Uzman psikolog beni suçlu buldu

Instagramda Rümeysa Demirörs var ,Ebeveynlik calismasi diye bisey var katilin derim. Ücreti cuzi bir miktar zaten para icin yapmiyor. Beraber hala devam ediyoruzve ben cok faydasini gördüm.

Psikolog suçlu falan bulamaz. O zaman para vermez, komşu teyzeye danışırdık. Bir şeyleri iyi niyetle değiştirmeye uğraşıyorsunuz belli ki yetersizlik hissi içinde boğulmayın. Hepimiz bir şeyleri öğreniyoruz, çabalıyoruz. Lütfen o psikoloğa bir daha gitmeyin.

Konu sahibi annesinin yaşattığı travmalar yüzünden hala kendinde suç buluyor çoğu mesajında mevcut bu. Böyle bir şey uyduracagini sanmıyorum.

Gittiğiniz kkişi uzman mı emin misiniz?

O nasıl iş ya terapist nerden almış diplomayı acaba

Başka bir psikoloğa gidin,durumunuzun bilincide olmanız bile büyük bir ilerleme .

Psikolog sorun sizde demiş, buna çok bulmuşsunuz , ama gerçekten sizin psikolojik durumunuzda bir sorun var. Bu evliliğinize, çocuklarınızla olan ilişkinize yansımış. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler. Siz zaten sizin durumunuzun iyi olmadığınızın farkındasınız. Bu yüzünüze söylenince bozulmanız doğru değil. Zaten psikolog siz de hiç bir sorun yok deseydi , mutlu olacaktınız ama bu doğru olmayacaktı.
Hem düzeltmek istiyorum diyorsunuz, hem sende sorun var densin istemiyorum diyorsunuz.
Siz şefkat ve sevgiyi , matematik, geometri gibi bir hocadan öğretemezsiniz. 5*5=25 yazınca doğru oluyor , ama şunu yap şöyle davran çocuklarına deyince Siz sevgi dilini öğrenmiş olmuyorsunuz.
Bir de zaten anneniz ile sorunlu bir ilişkiniz ve psikojik sorunlarınız ve istemediğiniz bir evliliginiz varken neden hemen çocuk ve arka arkaya . Siz psikologdan bir sihirli değnek ile sizi düzeltmesini bekliyorsunuz ama psikoloğun öyle bir gücü yok. Hiç kimsenin yok. Siz kendiniz yılmadan usanmadan , çabalamaya yapabilirsiniz. Ayrıca bu kadar mutsuz olduğunuz bir evliliği neden sürdürmek için bu kadar çaba harcıyorsunuz ona anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…