- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
ayrılma "şansı" deyince bilmiyorum heyecan yok deyince üzüldüm yanı illa tartışmamız mı lazım heyecan olsun diye.Bence şaka yapmış ciddi ciddi 'ayrılcak sebep yok ya' dicek hali yok yüzünüze.Niye alındınızki bu kadar.
heyecan yok deyince felan üzüldüm. gülerek söyledi ama bunu gerçekten dert edindiğini düşündüm. konuşmaya çalıştı. konuşmadım da. saat 4 olcak uyuyamadım da.Güzel bir espriye bence alınganlık etmişsiniz.
Bir de üzerine kendinizi üzerek dert edinmişsiniz.
Hiç düşünmeye gerek bile yok, keyfinize bakın.
ayrılma "şansı" deyince bilmiyorum heyecan yok deyince üzüldüm yanı illa tartışmamız mı lazım heyecan olsun diye.
Hemen orada yüzüne bir su atıverseydiniz de görseydi heyecanıheyecan yok deyince felan üzüldüm. gülerek söyledi ama bunu gerçekten dert edindiğini düşündüm. konuşmaya çalıştı. konuşmadım da. saat 4 olcak uyuyamadım da.
Vah vah vah çok üzüldüm halinize tartışarak heyecan arayanıda ilk defa gördüm.tartışmak dışında adamı heyecanlandıracak başka şeyler bulun canımmmheyecan yok deyince felan üzüldüm. gülerek söyledi ama bunu gerçekten dert edindiğini düşündüm. konuşmaya çalıştı. konuşmadım da. saat 4 olcak uyuyamadım da.
şu bakıma zor, mesajla konuşuruz hep ama bazen ses ve mimik olmadıgı için anlaması zor oluyor. mesela böyle bir konu yanyanayken geçse kafama bile takmazdım belki.Vuramiyor yuzune ifadesi yanayana degilsinizki bitanesi....Sen beni sevmiyorsun....bu iliski nereye gidiyor....o kiz da kim?? (kiz var veya yok ne fark eder siz soyleyin) seklinde sorularlaa karsisina cikin adrenalini ayagina getirin heyecan olurr. Yasasin arizaasevgili konu sahibesi sorun yok sakin olunuz tatli bir espri yapmis asil problem ,yanyana gelseniz kavganin dibini gorursunuzde mesafeler var nasil zor degilmi bu kadar uzaktayken sasirdim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?