çalışmama gerek yok ayrıca sen rahat ol ben çok iyi bakıyorum bakmasam zaten burda ağlardım bakamıyorum diye ama çok şükürYani karşımızda ki 17 yaşında. Bunu yazan 27 olsa farklı yorum yapardım.
Kardeşim ne bekliyordun ki ? Yine iyi 1000₺ alabilmişsin. Bu parayla sadece bez alırsın. Aslanlar gibi bakabildiğine şüpheliyim çünkü daha sen çocuksun.
Kim bilir yeni bulduğun kişi nasıl? Doğru tercih yaptığını yine sanmıyorum.
Yapacağın tek şey var okuyacaksın. Okurken de aynı zamanda çalışacaksın. Başka hiç bir çaren yok.
üslubun çok kötü bir genç kadın olarak.insanlar sana tecrübeleriyle bu zamana dek gördükleriyle nasihat etmek istiyorlar ama sen düşünmek yerine anca tersliyorsun onları.bu konuya son yorumum o yüzden.nasıl istiyorsan öyle yaşa hayatını bananeaşık olmaya gerek yok saol
insanın yaşadıkları önemli yaşı değil git 40 yaşında anne ol sen o xaman
çocuğuma baktığım içinNeden çalışmıyorsunuz?
Bir de cevap veriyor utanmadan papuç diliyle...bu soruya böyle bi yorum yazdığına göre çocuğun çok çekiyor olmalı?
teşekkür ederim ama evlenmeyi düşünmüyorum sadeve hayatımda biri olduğunu söyledim okuyorum aynı zamanda üniversite ailem iş ye açamaz ama kendi iş yerimi lurucam inşallah teşekkürlerne bekliyordunuz? çok küçüksünüz kim bilir ne hayaller kurdunuz. neyse olan olmuş. gençlikte yapılan hatalar insanın bütün hayatını şekillendiriyor. ama siz ikinci hata yapmaya da yola çıkmışsınız sanki. neden bu evlenme arzusu. evde mi rahat değilsiniz. aile kurmak hayaliniz olabilir ama günümüzde evliliklerin yürümediğini de görüyorsunuzdur. yine beklediğiniz gibi olmazsa ve bu da yürümezse B planınız var mı? genç yaşta iki eski eşten iki ayrı çocuk olursa? maddi manevi çok zor olmaz mı?
ailenizden ayrı yaşamak gibi bir düşünceniz varsa elbette 1000 tl ile çocuk büyütemezsiniz. lise mezunu olarak asgari ücret alacağınızı düşünürsek. küçük bir şehirde yaşıyorsanız çocuğa da anneniz bakacaksa geçinirsiniz. belki ailenizin durumu da iyiyse yardım ederler. koşullarınızdan hiç bahsetmemişsiniz.
okumayı düşünüyor musunuz? aileniz iş yeri filan açabilir mi size? umarım maddi gücünüz yerindedir. kolaylıklar dilerim
Evli değilken sevgiliden çocuk yap formalite icabı nikah kiy yüz yüze bile gelme sonra çocuğun daha ne durumda olacak diye düşünemezken yeniden sevgili yap.. sonra biz yobaz toplum siz ileri görüşlü bir toplum mu oluyorsunuz yazık.. O çocuk o yavru rabbim onu korusun bütün kötülüklerdenbabalık yapmak size göre sadece paraysa o parayla gidip çocuklarınıza çok ilgiliymiş gibi yapabilirsiniz yobaz toplum
Yanında olmayacak kişi neden aldırma desin ya bariz saçmalıkaldırma diyen karşı taraftı ve ben onlar olsa da oldurmasa da doğurcaktım 2 dakikalık zevk için çocuğumun hayatını hiçe sayamam şuan çok güzel bakıyorum
ben bana nasihat vermesini istemedim kimsenin bu arada nasihat istesem büyüklerinden alırım zaten napsaydım iğrenç yorumunuz altında sussamıydım kusura bakmayınüslubun çok kötü bir genç kadın olarak.insanlar sana tecrübeleriyle bu zamana dek gördükleriyle nasihat etmek istiyorlar ama sen düşünmek yerine anca tersliyorsun onları.bu konuya son yorumum o yüzden.nasıl istiyorsan öyle yaşa hayatını banane
Ne istiyon peki? Hepimiz 1000er TL ateşleyelim miben bana nasihat vermesini istemedim kimsenin bu arada nasihat istesem büyüklerinden alırım zaten napsaydım iğrenç yorumunuz altında sussamıydım kusura bakmayın
okuyorum üniveristedeyim şuan evlenmeyi fe düşünmüyorum.Bu haldeyken bile yine baska adam bulma peşinde nasil oluyorsunuz ki? Bir hata yaptınız, ama durun devam ettirmeyin, aileniz destek olmusken, sevgili islerini bırakıp kendinize yatirim yapın. Okuyun, çalışın.
şikayet ettim sizi yönetime bilesiniz.iğrenç yorumum nerede acaba?oku iş bul bebeğinle iyi bir hayat kur dedim diye iğrenç oldum haben bana nasihat vermesini istemedim kimsenin bu arada nasihat istesem büyüklerinden alırım zaten napsaydım iğrenç yorumunuz altında sussamıydım kusura bakmayın
sussa mıydım pardon?Bir de cevap veriyor utanmadan papuç diliyle...
''hiç beklediğim gibi olmadı'' kısmı için yazıyorum sadece nasıl bir şey bekliyordunuz?17 yaşımda sevgilimden hamile kaldım ve bebeğimi aldırmadım şuan da 18 yaşındayım ve çocuğuma gün gibi bakıyorum formalite icabı nikah yaptık bebeğin kimliği çıksın diye yaklaşık 1 sene evli kaldık kuralmış sanırım bu ay boşanıcam evli kaldık ama o ailesiyle ben ailemle kaldık hiç görüşmedik çocuğu görmeye 3 4 kere geldi hiç yanımda olmadılar ailem bana sahip çıktı onlar zar zor 2 3 kere bez aldırdım sonra hayatıma biri girdi onunla çok mutluyum kendi babasından daha çok babalık yapıyor çocuğuma ve bu ay boşanacağız nafakaya zar zor 1000 yazdırdılar ben bu parayla 1 yaşındaki çocuğuma bakabilir miyim çok mutsuzum hiç beklediğim gibi olmadı
şikayet etsen nolur çok mu önemli site benim içinşikayet ettim sizi yönetime bilesiniz.iğrenç yorumum nerede acaba?oku iş bul bebeğinle iyi bir hayat kur dedim diye iğrenç oldum ha
ben çocuğuma bakarım gerekli desteği veririm demek yerine 1000 tl çok dememelerini mesela''hiç beklediğim gibi olmadı'' kısmı için yazıyorum sadece nasıl bir şey bekliyordunuz?
Kafanı yerden kaldıramaman gerekiyor normal şartlarda da işte utanma gibi bi becerin olsa 17 yaşında elin herifinden çocuk yapmazdın zaten.sussa mıydım pardon?
sen kimsin de senden utanıcam ki ben? kaç yaşında çocuk yapacağımı sana mı sorucam kardeşim seni ne ilgilendirir geç git benim sorumla yazdığının ne alakası varKafanı yerden kaldıramaman gerekiyor normal şartlarda da işte utanma gibi bi becerin olsa 17 yaşında elin herifinden çocuk yapmazdın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?