Burda böyleGörücü nasıl geliyor yahu?
Gençlerin önce birbirini beğenmesi gerekmez mi?
Tersten gidiyor işler orada.
İyi de zaten bu şekilde olursa evlenmen daha da zorlaşır ki.Burda böyle. Annesi geliyor önce sonra oğlu ile tanıştırıyor gençlerde anlaşırsa isteme , nişan falan yapılıyor
Haklısın ama ne kursuna gidebilirim ki?İyi de zaten bu şekilde olursa evlenmen daha da zorlaşır ki.
O işleri bırak,sen dediğim gibi kurs,spor gibi aktivitelere katıl.
Yoksa o yanlış yöntem yüzünden daha çok üzülürsün.
Eeeee yazdım ya.Haklısın ama ne kursuna gidebilirim ki?
Evlenmek için evlenme bak ne sıkıntılar okuyoruz burda kursa git aktivitelere git oralarda kafana uyan sana uygun biriyle tanisabilirsin evde kimseyle de görüşmezsen ancak görücü usulü olur o da tanimayinca olumsuz bakıyor insan tabiki de yasin çok gecmemiski etrafimda senin yaşında olup Bekarlar sonradan evlenen çok kişi var daha gencsin gez dolaş karşına çıkar hayatının aşkıEvlenmek istiyorum hemde çok istiyorum .akrabalarımızdan evlenmeyenler oldu, şimdi tek başlarına çok zor bir hayat sürüyorlarben öyle olmak istemiyorum
Pardon dikkat etmemişim : )Eeeee yazdım ya.
Yabancı dil kursu,yüzme kursu.
Spor merkezi.
Canım hiç sıkma canını alnına yazılan kişi çıkacaktır bir gün karşına . Bende yıllarca bekledim bi sürü insan çıktı karşıma ama cok şükür Rabbim en hayirlisini nasip etti bana kurduk yuvamizi.Kızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?
İnşallah canımEvlenmek için evlenme bak ne sıkıntılar okuyoruz burda kursa git aktivitelere git oralarda kafana uyan sana uygun biriyle tanisabilirsin evde kimseyle de görüşmezsen ancak görücü usulü olur o da tanimayinca olumsuz bakıyor insan tabiki de yasin çok gecmemiski etrafimda senin yaşında olup Bekarlar sonradan evlenen çok kişi var daha gencsin gez dolaş karşına çıkar hayatının aşkı
Mutluluklar dilerim : ) , darısı başıma inşallah valla çok yıprandımCanım hiç sıkma canını alnına yazılan kişi çıkacaktır bir gün karşına . Bende yıllarca bekledim bi sürü insan çıktı karşıma ama cok şükür Rabbim en hayirlisini nasip etti bana kurduk yuvamizi.
Dünyanın en basit işini ben yapamıyorumMerhaba;
Evlenmek dunyanın en basit işi.Burda onemli olan sizin kendi içinizde mutlulugu bulabilmeniz.
ben senin çoğu konunu okuyorumKızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?
bence senın begenmedıgın bı erkegı baska bı kadının begenmıs olması sıze bu uzuntuye neden olmusturKızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?
Ben takıntı haline getirmesem de çevremdeki insanlar etkiliyor beni, düşünmesem de düşündürüyorlar. Fazla takıldığımın bende farkındayım düşünmek istemesem de düşündürüyorlar dediğim gibi : ( .ben senin çoğu konunu okuyorum
bazılarında biraz '' ben '' var
bazı düşüncelerimiz-üzüntülerimiz aynı ama canım sen biraz fazla takıntı yapmışsın bu evlilik işini..bişeylerin üstüne gittikçe terse döner ki evlilik falan bunların belli zamanı vardır..olmuycaksa yırtınsan da ağlasanda zırlasan da olmazzz!!biraz akışına bırak...soru aklında oldukça enerjiyi yayamazsın hep engellersin
kulak ardı edeceksin cnmBen takıntı haline getirmesem de çevremdeki insanlar etkiliyor beni, düşünmesem de düşündürüyorlar. Fazla takıldığımın bende farkındayım düşünmek istemesem de düşündürüyorlar dediğim gibi : ( .
Bi şey dicem de yanlış anlama lütfen. Ben erkek olsam ve sen bu kadar evlenmek istediğini dillendirsen bi şey mi var bu kızda der biraz kaçarım, cool ol biraz ağırdan sat kendini yahu, bakım yaptır saçlarına cildine ne biliyim aktivite yap bi şekilde karşına anlaşacağın biri çıkacaktır. Hem dövmeydi kıldı tüydü bunlar tolere edilebilecek şeyler, benim de ayağımda var dövmem kocam sevmez ama onun sorunu yani sevip sevmemesi ben beğendim yaptırdım.Ben takıntı haline getirmesem de çevremdeki insanlar etkiliyor beni, düşünmesem de düşündürüyorlar. Fazla takıldığımın bende farkındayım düşünmek istemesem de düşündürüyorlar dediğim gibi : ( .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?