girdim ciktim.Ama nazlanan biri de degilim yani arkadaslar benim anladigim bu tarz seyler onemli.Oncelik karin olmayinca mide bulaniyor malesef.Acikca dan dan konusmak lazim.Ha noldu derseniz ben bosaniyorum o eşten.

Offf eşin geleyim demiş adami gelmemesi icin ikna etmissin simdide gelmiş esine kiziyorsun. Asil kizdigin neden benim yanimda degilde orda polemiigi. Gerek gormemis tek basima hallederim mesaji vermeseydin madem.

Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim
Öyle olmuyor işte 😃
Mr randevusunu iptal edin ya da bir yakininla gidin
Ama nişan komik olmus sanki nisana gidince gece dönmeyeceksin de mr dönüşünden korkuyorsun.
Bahane bence gitmesinden rahatsiz oldun

Emin ol giderdi ne pahasina olursa olsun dilenir gene giderdi
Ya gitsin tabi gidecek babasi.
Mr a gelip sonra gitmesinden bile rahatsiz oluyorsun.
Ne kadar yanlış siz ananiza babaniza nasıl kiyiyorsunuz da birakiyorsunuz anlamıyorum.
Kocasindan bunu isteyen kendide de anasını babasini umursamaz .

uff hepinizin yorumunu okudum ne odun çıktınız kadın sürekli bayılıp duruyormuş ve bu durumda da sürekli kafasında hastalık kurup anksiyetesini coşturuyor..yanında o gel demese de gelmesini beklediği kocasını istiyor..babasına gitsin tabiki ama kadına da para hesabı yapıp zorda bırakmasın bu nasıl bir kinciliktir yahu

Yalniz gittim suan evdeyim iyiyim sukur korktuğum gibi olmadi

Geçmiş olsun
Evet görüldüğü gibi yalnız başına her işi yapabilir insan ancak her işi yalnız yapmak için evlenmiyoruz.
Önem sıralaması diye bir şey var, baba ölümcül durumda değilse eşin yanına dönülür, bayılma ihtimali olan insan yalnız bırakılmaz, bu aileyi ihmal değildir, gitmiş görmüş babasını e yanında kalabilecek insanda var daha ne üstelik kadına 50 lira yollamak nedir ya çocuğa harçlık verir gibi. Sen gelme desende yol parasını kim takar geleceğim demeliydi, beklenen buydu, bazı yorumları anlamakta güçlük çektim bu durumda ne yapacağıma gelince ömrün boyu kal babanın yanında derdim

Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geçiriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina döneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hiç düşünmüyor arkadaşımın nisani var pazar günü ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep göster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gönder demistim param yok diye 50 tl göndermiş saka gibi
o saatte anestezi etkisinde kesinlikle cikmayin hastaneden. Komsu es dost yok mu rica edin gelsin bir buyuk abla ogluyla ya da esiyle.. hic olmadi guvenilir taksici ayarlayin duraktan ya da komsu taksici varsa.. en en kotu erteleyin arayip. Ama asla yalniz dolasmayin mr cok uzun suruyor. Anesteziden uyanacaksiniz vs saat kac olur Allah bilir. yarin geceyi sagsalim atlatin diger konulari sonra dusunun. kalp krizi yogum bakim olmadikca babasi iyiyse cikip gelmesi lazim. Sizin de ona ihtiyaciniz var. Kardeslerine demesi lazim hanimin mr i var diye.. neden bu noktaya geldiniz ne yasandi? Ya da hep dusuncesiz miydi? nisana gideceginizi bildirir sekilde konusun. Izin alir sekilde konusunca bir sey sanip kendilerini keyfi sekilde gitme diyorlar.

Merhaba,

Çok mu nazlısınız?
Gecenin bir yarısı kendinizde gidip gelebilirsiniz pekala..
Ayrıca eşiniz geleyim mi demiş? Gel deseydiniz.
Kadının diğer adın güçtür. Biraz güçlü olmanızı tavsiye ederim.

NOT: 10 yıldır koskoca metropol şehirde tek başına yaşayan bir Kadın!

o saatte anestezi etkisinde kesinlikle cikmayin hastaneden. Komsu es dost yok mu rica edin gelsin bir buyuk abla ogluyla ya da esiyle.. hic olmadi guvenilir taksici ayarlayin duraktan ya da komsu taksici varsa.. en en kotu erteleyin arayip. Ama asla yalniz dolasmayin mr cok uzun suruyor. Anesteziden uyanacaksiniz vs saat kac olur Allah bilir. yarin geceyi sagsalim atlatin diger konulari sonra dusunun. kalp krizi yogum bakim olmadikca babasi iyiyse cikip gelmesi lazim. Sizin de ona ihtiyaciniz var. Kardeslerine demesi lazim hanimin mr i var diye.. neden bu noktaya geldiniz ne yasandi? Ya da hep dusuncesiz miydi? nisana gideceginizi bildirir sekilde konusun. Izin alir sekilde konusunca bir sey sanip kendilerini keyfi sekilde gitme diyorlar.
Ailesi yuzunden tartsmalarmz oldu ailesi hakaret etti kotu muamele etti esim hic engel olmadi sonrs boşanma davasi actim yalvardi geri döndüm simdide boyle iste onun icin oncelik her zman ailesinin mri cekildim sukur eve geldim sag salim

Merhaba,

Çok mu nazlısınız?
Gecenin bir yarısı kendinizde gidip gelebilirsiniz pekala..
Ayrıca eşiniz geleyim mi demiş? Gel deseydiniz.
Kadının diğer adın güçtür. Biraz güçlü olmanızı tavsiye ederim.

NOT: 10 yıldır koskoca metropol şehirde tek başına yaşayan bir Kadın!
Gece disari cikarim eve dönerim bu sorun degil anestezi almışken baygin kafayla nasil donecegim onu soruyorum

Back
X