Üzüldüm niyeyse

Görücü nasıl geliyor yahu?
Gençlerin önce birbirini beğenmesi gerekmez mi?
Tersten gidiyor işler orada.
Burda böyle . Annesi geliyor önce sonra oğlu ile tanıştırıyor gençlerde anlaşırsa isteme , nişan falan yapılıyor

Ayy 32 çok güzel bir yaş. Hele güzel bir işin varsa, bir de ayrı evin varsa. Evlenmemek için kacardim sanirim.

Burda böyle . Annesi geliyor önce sonra oğlu ile tanıştırıyor gençlerde anlaşırsa isteme , nişan falan yapılıyor
İyi de zaten bu şekilde olursa evlenmen daha da zorlaşır ki.
O işleri bırak,sen dediğim gibi kurs,spor gibi aktivitelere katıl.
Yoksa o yanlış yöntem yüzünden daha çok üzülürsün.

İyi de zaten bu şekilde olursa evlenmen daha da zorlaşır ki.
O işleri bırak,sen dediğim gibi kurs,spor gibi aktivitelere katıl.
Yoksa o yanlış yöntem yüzünden daha çok üzülürsün.
Haklısın ama ne kursuna gidebilirim ki?

Evlenmek istiyorum hemde çok istiyorum .akrabalarımızdan evlenmeyenler oldu, şimdi tek başlarına çok zor bir hayat sürüyorlar ben öyle olmak istemiyorum
Evlenmek için evlenme bak ne sıkıntılar okuyoruz burda kursa git aktivitelere git oralarda kafana uyan sana uygun biriyle tanisabilirsin evde kimseyle de görüşmezsen ancak görücü usulü olur o da tanimayinca olumsuz bakıyor insan tabiki de yasin çok gecmemiski etrafimda senin yaşında olup Bekarlar sonradan evlenen çok kişi var daha gencsin gez dolaş karşına çıkar hayatının aşkı

Canım hiç sıkma canını alnına yazılan kişi çıkacaktır bir gün karşına . Bende yıllarca bekledim bi sürü insan çıktı karşıma ama cok şükür Rabbim en hayirlisini nasip etti bana kurduk yuvamizi.

İnşallah canım

Mutluluklar dilerim : ) , darısı başıma inşallah valla çok yıprandım

Merhaba;
Evlenmek dunyanın en basit işi.Burda onemli olan sizin kendi içinizde mutlulugu bulabilmeniz.

ben senin çoğu konunu okuyorum
bazılarında biraz '' ben '' var
bazı düşüncelerimiz-üzüntülerimiz aynı ama canım sen biraz fazla takıntı yapmışsın bu evlilik işini..bişeylerin üstüne gittikçe terse döner ki evlilik falan bunların belli zamanı vardır..olmuycaksa yırtınsan da ağlasanda zırlasan da olmazzz!!biraz akışına bırak...soru aklında oldukça enerjiyi yayamazsın hep engellersin

bence senın begenmedıgın bı erkegı baska bı kadının begenmıs olması sıze bu uzuntuye neden olmustur

Ben takıntı haline getirmesem de çevremdeki insanlar etkiliyor beni, düşünmesem de düşündürüyorlar. Fazla takıldığımın bende farkındayım düşünmek istemesem de düşündürüyorlar dediğim gibi : ( .

kulak ardı edeceksin cnm
bazen böylesi daha iyi oluyor
hem herkes herşeyi söyler boşuna dememişler ''elin ağzı torba değil ki büzesin''
inan bana kafanda şu sorunu attığın anda hayatına düzgün birini çekeceksin
ama bu şekilde olmaz söylüyeyim

Sana diğer konunda da demiştim

O kızların günahına girmeyin mutlu olamazsınız diye

Abinin kız arkadaşını kısa şişman diye beğenmeyip ayırmadınız mı?

Bi şey dicem de yanlış anlama lütfen. Ben erkek olsam ve sen bu kadar evlenmek istediğini dillendirsen bi şey mi var bu kızda der biraz kaçarım, cool ol biraz ağırdan sat kendini yahu, bakım yaptır saçlarına cildine ne biliyim aktivite yap bi şekilde karşına anlaşacağın biri çıkacaktır. Hem dövmeydi kıldı tüydü bunlar tolere edilebilecek şeyler, benim de ayağımda var dövmem kocam sevmez ama onun sorunu yani sevip sevmemesi ben beğendim yaptırdım.

Üzülme kısmet bu işler benimde ablam 32 yaşında bekar ben evli bbenimlbenimler çocuklu. ... küçüğüm evli üç çocuklu .... bizde tersten gitmiş kader

Valla benim çevrem de var elim ayağım da düzgün aynen ben de görücü usulü bile görüşüyorum artık ama kafama uymuyor olmuyor evlenmiş olmak için de evlenemem doğrusu benimde arkadaşlarım hep evlendi onların çocuklarını seviyorum benim en çok zoruma giden de o şu çocuk özlemi olmasa evlilikle işim olmazdı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…