Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

uff hepinizin yorumunu okudum ne odun çıktınız kadın sürekli bayılıp duruyormuş ve bu durumda da sürekli kafasında hastalık kurup anksiyetesini coşturuyor..yanında o gel demese de gelmesini beklediği kocasını istiyor..babasına gitsin tabiki ama kadına da para hesabı yapıp zorda bırakmasın bu nasıl bir kinciliktir yahu
Butun bunlara ragmen naz yapıyorsun nazlisin diyorlar Allah a sukur naz yaptığım konular bile boyle ciddi konular

Canim kesinlikle yanliz gitme bizde yakinimizi goturuyoduk mra gece ozel aracla gidip donuyoduk gece vakti neyle donuceksin taksi paranda yok bi zahmet beyefendi gelsinde gotursun acik acik soyle babasi iyi degilse tekrar doner bu kadarda herseyi icine atma konusmaya derdini anlatmaya calis karsidaki her kim olursa olsun senin ne dusundugunu bilmez acik ol insanlara karsi icine atip insanlarin seni anlamasini bekliyosun sanirim ama anlayamazlar sen anlatmazsan sonrada sana dert ve hastalik olur bunu kendine yapma .
simdi gordum canim gitmissin erken bitmis iyi.cok gecmis olsun
Evet erkenden evdeydim korktuğum gibi olmadi

İyi olmana sevindim. Merak ediyordum. Eşin sordu mu ne yaptın diye?
Mr a girmeden tartistik bana babamin butun gelinleri burdaydi dedi laf dokundurdu resmen ben o halimle nasil babasinn yanina gideceksem . Bende aradi acmadim eve gidince eve geldim diye mesaj attim ozur diledi vs oyle demek istemedim dedi

1.Hastaneye götürüp bırakıp gidecekmiydi 2.yoksa çıkışını bekleyip eve birakacakmiydi

2. İse yanlış yapmışsın ilk önce kocalik sorumluluğunu yerine getircek anestezi belli mi sağ çıkacağınız allah korusun

Siz istemesenizde gelmeliydi o ayri
2 hastaneye götürüp eve getirecekti

Ben size cok hak verdim.Boyle seyler karsidan ufak gibi gorunur ama cok onemlidir.Benim de basima boyle irili ufakli seyler geldi.Birkeresinde operasyon gecirmistim ve eşimin o hafta işi cikip Izmire gitmesi gerekliydi ve annesi ablasi orda yasiyor.Benim dangoz napti o haftasonunu orda gecirdi.Falcilara gitmisler gezmisler ben de evde salak gibi esim gelicek diye bekliyordum.Ha acik acik soyledim niye yoksun diye o da bana ailemin bana ihtiyaci var diye cevap vermisti velhasil soylemekten bile anlamadi ki zaten gelmeliydi neyse bir kere yine operasyon tekrarlanmasi gerekti benim dangoz yine isyerinde toplantidaydi (is konusunda sonsuz anlayistayim yanlis anlasilmasin) ben ayilirken yetismis.Ve ailemde yok yani yapayalniz girdim ciktim.Ama nazlanan biri de degilim yani arkadaslar benim anladigim bu tarz seyler onemli.Oncelik karin olmayinca mide bulaniyor malesef.Acikca dan dan konusmak lazim.Ha noldu derseniz ben bosaniyorum o eşten.
Hadi ya hayirlisi olsun canim cocuk varmi

Öyle olmuyor işte 😃
Mr randevusunu iptal edin ya da bir yakininla gidin
Ama nişan komik olmus sanki nisana gidince gece dönmeyeceksin de mr dönüşünden korkuyorsun.
Bahane bence gitmesinden rahatsiz oldun
Iptal etmedim eve sag salim döndüm sukur zatan rahatsiz oldugum gece eve donmek degildi çalışırken bile gece dönüyordum eve alışığım benjm sorun ettigim anestezili bir sekilde olacagimdi sukur ondada sorun cikmadi . Nisan öğlen 3 de 2 sokak uzaklikta bana 😁

Ya gitsin tabi gidecek babasi.
Mr a gelip sonra gitmesinden bile rahatsiz oluyorsun.
Ne kadar yanlış siz ananiza babaniza nasıl kiyiyorsunuz da birakiyorsunuz anlamıyorum.
Kocasindan bunu isteyen kendide de anasını babasini umursamaz .
Ne kadar art niyetlisiniz babasi tabiki babasi ama cok yemekten hastanelik olan babasimi daba oncelikli yoksa yari baygjn aksam aksam yolara düşen esimi . Babasinin durumu gayet iyi 4 gundur orda esim habeleri geliyor durumu iyi olmasına rağmen yanindan ayrılamıyor birazda beni dusunmesi lazim evlilik iyi gunde kotu günde hastalikta sagliktaydi hanı benim kotu gunum hasta gunum bu gun

Çok abartmışsınız olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence başlık bile kendimi hiç gibi hissediyorum. Ameliyata girmeyeceksiniz mr gibi çok kısa süren basit bir işlem. Anlıyorum panik atağınız varmış anestezi alacaksınız ama o ameliyat anestezisi değil ya hafif veriliyor. Ayrıldıktan sonra yarı baygınlık gibi bir durum söz konusu değil keşke önce araştırsaydınız. İnternette bu konuyla ilgili yığınla bilgi mevcut. İşiniz en maksimum taş çatlasın 2 saat sürmez bile. 8de mr desek10da her şey bitti. 10 gecenin körü bir saat değil kaldı ki evlenmiş yetişkin bir insan o saatte tek başına gayet yaşadığı yere geri dönebilir eğer siz yok ben dönemem diyorsanız problem sizde. Neden eşinize bağımlı olduğunuzu anlamadım zaten de hiç bir tane bile arkadaşınız komşunuz eşiniz dostunuz yok mu? Yoksa bu yine sizin kendinizle ilgili bir sorun.
Babası hastanelik olmuş sizin derdiniz alacağınız yarım saatlik anestezi, saat 10da eve nasıl tek dönerim.
Dahası eşiniz gelirim demiş siz gelme demişsiniz. Sorun ne o zaman? Çok nazlı buldum sizi kusura bakmayın. İsteklerinizi açık net ifade etmediğiniz müddetçe çok sıkıntı yaşarsınız hayatınız boyunca.

Ne kadar art niyetlisiniz babasi tabiki babasi ama cok yemekten hastanelik olan babasimi daba oncelikli yoksa yari baygjn aksam aksam yolara düşen esimi . Babasinin durumu gayet iyi 4 gundur orda esim habeleri geliyor durumu iyi olmasına rağmen yanindan ayrılamıyor birazda beni dusunmesi lazim evlilik iyi gunde kotu günde hastalikta sagliktaydi hanı benim kotu gunum hasta gunum bu gun
Haklısınız ben art niyetliyim. Bir insan kendi hatasiyla hastanelik oluyorsa gitmesinin gereği mi var ? Yok tabii.
Hadi gittin eşinin mr i var ben senin yanina da gelirim dediginde eşi gerek yok deyince. Esine ısrar etmeli gelcem gelcem demeli. Çünkü babasi hasta ama psikolojisini eşinden trip yemeye hazırlıklı tutmalı. Ne kadar art niyetliyim kahretsin

Çok abartmışsınız olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence başlık bile kendimi hiç gibi hissediyorum. Ameliyata girmeyeceksiniz mr gibi çok kısa süren basit bir işlem. Anlıyorum panik atağınız varmış anestezi alacaksınız ama o ameliyat anestezisi değil ya hafif veriliyor. Ayrıldıktan sonra yarı baygınlık gibi bir durum söz konusu değil keşke önce araştırsaydınız. İnternette bu konuyla ilgili yığınla bilgi mevcut. İşiniz en maksimum taş çatlasın 2 saat sürmez bile. 8de mr desek10da her şey bitti. 10 gecenin körü bir saat değil kaldı ki evlenmiş yetişkin bir insan o saatte tek başına gayet yaşadığı yere geri dönebilir eğer siz yok ben dönemem diyorsanız problem sizde. Neden eşinize bağımlı olduğunuzu anlamadım zaten de hiç bir tane bile arkadaşınız komşunuz eşiniz dostunuz yok mu? Yoksa bu yine sizin kendinizle ilgili bir sorun.
Babası hastanelik olmuş sizin derdiniz alacağınız yarım saatlik anestezi, saat 10da eve nasıl tek dönerim.
Dahası eşiniz gelirim demiş siz gelme demişsiniz. Sorun ne o zaman? Çok nazlı buldum sizi kusura bakmayın. İsteklerinizi açık net ifade etmediğiniz müddetçe çok sıkıntı yaşarsınız hayatınız boyunca.
Adam tribini cekecekti işte babasi hasta olsa bile.
Sıkıntı yasamaz ya eşi umursamamis kendi gitmiş gelmiş mr a zaten. Adam alışmış artık demek ki naz deyip geçiyor.

Defalarca mr çekildim, çok uzun bir işlem değil sırf bundan dolayı anestezi almanızı tavsiye etmem. Zira anestezi vücuttan hemen atılan bir şey de değil, zorunlu olmadıkça alınmaması gerekli bunun yerine sakinleştirici bir ilaç alamaz mısınız? Yani doktorla konuşsanız, vücudunuza çok fazla zarar vereceksiniz. Eşinize gelince ben sizi haksız buldum... Neticede evlat olarak görevleri var ve yerine getirmesi gerekli kaldı ki siz gerek yok demişsiniz daha ne yapsın adamcağız. Farzedin ki (Allah korusun) eşinize bir şey oldu bütün sorumluluklar size kaldı, her şeyi kendiniz yapmak zorunda kaldınız, o zaman ne olacak? Bu tür durumlarla baş edebilirsiniz bence, ne kendi canınızı sıkın ne eşinizin. Kafanızı da takmayın.

Konu sahibi haklısın tabiki de. Babasının durumu şuan iyiymiş zaten 2 saatlik mesafe. Gelebilirdi sizinle ne var bunda. Yolda bayılsaniz kalsanız? Gelsin geri dönsün gerekirse

Eşinizin gelmesi gerekirdi bence, siz haklısınız. Anestezi almak vücut için çokta alışılmış Bi durum değil ki zaten bayılıyormuşsunuz. Yollarda düşüp kalsanız ne olacak peki?? Diyelim ki nazlanıyorsunuz insanın eşine de nazı geçmeyecekse eğer ne önemi var Bi hayatı paylaşmanın?? Çok geçmiş olsun. Eşiniz yontulmamış odun. Allah kolaylık versin size.

Keşke eşinize yok demeseydiz, gelseydi, şimdi yaşayacağınız yalnızlık içinizde hep yara olarak kalacak, unutulmuyor böyle şeyler,-yaşadım ve unutmadım-, bazı konularda net olun, karşı tarafın içine doğmasını beklemeyin, doğmuyor, akıllarına gelmiyor. Parayı böyle durumlarda düşünmeyin, para sonra bulunur, ama yaşanmışlıklar kalır...

Esim dostum ailem kimsen yok bu sehirde 3 aylığim daha evlenip geldim bu benim kendimle ilgili bir sorun degil bence . Kp nin durumu gayet iyi kendi durumumu daha oncelikli goruyorum onun yaninda aile fertleri var benim yanimda kimse yok demekki ihtiyac duymusum ki gelmesini istiyorum icten ice . Kotu günde yanimda olmayacaksa neden evliyim ki evlilik bu demek degilmi

Back
X