Ay hiç sevmem böyle şeyi
Olabilir canım ahah hey gidi günler hey.iskelettim oburun teki oldum
İyilikle de başa çıkılmıyor bazen. Ne yaparsın. Terslemek en doğrusu. Hedefe giden her yol mübahtırSorma sürekli yüz yüze bakmasam çok pis terslerim. Bizim ailede kimse ye diye ısrar edemez bana, az deliyim dir. Sen yedin de noldu falan diyiveriyorum istemsiz
Hala çok seviyorum canım ya. Sen de mi kuruyemişi çok seviyorsun göremedim gibi menülerindeAy ben senin kuruyemişli menülerine hastaydımbayılırım kuruyemişe
İyilikle de başa çıkılmıyor bazen. Ne yaparsın. Terslemek en doğrusu. Hedefe giden her yol mübahtır
Hala çok seviyorum canım ya. Sen de mi kuruyemişi çok seviyorsun göremedim gibi menülerinde
Geçmiş olsun canım. Yediriyor çerez de ne yaparsın. Ben de avuç avuç yiyebilirimBen ailesel kolesterol hastasıyım ilaç kullanıyorum, dr didi yassağ didi
Yersem 5-6 tanecik yiyorum, bıraksan 200 g bi oturusta yerim
Geçmiş olsun canım. Yediriyor çerez de ne yaparsın. Ben de avuç avuç yiyebilirim
Canım 12. Takım da yarışıyorum. Kendi topiğim yokTopik açtın mı?ben de bakayim
hepfit azimle olmayacak şey yok, senden güzel haberler duyarız bence :)
öykün benimkine benziyor ama sen benden erken uyanmışsınben hooop noluyoruz, bu ne kilo, bu göbek nerden çıktı, dediğimde 55 kg dan 75'e çıkmıştım bile , bi diyet iki spor verdim 3 yıl sonra bir baktım 84 , o yıl pkos tanısı da aldım mis gibi saldım iyice ve hop 91 kg 30. yaş günümde bi aydınlandım ve başladım yaşam tarzımı değiştirmeye, bu gün itibariyle 78i gördüm. 4 ayda 13 kilo, 2018'e 70 kg girmek istiyorum.
ilk kez hiç zorlanmadan, abur cubur hayali kurmadan, açım aç diye höykürmeden kilo veriyorum, harika bir diyetisyenim var, listelere boğmadan mutfak alışkanlıklarımı konuşuyoruz ve haftalık menüler planlıyoruz, sağlıklı yemek tarifleri deniyorum.
çenem düştü resmensözün özü, erken uyanmışsın, ben başaracağına inanıyorum ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?