Üzüldük açıkcası

Abow valla yoruma bak.. cocuk sahibi olnak iki hormon ilaciyla olacak kdr basit olsa .. niye bu kdr insan evlat hasreti cekiyor? Allah islah etsin
başına gelmeyen anlayamazda ama insan da biraz vicdan, merhamet olur amin

Bu nasıl hadsizce bir cevap? Üreyip ürememeyi size mi danışıcaz pardon? Siz üremeyin tamam ama başkasına da karışmayın. Nerden biliyorsunuz o kişinin doktora gidip gitmediğini. Herkese de yuvadan çocuk veriyorlardı zaten.
Cidden şu mesajdan tiksindim.

Konu sahibi siz destek olun madem. 20 aylık çocuk nasıl yürümez?

Fevri mi? Yok ya abartma fevri degilim yanlis anlamissin

Bak olayi cok baska bi yere goturuyosun sen. 9 yasindaki cocukla evlenmek T.C kanununda var mi? Boylebirseyi resmiyette hayatta yapamazlar. Sapla samani ayirt edebilmek lzm.

Ben akraba evliligi yanlisiyim demiyorumki sadece savunma olarak sizlerin kardes gibi mantigina dayanarak seninde mesru degildir demene katilmiyorum.. ki mesru olmadigini hala ispatlayamadin?!?!

Ben tarafsizim dedigim gibi...ne isterim akraba evliligini ama biri akrabasiyla evliysede... aaa nasil olur kardessiniz demem yani.. aradaki farki anlatamiyo muyum?

O öyle bir tıp ya kendini cidden değişik sanıyor ıste devrik cümle falan kurarak ama o kadar komik ki bir de hadsiz kırdığı incitittigi bir insanın ne kadar anne olmak istediğini anlamayacak kadar malesef hadsiz bence kendi yalnızlık ve mutsuzligundan etrafa saldırıyor

+10000
Malesef ki bu uyenin uslubu cok cirkin.
Hemen hemen her konu da bu tarz cevaplar

+10000
Malesef ki bu uyenin uslubu cok cirkin.
Hemen hemen her konu da bu tarz cevaplar
evet dikkatimi çekti, konu sahibinede salak demiş. bunun çözümü banlanmak olmamalı.bi kaç gün banlı kalıp, yin aynı şekil devam ediyo.

Bebegi saglik ocana aşı yapmaya gitiklerinde , ordaki hemşireler bilip ve yönlendirmeleri lazim..

Tanıdığım var bu şekilde çocuklarında kas ile ilgili bir rahatsızlık olduğu için yürüyemiyor daha doğrusu bir dönem zorda olsa yürümüş ama şuan yürüyemiyor tamamen akraba evliliğinden kaynaklanmış doktorların söylediği bu.
Umarım öyle bişey yoktur neden bu zamana kadar doktora götürmediler?

Cehalet: ✓
Akılsızlık: ✓
Vicdansızlık: ✓
Kadercilik: ✓
Kurban Rolü: ✓
Dünyada tek erkek varmış gibi yaşamak: ✓
Çocuğu için bile mücadele etmemek: ✓

Ya böyle şeyleri okudukça boynumdan beynime doğru bi sıcaklık yayılıyo. Böyle gerizekalı insanlar nasıl bu yaşa kadar yaşıyo aklım almıyo! Çocuğun tedavisine izin vermemek ne demek ya?! Rabbim iki taraftada çektirsin inşallah!

Aile içi evlilik
Genelde sıkıntılar çıkıyor. Çıkmadı diyen çok ender insan var.
Mutlaka doktora gitsin. Normal değil çünkü. Küçük yaşta tedavi daha çabuk cevap verebiliyor.

Tabi ki gitmesi gerekir.. her çocuk bir olmuyor hepsi farklı zamanlar da yürür evet ama akrabalık var sonuçta ihmale gelmez belki tedavisi falan gerekiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…