Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

bende güveniyorum sevdim onu haftaya yada sonraki haftaiçine gitcem aşılama ne kadar tutuyo biliyo musun cnm
Hayırlısı olsun : ) aşılama için iğnelere rapor çıkarılıyor iğnenin fiyatına göre belli bir yuzdesini ödüyorsunuz aşılama da 550tl +100tl de sperm yıkama aşağı yukarı ilaçlar falan 1000 lirayı buluyor

Hayırlısı olsun : ) aşılama için iğnelere rapor çıkarılıyor iğnenin fiyatına göre belli bir yuzdesini ödüyorsunuz aşılama da 550tl +100tl de sperm yıkama aşağı yukarı ilaçlar falan 1000 lirayı buluyor
eczanede calışıyorum iğneleri gelişten alabilir miyim acaba cnm iyi 1000 tlyse

eczanede calışıyorum iğneleri gelişten alabilir miyim acaba cnm iyi 1000 tlyse
Mesela benim bu aşılama da kullandığım iğnenin bir kutusu 450 tl civarıydı ama rapor çıktı 2 kutu o iğneden bi de çatlatma iğnesi o da 90 tl demişlerdi raporlu olduğu için sadece 220 tl ödedim Evet fiyatlar özel hastanelere göre baya uygun temiz de bir hastane bir çok açıdan uygun

Mesela benim bu aşılama da kullandığım iğnenin bir kutusu 450 tl civarıydı ama rapor çıktı 2 kutu o iğneden bi de çatlatma iğnesi o da 90 tl demişlerdi raporlu olduğu için sadece 220 tl ödedim Evet fiyatlar özel hastanelere göre baya uygun temiz de bir hastane bir çok açıdan uygun
iyi fiyat olarak biliyorum cnm bana 3 durak ötede zaten çok sık gittiğim hastane kendisi :)

iyi fiyat olarak biliyorum cnm bana 3 durak ötede zaten çok sık gittiğim hastane kendisi :)
Ah ahh eskiden banada yürüme mesafesindeydi Aksaray metrosuna yakın oturuyordum evlenince değişti Tabi çocukluğumdan beri gittiğim bir hastane

Asılamada Yumurta takibi yaparken sabah erken çağırıyorlar o açıdan Git gel rahat olur senin için şanslısın

İYİ GENE ÇOK UZAK değilmişsin cnm sen ne zamandır bebek istiyosun ne kadarlık evlisin kaç yaşındaın
Evet :) 27 yaşındayım 2bucuk senelik evliyim ilk bir sene istemedik sonra korunmayi bırakınca 4 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra ara verdim 2 ay hamile kalmayınca rutin muayeneye gittim çikolata kisti çıktı bende takip edildi fakat hormonlarım hsg filmim falan herşey normal çıktı ama hamilelik oluşmuyor aşılama denedik ilki tutmadı kist olan tarafımda cevap veriyor bi sıkıntı yok işte ikinciyi denedim bekliyorum sonucu sen neden tedavi göreceksin sorun ne?

bende güveniyorum sevdim onu haftaya yada sonraki haftaiçine gitcem aşılama ne kadar tutuyo biliyo musun cnm
Hastane 660 TL istiyor ilaçlarda kişiye göre değişiyor ama bana max 400 demişlerdi Bezmialemde (tabi bunlar rapor çıkmazsa,rapor varsa sadece ilaca biraz ödeniyor o kadar)

yeşim hanım kim cnm nerde o doktor banada direk öyle dedi ama başlayamadım daha tedaviye
yeşim hanıma ben vajinismus için gittim kadıköyde Banu hanım yumuşak biri Yeşim hanım onun kat kat yumuşağı yoga uzmanı gibi biri, ben vajinismus için gittiğimde amh vb testlerimde arada bezmialemde yapıldı rahim filmim çekildi sağolsun Yeşim hanım getir bende göreyim dedi çünkü kendisi de tüp bebek uzmanı, ısrarla bana kendine normal yollardan şans ver dene ultrasonda gördüm amh değerindeki gibi değil 5 folikül var dedi sonra arada ultrasonla baktı 2 yumurta çok sağlıklı gelişmiş dedi çatlatma iğnesi verdi tutar eminim dedi ve tuttu, o bana 2 ay normal dene olmazsa önce aşılama hatta tek aşılamada pes etme 2-3 aşılama sonrasında tüp bebeği düşünelim çünkü senin fsh lh e2 .... hormonlarında sorun yok rezerv biraz azalmış o kadar tüp bebeğe gerek olmayacak tatlım rahat ol derdi. ilk ay tutunca ben dedim dimi deyip gülmüştü. Bezmialemde 660TL sıra bekleyip eşimle stres olacağıma Yeşim hanımda 1000 TL verip en azından kendimi sakinleştirerek aşılama denemek daha mantıklı gibi geliyor. Daha önce bana ne dese haklı çıktı hatta o bana progesteronda yazmıştı çatlatma iğnesinden 5 gün sonra kullan olurda tutarsa rahim atmasın tutunabilsin rahime demişti tutunduktan sonra bakarız gerekirse takviye kan sulandırıcı falan kullanırsın demişti. progesteronu sadece 2-3 gün kullandım çünkü Banu hanım gerek yok dedi bende vücuduma gereksiz hormon yüklemeyeyim dedim kullanmadım şimdi okuyorum progesteron hormonu düşüklüğünde de bebeğin kalbi durabiliyormuş aynı şekilde annenin kanında pıhtılaşma olduğunda da bebeğin kalbi durabiliyormuş. Yeşim hanımın kontrolleri pahalı olunca aman ultrasonda bakıyorlar iyimi kötümü hepsi aynı diye düşünmüştüm şimdiyse kafam acabalarla dolu :(

Evet :) 27 yaşındayım 2bucuk senelik evliyim ilk bir sene istemedik sonra korunmayi bırakınca 4 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra ara verdim 2 ay hamile kalmayınca rutin muayeneye gittim çikolata kisti çıktı bende takip edildi fakat hormonlarım hsg filmim falan herşey normal çıktı ama hamilelik oluşmuyor aşılama denedik ilki tutmadı kist olan tarafımda cevap veriyor bi sıkıntı yok işte ikinciyi denedim bekliyorum sonucu sen neden tedavi göreceksin sorun ne?
Allahım inşallah gönlüne göre verir de tez zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın :)
ben 20 yaşında evlendim 23 yaşındayım 2.5 senelik evliyiz eşimde 24 yaşında hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım ben bende pkonun en ileri seviyesi varmış normal olmazmış yani aşılama dedi banu hanımda

canım sen kaç yıllık evlisin ,bana rapor için 3 yıllık evli olmak gerekiyor demişlerdi

yeşim hanıma ben vajinismus için gittim kadıköyde Banu hanım yumuşak biri Yeşim hanım onun kat kat yumuşağı yoga uzmanı gibi biri, ben vajinismus için gittiğimde amh vb testlerimde arada bezmialemde yapıldı rahim filmim çekildi sağolsun Yeşim hanım getir bende göreyim dedi çünkü kendisi de tüp bebek uzmanı, ısrarla bana kendine normal yollardan şans ver dene ultrasonda gördüm amh değerindeki gibi değil 5 folikül var dedi sonra arada ultrasonla baktı 2 yumurta çok sağlıklı gelişmiş dedi çatlatma iğnesi verdi tutar eminim dedi ve tuttu, o bana 2 ay normal dene olmazsa önce aşılama hatta tek aşılamada pes etme 2-3 aşılama sonrasında tüp bebeği düşünelim çünkü senin fsh lh e2 .... hormonlarında sorun yok rezerv biraz azalmış o kadar tüp bebeğe gerek olmayacak tatlım rahat ol derdi. ilk ay tutunca ben dedim dimi deyip gülmüştü. Bezmialemde 660TL sıra bekleyip eşimle stres olacağıma Yeşim hanımda 1000 TL verip en azından kendimi sakinleştirerek aşılama denemek daha mantıklı gibi geliyor. Daha önce bana ne dese haklı çıktı hatta o bana progesteronda yazmıştı çatlatma iğnesinden 5 gün sonra kullan olurda tutarsa rahim atmasın tutunabilsin rahime demişti tutunduktan sonra bakarız gerekirse takviye kan sulandırıcı falan kullanırsın demişti. progesteronu sadece 2-3 gün kullandım çünkü Banu hanım gerek yok dedi bende vücuduma gereksiz hormon yüklemeyeyim dedim kullanmadım şimdi okuyorum progesteron hormonu düşüklüğünde de bebeğin kalbi durabiliyormuş aynı şekilde annenin kanında pıhtılaşma olduğunda da bebeğin kalbi durabiliyormuş. Yeşim hanımın kontrolleri pahalı olunca aman ultrasonda bakıyorlar iyimi kötümü hepsi aynı diye düşünmüştüm şimdiyse kafam acabalarla dolu :KK43:
şimdi sen hangisini yapıyosun yani banu hanım yerien yeşim hanım daha mı iyi diyosun ben oraya gidememki zeytinburnu kadıköy arası çok olur yani

şimdi sen hangisini yapıyosun yani banu hanım yerien yeşim hanım daha mı iyi diyosun ben oraya gidememki zeytinburnu kadıköy arası çok olur yani
yooo asla öyle düşünme, dediğim gibi Banu hanımın bilgisini bilmiyorum ama diğeri bana güven verdi o yüzden bu kez şansımı onda denemek istiyorum Banu hanıma gittiğimde çok bekliyorum işe öğlen 2-3 arası dönüyorum sık sık izin almak zor oluyor diğerine giderken işten 1 saat erken çıkıyorum Avrasya alt geçitinden 30 dk da floryadan kadıköye ulaşmış oluyorum. Birde dediğim gibi muayenehane sakin sessiz ortam doktorda çok canıım tatlıım diyen yumuşak ses tonuyla konuşup sen bana güven olacak diyerek benim stresimi alıyor ben 1,5 yıl ilişkiye giremedim ne jinekologlar psikologlar gezdim terapilere gittim bu kadın 4-5 seansta sorunumu çözdü oradanda bir güven oluştuğu için oraya gitmeyi düşünüyorum.

yooo asla öyle düşünme, dediğim gibi Banu hanımın bilgisini bilmiyorum ama diğeri bana güven verdi o yüzden bu kez şansımı onda denemek istiyorum Banu hanıma gittiğimde çok bekliyorum işe öğlen 2-3 arası dönüyorum sık sık izin almak zor oluyor diğerine giderken işten 1 saat erken çıkıyorum Avrasya alt geçitinden 30 dk da floryadan kadıköye ulaşmış oluyorum. Birde dediğim gibi muayenehane sakin sessiz ortam doktorda çok canıım tatlıım diyen yumuşak ses tonuyla konuşup sen bana güven olacak diyerek benim stresimi alıyor ben 1,5 yıl ilişkiye giremedim ne jinekologlar psikologlar gezdim terapilere gittim bu kadın 4-5 seansta sorunumu çözdü oradanda bir güven oluştuğu için oraya gitmeyi düşünüyorum.
rabbim gönlüne göre verir o zaman inşallah cnm ne dym ki :dua:

Kızlar gebeliğin 8-11 haftaları arası kan akışının normal olması pıhtılaşmaya buna karşı bebeğin kalbinin durmasına karşı günde 1 tane bebek aspirini almak bol bol su içmek gerekiyormuş Yeşim hanımla görüştüm neden başlamadınız diye kızdı :( artık çok geç ama hamile olduktan sonrada gebeliği doğru takip edecek bir doktora gitmek çok önemliymiş Banu hanım yoğunluğunda bana ultrasonda bakıp tahlil sonuçlarıma bakmamıştı bile mesela idrarımda keton çıkmıştı o önemsemediği için bende takılmadım şimdi Yeşim hanım senin normalde insülin direncin vardı ona bakıldı mı idrar ve kan tahlililnde keton varmı incelendi mi gerekirse beslenmen ona göre hemen değiştirilmeliydi canım sen üniversite mezunu çok bilinçli bir kızsın idrarda böyle bir şey çıktığında hiç zararlarını araştırmadınmı doktoruna sormadınmı dedi doktor çok yoğundu kalıcı bir kadın doğum uzmanına henüz karar verememiştik dedim ama şimdi çok pişmanın belkide ben bile bile çocuğumu kaybettim :(

Kızlar gebeliğin 8-11 haftaları arası kan akışının normal olması pıhtılaşmaya buna karşı bebeğin kalbinin durmasına karşı günde 1 tane bebek aspirini almak bol bol su içmek gerekiyormuş Yeşim hanımla görüştüm neden başlamadınız diye kızdı :KK43: artık çok geç ama hamile olduktan sonrada gebeliği doğru takip edecek bir doktora gitmek çok önemliymiş Banu hanım yoğunluğunda bana ultrasonda bakıp tahlil sonuçlarıma bakmamıştı bile mesela idrarımda keton çıkmıştı o önemsemediği için bende takılmadım şimdi Yeşim hanım senin normalde insülin direncin vardı ona bakıldı mı idrar ve kan tahlililnde keton varmı incelendi mi gerekirse beslenmen ona göre hemen değiştirilmeliydi canım sen üniversite mezunu çok bilinçli bir kızsın idrarda böyle bir şey çıktığında hiç zararlarını araştırmadınmı doktoruna sormadınmı dedi doktor çok yoğundu kalıcı bir kadın doğum uzmanına henüz karar verememiştik dedim ama şimdi çok pişmanın belkide ben bile bile çocuğumu kaybettim :KK43:
canım hayırlısı buymuş demek i öyle deme sakın bak en azından hamile kamışsın sen ve rabbim böyle nasip etmiş sana gene veriri üzülme alan verende o

Back
X