Merhaba ben 7 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Evlendikten sonra birçok sorunla mücadele ettik. Evlenirken eşimin epilepsi hastası olduğunu biliyordum. 20 haftalık hamileyim ve eşim 5 gün önce nöbet geçirdi. Sanırım 3-4 dk. Kadar sürdü fakat benim için sanki 20 yıldı o süre. İlk defa yanımda oldu böyle birşey. O günden bu yana eşimi yalnız bırakmaya çok korkuyorum. Ve gözümün önünden o günkü çaresizliğim gitmiyor. Gece.onun uykusunu, nefesini kontrol etmekten uyuyamıyorum. Bu hamileliğe çok mücadele ederek ulaştık. Gergin olduğum zamanlarda nedense bebeğim daha çok hareket ediyor. Hissediyor mu bilmiyorum

kendimi ne zaman ve nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Daha önce dert ettiğim birçok şey anlamsız geliyor. Herşey gelip geçiyor ama daha önce hiç bu kadar nefessiz kalmamıştım bu nasıl geçecek bilmiyorum. Hep korkarak mı yaşayacağım artık? Bebeğime bu durumdan etkilenmeden nasıl kavuşacağım? Bebeğim doğduğunda eşimin uykusunu bölmemek için farklı odada uyumalıyım ama eşimi nasıl yalnız bırakacağım? Ya ben yanın da değilken birşey olursa? Ya dışardayken yoldayken, ışıklardan geçerken birşey olursa? İlk defa nasıl güçlü olacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm çok.