Tabiki değilim hiç kimse değil elbette, değer verdiğim ve önemsediğim bir insan olduğu için bu.Amaan üzülürse üzülsün çok mu önemli
Siz de iyilik meleği olmadığınıza göre bana gereksiz bir duyar olarak göründü şu konu.
Oo benim cümlelerim beğenilmemiş.Bu gibi bisey ?
Sevdiğim kız bana abi deyinceSorun sende değil bende.Sen daha iyilerine layıksın deyin.
Başka söze gerek kalmayacaktır.
hijyen i anlayamadımyerinizde olsam çatır çatır sebeplerimi sayardım. siz üzdüğünüzü düşünseniz bile sizden sonra hayatına girecek kişiye büyük iyilik yapmış olursunuz. hijyen kırmızı çizgimiz.
“Ve açıkçası beni soğutan farklı noktalar da var, ten uyumu ve temizlik konusunda; bunları asla ona söyleyip ayrılamayacağım için yukarıda yazdıklarımı anlattım. Anlamadı...” demiş konu sahibi.hijyen i anlayamadım
bunu cümlelerime ekledim, son konusmaları yapıyoruz şuandaKimseye ayriliga kabullendirme gibi bir misyonunuz olmamali. Karariniz kesinse karari bildirip iletisimi kokten kesmek tek cozum. Konusamiyorsunuz, ortak noktaniz yok, mutlu degilsiniz, ten uyumu yok, adam pis. Sizin bu iliskiden herhangi bir kazanciniz var mi bu durumda?
diş, tırnak, ve kıl tüy olaylarıhijyen i anlayamadım
1 yıl sabretmeseydiniz keşkediş, tırnak, ve kıl tüy olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?