ya para cidden umrumda feğil bana bebeğime iyi bir babalık yapacağını hissettirmesi yeterliydiYükseltilebilme ihtimali vardır belki bir avukata danışın isterseniz.
Konu açtın ben de istediğim yorumu yapıyorum. Kaldıramayacaksan konu açmayacaktın cici kıs.sen kimsin de senden utanıcam ki ben? kaç yaşında çocuk yapacağımı sana mı sorucam kardeşim seni ne ilgilendirir geç git benim sorumla yazdığının ne alakası var
ben çocuğuma bakarım gerekli desteği veririm demek yerine 1000 tl çok dememelerini mesela
Yine ne dediğini bilmeyen sayko bir üye dahaya para cidden umrumda feğil bana bebeğime iyi bir babalık yapacağını hissettirmesi yeterliydi
18 yaşında çocuk ne dediğini bilse şaşırtıcı olurdu zaten...Yine ne dediğini bilmeyen sayko bir üye daha
Çok negatif bir bakış açısı bu.. Bütün yolları denediniz mi bunları yazmadan önce?çocuğuma baktığım için
Burada insanlara çemkirmek için harcadığınız enerjiyi başka şeylere kaydırın. Mesela iş bulun yeni sevgili bulmak yerine.bu soruya böyle bi yorum yazdığına göre çocuğun çok çekiyor olmalı?
Üniversiteyi boşlamayın bari. Çocuk kreş çağına geldiğinde çalışmaya başlarsınız.çocuğuma baktığım için
doğdu mu bilmem de, dokunmadan tokatlamislar seni zaten.ne bana ne çocuğuma bir el kaldırabilecek adam doğdu mu sanmam :) bu arada alınmıyorum saolun
Para önemli değil mi? Sen gerçekten çocuk doğurmuş ya da bakıyor olamazsın. Çocuğu olan birinin ağzından çıkacak bir söz değil bu! Para çok şeydir güzelim! İnsanlar onun için okur, onun için çalışır. Bir de sen ne ara doğurdun, üniversiteye başladın ve hala okuyorsun? Kafa bulma gece gece bizimle.ya para cidden umrumda feğil bana bebeğime iyi bir babalık yapacağını hissettirmesi yeterliydi
anlamıyorsan sıkıntı sendeYine ne dediğini bilmeyen sayko bir üye daha
insanlara destek olacağınıza yazık size valla acıyorum insanlığadoğdu mu bilmem de, dokunmadan tokatlamislar seni zaten.
sana mı inandırcam kardeşim ben? inanma bak dalganaPara önemli değil mi? Sen gerçekten çocuk doğurmuş ya da bakıyor olamazsın. Çocuğu olan birinin ağzından çıkacak bir söz değil bu! Para çok şeydir güzelim! İnsanlar onun için okur, onun için çalışır. Bir de sen ne ara doğurdun, üniversiteye başladın ve hala okuyorsun? Kafa bulma gece gece bizimle.
nafaka derdinde olsam 1 yıl boşanmadan beklemem galiba akıl yoksunusunuz hepiniz derdim olduğu için buraya sundum aptal ithamlarınız için değil kendinize gelin siz kimsinizDaha sen büyümedinki sen de çocuksun... seviyordun hamile kaldın simdi yine seviyorsun başına ne gelecek belli değil ... sen nafaka derdindesin ama umarım başka sorunlar açılmaz ..ben aslında bebeğe üzülüyorum senin kavak yaprağı sevgin yüzünden sürünecek mi yani... ailede arkanda durmuş ama yine bişiyler eksik..
yok üniversiteye yeni başladım kreşe gittiğinde çalışacağım teşekkür ederim en düzgün yorum galibaÜniversiteyi boşlamayın bari. Çocuk kreş çağına geldiğinde çalışmaya başlarsınız.
kendi işim olduğunu söylesem susacak mısın acaba :d 18 yaşındayım okuyorum ayrıca sanat galerisine resimlerimi satıyorum var mıdır başka soru? hayatıma kimi alcağımı da emin ol sana sormayacağımBurada insanlara çemkirmek için harcadığınız enerjiyi başka şeylere kaydırın. Mesela iş bulun yeni sevgili bulmak yerine.
Çocuğunuzun cici babaya değil kendi ayakları üzerinde duran bir anneye ihtiyacı var.
evet denedim bakıcılara güvenmem çocuğuma kendim bakarım ailemin hepsi iş adamı olduğu için malumÇok negatif bir bakış açısı bu.. Bütün yolları denediniz mi bunları yazmadan önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?