üzgünüm

çalışmama gerek yok ayrıca sen rahat ol ben çok iyi bakıyorum bakmasam zaten burda ağlardım bakamıyorum diye ama çok şükür

aşık olmaya gerek yok saol

insanın yaşadıkları önemli yaşı değil git 40 yaşında anne ol sen o xaman
üslubun çok kötü bir genç kadın olarak.insanlar sana tecrübeleriyle bu zamana dek gördükleriyle nasihat etmek istiyorlar ama sen düşünmek yerine anca tersliyorsun onları.bu konuya son yorumum o yüzden.nasıl istiyorsan öyle yaşa hayatını banane

teşekkür ederim ama evlenmeyi düşünmüyorum sadeve hayatımda biri olduğunu söyledim okuyorum aynı zamanda üniversite ailem iş ye açamaz ama kendi iş yerimi lurucam inşallah teşekkürler

babalık yapmak size göre sadece paraysa o parayla gidip çocuklarınıza çok ilgiliymiş gibi yapabilirsiniz yobaz toplum
Evli değilken sevgiliden çocuk yap formalite icabı nikah kiy yüz yüze bile gelme sonra çocuğun daha ne durumda olacak diye düşünemezken yeniden sevgili yap.. sonra biz yobaz toplum siz ileri görüşlü bir toplum mu oluyorsunuz yazık.. O çocuk o yavru rabbim onu korusun bütün kötülüklerden

ben bana nasihat vermesini istemedim kimsenin bu arada nasihat istesem büyüklerinden alırım zaten napsaydım iğrenç yorumunuz altında sussamıydım kusura bakmayın

Bu haldeyken bile yine baska adam bulma peşinde nasil oluyorsunuz ki? Bir hata yaptınız, ama durun devam ettirmeyin, aileniz destek olmusken, sevgili islerini bırakıp kendinize yatirim yapın. Okuyun, çalışın.
okuyorum üniveristedeyim şuan evlenmeyi fe düşünmüyorum.

ben bana nasihat vermesini istemedim kimsenin bu arada nasihat istesem büyüklerinden alırım zaten napsaydım iğrenç yorumunuz altında sussamıydım kusura bakmayın
şikayet ettim sizi yönetime bilesiniz.iğrenç yorumum nerede acaba?oku iş bul bebeğinle iyi bir hayat kur dedim diye iğrenç oldum ha

Lütfen buradaki yorumlar bebeğinin bir hata olduğunu sana hissettirmesin, istersen çokta güzelini yapabilirsin, ailen arkamda diyorsun onlara sırtını daya, çocuğuma babasından daha çok babalık yapıyor diyen birine değil, senin çocuğun, onun değil. Devir çok kötü çocuğunu kimseye emanet edemezsin. Bir yuva hayalin olabilir, en doğal hakkın, ama yaşın çok genç, çalış çocuğuna bak, ona emanet olarak ailenden daha iyi kimse bakamaz.

''hiç beklediğim gibi olmadı'' kısmı için yazıyorum sadece nasıl bir şey bekliyordunuz?

''hiç beklediğim gibi olmadı'' kısmı için yazıyorum sadece nasıl bir şey bekliyordunuz?
ben çocuğuma bakarım gerekli desteği veririm demek yerine 1000 tl çok dememelerini mesela

Kafanı yerden kaldıramaman gerekiyor normal şartlarda da işte utanma gibi bi becerin olsa 17 yaşında elin herifinden çocuk yapmazdın zaten.
sen kimsin de senden utanıcam ki ben? kaç yaşında çocuk yapacağımı sana mı sorucam kardeşim seni ne ilgilendirir geç git benim sorumla yazdığının ne alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…