Üzgünüm

aaa ggercekten kapı ordamı o zaman kenardan kenardan cık deyin beyinize

Allah kimseye vermesin böyle erkeklerde evlenmesin göğsümde yara çıktı stresten ömür törpüleri bunlar hep arkasını topla millet bana ne şanslı kocan güzelsin beceriklisin eşine düşkünsün diyo bizimki kapıyı gösteriyor adaletmi bu ya arkadaşlarımın içinde rezil etti beni bağırdı çağırdı herkes kocalarıda dahil bu adama anlam veremediler

belki kızacaksın ama senin eşin tam bir öküz benim eşim gibi. hemen hemen aynı şeyleri bende yaşıyorum ve sürekli kavga ediyorum eşimle. bana ananın evine dediğinde bu evi beraber yaptık sen defol diyorum onu evden kovuyorum.. 1- 2 saat sonra annesi ve ablasını alıp geri geliyo :)) gerçekten kötü bir durum. ben anlamıyorum bu erkekleri ne yapmak derdindeler bilmiyorum..

Egolarını bizmi yükselttik bilmiyorumki seninkide benimkine benziyor kavga edince annesini babasını çağırıyor bunlar adam olmaz olan bize olur özgüven 0

Egolarını bizmi yükselttik bilmiyorumki seninkide benimkine benziyor kavga edince annesini babasını çağırıyor bunlar adam olmaz olan bize olur özgüven 0

benimkinin egosunu annesi yükseltmiş. o sinirlenecekmiş bağıracakmış ben susacakmışım onlar susuyormuş öyle diyo. bende kusura bakma ama kendimi ezdiremem kimseye dedim. olmazmış öyle.. aynen canım olan bize oluyor..

Simdi kapiyi gosteriyosa , Yapacak sey belli bu lafa simdi susarsan ilerde daha cok cekersin..

Ozaman sende bi gosterilen kapidan cik bakalim ne yapacak, en azindan denemis olursun esini ne kadar onemli bu evlilik onun icin.
Korkmayin ya hemen beni birakir diye , bazen korkutmak lazim bunlari arkana bakmadan cek.git bakalim gorsun kapiyi...

Şu çocuk bi büyüsün ozaman o kapıdan omu çıkar benmi bilmiyorum

Gidicem ama arkamın olmadığını biliyor malesef ailem destek çıkmıyor çocukla ezilirim orda burda onuda biliyorum 2sene önce beni yere fırlattı annem hiçbirşey demedi demezde

Benim bu durumda yapacagim şey eğer gidemiyorsam;

Sürekli evde en sevmediği şeyi yapardim en sevmediği yemeği , en sevmediği şekilde ne varsa cildirana kadar yapardim " yeter bu ne " dediği anda begenmiyorsan kapi orada ya böyle kabul edersin ya da keyfin bilir derdim.

Ve onu anlaşmaya vardirana kadar devam ederdim..

Esin bir düzen kuruyor ve seni bu düzenin icine istesende istemesende getirmenin yolunu bulmuş. Bu yolu bozmazsaniz işiniz zor.Allah yarrimciniz olsun

Aynen öyle sevmediği şey açık giyinmeme dayanamıyo anca onu yapabilirim.halen babasına para vermedi biraz benden çekiniyo ama problem o değil bana sormadan kararlar vermesi.bana rest çekmesi yani diyorumki bu adam 40 yada 50yaşıma geldiğimde başka bi kadın bulursa benide ortada bırakırsa neyaparım arkamda yok.2seneye kadar işe başlamam lazım.ömrümü zehir etsin diye evlendim sanki ona hizmetçilik yapmaya geldim.oğlum okula gidicek zaten evde durmam artık daha sosyal olurum onuda hiç kafama takmam

al o kapıyı kafasına geçir....
hepsi aynı bunların..
bırak versin ailesine donuna kadar kendiside çeksin sıkıntısını...

böyle adamlar düzelmez cnm. sana verelim mi vermeyelim mi diye sormayan adam hiçbir zaman seni dinlemez. ve bu eminin hep böyleydi. bunu bilerek çocuk sahibi oldun sanıyorum. o yüzden karışma naparsa yapsın seni ve çocuğunu mağdur etmeden tabi.
o para ikinizin hatta çocuğunuzun da parası asıl olarak ama o bunu görmek istemiyor. benimde eşimde ailesi hep isterler ama biz bütçemizi zorlayacaksa yok deriz. keşke araba dursaydı da borç ödeseydiniz. biz hep borç ödüyoruz hep kreşi çekiyoruz biliyorlar o yüzden istemeler azaldı.

Yok canım ya böyle değildi 2senedir böyle arabayıda kar etmek amaçlı sattı başka araba alıcaktı şuan tavrımı koydum zaten mrb der gibi kapı orda diyemezsin bana dedim çıkıcaksan sen çık defol çocuğu düşünmüyosan dedim arada kaldım diyo biyandan sen biyandan babam bıktım diyo aman neyaparsa yapsın bundan sonra tek düşündüğüm bugün nereye gitsem gezsem olur hiçbirşeyi kafama takmam

deli mi ne bi yandan babam bi yandan sen mi diyor. sanki sen kendin için istiyorsun ya da verme diyorsun. asıl demesi gereken babama ne diyeceğimi bilemiyorum olması gerek.

sen ailenizi düşünüyorsun. ahh ahh.
boşver cnm naparsa yapsın o zaman sevindim kendini ezdirmemene huy edinmesin sonra. Allah ıslah etsin kocanı da ailesini de.

Ailesi ile eşi arasında kalınca ailesine bişey diyemeyip eşini ezen erkekleden nefrettttt ediyorummmm!!!!!!!! Sakın ezirme kendini bak benim annemle bbam ben 6 yşındayken ayrıldı. Kardeşim sürünüyodu daha bebekti. Annem ilkokul mezunu geliri yok. çalışmıyor. Ailesi destek değil. Ama babama kendini ezdirmedi kötü laflarını dayaklarını çekmedi. İkimizi de büyüttü. Kardeşim kuyumcu ben öğretmen olduk. Benim nişanımı da yaptı kısmetse düğünümü de yapacak.ev de aldık. Yani azmedesen hiç bişey olmuyo Allah yardım ediyo. Böyle adamlara ezdirmeyin kendinizi.

Evet canım bende aynısını yaşadım babam pisliğin tekiydi annem boşadı ama ne çilelerle büyüttü bizi ben babasızlığı iyi bilirim eğer bana kötü davranırsa zaten boşanırım ama halen parayı vermiş değil taşınmamızda gerekiyor bakalım neyapıcak ailesinede mesafemi koyucam karısına sormadan oğlundan nasıl para isteyebiliyo helede taşınmamız gerekirken.babası 3sene sonra bize ev alıcakmış öyle diyo ama ben fazla güvenmiyorum

Aman ev falan almasınlar.ama sizden de uzak dursunlar.boşanın demiyorum o süreç de çok zorlu geri dönüşü de yok ama sakın ola kendinizi ezdirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…