• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm

Fatmarabia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
53
10
3
29
Istanbul
Kızlar dün eşimle gezmeye çıktık metro ile eve döndük metronun kapısına eteğin sıkıştı ay şaka gibi korktum bide kapı açılmadı neyse bir durak fazla gittik indik. Eşim demedik laf bırakmadı yok eteğine sahip çık kuyruğundan haberin olsun sinirlendi ben hic birsey demedim o kadar insanın icinde baska bir adam gelip eteğini cekti kapıdan çıkardı eşim de öylece baktı bu beni çok üzdü anlatamam cok canim sıkıldı

Hayır gezdik güldük eğlendik birsey yoktu hep böyle insan icinde bozuverir beni bide kıskanıyorum der niye yabancı biri eteği cekti çıkardı bide korkma dedi bana niye bisey yapmadı ya
Kendisine söylediniz mi peki milletin icinde bana bagırman hosuma gitmiyor diye
Yani bazı adamlar fazla odun olup düşünemiyor dan dan dan yüzüne söyleyince anca anlıyorlar

Üzülmeyin boşverin:KK66:
Kadınları sürekli dırdır yapmakla suçluyorlar ama kendilerinin bınun daha fazlasını yaptıklarının nezaman farkına varacaklar acaba :işsiz:

Kendisine söylediniz mi peki milletin icinde bana bagırman hosuma gitmiyor diye
Yani bazı adamlar fazla odun olup düşünemiyor dan dan dan yüzüne söyleyince anca anlıyorlar
Dedim derim ben bağırmadım diyor zoruna mı gitti diyor sende eteğine sahip çık diyor ya zaten çarşaflı bir bayanım etek kocaman nasil anlayacağım sıkıştığını filan

Eşinizin odunluğu tutmuş. İnsan kazayla insan öldürüyor şu hayatta. Bir etek sıkışmasını olay haline getirmek nedir? Hani zaten bağıran insan hoş değil de, bir de toplum için de bağıran insanın ağzına kürekle vurasım geliyor. Siz vurmayın tabi de en azından bunu bir daha yapmaması hakkında uyarın kendisini.

Eşinizin odunluğu tutmuş. İnsan kazayla insan öldürüyor şu hayatta. Bir etek sıkışmasını olay haline getirmek nedir? Hani zaten bağıran insan hoş değil de, bir de toplum için de bağıran insanın ağzına kürekle vurasım geliyor. Siz vurmayın tabi de en azından bunu bir daha yapmaması hakkında uyarın kendisini.
Uyarılar ise yaramıyor yoruldum soğudum

Dedim derim ben bağırmadım diyor zoruna mı gitti diyor sende eteğine sahip çık diyor ya zaten çarşaflı bir bayanım etek kocaman nasil anlayacağım sıkıştığını filan
Valla bacım söylemene bozulmana hatta belki trip atmana ragmen devam ediyorsa ya sende ona benzer sekilde davranmaya baslayacaksın yada mecbur böyle kabul ediceksin
Bu adam kolay kolay değişmez

Herkesin icinde at hırsızı der baska baska şeyler der ben rahatsiz olduğumu söyledim benim sevme şeklim de bu diyor
Ne uyuz kocan varmış.Vallahi burdan sinir oldum.
Sen bu yılanın başını zamanında ezememişsin.

Ne demek başkalarınin yanında at hırsızı vs. .diyor
İnsan arkadaşıyla bile böyle konuşmaya cesaret edemez.

Back
X