Üzgünüm emeklerimi yedim de geldim resmen :(

hepfit

boy:158 BK:62 GK:53,7 hedef:50
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
12.563
44.516
548
Merhaba gençlik bi zamanlar hepfit demişim ama öyle olmadı tabi ki maalesef yemeyi seviyorum ve boğazıma çok düşkünüm

çooookkk eskilerden buranın müdavimi idim ve 50 kiloya kadar düşmüştüm ama biraz can sıkıntısı biraz boğaza düşkünlük derken ohhh maşallahım var.

Eh geri toparlamak için ancak kendimi güçlü hissettim yoksa hiç diyet yapasım yoktu

tanımayanlar için kısa bilgi
evli,çocuksuz, 30 yaşını tamamladım(amanınnnnn )
boy: 158
kilo: 61,4

daha doğurmadan bu kilolar doğursam 100 kilo olucam herhalde ooofff offf bir sürü bahaneyle yedim de yedim noldu şimdi mutsuzluk bi de şunu farkettim çalışma ortamım değişti ve insanlar neyin var (kilon mu var sanki gibilerinden )senin ye şundan ye bundan vs. diyen, normalde 40 yıl aklıma gelmeyecek ıvır zıvır (bisküvi vs.) getiren tiplerle doldu ve ben gaza geliyorummm allahım en azından bunun farkında olarak engel olmam lazım kendime.

Bu arada günlüğümü okumaya kalkacak arkadaşlara uyarımdır:
Midem o kadar genişledi ki ilk başlarda eskisi gibi çooookkk iradeli olamayabilirim veeee yediklerimle beraber yemediklerimi de yazacağım canınız çekebilir biline

hadi bakalım bana kolaylıklar gelsin az kendimi seveyim başlıyorum

Haaa şimdilik hedef koymuyorum ama yılbaşında bi 53 görürsem bi yanak alırım kendimden

26.10----> 59.2 (ilk hafta 2.2 kg gitti)
02.11--->
09.11--->
16.11--->
23.11--->
30.11--->
Hedefleri sildim, tezle uğraşırken kilo almasam yeter

Bu günlük burda dursun 3 ay tezimin önceliği var ve ben yemeden beynim duruyor resmen. Tezi bitirir bitirmez burdayim, şubat ayından yaz ayına kadar 50 oliciiimm

Son düzenleme:
iveeetttt hemen bugünü yazayım tabiki kaçamaklı idi alışıcam eminim bi süre sonunda kaçamak yapmamaya

sabah:
2,5 kk beyaz peynir(peynirsiz olmaz migrenim tuttuğunda bile yasak olmasına rağmen yapamıyorum peynirsiz)
1 dilim kepek ekmeği
domates+salatalık
6 tane siyah zeytin

ara
2 tane çikolatalı bisküvi(çooookkkk gereksizdi ve acıkmamıştım ama arkadaş tutunca alıp ağzıma attım ikinciyi yerken farkettim bu durumu ve ayrıca kızdım kendime acıkmadan yediğim için. kalorisi için değil gereksiz bişey yediğim için rahatsız oldum)
sade nescafe (hep bu neskafe yüzünden niyeyse kahvenin yanına bişeyler getirmek için yarışan iş arkadaşlarım var)

öğle yemeği
patlıcan salatası 1 kase
yarım fileto fırın uskumru
2 lokma tahin helva(gıda sektöründeyim tadı ile ilgili yorum yapmam gerekiyordu)

ara
100 ml süt eklenmiş neskafe

akşam
2,5 dilim ekmek (tazeydi tutmasam yarım ekmek yerdim bu tutmuş halim)
lorlu tereyağlı 1 yumurta
1 domates(az bi zeytinyağı vardı üstünde)

Gelelim yemediğime:
fırın sütlaç bayılırım bayılırım amaaaa yemedimmm

buarada sektör olarak her istediğim yiyeceğe ulaşabilecek konumdayım kendimize ait üretim yerimiz var avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum

Günaydın mini mini günlüğüm

Sabah 61.0 çıktım
Kahvaltı
1 simitin 1/4 ü
3 zeytin
1 lokma kaşar
1 lokma beyaz peynir(tuttum kendimi)
10 adet fındık
Yarım domates
Yarım salatalık
Yazınca çok gibi oldu ama 1 tatlı tabağını doldurmuyordu

Ara öğün
11:30 1 çikolatalı bisküvi (koştururken ağzıma attım kötü hissettim)

13:00
Zyt. Bamya yemeği
200 g yoğurt

17:00
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 ceviz
2.5 dilim ekmek

Dün saat 22:30
1 top kek
1 bardak yarım yağlı süt
Regli olduğum için dayanamadım

Sabah tartı 60.3
Kahvaltı 09:00
25 g beyaz peynir
1.5 haşlanmış yumurta
Domates 2 küçük (az zyt vardı üstünde)
2 dilim Beyaz ekmek

Ay mesajda kendimi gordum resmen :) bak sana bisey diyeyim. Benim boyum 1.80 kilom 88 di hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. 89 kiloyum. Zaten bebem bile 650 gr. Benimle ayni doktora giden bir kiz vardi. 60 kilo hamile kaldi. Boyuda ben kadar suan 95 kilo :)

Yani sismanlar daha az kilo aliyor hamilelikte merak etme. Sagligina bir sikinti yaratiyorsa zayiflamaya calis tabi ama estetik kaygilara cokta kapilma.

Aynı msj gitmiş sildim

Son düzenleme:
Ayyy maşallah sadece 1 kilo almışsın 6 ayda hayran kaldım sana ben çok kilo alırım diye korkuyorum pko var bende çok kilo almamalı hatırlatıp duruyorlar Sağ olsun doktorcuklar
Ayrıca boyuna da ayrı bi imrendim
Çok tatlısın resmen gönlümü ferahlattin hamilelik konusunda

Valla soyle ozetleyeyim hamile kalinca o habire yedigim cipsleri fast foodlari yiyemedim. Çünkü bebek icin zararli. Canim bile cekse aman simdi cocugun beynine bisey olur diyip vazgeciyorum Zaten onlari yemeyince sen kilo veriyorsun bebek kilo aliyor tartida rakam degismiyor :)

Hiç o açıdan düşünmemiştim paket li gıda yasak tabi o zaman bi beş kilo versem yeter

Hiç o açıdan düşünmemiştim paket li gıda yasak tabi o zaman bi beş kilo versem yeter
Aynen :) ben 92 kiloyken cocuk sahibi olayim diye 75 e kadar dustum. Sonra hadi cocuk yapalim dedik. Saniyorum ki benim dememle olacak :) 8 ay olmadi o 8 ay amelime yedim. Ne bulduysam ama tantuniler kokorecler kfcler ooo. Moralim bozuk aban pastaya negatif cikti aba kunefeye baktim pozitifte yine 88 olmusum :) demekki bosuna zayifladim ben
Simdi hicbirini yemiyorim hersey iyi gidiyor. Dogumla en az 5 kilo gidecek al sana 84. Emzirirkende 4 kilo versem tamamdir :)

Valla şu an çocuk düşünmüyoruz ama ben de hemen olur sanıyorum galiba,sen bu şekilde söyleyince farkettim hayırlısı inşallah isteyince çok bekletmez diyim bari

16:25
5 badem
5 fındık

19:00
3 tepeleme dolu kaşık et sote
1 dilim beyaz ekmek
5 cin biber
1 bardak kola zero

Spora henüz başlamadım
Bugün market alışverişi bana kaldı yürüyerek 30 dk(gidiş-geliş market posetleriyle)
1.5 saat ev temizliği (nefret ediyorum temizlik yapmaktan, bilim adamları tamamen kendini temizleyen ev yapsınlar artık yaaa)

Tahinli çörek
Fındık
Badem

Bakışıyoruz ama yemeyeceğim

Tahinli çörek hayali ile uyuyacagim ve yarın 59 lu bir rakam görürsem ufacık bi parça çörek ile bu isteğimi koreltecegim amaaaa inatla 60.0 bile gösterse yemiycem

Eşim bugün bakalım bu diyet kaç gün sürecek dedi sanki diyetle 50 kiloya daha önce düşen ben değilmişim gibi sorarım ben ona kaç gün sürermis miş mis

08:00 1 ufak muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…