üzgünüm

bi oku konu boşanmakla ilgili millet aşk hayatıma sarmış neden aldırmadığımı sormuş :d emin misin
ee sen millete car car carlarsan ağzının payını verirler açıkçası, biraz sakin olsan kimsenin sana bir şey dediği yoktu

Yerine baba yedeklemişsin çok iyi bakıyormuş işte daha ne o zaman?
manevi olarak destek görüyorum diye kaç kere söyliycem ki ben??? gelipte babalık yapmıyor ondan daha ilgili geldiğinde ilgileniyor görüyor oynuyor babası gelmeye tenezzül etmiyor ayrıca bu nasıl itham yedeklemişsin falan kimseyle karıştırma kendini

18imde ikinci kocayı bulan ben değilim

sen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
Şu cümleyle yaşadıkların arasında güzel bir bağlantı var hadi bir beyin fırtınası yap. Boşa dememişler tedbirsiz abdest bozan domala domala taş ararmış Burada millete carlayacağına seni tınlamayan adama carlasaydın. Yazık çocuğuna daha yaşın başın ne yaşadıkların malum üstüne hemen bir sevgili daha te Allahım

sen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
sorma sorma, keşke yerinde olabilsek.buradaki kadınların hepsi evde kaldığı için seni taşlıyor şuan yoksa hiçbirimizin kendi seçimi falan değilne yapalım senin gibi über seksi değiliz çekemiyoruz kendimize

Hayır alan da olmamış ki kendisini yatıp kalkıp babasının evine postalamışlar

Simdi 17 yasinda hamile kaldıysan nikah falan hikaye o adam kuzu kuzu hapis yatmalı. Şikayetçi oadin sanırım. Yapılan şey çocuk cinsel istismarı. Senin rızan olması hiç farketmez.

Kimsenin birşey demesine gerek bile yok. İçten içe sen de biliyorsun normal bişey yaşamadığını, hayatının yaşıtlarından çok farklı bir yöne evrildiğini, çok düzgün saglıklı aklı başında ilişki yaşamak için ne kadar küçük olduğunu ve bu saatten sonra en azından ilişki anlamında dikiş tutturmanın ne kadar zor olacağını… 1000 TL çok az bir tutar. Ama baba kaç yaşındaki daha fazlasını versin onu da bilmiyorum. Kısaca çekecek olan yine ailen olur maddi manevi…

Burayı ne zamandır takip ediyorsunuz merak ettim. Birisi mi önerdi yoksa kendiniz mi buldunuz? Yorumumu ona göre yazacağım cevaplarsanız memnun olurum.

Kıaz banlanmışsın , yazıkk.
Allah bilir sen bu zekanla adama bebeği 8. Ayda söylemişsindir
Kendi kendine doğurmuş , sonra da ilgi beklemişsin. Sanat galerisiymiş. Verdiğin avam cevaplarla , çizsen çizsen çöp adam çizersin

konu çocuğuma gül gibi bakıyorum ile başladı sonunda çocuğuma bakabilir miyim bilmiyorum beklediğim gibi olmadı ile sonlandı
geçmiş olsun konu sahibi hafızayla alakalı bir rahatsızlığınız mı var? saniyeler içinde yazdığınız şeyi unutuyorsunuz ?

hayır birde madem sevgilinden hamile kaldın ve doğurma kararı aldın neden formalite evlilik ?
evlenmişsin geç otur işte kocanın yanına

evlenebilmek için hamile kalmışda planladığı gibi olmamış sanki

18 yaşında sanat galerisimi

sokakta bazı köşelerde kanvas falan satanlar var el yapımı bileklikler tablolar küçük hediyelikler
resimlerimi o şekilde satıyorum deseniz anlarım da
hayatında hiç sanat galerisi gördün mü küçük kız

ayrıca evlenmek matah birşey değil üye arkadaşa seni kimse almadıysa falan gibi konuşmuşsun ... gördüğüm kadarıyla evlenmen bir işe yaramamış değil mi ? bazen yaşadığımız şeyler ve yaptığımız hatalar sonrası çen çen konuşmak yerine mahcup olup susmak gerekir

bacaksız boy derken bot 187 :d bişey derdim de hadi bak dalgana sen
O kadar cahilsin ki bacaksız derken ne demek istenildiğini bile anlamamışsın. Sürekli bahsettiğin sanat galerisinin ne anlama geldiğini bile bildiğini zannetmiyorum. Keşke kafanı kendini geliştirmeye,eğitimine odaklasaydın başka işler peşinde koşacağına.

Onu korunmamadan ve 17 yaşında bir kızla birliktelik yaşamadan (aslında tecavüz) önce düşünecekti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…