Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarınızı insan ne diyeceğini bilemiyor.2 senedir tedavi oluyorum bezmialemde yaklaşık 6 kere yumurta çatlatma iğnesi klomenle yada klomen olmadan gebelik elde etmeyi denedik..daha sonrasında iki kere başarısız aşılamam oldu.ben bahçeci klinikle mustafa bahçeci hocayla görüştüm hatta ramazandan sobra tüp bebeğe gidecektik.reglim gecikti test yaptım evde çift çizgiyi gördüm.sonra hemen betama baktırmaya gittik.3250 olmuş.hamileymişim.ertesi günde banu hanima gittim keseyi gördük.yaklaşık 5 haftalık..yani kafamdan tamamen attığım bi zamanda kendi kendine oldu..inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım ve burda yorum yapan herkeste umarım en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar dualarım sizinle sakın umutsuz olmayın
Maşallah canım Allah yuvana bagıslasın hayırlı saglıklı bir bebek olur inş darısı basımıza inş

Çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarınızı insan ne diyeceğini bilemiyor.2 senedir tedavi oluyorum bezmialemde yaklaşık 6 kere yumurta çatlatma iğnesi klomenle yada klomen olmadan gebelik elde etmeyi denedik..daha sonrasında iki kere başarısız aşılamam oldu.ben bahçeci klinikle mustafa bahçeci hocayla görüştüm hatta ramazandan sobra tüp bebeğe gidecektik.reglim gecikti test yaptım evde çift çizgiyi gördüm.sonra hemen betama baktırmaya gittik.3250 olmuş.hamileymişim.ertesi günde banu hanima gittim keseyi gördük.yaklaşık 5 haftalık..yani kafamdan tamamen attığım bi zamanda kendi kendine oldu..inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım ve burda yorum yapan herkeste umarım en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar dualarım sizinle sakın umutsuz olmayın

Canım çok sevindim bende Banu hanıma gidiyordum bende tam aşılama denemeye gideceğim zaman normal yoldan hamile olduğumu öğrendim inşallah sağ salim kucağımıza almayı rabbim nasip eder.İnşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bir evladı olur

Ayyy maşallah bende çok sevindim canım öncesinde başka tedavilerde denedinmi.şuanda nekadarlık..tekrardan banu hanıma gittinmi

Amin canım inşallah budan hayırlısıyla alacağım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum Allah bu mübarek üç aylarda hepimize nasip etsin

Ayyy maşallah bende çok sevindim canım öncesinde başka tedavilerde denedinmi.şuanda nekadarlık..tekrardan banu hanıma gittinmi

Sadece bitkisel şeyler kullandım benim amh değerim düşüktü Banu hanım tüp bebek tavsiye etmişti normalde olur ama yaşım 35 olunca vakit daralıyor demişti ilk ay aşılama sonra olmazsa tüp bebek diye konuştuk ve ilk ay aşılama için gidecekken hamile olduğumu öğrendim şimdi 9 haftalık Banu hanım sağolsun kalp atışlarına kadar takip etti idrar kan tüm tahlillerimi yaptı 10 gün arayla keseyi ve kalp atışlarını duymak için randevu verdi ve maalesef son randevumda buraya kadar artık gebe polikliniğine yönlendirmeliyim dedi :( son güzelliği ikili tarama testi için kağıt yazıp o gün randevumu aldırdı iyiki aldırmış meğer gün almak zormuş dışarda da 250 tl gibi ücreti varmış oda aradan çıkmış oldu :)

BEBEĞİMİN KALBİ DURMUŞ AKŞAM ÖYLESİNE DİNLEMEK İÇİN GİTTİK VE 4-5 GÜNDÜR DURMUŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK

BEBEĞİMİN KALBİ DURMUŞ AKŞAM ÖYLESİNE DİNLEMEK İÇİN GİTTİK VE 4-5 GÜNDÜR DURMUŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK
Ayyy cnm benm ya Rabbim yardımcın olsun üzülme sakın bilirim o duyguyu büyük bir yıkım ama sakın üzme kendini sen iyi ol yine olur rabbimin izni ile sakın kendini kaybetme dualarım seninle

Ne desek boş. Burdan okuduğumda o kadar sevinmiştim ki. Aynı durumu ben de yaşadım 2 sene önce. 3 yıl özlemden sonra sürpriz gelen bir bebek ve 8 hafta sonra kaybediş. Çok acı. Hala içim sızlar. Ama alışıyor insan. Umut etmeye devam ediyor. Hatta daha da umutlanıyor. Bir kez oldu yine olur neden olmasın diye.
Ayrıca bence başka bi dr a daha gidin. Bir yerde okumuştum bi bebeğin kalbi durduğu ve alınması gerektiği söyleniyor. Ancak başka dr a gidince kalbin durmadığı öğreniliyor. Bir ihtimal ama yine de es geçmeyin.

Suan agladim resmen okadar yogunki duygularim..sakin uzulme olurmu canim ben inaniyorum en yakin zamanda bebegini kucagina alacaksin..benim amh 12.6 polikistik over oldugu icin..asiri yuksek cikiyo..nasip iste hersey bende cok korkuyorum ama negatif dusunmuyorum.eger yicek ekmegi nasibi varsa zaten dogacak..yoksa eger Allh buyuk ve ondan ümit kesilmez güclü ol olurmu dualarımdasın

Suan agladim resmen okadar yogunki duygularim..sakin uzulme olurmu canim ben inaniyorum en yakin zamanda bebegini kucagina alacaksin..benim amh 12.6 polikistik over oldugu icin..asiri yuksek cikiyo..nasip iste hersey bende cok korkuyorum ama negatif dusunmuyorum.eger yicek ekmegi nasibi varsa zaten dogacak..yoksa eger Allh buyuk ve ondan ümit kesilmez güclü ol olurmu dualarımdasın

eşim çok üstüme düşerdi zorla bir şeyler yedirmeye çalışırdı bende aşkım bu çocuğun kaderinde doğmak varsa ben açta kalsam oradan buradan atlasam da doğar annem bize hamileyken neler çekmiş yine de biz sağlıklı doğmuşuz derdim ama bu laflar bekara karı boşamak gibiymiş şimdi kaybedince anladım mucize gibi gelmişti ve ben kalp atışını duyana kadar hep korkmuştum ne zamanki kalbini dinledim doktor çok sağlıklı hatta gelişimi 3-4 gün önden gidiyor dediğinde rahatladım artık tamam ben hamileyim diye çevreme söyledim 13 gün sonrada onu kaybettim renkli doppler ultrasonda her tarafını kocaman gördüm başını kulak kısmını goz boşluğunu gövdesini ve atmayan kalbini :( unutmak çok zor.

eşim çok üstüme düşerdi zorla bir şeyler yedirmeye çalışırdı bende aşkım bu çocuğun kaderinde doğmak varsa ben açta kalsam oradan buradan atlasam da doğar annem bize hamileyken neler çekmiş yine de biz sağlıklı doğmuşuz derdim ama bu laflar bekara karı boşamak gibiymiş şimdi kaybedince anladım mucize gibi gelmişti ve ben kalp atışını duyana kadar hep korkmuştum ne zamanki kalbini dinledim doktor çok sağlıklı hatta gelişimi 3-4 gün önden gidiyor dediğinde rahatladım artık tamam ben hamileyim diye çevreme söyledim 13 gün sonrada onu kaybettim renkli doppler ultrasonda her tarafını kocaman gördüm başını kulak kısmını goz boşluğunu gövdesini ve atmayan kalbini :KK43: unutmak çok zor.
Canım başın sağolsun Allah dayanma gücü versin sana. Bende 13. Haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu hatta 10 gün o şekilde gezdiğimi öğrendim ve hiç bir sıkıntımız yoktu herşey yolundaydı ama yiyecek ekmeği yokmuş rabbim daha iyisini biliyor bende çok üzüldüm çok ağladım hâlâ ultrason resimleri duruyor suni sancı verdiler bebek kendiliğinden geldi : ( hatta mezarı bile var yavrumun Şuan tekrar hamile kalmaya çalışıyorum o daha önce hiçbir rahatsızlığım yokken üzüntüyle olduğuna eminim çikolata kisti çıktı bende lütfen güçlü olmaya çalış Yoksa kendine daha çok zarar verirsin tekrar geçmiş olsun

Zaten unutamıyorsun sadece zamanla alışıyorsun benim 12 haziranda bir sene olucak ve pazartesi aşılama sonucunu ogrenicem inşallah yavrumun acısını bi nebze de olsa unutturur bana kardeşi

Zaten unutamıyorsun sadece zamanla alışıyorsun benim 12 haziranda bir sene olucak ve pazartesi aşılama sonucunu ogrenicem inşallah yavrumun acısını bi nebze de olsa unutturur bana kardeşi
inşallah biran evvel hamile olduğunun müjdesini verirsin çünkü insan umut olacak birilerini çok arıyor. benim zaten amh değerim düşük mucize gibi gelenide kaybedince çok yıkıldım.

inşallah biran evvel hamile olduğunun müjdesini verirsin çünkü insan umut olacak birilerini çok arıyor. benim zaten amh değerim düşük mucize gibi gelenide kaybedince çok yıkıldım.
Âmin canım inşallah hiç olumsuz düşünme unutma rabbim ol derse olur dua et bol bol ve tedaviyi sakın bırakma inşallah sana da tekrar en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun

bezmialemdeki tüp bebek bölümündeki bayan doktor dimi bu çok tatlı biri benimde doktorum o:KK36:banada normal olmaz aşılama diyo :110:

bezmialemdeki tüp bebek bölümündeki bayan doktor dimi bu çok tatlı biri benimde doktorum o:KK36:banada normal olmaz aşılama diyo :110:

banu hanımı bende sevmiştim yumuşak biri, bilgi tecrübesini bilemiyorum ama insanlığına lafım yok bana da direk tüp bebek demişti hoş belki önümüzdeki ay normal yoldan da hamile kalabilirsin ama bu düşük bir olasılık demişti şansa gerçekten normal yoldan hamile kaldım ama sonu olmadı. bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal yeşim yerçok'a gidip önce bir aşılama deneyeceğim sonrasında da artık tüp bebek için doktor araştırmaya başlarız.

banu hanımı bende sevmiştim yumuşak biri, bilgi tecrübesini bilemiyorum ama insanlığına lafım yok bana da direk tüp bebek demişti hoş belki önümüzdeki ay normal yoldan da hamile kalabilirsin ama bu düşük bir olasılık demişti şansa gerçekten normal yoldan hamile kaldım ama sonu olmadı. bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama büyük ihtimal yeşim yerçok'a gidip önce bir aşılama deneyeceğim sonrasında da artık tüp bebek için doktor araştırmaya başlarız.
yeşim hanım kim cnm nerde o doktor banada direk öyle dedi ama başlayamadım daha tedaviye

Back
X