Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Cekindigin yerle alakalı olabilir canım ben hiç bir problem yaşamadım hiç birşey hissetmedim yattigim gibi kalktım inanilmaz güzeldi yani
Bagcılar devletde cekildim cnm.bnm ki cok zordu birinci ilac rahme bile gitmedi 2ci ilacı verdiler ikincisinde rahim gözüktü tüpler gözükmedi.kanamam da asırı olmustu yattıgım yer asırı kandı alet cok mahvetti beni.kistim olabilir belki ondan geldi kahverengi leke diye düsünüyorum persembeye randevu aldım rabiya hanımın yanına gidicem rahim filmi ile bakalım o be diyecek

Kızlar ne yaptınız beni rabiye hanım yumurta takibi için cagırdı biraz önce hastaneyi aradım rabiye hanım gitti yerine Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ. Geldi dedi o devam edecek ondan randevu alın dedi siz gittinizmi hic nasıl bir dr acaba ya sürekli dr degişiyor cok sıkıldım

Nasip
nasip
olur cnm canını sıkma senin adına sevindim kafanı dagıtırsın belki kendiliğinden gelir mucizen dualarımdasın hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inş

Nasip
nasip
olur cnm canını sıkma senin adına sevindim kafanı dagıtırsın belki kendiliğinden gelir mucizen dualarımdasın hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inş

Amin canım inşaallah ❤
Rabbim razı olsun, sizleri de en yakın hayırlı evlatlarla en güzel zamanda mükafatlandırsın

Ayy cnm ya şimdi baktım yeni dogan fotografcısı olmussun emin msn yani bu seni daha cok yıpratmaz mı:-(

Ayy cnm ya şimdi baktım yeni dogan fotografcısı olmussun emin msn yani bu seni daha cok yıpratmaz mı:-(
Hepsi benim bebeklerim oldu ❤
Rabbim bana da ikram edecek inşaallah o güne hazırlıyorum kendimi
Takip beğeni dua ne gelirse elinden bekliyorum canım benim ❤❤❤
İstanbuldaysan belki senin de minnoşunu çekmek nasip olur

İnş cnm tabiki inş hakkında hayırlısı mucizemiz ergec gelecek inş dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…