Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Teşekkürler canım. Hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz inşallah. Bir dahaki aya kaldı tedavi. Rapor için gerekli evrakları hazırlayacağız o zamana kadar.

böyle durumlarda randevu illaki verirler. . Ben de sekreterin numarasini almayi unuttum.. bana ozelden atabilirmisiniz
Rabiye hanımın sekreteri değişmiş. Numarasını muayeneden sonra alacaktım, odadan çıkmış. Yarın tekrar uğrayacağım, o zaman sekreteri görürsem alırım inşallah.

rapor Tüp bebek için mi
acaba ücretin yarisini siz mi karsilayacaksiniz. . gelismeleri merak ederim.. ne gibi sureclerden geciliyor.. yazarsanıZ bize de faydası olur kardeşim. . dua ile.

rapor Tüp bebek için mi
acaba ücretin yarisini siz mi karsilayacaksiniz. . gelismeleri merak ederim.. ne gibi sureclerden geciliyor.. yazarsanıZ bize de faydası olur kardeşim. . dua ile.
Sağol canım, bilgilendiririm tabi. Tüp bebek için evet ama ücretin yarısı değil, raporlu 6 bin küsür, raporsuz 7-8 bin dedi sekreter. Rapor için gerekli belgeleri götürdüm ama tüp bebek bölümündeki sekreter sperm testini burda yaptırmanız gerek dedi. Bir de eşim şirket değiştirdi, hizmet günü 90'dan az diye bir dahaki aya kaldı dedi. Bakalım doktorla konuşacağım salı günü.
Bu arada geçen gün sekreter yokmuş, sonra aradan zaman geçince numarayı almış olabilirsin diye sormadım.

Merhaba hanımlar. Ben bezmialemde muserref banu hanimla asilama ile hamile kaldim. Orasi tup bebek bolumu oldugu için gebelik takibi yapilmiyor. Doktor onerisi sordugumda, international klinikte rabiye hanimi onerdi. Zaten bir kez kendi doktorum yoktu ve rabiye hanim yapmıştı yumurta kontrolunu, cok nazik hos bir hanım.
Şimdi ona devam etmeyi düşünüyorum. International klinik nerede, fiyatları nasıl, rabiye hanimdan memnun musunuz? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Yanyana hastaneler. En son rabiye hanım Bezmialeme geçmişti geri mi gitti international e bilmiyorum.
Ama Bezmialem çok iyi bu yönde. Arayıp fiyat bilgisi vs alabilirsin canım.

Cnm klinik hastanenin içinde kan barkodu aldıgımz yer var ya orda baska tarafa acılan bir yer var köşede yazar zaten sorarsın orda.bn orraya baslayacaktım ama bıraktım muayene ücreti 200 tl diye biliyorum

200 tl fiyati. . ben memnunum açıkçası. . Siz aşılama ile hamile kaldığınızi soylemisssiniz. . ben de aşılama olucam ramazandan sonra.. polikstikoverim. İnşallah bende kalirim. . 3. senem olucak ilk denememiz olacak. .

Rabiye hanima hic gitmedim. 200 yüksek bi rakam benim için açıkçası. Müşerref banu hanımla ilk aşılamada olumlu sonuc aldık çok şükür. Şimdi oğlumu bekliyorum. Darısı sizlerin başına inşallah

merhabalar geçen ay müşerref hanıma gitmiştim aşılama yaptırdım tutmadı dün sordum hastaneden tayini çıkmış şimdi rabiye hanıma gitip tüp bebek düşünüyorum nasıl bi doktor tecrübeli olanlar bilgilendirirse sevinirim

Merhaba,

Ben de yaklaşık bir aydır Dr. Rabiye YILMAZ Hanım'a muayene oluyorum. Kendisinden burada övgü dolu sözlerle bahsedildiğini gördüğümde hemen randevu alıp gittim. Çok memnun kaldım. Burada bahsedildiğinden çok daha fazlası olan bir hekim.

Kendi deneyimim dahilinde tavsiye ediyorum.

Sevgiler,
Esen

Merhaba rabia hanım dan memnun kaldınız mı bende onhastanede farklı bir doktora gidiyorum ve degirmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba rabia hanım dan memnun kaldınız mı bende onhastanede farklı bir doktora gidiyorum ve degirmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,
Öncelikle geç gördüğüm ve cevap verdiğim için kusura bakmayın. Bildirim e- posta olarak gelmemiş, görmemişim.

Sorunuza gelince; hekim olarak gittiğim dört- beş hekim arasında (en lüks özel hastaneden, devlet hastanesine kadar) en ilgili, nazik, kibar, ilgili, sevecen hekim kendisiydi. Fakat, muayene olmak için 4,5 saat beklediğim oldu. Böyle söylediğimde bir seferden bir şey olmaz gibi geliyor fakat toplamda mesela yirmi kez gitti isem on beşinde en az 3 saat beklemişimdir. Öğlen 11'deki randevu sıram akşam 16:30 da muayene olabildiğim oldu. Fakat dediğim gibi çok zor oluyor. Ben muayene/ kontrol günlerimde yanımda sarj, kitap, erzak alıp, nerede yemek yenir diye araştırıp gidiyorum. Açıkçası külfet geliyor bu bana. Bir de ücret ödeyip de bu bekleme sıkıntısını çekmek gerçekten zor geliyor. Ayrıca size muayene/ kontrol günlerinde eşiniz veya bir dostunuz, biri eşlik edecek ise tüm gününü hastaneye ayıracak şekilde işten (veya her neresi ise) izin alması gerek. Bu her seferinde olacak ise epey güç oluyor. Bu arada bu beklemelerin sebebi kesinlikle hekimden kaynaklı degil, altını çizerek belirtmek isterim. Bu arada aldıgınız muayene saatinin hiçbir önemi yok. Ben şimdiye dek hiç saatimde muayene olamadım. Üzerine en az iki, üç saat koyup muayene olacagınız saati hesaplayın. Nadiren tabiki saatinde muayene olabilirsiniz.

Başka sormak istediğiniz birşey varsa lütfen çekinmeyin.

Sevgiler,
Esen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…