Akraba evliliklerinden ne sıkıntılar yaşayanları gördüm bir bilsen... Gidilmeli doktora...kızlar iyi gecelerbaşkasının derdini yazmak istemezdim ama sormadan geçemeyeceğim
Bir yakınım var daha doğrusu teyzemin kızı
Bu amca oğluyla evli kendı kuzeniyle . Bir kızları var ve 20 aylık suan yürümüyor. Etkisi olabilir mi ? Doktora götürmek akıllarına gelmiyor yol göstermek kimsenın aklına gelmemiş
Yol yordam bilen birisi değil eşiyle memleketten geldilerDoktora niye gitmez ?
Doktora niye gitmez ?
Kesinlikle katılıyorumBir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.
Bir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.
Yol yordam bilen birisi değil eşiyle memleketten geldiler
Amca oğlu kardeş gibi. Neden böyle evlilikler yaparlar ki!
Hemde baba tarafindan evlenip cocuk yapmak buyuk cesaret risk buyuk cunku.Teyze amca hala dayı çocukları gibi çok yakın bağlarda fiziksel ve zihinsel işlev bozuklukları görülebilir..kızlar iyi gecelerbaşkasının derdini yazmak istemezdim ama sormadan geçemeyeceğim
Bir yakınım var daha doğrusu teyzemin kızı
Bu amca oğluyla evli kendı kuzeniyle . Bir kızları var ve 20 aylık suan yürümüyor. Etkisi olabilir mi ? Doktora götürmek akıllarına gelmiyor yol göstermek kimsenın aklına gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?