üzgünüm çok

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. ayda 1gün ya da 2gün gelip kalır. 5 yıldır böyle.
bugün yanyanayken tartışmadıgımızı söyledim. O da bu huyumuz kötü hiç atraksiyon heyecan yok, ayrılma şansımız yok dedi gülerek. ben bozuldum..
mesajla tartışıyoruz yanı mesela bunun üstüne hemen tartıştık ama atraksiyon yok heralde uzakta olunca.
Çok üzüldüm. zaten ayda 1 ya da 2 kez yarım gün buluşuyoruz oda da kavga edecek ne olsun ki.

Bence şaka yapmış ciddi ciddi 'ayrılcak sebep yok ya' dicek hali yok yüzünüze.Niye alındınızki bu kadar.

Güzel bir espriye bence alınganlık etmişsiniz.
Bir de üzerine kendinizi üzerek dert edinmişsiniz.
Hiç düşünmeye gerek bile yok, keyfinize bakın.
heyecan yok deyince felan üzüldüm. gülerek söyledi ama bunu gerçekten dert edindiğini düşündüm. konuşmaya çalıştı. konuşmadım da. saat 4 olcak uyuyamadım da.

ayrılma "şansı" deyince bilmiyorum heyecan yok deyince üzüldüm yanı illa tartışmamız mı lazım heyecan olsun diye.

Bilmem şayet espri yapmadıysa düşündüğüm gibi değilse tartışmakta iyidir yani tabi. Ama bana çok esprivari geldi.Ciddi olduğunu düşünmüyorum.

heyecan yok deyince felan üzüldüm. gülerek söyledi ama bunu gerçekten dert edindiğini düşündüm. konuşmaya çalıştı. konuşmadım da. saat 4 olcak uyuyamadım da.
Hemen orada yüzüne bir su atıverseydiniz de görseydi heyecanı
Yani düşüncesizce söylenmiş bir espri.
Eşim de sevgiliyken bana derdi; yapıştın yakama bırakmıyorsun peşimi, nasıl kurtulacağım senden diye.
Ben de keneyi sökersen o an ölürsün, tercih senin derdim.
Bunun gibi dengesizce bir olay yani.
Biran önce unutun, üzülecek hiçbir şey yok.
Dediğim gibi canı çok heyecan istiyorsa kısa çaplı bir yaygara çıkarın, kıymetinizi bilsin.

Kafama ne taksam kurup kurup uykusuz kalsam diye düşündünüz herhalde. Ne var bunda alınacak. Benim yerimde olsanız yemeden içmeden kesilirsiniz. Bildiğin yontulmamış odunu seviyorum. Ağaç ile aşk yaşıyorum o derece.

Ayrılmak isteyen biri her şekilde ayrılır

Tartışmak isteyen biri her şekilde tartışır. .

Vuramiyor yuzune ifadesi yanayana degilsinizki bitanesi....Sen beni sevmiyorsun....bu iliski nereye gidiyor....o kiz da kim?? (kiz var veya yok ne fark eder siz soyleyin) seklinde sorularlaa karsisina cikin adrenalini ayagina getirin heyecan olurr. Yasasin arizaa sevgili konu sahibesi sorun yok sakin olunuz tatli bir espri yapmis asil problem ,yanyana gelseniz kavganin dibini gorursunuzde mesafeler var nasil zor degilmi bu kadar uzaktayken sasirdim gercekten

Son düzenleme:
Vah vah vah çok üzüldüm halinize tartışarak heyecan arayanıda ilk defa gördüm.tartışmak dışında adamı heyecanlandıracak başka şeyler bulun canımmm

Yaa uzulcek bisey goremedim takilmis sana bosa dert etme mesafwler uzak olunca insan surekli kafada kuruyo dert uretme benceee sadece saka yapmis irdeleme derim ben

ciddi söylediğini düşünüyorsanız kavga edin tartışın madem :)

ciddi söylemediğini düşünüyorsanız da boş yere dertlenmeyin.

ne güzel anlaşıyorsunuz, uyumlusunuz. sevgilinde şaka yapmış, sende fazla ciddiye almışsın.
ayrılmak isteseydi her türlü bahane bulurdu. tadınızı kaçırma mutlu olmaya bak :)

şu bakıma zor, mesajla konuşuruz hep ama bazen ses ve mimik olmadıgı için anlaması zor oluyor. mesela böyle bir konu yanyanayken geçse kafama bile takmazdım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…