tam tersine bana sormadan tamam veririm deyip kapı orda demesini dert ettim evlilik iki kişilik değilimi ortada olmasa yapacağımı bilirimsana kapı orada diyen bir adamın babasına vereceği parayı mı dert ettiniz?
aynen öyle ya çocuk var ortadakapı orda dıyen adamlar yokmu ............. evir çevir döv yaaa... ahhh sıkıntı denen seyın kadının da cekdıgıni dusunmuyorlar kii
çocugun rızkını nasıl dusunmeden zor durumda ıken aıleye verılıyor kı yaaA
aynen öyle ya çocuk var ortada
Arkadaşlar neolur akıl verin ya kocama öyle uyuz oldumki dün arabamızı sattık kaynanam kayınpederim hemen para istemiş borcumuz var sıkıştık diye.arabayı eşimin babası aldı ama biz ödüyoruz.ayrıyettende evsahibimşz evi satıyo taşınıcaz ama eşim para yok taşınamam diyo bana babasınada 4000 lirayı verecek ama.bide bana sen karışma sanane beğenmiyorsan kapı orda diyo neyapıcam ben ya
geçmiyo zaten 2 hafta önce göğsümde yara çıktı ada. Halen akıllanmadı ailem destek olmuyo olsada çocuk var çok düşkün babasınaCanım çalışıyor musun çocuğun var mı durumun nedir. Eşinin tavrı çok yanlış bu adamla hayat mı geçer...
Ge
geçmiyo zaten 2 hafta önce göğsümde yara çıktı ada. Halen akıllanmadı ailem destek olmuyo olsada çocuk var çok düşkün babasına
Onun işlerine burnumu sokmıcakmışım ya tek kişilik bi evlilik işte dışarıda eğer zıttına gidersem herkesin içinde bağırıyor rezil oluyorum sanki hayata onun için gelmişim gibi hissediyorumsen mecbursun bir yere gidemezsin ya ona güvenip böyle rahat senin kalbini kırmaya ne hakkı var sen hayatını ona adıyorsun sonuçta.
Aynen öyle ya evlenmeseymiş ben hep böyleydim ama ona 2 yıldır bi haller oldu kendi başına kararlar alıyo sormuyo kızarsam kapıyı gösteriyor boşanmak istemiyorum ama 40 yaşıma gelip boşanıcaksam şimdi olsun daha iyi bi yandanda oğlum çok düşkün babasınaKapi oradaymis. Kapinin yolunu cok iyi biliyosa kendi defolup gitsin.
Bu tur adamlar evlenmesin ya da erkek bebegi olanlar lutfen adam gibi yetistirsin: /
Onun işlerine burnumu sokmıcakmışım ya tek kişilik bi evlilik işte dışarıda eğer zıttına gidersem herkesin içinde bağırıyor rezil oluyorum sanki hayata onun için gelmişim gibi hissediyorum
Benim aklımada bu geliyo oğlum 7yaşına geldiğinde çalışmayı düşünüyorumBence çocuğunuzu büyütüp bir an evvel iş hayatına atılmaya bakın tek yolu bu gibi görünüyor. Belki ayağını denk alır ya da duruma göre ayrılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?