Üzüldük açıkcası

Ya çok üzüldüm , nasıl insan ya ...
Hiç mi vicdan azabı çekmedi küçücük sabinin günahı neydi

Bazı bebekler evet gec yuruye bilir. Ama alraba evliligi olunca baska neden olma olasılıgı biraz fazla. Bu yuzden siz yol yordam gosterin ve dr goturun. Belki bişi yok belkide farketmedikleri ciddi bir sorun. Bunu dr kesinlestire bilir.

Benim hala kızımda amca oğlu ile severek evlendi ve çocukları şuan 5 yaşında kulağı duymuyor gözleri kötü görüyor ve yavrucak daha yeni yeni kulak ameliyatindan beri bi kaç kelime konuşabiliyor oda anlaşılmaz bi şekilde
Insanlar akraba evliliğinde sıkıntı olacağını bile bile nasıl evlenip korkmadan çocuk yapmaya kalkıyor anlamıyorum

Dünyaya kendi canından kanından bir evlat getirme isteği,anne olma,hamile olma isteği de suç olmuş..
Enteresan.
Size ne yahu,herkesin kendi seçimi.

Çocuğun aşıları yapılıyordur, genelde bu gibi durumlarda çocukta başka işaretler de olr ve takip eden asm de fark edilir.
Hiç sordunuz mu?

Yol yordam bilmiyorlar demişsiniz de. Siz inanıyor musunuz bu zamanda böyle bir cahilliye?

Amca oglu cookk yakin!
Amca baba yarisi, amcanin cocuklari da kardes gibidir! Allah korusun, mutlaka bi doktora goturmeye ikna edin!

Esim baska memlekettten ama malesef oglum engelli.
Doktora goturup goturmedigimizi de cogu kisi bilmez.
Onun ailesi de goturmus olabilir! Belki siz bilmiyorsunuzdur

Bi rahatsızlığı çıkar diye korkuyorlardır yada gitmişlerdir ama çevreye duyurmuyorlardır. Annesinin aklına gir kocasını ikna etsin. Çocuğa üzüldüm

Kuzen hic kardes gibi olur mu yahu? Erkek kardesimle kuzenimi dusunuyorumda.. asla ayni olamaz :) Adi ustunde kuzen...heleki birbirini hic gormemis iki kuzen asikta olabilir evlenebilirde.. riskleri biraz fazla normal evliliklere gore.. amaa hic alakasi olmayan kisilerinde cocuklarinda sorun olabiliyor..

Bazi sorunlar irsidir.. bi tarafin genlerinden gecer mesela...var oyle bildiklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…