Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Merhaba rabia hanım dan memnun kaldınız mı bende onhastanede farklı bir doktora gidiyorum ve degirmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

Ayrıca belirtmeyecektim ama yukarıda diğer üye hanımlar belirttiği için (forum kurallarına göre ücret söylenmiyor sanıyordum.) şöyle birşey daha söylemek istiyorum; sizin durumunuzu bilmiyorum, ben kendimi örnek vererek söylüyorum. Ben ağızdan hormon hapı kullanıyorum. Her regli oldugumda muayeneye gidiyorum. Ara ara yumurtamın çatlayıp çatlamadıgını görmesi için regl aralarında da gidiyorum. Dolayısı ile; yukarıda diğer üyelerin belirttiği ücreti ben her ay hastaneye ödüyorum. Kontrol süresi dahilinde hiç muayene olamadım yani ücretsiz hiç olamadım diyebilirim. Son zamanlarda bunu hesapladıgımda özel muayenehaneye gitsem (ki ben daha ekonomik ve hekim de iyi diye burayı tercih ettim.) daha uygun fiyata denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu ücret politikası da hekim ile ilgili degil. Fakat bizim gibi kişiler için kontrol süresinin daha esnek olması gerektiğini hastaneye talep ettiğimde bu tedavinin ücretinin bu oldugu, bu şekilde oldugunu ve ona göre hekim tercih etmem gerektiği söylendi. Keşke en başında bilgilendirme yapılsaydı. Ben tüp bebek degil, agızdan hormon tedavisi oldugum için bu kadar sık gitmem gerekecegini ve her seferinde ödeme yapmam gerekeceğini tahmin etmemiştim. Elbette ki araştırmamış olmam kendi hatam...

Esen_n teşekkür ederim bilgileriniz için süre zarfında biraz araştırma yaptım aynı hastanede başka bir tüp bebek doktoruna gidiyorum ve hiç memnun değilim. Bizim taraf da O şekil sabah 7 ye randevu alıyorum eşimde geliyor saat 10 oluyor biz hala kapıda bekliyoruz eşimi geri gönderiyorum. Ikimizde çalışıyoruz ve izin alırken utanıyoruz artık bu sebeble bir gün bile beraber doktorun yanına giremedik. Dediginiz gibi muayene ücreti ödeniyor ama saatlerce beklemekten doktorun yanına girdigim de aklıma soracağım hicbir soru kalmıyor.Rabia hanım aynı hastanede old için ona geçmek istedik ama hem çok pahalı ki o rakama aklımda olan memeriol a giderim diye düşündüm. Şuan için mecburiyetten aynı doktora devam edeceğim çünkü çok zor bulduğum dondurulmusum var olmazsa yeni süreçlerde farklı merkez düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim

Estagfirullah, ben teşekkür ederim.
Özel kategorisinde ve böyle iyi hekim oldugunda sanırım beklememek kaçınılmaz oluyor. Çok ünlü bir hekime daha gitmiştim, o da aynı şekilde saatlerce bekletmişti... Çok iyi araştırmak gerek. Bir de bazı hekimler telefon numaralarını verip, 7/24 ulaşılır durumda oluyor. Ben hiç öyle bir hekimle karşılaşmadım kadın dogumda, hatta özellikle öyle birini aradım ama maalesef yok. En özelden, en devlete kadar hepsi numarasını gizliyor, ya da ulaşılamıyor. Vaadleri ulaşılabilir oldukları yönde olmasına ragmen... Memorial'a giden bir hanım ile görüşmüştüm, şimdi evladı üç dört aylık olmuştur. Tabiki nasip...
İnşallah aklınıza ve gönlünüze sinen bir hekim bulursunuz, hepimiz...

Inşallah Allah razı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…