Elbette herseyin hayırlısı ama hayırlısıyla olsun artık : ( , hayırlısı diye diye 32 oldum . Karşıma çıkanları tanıyacak kadar zaman vermiyorum o yüzden de böyle oluyor sanırım 1 veya 2 kez gorustukten sonra bitiriyorum olmaz bunla diyorum.
psikolojik destek almayı düşün bence 10 konundan 9u evlilik.Kızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?
Öyle tabi her karşıma çıkan insanı değerlendiriyorum ama olmuyor bir türlü, bazen daha görmeden bunla olmaz diye düşünüyorum . Mesela haftasonu görücü geldikadın oğlumla görüşün bir dedi. Ama benim oğlumun saçı uzun , kolunda da dövmesi var dedi ( ben klasik giyinen biriyim heralde beni öyle görünce bu ayrıntıyı verme gereği duydu) .bende tamam gelsin bir görüşelim dedim ama içimde ki his bu iş olmaz diyor
Bakın bende sizin gibi düşündüğüm dönemler yasadim.. ve ben 37 yaşında evlendim o zamana kadar neden neden diye sordum durdum kendime.Ama en sonunda şunu anladimki bu hayatta hersey nasip kısmet.. kimler çıktı karşıma kimseyi beğenmedim istemedim. Herkes bana tavır aldı kismetlerimi kapatiyormusum diye. Halbuki bu işler nasip işi. Siz ne yaparsanız yapın nasipten ötesi yok..O yüzden boşver canınızı sıkmayın..uzmeyin kendinizi inanın bana herseyin bir zamanı var..Çünkü gerçek şu ki herzaman "ALLAH'İN DEDİĞİ OLUR''Kızlar kader diye bişey var evet, ama biseyleri sorguluyorum artık niye diye? Yaşım 32 birsürü insan çıktı karşıma evlilik niyetinde olan olmadı bir türlü . Çevremde herkes evlendi bekar kimse kalmadı nerdeyse, her karşıma çıkan adayı değerlendiriyorum belki kafa yapımız uyar diye ama olmuyor. Zamanında Hayır dediğim insanların evlendiğini görüyorum "az evel bitanesinin daha fotoğrafını gördüm whatsapta nişanlanmış" Hayır diyen benim ona ama üzüldüm ben o fotoğrafı görünce niye ?hayatımda kimse olmadığı için mi, evlenemedigim için mi üzüldüm bilmiyorum ama üzüldüm işte. Bilmiyorum benim gibi olan var mı, yoksa ben mi anormalim?
1. Si konu o kız değilSana diğer konunda da demiştim
O kızların günahına girmeyin mutlu olamazsınız diye
Abinin kız arkadaşını kısa şişman diye beğenmeyip ayırmadınız mı?
Canim karşıma çıkan yada görüştüğüm kişiye ben evlenmek istiyorum demiyorum elbette ki , derdimi burda anlatıyorum sadece.Bi şey dicem de yanlış anlama lütfen. Ben erkek olsam ve sen bu kadar evlenmek istediğini dillendirsen bi şey mi var bu kızda der biraz kaçarım, cool ol biraz ağırdan sat kendini yahu, bakım yaptır saçlarına cildine ne biliyim aktivite yap bi şekilde karşına anlaşacağın biri çıkacaktır. Hem dövmeydi kıldı tüydü bunlar tolere edilebilecek şeyler, benim de ayağımda var dövmem kocam sevmez ama onun sorunu yani sevip sevmemesi ben beğendim yaptırdım.
Konuyu buraya bağlamanız çok salakça.Kisa boylu ve sismansindir belki
Cevreyle,guzellikle,boyla,posla,becerillilikle alakasi yok bunun NASIP KADER KISMET...Malesef canım nerdeyse hiç cevrem yok o yüzden böyle oluyor belki de
1. Si konu o kız değil
2. Si o kızla benim ne alakam var, kızdan ben ayırmadım
3. Yorum yapmak istiyorsan konuya uygun yorum yap laf ola diye yorum yapma
Valla ben de gorucu usulunu o sekilde biliyorum hic gorucu islerine girmememe ragmen.Görücü nasıl geliyor yahu?
Gençlerin önce birbirini beğenmesi gerekmez mi?
Tersten gidiyor işler orada.
Öyle tabi her karşıma çıkan insanı değerlendiriyorum ama olmuyor bir türlü, bazen daha görmeden bunla olmaz diye düşünüyorum . Mesela haftasonu görücü geldikadın oğlumla görüşün bir dedi. Ama benim oğlumun saçı uzun , kolunda da dövmesi var dedi ( ben klasik giyinen biriyim heralde beni öyle görünce bu ayrıntıyı verme gereği duydu) .bende tamam gelsin bir görüşelim dedim ama içimde ki his bu iş olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?