üzgünüm

Yükseltilebilme ihtimali vardır belki bir avukata danışın isterseniz.
ya para cidden umrumda feğil bana bebeğime iyi bir babalık yapacağını hissettirmesi yeterliydi

Yeni bir erkekle daha arkadaşlık, sevgililik adı her ne ise bunun için biraz büyümeyi mi bekleseniz?
İnsanın 18 yaşıyla 25 yaşı arasındaki düşünceleri arasında dağlar kadar fark oluyor.
Siz daha ergenlikten çıkamamışsınız şuan.
Alınacak, kızacak bir durum yok.
İki iki daha dört eder.
Sizin yaşlarınızın yolundan hepimiz geçtik de o yüzden.
Daha fazla incinmeyin diye söylüyor bu kadar insan.
Erkeklerin çoğu kendi menfaatini düşünüyor.
Hayatın gerçekleri maalesef.
Terslemeyin bir kenara yazın.

18 yaşındasın, çocuksun daha.. yaşadıkların maruz kaldıkların çok ağır ama kendini olgun, feleğin çemberinden geçmiş gibi görmen de çok acı. gerçekten daha çocuksun... çocuğuma babalık yapıyor dediğin eleman kaç yaşında?

bu soruya böyle bi yorum yazdığına göre çocuğun çok çekiyor olmalı?
Burada insanlara çemkirmek için harcadığınız enerjiyi başka şeylere kaydırın. Mesela iş bulun yeni sevgili bulmak yerine.
Çocuğunuzun cici babaya değil kendi ayakları üzerinde duran bir anneye ihtiyacı var.

Daha sen büyümedinki sen de çocuksun... seviyordun hamile kaldın simdi yine seviyorsun başına ne gelecek belli değil ... sen nafaka derdindesin ama umarım başka sorunlar açılmaz ..ben aslında bebeğe üzülüyorum senin kavak yaprağı sevgin yüzünden sürünecek mi yani... ailede arkanda durmuş ama yine bişiyler eksik..

ya para cidden umrumda feğil bana bebeğime iyi bir babalık yapacağını hissettirmesi yeterliydi
Para önemli değil mi? Sen gerçekten çocuk doğurmuş ya da bakıyor olamazsın. Çocuğu olan birinin ağzından çıkacak bir söz değil bu! Para çok şeydir güzelim! İnsanlar onun için okur, onun için çalışır. Bir de sen ne ara doğurdun, üniversiteye başladın ve hala okuyorsun? Kafa bulma gece gece bizimle.

sana mı inandırcam kardeşim ben? inanma bak dalgana

nafaka derdinde olsam 1 yıl boşanmadan beklemem galiba akıl yoksunusunuz hepiniz derdim olduğu için buraya sundum aptal ithamlarınız için değil kendinize gelin siz kimsiniz

Üniversiteyi boşlamayın bari. Çocuk kreş çağına geldiğinde çalışmaya başlarsınız.
yok üniversiteye yeni başladım kreşe gittiğinde çalışacağım teşekkür ederim en düzgün yorum galiba

kendi işim olduğunu söylesem susacak mısın acaba :d 18 yaşındayım okuyorum ayrıca sanat galerisine resimlerimi satıyorum var mıdır başka soru? hayatıma kimi alcağımı da emin ol sana sormayacağım

Hemen neden bir erkek daha. Annenizin yanında kalın bari çocuğa bakar siz de çalışırsınız. Kendiniz çocuksunuz daha.

Çok negatif bir bakış açısı bu.. Bütün yolları denediniz mi bunları yazmadan önce?
evet denedim bakıcılara güvenmem çocuğuma kendim bakarım ailemin hepsi iş adamı olduğu için malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…