• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm

2,5 ay annenizde kalırsanız,sonra neden bu adam çocukla ilgilenmiyor dememelisiniz.İlk günden o bağın önüne geçmişsiniz.
Maalesef bilmeden yorum yapıyorsunuz babası babalık izninde geldi bu bir ayrıca çok ilgili harika bir baba bu iki. Üçüncü olan mahrum bir yerde yaşıyordum ailem büyükşehirde doğumun son ayı gittim yolculuk yasaktı gidip gelemezdim..

Maalesef bilmeden yorum yapıyorsunuz babası babalık izninde geldi bu bir ayrıca çok ilgili harika bir baba bu iki. Üçüncü olan mahrum bir yerde yaşıyordum ailem büyükşehirde doğumun son ayı gittim yolculuk yasaktı gidip gelemezdim..
Babalık izni bir hafta mı ya da on gün mü?
Doğum olduğunda yetişebildi mi mahrum yerden hemen?
Yoksa doğduktan sonra mı geldi yanınıza?
Harika bir babadır siz öyle diyorsunuz ne mutlu.
O zaman çekirdek aile olarak geçireceğiniz anlara yönelin,günümüz dünyasında çoğu kişi 2.5 ay ailesi ile kalamıyor bile normal olarak.
Siz anne ve baba olarak bağ kurmaya bakın bu dönemde.

Çok normal kuzum alismissin uzak olması falan biraz içini burkar ama alışırsın bir kaç güne bende öyle oldum ama sonra geçti sağlıkla büyüt bebesini

Merhaba, 35 gün oldu doğum yapalı ailemin yanındaydım 2 buçuk aydır. Bugun evimize dönüyoruz ayrı şehirlerde oturuyoruz ... Annemlerin ilk torunu onlar zaten bu süreçte bağlandı torunlarına. Annem babam gözleri doldu hatta annem ağladı biz giderken.. Ben ise ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Ama şimdi hep ağlamak istiyorum annemi özledim elimden gelse koşarak gideceğim anneme normal mi bu hissettiklerim lohusalık mı sanki hep annemi istiyrum yanımda evet bende bir anne oldum ama güçlü değilim sanki.. Umarım atlatırım bu süreci...
Normal tabi boyle hissetmeniz. Ama bu moddan silkelenip, cikin. Siz bir bireysiniz. Kendi kendinize herseyin ustesinden gelebilirsiniz. Bebeginize tek basiniza bakabilirsiniz. Korkacak bir sey yok.

Tabi cok guzel anne baba evinde olmak. Sohbet, muhabbet, curcuna. Ama kendi evinizdeki sakinlik, huzur, sukunet de cok guzel. Ileride minnos buyuyecek sizin eviniz de curcuna olacak :)

Benimde 6 gün oluyor doğum yapalı ve aynı haldeyim. Annem uzakta ve erken doğum olduğu için gelemedi. Bende de bebeğinde de sorun yok şükür toparlandım ama duygusal anlamda çok kötü hissediyorum özellikle geceleri annemi ve babamı düşünüyorum sürekli 😔
DOgum yapip Telefona bakmaniz falan ay baya guzel ya . ben adet olunca bile telefonu elime alamiyorum😂 tembelligimle cocuk dogursam ne halde olurum acaba

Lohusalıktan bence. Bir yanınız endişe duyuyor. Bebeğe yetebilecek miyim diye korkuyorsunuz. Merak etmeyin, harika bir anne olacaksınız. Kim ne derse desin. Zamanla neler yapabildiğinize siz de şaşıracaksınız. Yavrunuz ile mutluluklar dilerim. 😇

Lohusalık degil şımarıklık. Dogum yapar yatarlar felçli gibi aylarca bebeğe başkaları bakar
Evlerine de gitmezler sanki bebek degil canavar doğurmuşlar😁sonra da bunalım ağıtlar madem öyle evlenme doğurma genel lafım bu arada konu sahibine özel degil yorumum

Back
X