Banlanana kadar debelen burdanerden biliyon çıkmadığını sen de beyin yok diye düşünüyorum bide insan olcak maymun
ee sen millete car car carlarsan ağzının payını verirler açıkçası, biraz sakin olsan kimsenin sana bir şey dediği yoktubi oku konu boşanmakla ilgili millet aşk hayatıma sarmış neden aldırmadığımı sormuş :d emin misin
manevi olarak destek görüyorum diye kaç kere söyliycem ki ben??? gelipte babalık yapmıyor ondan daha ilgili geldiğinde ilgileniyor görüyor oynuyor babası gelmeye tenezzül etmiyor ayrıca bu nasıl itham yedeklemişsin falan kimseyle karıştırma kendiniYerine baba yedeklemişsin çok iyi bakıyormuş işte daha ne o zaman?
Banlanan
Banlanana kadar debelen burda
ay site çok umrumdaydı cidden
18imde ikinci kocayı bulan ben değilimmanevi olarak destek görüyorum diye kaç kere söyliycem ki ben??? gelipte babalık yapmıyor ondan daha ilgili geldiğinde ilgileniyor görüyor oynuyor babası gelmeye tenezzül etmiyor ayrıca bu nasıl itham yedeklemişsin falan kimseyle karıştırma kendini
sen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh18imde ikinci kocayı bulan
Çocuğuma bez dilenip 1000 lirayla nasıl bakıcam diye sitelerde ağlamıyorum en azından tatlı kız.sen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
Aman seni aldılar da çok hayrını gördün sanki. Götürmemişler bile :) Lafının nereye gittiğini bile anlamıyorsun yazık. Senin hayatına da acımıyorum da o çocuğu ziyan etmesen bari.sen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
Şu cümleyle yaşadıkların arasında güzel bir bağlantı var hadi bir beyin fırtınası yap. Boşa dememişler tedbirsiz abdest bozan domala domala taş ararmışsen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
sorma sorma, keşke yerinde olabilsek.buradaki kadınların hepsi evde kaldığı için seni taşlıyor şuan yoksa hiçbirimizin kendi seçimi falan değilsen ona şey desene kimse beni almıyor hahaahh
Hayır alan da olmamış ki kendisini yatıp kalkıp babasının evine postalamışlarsorma sorma, keşke yerinde olabilsek.buradaki kadınların hepsi evde kaldığı için seni taşlıyor şuan yoksa hiçbirimizin kendi seçimi falan değilne yapalım senin gibi über seksi değiliz çekemiyoruz kendimize
18 yaşında sanat galerisimiARKADAŞLAR KENDİ GEÇİMİMİ SAĞLIYORUM 18 YAŞINDA KENDİ RESİMLERİMİ SANAT GALERİSİNDE SATIŞA SUNUYORUM BEN NAFAKANIN AZLIĞINDAN BAHSETMİYORUM O BİR BABA OLARAK BUNU KENDİNE GÖRÜYOR SİZENE BENİM HAYATIMA ALDIĞIM AŞIK OLDUĞUM KİŞİLERDEN KSRDEŞİM SORUM 1000 TL İLE BAKILIR MI ÇOCUĞA HER ŞEYE MUHALEFEY OLMAYIN NE KADAR MERAKLISINIZ YA
O kadar cahilsin ki bacaksız derken ne demek istenildiğini bile anlamamışsın. Sürekli bahsettiğin sanat galerisinin ne anlama geldiğini bile bildiğini zannetmiyorum. Keşke kafanı kendini geliştirmeye,eğitimine odaklasaydın başka işler peşinde koşacağına.bacaksız boy derken bot 187 :d bişey derdim de hadi bak dalgana sen
Onu korunmamadan ve 17 yaşında bir kızla birliktelik yaşamadan (aslında tecavüz) önce düşünecekti.Şimdi beğenmeyeceksin yorumumu ama 1 sene evli kaldığın adam sana niye sürekli 1000 TL ödesin ki. Ayrıca evli gibi bile değilmişsiniz. Çocuğu aldirmayarak tek başına karar vermişsin, karşı taraf bu sorumluluğu kabul etmemiş. Bir şey beklemen saçma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?