- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Merhaba,Rabiye hn. raporlu tüp bebek tedavisi yapıyor mu, bilginiz var mı?
Muhtemelen cuma günü adetimin 2. günü olacak, Rabiye hanımın da o güne de randevusu yok, yine de arayıp soracağım.Zaten bulunduğu kısım tüp bebek merkezi diye geçiyor.
Bence bir görüşün
Hayırlısı olsun inşaallahMuhtemelen cuma günü adetimin 2. günü olacak, Rabiye hanımın da o güne de randevusu yok, yine de arayıp soracağım.
Muhtemelen cuma günü adetimin 2. günü olacak, Rabiye hanımın da o güne de randevusu yok, yine de arayıp soracağım.
Amin hepimiz içinHayırlısı olsun inşaallah
1 gün erken adet oldum, yarına randevu ayarlarlar o zaman inşallah. Birazdan arayacağım numarayı alınca gönderirim tabi.böyle durumlarda randevu illaki verirler. . Ben de sekreterin numarasini almayi unuttum.. bana ozelden atabilirmisiniz
Amin hepimiz için
1 gün erken adet oldum, yarına randevu ayarlarlar o zaman inşallah. Birazdan arayacağım numarayı alınca gönderirim tabi.
Teşekkürler canım. Hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. Bir dahaki aya kaldı tedavi. Rapor için gerekli evrakları hazırlayacağız o zamana kadar.Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Rabiye hanımın sekreteri değişmiş. Numarasını muayeneden sonra alacaktım, odadan çıkmış. Yarın tekrar uğrayacağım, o zaman sekreteri görürsem alırım inşallah.böyle durumlarda randevu illaki verirler. . Ben de sekreterin numarasini almayi unuttum.. bana ozelden atabilirmisiniz
Sağol canım, bilgilendiririm tabi. Tüp bebek için evet ama ücretin yarısı değil, raporlu 6 bin küsür, raporsuz 7-8 bin dedi sekreter. Rapor için gerekli belgeleri götürdüm ama tüp bebek bölümündeki sekreter sperm testini burda yaptırmanız gerek dedi. Bir de eşim şirket değiştirdi, hizmet günü 90'dan az diye bir dahaki aya kaldı dedi. Bakalım doktorla konuşacağım salı günü.rapor Tüp bebek için mi
acaba ücretin yarisini siz mi karsilayacaksiniz. . gelismeleri merak ederim.. ne gibi sureclerden geciliyor.. yazarsanıZ bize de faydası olur kardeşim. . dua ile.
Merhaba hanımlar. Ben bezmialemde muserref banu hanimla asilama ile hamile kaldim. Orasi tup bebek bolumu oldugu için gebelik takibi yapilmiyor. Doktor onerisi sordugumda, international klinikte rabiye hanimi onerdi. Zaten bir kez kendi doktorum yoktu ve rabiye hanim yapmıştı yumurta kontrolunu, cok nazik hos bir hanım.
Şimdi ona devam etmeyi düşünüyorum. International klinik nerede, fiyatları nasıl, rabiye hanimdan memnun musunuz? Cevaplarsaniz cok sevinirim
Cnm klinik hastanenin içinde kan barkodu aldıgımz yer var ya orda baska tarafa acılan bir yer var köşede yazar zaten sorarsın orda.bn orraya baslayacaktım ama bıraktım muayene ücreti 200 tl diye biliyorumMerhaba hanımlar. Ben bezmialemde muserref banu hanimla asilama ile hamile kaldim. Orasi tup bebek bolumu oldugu için gebelik takibi yapilmiyor. Doktor onerisi sordugumda, international klinikte rabiye hanimi onerdi. Zaten bir kez kendi doktorum yoktu ve rabiye hanim yapmıştı yumurta kontrolunu, cok nazik hos bir hanım.
Şimdi ona devam etmeyi düşünüyorum. International klinik nerede, fiyatları nasıl, rabiye hanimdan memnun musunuz? Cevaplarsaniz cok sevinirim
Merhaba hanımlar. Ben bezmialemde muserref banu hanimla asilama ile hamile kaldim. Orasi tup bebek bolumu oldugu için gebelik takibi yapilmiyor. Doktor onerisi sordugumda, international klinikte rabiye hanimi onerdi. Zaten bir kez kendi doktorum yoktu ve rabiye hanim yapmıştı yumurta kontrolunu, cok nazik hos bir hanım.
Rabiye hanima hic gitmedim. 200 yüksek bi rakam benim için açıkçası. Müşerref banu hanımla ilk aşılamada olumlu sonuc aldık çok şükür. Şimdi oğlumu bekliyorum. Darısı sizlerin başına inşallah200 tl fiyati. . ben memnunum açıkçası. . Siz aşılama ile hamile kaldığınızi soylemisssiniz. . ben de aşılama olucam ramazandan sonra.. polikstikoverim. İnşallah bende kalirim. . 3. senem olucak ilk denememiz olacak. .
Merhaba,
Ben de yaklaşık bir aydır Dr. Rabiye YILMAZ Hanım'a muayene oluyorum. Kendisinden burada övgü dolu sözlerle bahsedildiğini gördüğümde hemen randevu alıp gittim. Çok memnun kaldım. Burada bahsedildiğinden çok daha fazlası olan bir hekim.
Kendi deneyimim dahilinde tavsiye ediyorum.
Sevgiler,
Esen
Merhaba rabia hanım dan memnun kaldınız mı bende onhastanede farklı bir doktora gidiyorum ve degirmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?