- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Ya çok üzüldüm , nasıl insan ya ...Bir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.
Ya çok üzüldüm , nasıl insan ya ...
Hiç mi vicdan azabı çekmedi küçücük sabinin günahı neydi
OhaaaaaaaaaaaBir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.
Yanı büyük konuşmayayım ama ben olsam o kadına rahat yüzü göstermezdim...çok katı bi kadındı tanıdığım kadarıyla, çektiğini düşünmüyorum vicdan azabı :/
Bu sizin düşünceniz
Senin durumunda olmayan seni anlamaz kendi doğurmuş belli ki yada hiç bi yuva bile kuramadı insanlara musallat oluyor
Her kadın doğurmak ister üremesinden onaneyse
Vallahi size de yazmadan edemiciim.
Kaçtır görüyorum yorumlarını, çocuk çocuk çocuk isryorym diye
Sen çocuk ve anne olmak istiyorsan, yetimhaneye git, çocuk al.
Ama hamile olmak istiyorsan, doktora danış hormon ilacı ile hamile hisset bari
Doğurmadan anne oluver, ne yani
Tüp bebek için harcanan paralara
Evlat edindiğiniz çocuğun eğitim masrafını karşılarsınız
Üremeyin ayrıca, dünya insana doydu!!
Dünyaya kendi canından kanından bir evlat getirme isteği,anne olma,hamile olma isteği de suç olmuş..
Enteresan.
Size ne yahu,herkesin kendi seçimi.
Bütün kuzenler aynı uzaklıktadırAmca oglu cookk yakin!
Amca baba yarisi, amcanin cocuklari da kardes gibidir! Allah korusun, mutlaka bi doktora goturmeye ikna edin!
Hayir katilmiyorum, akrabalik derecesi diye bise var. Amca cocugu ile uzak akraba bir olurmu?Bütün kuzenler aynı uzaklıktadır
Amca teyze vs fark etmez
Birinci dereceden kuzen bunlar hala çocukları amca çocukları teyze ve dayı çocukları birdirHayir katilmiyorum, akrabalik derecesi diye bise var. Amca cocugu ile uzak akraba bir olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?