- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Yok cnm çekildim tüplerim tıkalı acılmadı kanamam 6 gün devam etti şimdi durdu adetimede 14 gün var yumurta boyutuna bakıcaz demişti rabia hanım hemde rahim filmineHsg mi cekincen canım sen anlayamadim
Rabbim şifanı versin canım filmden sonrami kanaman oldu neden peki ?Yok cnm çekildim tüplerim tıkalı acılmadı kanamam 6 gün devam etti şimdi durdu adetimede 14 gün var yumurta boyutuna bakıcaz demişti rabia hanım hemde rahim filmine
Bilmiyırum ki cnm filimden sonra 6 gün kahverengi kokulu kanamam oldu.filimde alet takıkırken cok agrım oldu galiba ondan.ama ilacın baskısını hic hissetmedim tıkalı oldugundan sanırımRabbim şifanı versin canım filmden sonrami kanaman oldu neden peki ?
Bagcılar devletde cekildim cnm.bnm ki cok zordu birinci ilac rahme bile gitmedi 2ci ilacı verdiler ikincisinde rahim gözüktü tüpler gözükmedi.kanamam da asırı olmustu yattıgım yer asırı kandı alet cok mahvetti beni.kistim olabilir belki ondan geldi kahverengi leke diye düsünüyorum persembeye randevu aldım rabiya hanımın yanına gidicem rahim filmi ile bakalım o be diyecekCekindigin yerle alakalı olabilir canım ben hiç bir problem yaşamadım hiç birşey hissetmedim yattigim gibi kalktım inanilmaz güzeldi yani
İnş seninde sonucların iyi olur hayırlısı hakkımızdaAnlıyorum canım şimdi iyi olmana sevindim
nasipAnne olmak nasip olmadı bana, bende fotoğrafçılığa başladım
Eğer instagram kullanıyorsan sayfama beklerim canım benim
http://instagram.com/photominiofficial
Link e tıklayıp görebilirsin istersen
Hayır dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin ❤
Nasip
nasip
olur cnm canını sıkma senin adına sevindim kafanı dagıtırsın belki kendiliğinden gelir mucizen dualarımdasın hakkında hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inş
Ayy cnm ya şimdi baktım yeni dogan fotografcısı olmussun emin msn yani bu seni daha cok yıpratmaz mı:-(Anne olmak nasip olmadı bana, bende fotoğrafçılığa başladım
Eğer instagram kullanıyorsan sayfama beklerim canım benim
http://instagram.com/photominiofficial
Link e tıklayıp görebilirsin istersen
Hayır dualarınızı bekliyorum nolur eksik etmeyin ❤
Amin cnm inşallah hep birlikte nasip olur inşAmin canım inşaallah ❤
Rabbim razı olsun, sizleri de en yakın hayırlı evlatlarla en güzel zamanda mükafatlandırsın
Hepsi benim bebeklerim oldu ❤Ayy cnm ya şimdi baktım yeni dogan fotografcısı olmussun emin msn yani bu seni daha cok yıpratmaz mı:-(
İnş cnm tabiki inş hakkında hayırlısı mucizemiz ergec gelecek inş dualarımdasınHepsi benim bebeklerim oldu ❤
Rabbim bana da ikram edecek inşaallah o güne hazırlıyorum kendimi
Takip beğeni dua ne gelirse elinden bekliyorum canım benim ❤❤❤
İstanbuldaysan belki senin de minnoşunu çekmek nasip olur
❤❤❤İnş cnm tabiki inş hakkında hayırlısı mucizemiz ergec gelecek inş dualarımdasın
Merhaba,Rabiye hn. raporlu tüp bebek tedavisi yapıyor mu, bilginiz var mı?Selam bende rabiye hanimda tedaviye başladım. çoook memnunum Dr umdan. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?