Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Çok haklisiniz,Allah sağlıkla kavustursun. Ben de 4 yıllık evliyim sabirsizlaniyorum :KK43: ama doktor hanim çok iyi ve ilgili gerçekten
Umarım hepimiz için vesile olur. Ben de şu an çok memnunum Banu hanımdan. Çok tatlı biri. Bu da tedavi sürecinde gerçekten önemli. Gösterilen ilgi motive ediyor insanı.

Kızlar transferim yapıldı dua edin inş .drumuz gercekten mükemmel
Cok sevindim inşallah hayirli sonuclar alirsiniz. Ben vajinimusum. Vajinal ultrasonda bile biraz zorlaniyorum. Spekulum takarken acıyor mu? Banu hanim zorlanacagini düşünmüyorum dedi. Ama ben korkuyorum. Acılı bir islem mi?ilk kez mi yaptiriyorsunuz. Insallah sağlıkla kavusursunuz bebeginize

Cok sevindim inşallah hayirli sonuclar alirsiniz. Ben vajinimusum. Vajinal ultrasonda bile biraz zorlaniyorum. Spekulum takarken acıyor mu? Banu hanim zorlanacagini düşünmüyorum dedi. Ama ben korkuyorum. Acılı bir islem mi?ilk kez mi yaptiriyorsunuz. Insallah sağlıkla kavusursunuz bebeginize
Valla cnm o kadar rahattım ki o an sadece dua ettim sende sadece dua et kendini rabbime teslim et allahın izni ile hic zorlanmazsın sakın kasılma hem müşerref hanım ekibi inanılmaz rahatlatıyor allah onlardan razı olsun

Amin inş cnm darısı basınıza

Muayene odalarından birinde mi yapılıyor, iceride başka bölüm mü var? Islemden sonra ne kadar yattiniz? Ne onerdiler?islem sırasında tuvaletinizin sıkışık olmasi gerkeiyor mu?cok soru sordum kusura bakmayin

Muayene odalarından birinde mi yapılıyor, iceride başka bölüm mü var? Islemden sonra ne kadar yattiniz? Ne onerdiler?islem sırasında tuvaletinizin sıkışık olmasi gerkeiyor mu?cok soru sordum kusura bakmayin
Önemli degil cnm yok ameliyathane var orda yapılıyo yumurta toplama işlemi genel anestez i altında uyuyorsun ama transfer uyanık oluyoraun 5 dk da bitiyor ama seni yatısa alıyorlar beni 12 de aldılar 12 15 gibi bitti odama cıkardılar.yattım aksam 4 de eve geldim.evet sıkısık oluyorsun.2 gün yatmamı sölediler ondan sonra normal hayata devam egilip kalkmak agır kaldırmak kabız olmak gibi seyler yasak

Sizin tüp bebek galiba. Benim aşılama. O yüzden doktor hanim odasinda yapıldığını söylemişti. İnşallah sağlıkla kavusursunuz

Ay ne çabuk. Gerçi size uzun gelmiştir. İnşallah en hayırlı şekilde gönlünüzce olur. Herhangi bi yerde mi yaptiracaksiniz, bezmialemde mi?
Bezmialemde yaptırcm cnm inş gerçi banu hanımı göremeyegim yarın yokmus kongredeymiş ama yinede gelip kan tahlili yaptırmamı istediler sabah erkenden gidicem inş

Bezmialemde yaptırcm cnm inş gerçi banu hanımı göremeyegim yarın yokmus kongredeymiş ama yinede gelip kan tahlili yaptırmamı istediler sabah erkenden gidicem inş

İnşallah hayirla sağlıkla kucağıniza alırsınız. Çoğul ihtimali var mı? Aslinda hastaneye uzaksaniz sağlık ocaklarında da yapılıyor kan tahlili, önemli olan hcg.
Kongre kac gunmus biliyor musunuz

İnşallah hayirla sağlıkla kucağıniza alırsınız. Çoğul ihtimali var mı? Aslinda hastaneye uzaksaniz sağlık ocaklarında da yapılıyor kan tahlili, önemli olan hcg.
Kongre kac gunmus biliyor musunuz
Hayır bilmiyorum ama yarın sorar sizede haber ederim.bir arkadasa pazartesi günü gel demişler sanırım pazartesi hastanede.çoğul maalesef hem devlet yasagı var hemde tek yumurtam kaliteli idi hemdediger yumoslarım öldü.7 taneden 1 tne kaliteli cıktı yani dondurulmısım yok tek umudum içimdeki.araba ile gidecegiö sıkıntı olmaz inş.rabbim hepimizie hayırlısı ile nasip etain inş

Sizin tüp bebek galiba. Benim aşılama. O yüzden doktor hanim odasinda yapıldığını söylemişti. İnşallah sağlıkla kavusursunuz
Odada yapılmıyor Can'ım aşılama. O da ameliyathanede yapılıyor.

Hadi bakalım Can'ım hayırlı sonuçlar al inş. Olsun bir yumurta. Bir tane olsun senin olsun. Hem belli mi olur tek yumurta ikizi olur belki :anneadayı:Benim de aşılamanın 7. Günü. Zaman geçmiyor.

Odada yapılmıyor Can'ım aşılama. O da ameliyathanede yapılıyor.

:anneadayı: Yaa öyle mi, bana burda odada yapıyoruz, ameliyathane bile değil, çok basit doğal bi işlem demişti. Demek ki beni rahatlatmak için demiş.
Adetime 7 gün kaldi, adetin 2.gunu gideceğim. Ama bu ay ilac vs kullandım. Bekledigim zamanda olur muyum bilmiyorum.
İnşallah siz de hayirlisiyla saglikla cok guzel haberler alırsınız. Aşılamada spekulum uzun süre kaliyor mu,acıyor mu :(( benim vajinismus problemim var, ultrasonda bile biraz kasiliyorum :(

F filmgibi Can'ım ameliyathane dediysem oda gibi bi yer Zaten. Yine orda. Normal ameliyathane gibi soğuk sıkıcı bi yer değil. Danışmanın yan tarafı. Arka tarafta odalar vs varmış. Biz görmüyoruz onları.
Benim biraz sıkıntılı oldu. Gözünü korkutmayayım senin. Benim rahim ağzım çok dar. Geçirdiğim bir kürtaj sonrası doktorum söylemişti. Bir de ufak bir yapışıklık vardı sanırım kürtajdan dolayı. Bunlardan dolayı Benim zor geçti.
Ama sen beni baz alma. %99 hiçbir şey hissetmemiş. Sadece idrara sıkışıklık zorlamış o kadar. Yine de çok zorlanırım diyorsan anestezili yaparlar belki rica edersen. Ben sordum normalde yapılmıyormuş. Senin özel durumun var ama.

F filmgibi Can'ım ameliyathane dediysem oda gibi bi yer Zaten. Yine orda. Normal ameliyathane gibi soğuk sıkıcı bi yer değil. Danışmanın yan tarafı. Arka tarafta odalar vs varmış. Biz görmüyoruz onları.
Benim biraz sıkıntılı oldu. Gözünü korkutmayayım senin. Benim rahim ağzım çok dar. Geçirdiğim bir kürtaj sonrası doktorum söylemişti. Bir de ufak bir yapışıklık vardı sanırım kürtajdan dolayı. Bunlardan dolayı Benim zor geçti.
Ama sen beni baz alma. %99 hiçbir şey hissetmemiş. Sadece idrara sıkışıklık zorlamış o kadar. Yine de çok zorlanırım diyorsan anestezili yaparlar belki rica edersen. Ben sordum normalde yapılmıyormuş. Senin özel durumun var ama.

Banu hanim anlatirken,odanin icindeki muayene masasini gostererek burda yapiyoruz demisti de ondan. Fark etmez nerede olduğu, neticesi güzel olsun da..
Bunu bile anesteziyle yaparsam doğumda ne olacak halim diye düşünüyorum :(( hem boşuna narkoz girecek vucuda, hem ekstra ücret binecek. Siz zor durumunuza rağmen anestezi istememissiniz inşallah güzel haberler verirsiniz.

Banu hanim anlatirken,odanin icindeki muayene masasini gostererek burda yapiyoruz demisti de ondan. Fark etmez nerede olduğu, neticesi güzel olsun da..
Bunu bile anesteziyle yaparsam doğumda ne olacak halim diye düşünüyorum :KK43:( hem boşuna narkoz girecek vucuda, hem ekstra ücret binecek. Siz zor durumunuza rağmen anestezi istememissiniz inşallah güzel haberler verirsiniz.
Can'ım ben o kadar zor geçeceğini düşünmedim ki. Aşılamadan sonra aklıma geldi bu söylediklerim. Kendimce o yüzden bu kadar zor geçti demek dedim.
Ama herkes için normal muayeneden farksız. Sen sıkıntı yapma. :KK19:

Back
X