Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

merhaba arkadaşlar bezmialem hastanesine yeni bir doktor gelmiş doç. dr pınar özcan giden varmı ? instagramını buldum çok güleryüzlü bir bayana benziyor.

Banu hanımın nereye gittigini bilen var mi? Bebegimi kucagima almama vesile oldu, bi kere ziyaret etmek istiyorum

Doçent olduğu için ücretli galiba internet sayfasında öyle yazıyor

60TL dediler. regl olmazsam gitmeyeceğim çünkü amacım tahlillerimi de yeniletmek özelde sadece amh değerine 150 tl istiyorlar. öğleden sonrada memorial de tüp bebek tedavisi için ön görüşmem var Semra hanıma gideceğim.

Merhabalar Herkese;

Yeni üye oldum eşimin spermlerinde sayı, hareket ve morfolojik sıkıntı olduğundan dolayı tüp bebek için bugün Pınar Hanımla görüştüm.

İlk izlenimim gayet olumlu her sorumuza cevap verdi geçiştirmedi gayet pozitif bir doktor...

Onumuz de ki ay tedaviye başlayacağız yine yazarım buraya...

Merhabalar Herkese;

Yeni üye oldum eşimin spermlerinde sayı, hareket ve morfolojik sıkıntı olduğundan dolayı tüp bebek için bugün Pınar Hanımla görüştüm.

İlk izlenimim gayet olumlu her sorumuza cevap verdi geçiştirmedi gayet pozitif bir doktor...

Onumuz de ki ay tedaviye başlayacağız yine yazarım buraya...

ben de 2 ay önce banu hanımla aşılama tedavisi görmüştüm bezmialemde. zaten banu hanım için gidiyordu herkes zira diğer çalışanlar çok sıkıntılı. banu hanım da bir anda ayrıldı hastaneden butun hastalar kalakaldı. ve oradaki çalışanlar bana bir süre doktor gelmez demişlerdi. napacagımı bilememiştim. bu sebeple hastaneye olan guvenim sarsıldı.
umarım yeni doktor kalıcı olur.

ben de 2 ay önce banu hanımla aşılama tedavisi görmüştüm bezmialemde. zaten banu hanım için gidiyordu herkes zira diğer çalışanlar çok sıkıntılı. banu hanım da bir anda ayrıldı hastaneden butun hastalar kalakaldı. ve oradaki çalışanlar bana bir süre doktor gelmez demişlerdi. napacagımı bilememiştim. bu sebeple hastaneye olan guvenim sarsıldı.
umarım yeni doktor kalıcı olur.

Sekretaryada oturan kıza eşim baya söylendi buraya insanlar keyfinden gelmiyor zaten zor psikolojide buralara geliyoruz üstüne sizin kaprislerinizle uğraşmayalım. Yapmanız gereken sadece sorulan sorulara güler yüzle cevap vermek bunu da yapamıyorsanız hiç çalışmayın zira buraya gelen inşaların asabını bozmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz dedi..

Sekretaryada oturan kıza eşim baya söylendi buraya insanlar keyfinden gelmiyor zaten zor psikolojide buralara geliyoruz üstüne sizin kaprislerinizle uğraşmayalım. Yapmanız gereken sadece sorulan sorulara güler yüzle cevap vermek bunu da yapamıyorsanız hiç çalışmayın zira buraya gelen inşaların asabını bozmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz dedi..

ben de her gittiğimde aynı sıkıntılar yaşanıyordu.
hatta bir gun gelen bir hastaya ön bilgi alma aşamasında dediler ki "doktorunuz erken menopoz dediyse nasıl çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz" ve kadın çok üzüldü.
he bir de unutamayacağım olay oradaki temizlik görevlisi kadın çalışan, takibe gelen bir arkadaşa çok ama çok terbiyesizce davranmıştı.

anlamadığım konu orada herkes maddi manevi zor süreçlerden geçiyor. bu şekilde davranarak insanların ahını alıyorlar. sanki bedavaya çalışıyorlar. kaç kadın ağlamaklı oluyor orada. aklıma geldikçe sinirlendim.

Kızlar ben memorial da Semra Kahraman'a tedavi olmayı planlıyorum. Pazartesi ilk görüşmeye gittim defalarca Bezmialeme Kanuniye gidip şu tahlilide yap gel dışında hiç bir bilgi alamamıştım. ki rapor olmadığı zaman Bezmialem 6600 TL demişti Memorial'da 7200 TL dedi 6800 TL'ye düştü raporr olsa herhalde 6000TL civarında bir fiyata düşüyorlar .
Muayenede önce başka 2 doktor sakin ilgili her ihtimali değerlendirdi sonra Semra hanım geldi oda ayrıca muayene etti ultrason cihazları bile farklı rahimin içini 3 boyutlu olarak gösteriyor. Süreçte ilaçlara başladıktan sonra gün aşırı çağırıyor ultrasonla inceliyor tahlil yapıyor. Her gün öğlen tüp doktorlar Semra hanım eşliğinde tüm vakaların dosyalarını ilaçlar sonucundaki tahlilleri değerlendiriyor böylece bir doktorun gözünden kaçanı bir başka doktor fark edebiliyor daha sonra mesajla veya arama ile ilaç dozunu güncelliyorlar.
Randevu saatinde gidiyor maximum 15 dk bekliyor içeri alınıyorsun hemşireler doktorlar sana prenses gibi davranıyor bir kez bahçeciye gitmiştim,Burçak erzik ile görüşmeye ama orada da kapıda çok bekledim doktor tahlillerim 3-4 aylık olmasına rağmen yenilenmeli dedi problemim hakkında hiçbir teori üretmedi direk işleme başlamayı tavsiye etti. Semra hanım ise tek tek rahimimdeki ufak polip, dışardan bakınca belli olmasa da tartıda yüksek çıkan kilom, düşük amh değerime karşın ultrasondaki görüntünün çokta umut verici olduğu, ailemde şeker hastalığı olduğu için insülin direncime şekerle kansızlıkla ilgili değerlerime de bakılması gerektiğini, kanımdaki pıhtılaşma değerinin çok korkulacak bir değer olmadığını ufak aspirinle çözülebileceğini sorunumun hamile kalamama değil asıl problemin düşükleri engellemek olduğu o yüzden rahimin içini ayrıntılı incelemek gerektiği ufak poliplerimin alınması ve kürtaj sonrasındaki rahimdeki ufak tefek yapışmaların giderilmesi için histereskopi yapılması gerektiği tüp bebek tedavisinin daha sonraki aşama olması gerektiği gibi her ayrıntıya değindi.

Çok olumlu yorumlar duyduğum bir yerdi ama gidince evet tüp bebek tedavisine başlayacaksam kesinlikle Semra hanım olmalı dedirtecek kadar memnun ayrıldım. Bence İstanbul'da olup devlet hastanesinde bu işi yaptırmanın dışında bütçesi olanlar muhakkak Semra hanımdan ön görüşme randevusu alıp ona göre karar vermeli.

Bende rabia hanım a geçiş yapmayı düşünüyorum biraz bilgi verir misiz m3mnun kalan var mı

Merhabalar.
Güncel olarak doktor hakkında bilgisi olan varmıdır?
Mhrs sisteminde Zeynep kamil hastanesinde infertilite bölümünde gözüküyor doktor hanım. Daha önce bu bölüme de doktora da gitmedim. Fakat hemen hemen 16 aydır gebelik elde edemedik. Bu doktora randevu aldım ayın 28 inde. Bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Merhabalar.
Güncel olarak doktor hakkında bilgisi olan varmıdır?
Mhrs sisteminde Zeynep kamil hastanesinde infertilite bölümünde gözüküyor doktor hanım. Daha önce bu bölüme de doktora da gitmedim. Fakat hemen hemen 16 aydır gebelik elde edemedik. Bu doktora randevu aldım ayın 28 inde. Bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba siz musarref hanima gittiniz mi genel olarak hastane ilgi dr gorusunuz nedir eger gittiyseniz

Merhaba siz musarref hanima gittiniz mi genel olarak hastane ilgi dr gorusunuz nedir eger gittiyseniz
Merhaba. Randevusunun açılmasını beklediğim başka bir doktor vardı, son anda değiştirdim. Gitmedim. Fakat bi yoruma denk gelmiştim google üzerinden kopyaladım sizin için ‘’Müthiş bir insan doktora değilde misafirliğe gitmiş gibi hissediyor insan ne sorulursa sorulsun cevap veren biri iyiki tanımışım’’
Ama dediğim gibi kendim gitmedim. Eğer siz gider ve memnun kalırsanız yazın mutlaka bilgi edinmiş oluruz 😊

Back
X