- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi YazYagmuru1
habire biseyler vermissinz. evlat para...en guzel otelde kalabilecekken o goturmedi diye gitmemissiniz.Merhabalar herkese, beş yıllık büyük mücadele gösterip değer görmediğim bir evlilikten çıkıyorum. Boşaniyorum. Facebook tan aylardır bakmazdim profiline bugün baktım. Keşke bakmasa idim. 5 yılda hiç goturmedi beni tatile. Çalışıyorum, eşimle gitmeyi çok istedim. Gelmedi benimle.. Derdim tatil değil istesem en güzel otele de giderim ama çok agrima gitti. Ona evlat verdim. Çalıştım tüm paramı da verdim. Gelmemesi için sebep yoktu maddi olarak da. Çok içim acıdı. Benimle beş yılda hiç gelmemesine. Kalbim acıyor... Öyle işte paylaşmak istedim
Not: Tek mı biriyle mı bilmiyorum. Sadece otelden yer bildirimi atmış
calisan koskoca kadinim diyip keske tatilinize gitseydiniz, evladi ona degil de kendinize yapaydiniz. ben calisiyorum deger gormuyorum, 1kurus verenin allah belasini versin diyip kazandiginizi siz yeseydiniz keske
belki ozaman kiymetli olurdunuz.
ama siz kendinize kiymet vermiyosunuz ki herseyinizi verdiginiz adam kiymet versin.
kendinize deger verseniz facede naptigina bakacaginiza, kurtulmanizun serefinize o en guzel otelde tatile giderdiniz evladinizla. suan tek mi cift mi diye kafa yormazdiniz.
cifttir. tek tatili ne yapsin.
hayatiniza bakin. deger gormediginiz bi hayattan cikmissiniz madem, kendinize deger verip mutlu olmaya evladinizi mutlu etmeye bakin.