- 26 Kasım 2017
- 13
- 20
- 18
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1234
Evet ama birsene önceden sıraya girdim muayene bölümü iyi işlem yapılan yerin hemşireleri daha da iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bezmialem hastanesine yeni bir doktor gelmiş doç. dr pınar özcan giden varmı ? instagramını buldum çok güleryüzlü bir bayana benziyor.
Merakla bekliyorum:)ben pazartesi ona randevu aldım olumlu olumsuz ilk izlenimlerimi pazartesi yazarım :)
Doçent olduğu için ücretli galiba internet sayfasında öyle yazıyorÜcretli mı muayenesi arkadaşlar onu da öğrenince bilgi verir mısınız
Doçent olduğu için ücretli galiba internet sayfasında öyle yazıyor
gittiniz mi nasıldı doktor?Doçent olduğu için ücretli galiba internet sayfasında öyle yazıyor
Merhabalar Herkese;
Yeni üye oldum eşimin spermlerinde sayı, hareket ve morfolojik sıkıntı olduğundan dolayı tüp bebek için bugün Pınar Hanımla görüştüm.
İlk izlenimim gayet olumlu her sorumuza cevap verdi geçiştirmedi gayet pozitif bir doktor...
Onumuz de ki ay tedaviye başlayacağız yine yazarım buraya...
ben de 2 ay önce banu hanımla aşılama tedavisi görmüştüm bezmialemde. zaten banu hanım için gidiyordu herkes zira diğer çalışanlar çok sıkıntılı. banu hanım da bir anda ayrıldı hastaneden butun hastalar kalakaldı. ve oradaki çalışanlar bana bir süre doktor gelmez demişlerdi. napacagımı bilememiştim. bu sebeple hastaneye olan guvenim sarsıldı.
umarım yeni doktor kalıcı olur.
Sekretaryada oturan kıza eşim baya söylendi buraya insanlar keyfinden gelmiyor zaten zor psikolojide buralara geliyoruz üstüne sizin kaprislerinizle uğraşmayalım. Yapmanız gereken sadece sorulan sorulara güler yüzle cevap vermek bunu da yapamıyorsanız hiç çalışmayın zira buraya gelen inşaların asabını bozmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz dedi..
Sekretaryada oturan kıza eşim baya söylendi buraya insanlar keyfinden gelmiyor zaten zor psikolojide buralara geliyoruz üstüne sizin kaprislerinizle uğraşmayalım. Yapmanız gereken sadece sorulan sorulara güler yüzle cevap vermek bunu da yapamıyorsanız hiç çalışmayın zira buraya gelen inşaların asabını bozmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz dedi..
Ben henüz tüp bebek tedavisine başlamadım. Diyetisyene gidiyorum. Şeker direncini kırmak için son 9 kilom kaldı şeker direncim düşünce başlayacam kısmetsegittiniz mi nasıldı doktor?
Banu Hanım zeynep kamil hastanesinde yardımcı doçent. Çok tatlı biriDoçent olduğu için ücretli galiba internet sayfasında öyle yazıyor
Merhaba siz musarref hanima gittiniz mi genel olarak hastane ilgi dr gorusunuz nedir eger gittiysenizMerhabalar.
Güncel olarak doktor hakkında bilgisi olan varmıdır?
Mhrs sisteminde Zeynep kamil hastanesinde infertilite bölümünde gözüküyor doktor hanım. Daha önce bu bölüme de doktora da gitmedim. Fakat hemen hemen 16 aydır gebelik elde edemedik. Bu doktora randevu aldım ayın 28 inde. Bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Randevusunun açılmasını beklediğim başka bir doktor vardı, son anda değiştirdim. Gitmedim. Fakat bi yoruma denk gelmiştim google üzerinden kopyaladım sizin için ‘’Müthiş bir insan doktora değilde misafirliğe gitmiş gibi hissediyor insan ne sorulursa sorulsun cevap veren biri iyiki tanımışım’’Merhaba siz musarref hanima gittiniz mi genel olarak hastane ilgi dr gorusunuz nedir eger gittiyseniz