Üzgünüm emeklerimi yedim de geldim resmen :(

Ay hiç sevmem böyle şeyi

Sorma sürekli yüz yüze bakmasam çok pis terslerim. Bizim ailede kimse ye diye ısrar edemez bana, az deliyim dir. Sen yedin de noldu falan diyiveriyorum istemsiz

Sorma sürekli yüz yüze bakmasam çok pis terslerim. Bizim ailede kimse ye diye ısrar edemez bana, az deliyim dir. Sen yedin de noldu falan diyiveriyorum istemsiz
İyilikle de başa çıkılmıyor bazen. Ne yaparsın. Terslemek en doğrusu. Hedefe giden her yol mübahtır

Hala çok seviyorum canım ya. Sen de mi kuruyemişi çok seviyorsun göremedim gibi menülerinde

Ben ailesel kolesterol hastasıyım ilaç kullanıyorum, dr didi yassağ didi
Yersem 5-6 tanecik yiyorum, bıraksan 200 g bi oturusta yerim

Ben ailesel kolesterol hastasıyım ilaç kullanıyorum, dr didi yassağ didi
Yersem 5-6 tanecik yiyorum, bıraksan 200 g bi oturusta yerim
Geçmiş olsun canım. Yediriyor çerez de ne yaparsın. Ben de avuç avuç yiyebilirim

15:30
1 madensuyu

Bugün ekstra dikkat ediyorum.

hepfit azimle olmayacak şey yok, senden güzel haberler duyarız bence :)
öykün benimkine benziyor ama sen benden erken uyanmışsın ben hooop noluyoruz, bu ne kilo, bu göbek nerden çıktı, dediğimde 55 kg dan 75'e çıkmıştım bile, bi diyet iki spor verdim 3 yıl sonra bir baktım 84, o yıl pkos tanısı da aldım mis gibi saldım iyice ve hop 91 kg 30. yaş günümde bi aydınlandım ve başladım yaşam tarzımı değiştirmeye, bu gün itibariyle 78i gördüm. 4 ayda 13 kilo, 2018'e 70 kg girmek istiyorum.
ilk kez hiç zorlanmadan, abur cubur hayali kurmadan, açım aç diye höykürmeden kilo veriyorum, harika bir diyetisyenim var, listelere boğmadan mutfak alışkanlıklarımı konuşuyoruz ve haftalık menüler planlıyoruz, sağlıklı yemek tarifleri deniyorum.

çenem düştü resmen sözün özü, erken uyanmışsın, ben başaracağına inanıyorum ha gayret

Çok teşekkür ederim
Ayrıca tebrik ediyorum coookkk güzel kilo vermissin bende seni takipteyim yılbaşına kadar eminim sen 70 ben 53 göreceğiz

Akşam 17:00 yaladim yuttum, açlığın ne demek olduğunu unutmuşum.

1 çukur tabak dolusu kurufasulye
7-8 küçük biber turşusu
1 kaşık yoğurt

21:21
3 badem
3 fındık

10:30
4 dilim sucuk
1 incecik dilim kaşar
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bol yesillik

Sabah güzel bi kilo gördüm bakalim perşembe kaç eksi ile gelicem

Dün eşim profiterol yedi normalde sevmez yemez ben severim, ben diyete başlayınca adamın içine bisey kaçıyor bi lokmacik ye diye burnuma burnuma sokuyor ama yemedim tabi ki bugün de misafir var kek çerez coşar ortalik ama bana

15:15
1 badem 1 fındık (hazırlık yaparken ağzıma attım)

17:00
3 yumurta büyüklüğünde tavuk göğüs haslama
3 kaşık yoğurt
Taze nane
1 avuç karışık çerez(bu gereksiz oldu kabul ediyorum ama çok canım çekti )

Karşımda bira, tahinli çörek, çerez, cips gömüyorlar offf diyet yaparken misafirlik yasaklansın yemeği de fare gibi mutfakta yedim akıllı uslu izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…