Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Kızlar adet oldum yani yarın gitmem lazım ama banu hoca yok. Bakalım rahim hazır mı demişti yani belki tedaviye başlayacaktık. Üzüldüm şimdi:( adetin 2. Gunu sadece kontrol mu oluyor yoksa iğneler vs başlanıyor mu acaba

Kızlar adet oldum yani yarın gitmem lazım ama banu hoca yok. Bakalım rahim hazır mı demişti yani belki tedaviye başlayacaktık. Üzüldüm şimdi:KK43: adetin 2. Gunu sadece kontrol mu oluyor yoksa iğneler vs başlanıyor mu acaba
Canım beni adet olursan gel diye çağırmıştı Geçen adetimin 2. Günüydü gittiğimde o gün muayene etti kan tahlilleri istedi o gün aşılama için ilk iğnemi de başladık bence mutlaka git muayene ol

Canım beni adet olursan gel diye çağırmıştı Geçen adetimin 2. Günüydü gittiğimde o gün muayene etti kan tahlilleri istedi o gün aşılama için ilk iğnemi de başladık bence mutlaka git muayene ol
Yani başlanıyor demekki. Ama kendisi yokmuş başka doktor olacakmış ya ona takildim. Ben yine de gideyim tabiki sağol canim. Hayırlı haberler olsun hepimiz için inşallah

Yani başlanıyor demekki. Ama kendisi yokmuş başka doktor olacakmış ya ona takildim. Ben yine de gideyim tabiki sağol canim. Hayırlı haberler olsun hepimiz için inşallah
Âmin inşallah.
Benim ilk aşılama iptal oldu fazla yumurta oluştuğu için şimdi İkinci adetimi bekliyorum.
Rabia hanım içinde iyi şeyler duydum ben zaten sürekli doktorun olmayacak orada dosyalarimiz bilgilerimiz var zaten sıkma canını herşey gönlünce olsun insallah

Kızlar adet oldum yani yarın gitmem lazım ama banu hoca yok. Bakalım rahim hazır mı demişti yani belki tedaviye başlayacaktık. Üzüldüm şimdi:KK43: adetin 2. Gunu sadece kontrol mu oluyor yoksa iğneler vs başlanıyor mu acaba

Benim de adetin ikinci günü kan tahlili sonrası hemen ilaca ve iğneye başlamıştı. Yani mutlaka gidin

Gün aşırı giderek yumurta takibi yaptırıyorum. Yarın sabah gideceğim ama 10 gün kontrol sürem bitti ve internette randevu kapalı görünüyor. Kliniği aradım kimse açmadı. Sabah en erken kaçta gidebilirim bilginiz var mı? Ve randevusuz nasıl olacak

Gün aşırı giderek yumurta takibi yaptırıyorum. Yarın sabah gideceğim ama 10 gün kontrol sürem bitti ve internette randevu kapalı görünüyor. Kliniği aradım kimse açmadı. Sabah en erken kaçta gidebilirim bilginiz var mı? Ve randevusuz nasıl olacak
Telefonla randevu de alınıyor istersen hastanenin randevu sistemini arayıp bilgi alabilirsin yada erkenden gidip bölüm açıksa Tabi kaseli kağıt veriyorlar bana o şekilde bir kere vermişti rica ettim o kaseli kağıtla gidip barkod almıştım

Anladım kızlar sağolun. Doğru ya banu hanım tek başına götüremez bölümü demek arada böyle denk geleceğiz, rabia hanım mı olacak diğer doktor acaba hep.
Hayırlısı olsun bakalim yarın başlayacak miyiz tüp tedavisine? Çok heyecanlıyım.. dua edelim birbirimize :KK200:

Bana 8.30da burda ol dediler canım
Herhalde o saatlerde başlıyorlar

Kızlar çarşamba günü aşılamam var. Nihayet tek yumurtayi buyutebilmeyi basardik.
Anestezi öncesi tahliller vs çok uzun olduğu için, anestezisiz istedim. Daha once hic spekulum takilmadi, biraz korkuyorum ama Banu hanim şahane bi insan, cok güven veriyor.
Dualarinizi istiyorum, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aşılama tecrubelerinizi de yazarsaniz çok sevinirim

Kızlar çarşamba günü aşılamam var. Nihayet tek yumurtayi buyutebilmeyi basardik.
Anestezi öncesi tahliller vs çok uzun olduğu için, anestezisiz istedim. Daha once hic spekulum takilmadi, biraz korkuyorum ama Banu hanim şahane bi insan, cok güven veriyor.
Dualarinizi istiyorum, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aşılama tecrubelerinizi de yazarsaniz çok sevinirim

çok güzel haber canım. inşallah sonucun da hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün müjdeli haberi alırsınız inşallah.. olumlu güzel şeyler düşün hep bu süreçte, olumsuz korkular vs uzak tut kendinden inşallah.
ben de heyecanla o transfer gününü bekliyorum bi dahaki aya :)

Kızlar ben bir eczaneden almıstım fiyatı uygundu isteyenlere özelden isim verebilirim.ayrıca her buldugunuz yerden almayın fiyat indirimi isteyin her ezcane farklı bir fiyat veriyor hemşireler beni uyarmıstı maddi olarak pek parlak degilim onyuzden sizde dikkat edin
Merhaba arkadaşlar, biz de tedaviye başlayacağız inşallah. Saidenur'un bahsettiği eczaneyi öğrenen var mı?

Aşılamam yapıldı bugün. 5 kişi girdiler :) tüm hemşireler ve banu hanim. Biraz bağırmış ve ağlamış olabilirim ama yine de kendimi kahraman gibi hissediyorum.
Banu hanim inanilmaz bir doktor. O olmasa asla yapamazdım.
22 marta kadar bekleyeceğiz sonra kan tahlili.
Oturarak yikanma dediler,diğer hersey serbest

Aşılamam yapıldı bugün. 5 kişi girdiler :) tüm hemşireler ve banu hanim. Biraz bağırmış ve ağlamış olabilirim ama yine de kendimi kahraman gibi hissediyorum.
Banu hanim inanilmaz bir doktor. O olmasa asla yapamazdım.
22 marta kadar bekleyeceğiz sonra kan tahlili.
Oturarak yikanma dediler,diğer hersey serbest
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım ya aşılama da ağrı oluyormuymus çok kolay bir işlem diyorlar halbuki

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım ya aşılama da ağrı oluyormuymus çok kolay bir işlem diyorlar halbuki

Malesef ben vajinismustan dolayi hic iliski yaşamadım. Daha önce spekulum hiç takilmadi. Vajinal ultrasonda bile çok kasiyordum kendimi. O yuzden benim zor oldu :( yoksa aciyacak bisey degil,ben kendimi aşırı kastigim için. Zaten hepsi 2 dakika sürüyor, ne kadar acisa da dayanilir kisacik bişey. Banu hanim gelse dese ki,sana anestezisiz açık kalp ameliyati yapacagim. Gozum kapali guvenirim :) o derece bagliyim doktoruma. Sahane bi insan
Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eylesin. Süreç de sıkıcı ama beklemek gerçekten zormus :(

Malesef ben vajinismustan dolayi hic iliski yaşamadım. Daha önce spekulum hiç takilmadi. Vajinal ultrasonda bile çok kasiyordum kendimi. O yuzden benim zor oldu :KK43: yoksa aciyacak bisey degil,ben kendimi aşırı kastigim için. Zaten hepsi 2 dakika sürüyor, ne kadar acisa da dayanilir kisacik bişey. Banu hanim gelse dese ki,sana anestezisiz açık kalp ameliyati yapacagim. Gozum kapali guvenirim :) o derece bagliyim doktoruma. Sahane bi insan
Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eylesin. Süreç de sıkıcı ama beklemek gerçekten zormus :KK43:
Hmm anladım canım doktor hanım çok tatlı bende çok seviyorum inşallah hamilesindir rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhabalar..ilk aşılamamı Rabiye hanım yapmıştı ..inanın spekulum takılırken acım olmadı bile.öncesinde rahim ağzını yıkadı ve çok titiz davrandı.ne ağrım oldu ne acı ne kanama..ama malesef sonuç negatif oldu ikinci aşılamamı Banu hanım yaptı.zaten aceleyle aldılar dr.hanım çıkacakmış dediler.hayatımda okadar canımın yandığını hatırlamıyorum gözümden yaş geldi.rahim ağzımı yıkamadan direk spekulum taktı ve inanılmaz acı çektim.kanamam oldu iki gün.bide cirinon jel verdiler zaten çok zor durumdayım bide o jeller kupkuru yapıyor.benden tavsiye yapar yapmaz yürüyün yoksa birikiyor ve topaklanma yapıyor.birde ilişki veriyorlar..çok zor günler geçiriyorum .17 Martta sonucumu öğreneceğim.bendede pcos var aslında tedaviyede yanıt verdim ama bakalım bu sefer ne olacak ..nasipte yoksa tüp bebek için mustafa bahçeci hocayla konuştum bahçeci kliniğe başlayacağım..herkese geçmiş olsun.hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah

Kızlar merhabalar..ilk aşılamamı Rabiye hanım yapmıştı ..inanın spekulum takılırken acım olmadı bile.öncesinde rahim ağzını yıkadı ve çok titiz davrandı.ne ağrım oldu ne acı ne kanama..ama malesef sonuç negatif oldu ikinci aşılamamı Banu hanım yaptı.zaten aceleyle aldılar dr.hanım çıkacakmış dediler.hayatımda okadar canımın yandığını hatırlamıyorum gözümden yaş geldi.rahim ağzımı yıkamadan direk spekulum taktı ve inanılmaz acı çektim.kanamam oldu iki gün.bide cirinon jel verdiler zaten çok zor durumdayım bide o jeller kupkuru yapıyor.benden tavsiye yapar yapmaz yürüyün yoksa birikiyor ve topaklanma yapıyor.birde ilişki veriyorlar..çok zor günler geçiriyorum .17 Martta sonucumu öğreneceğim.bendede pcos var aslında tedaviyede yanıt verdim ama bakalım bu sefer ne olacak ..nasipte yoksa tüp bebek için mustafa bahçeci hocayla konuştum bahçeci kliniğe başlayacağım..herkese geçmiş olsun.hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah

Yaa cok gecmis olsun :KK43: insallah bu sefer hayirli haberler alirsiniz. Rabiye hanimla bir sefer tanistim, vajinal ultrasonla bakti gayet nazikti. Banu hanim da nazik aslinda ama ben problemliyim. Evet rahim ağzını yikamak aşılamanın asamalarindan biri aslında. Ama bana da yapmadı. Ben durumumdan dolayi işlemi hizlandirmak için yapmadığını düşündüm. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ben Nilay hn.la başladım aslında tedaviye.yrd doçentti iyi bi hekimdi ama tedavimin yarısında hastaneden ayrıldı.2 seneyi buldu tedaviler ikinci aşılamaya gelene kadar.rabiye hanım mükemmel bi aşılama yaptı.hatta aşılamadan sonra koltuğu kalçam yukarı gelecek şekilde yukarı bile kaldırdı.öyle bekledim.ama Banu hanımın yaptığı aşılama hayatımın en kötü tedavi şekliydi.acı eşiğim kuvvetlidir öyle kolayda canım yanmaz.ona rağmen dişlerimi sıktım.aşılama konusunda kesinlikle önermem.ne diyelim buda geçti işte inşallah olur saolun bu arada sizde sorun nedir insallah bi an once kavusursunuz sizde bebisinize

Ben Nilay hn.la başladım aslında tedaviye.yrd doçentti iyi bi hekimdi ama tedavimin yarısında hastaneden ayrıldı.2 seneyi buldu tedaviler ikinci aşılamaya gelene kadar.rabiye hanım mükemmel bi aşılama yaptı.hatta aşılamadan sonra koltuğu kalçam yukarı gelecek şekilde yukarı bile kaldırdı.öyle bekledim.ama Banu hanımın yaptığı aşılama hayatımın en kötü tedavi şekliydi.acı eşiğim kuvvetlidir öyle kolayda canım yanmaz.ona rağmen dişlerimi sıktım.aşılama konusunda kesinlikle önermem.ne diyelim buda geçti işte inşallah olur saolun bu arada sizde sorun nedir insallah bi an once kavusursunuz sizde bebisinize

Ben dün aşılama oldum. Vajinismus problemim var :( hic iliski yasamadim, spekulum da takilmamisti daha önce hiç. O yüzden çok zorlandim. Ama butun hemsireleri çağırdı banu hanim. Kafani dagitacagiz dedi,lafa tuttular,dikkatimi dagitip sorular sordular, oldu bitti derken 2 dakika surmedi ama acidan hastaneyi inlettim. Insallah tahlilim 22 martta. Sizin de hayirli haberlerinizi alırız inşallah

Back
X