24 yaşıma giricem ağzımı açtırmıyolar. ısrar ettim etmedim mi sanıyosunuz. ama cevap şu oldu. tamam yarın gelip istesinler hemen. vericez biz seni. işlemlere başlarız hemen. nereye gidicekseniz dendi. bu lafın üstüne sevgilim sessiz kaldığım için bana kızıyo. arada kaldım iice mafoldumben
canım o izin kinaye söylenmiş bişeydi. hemen evlenin nereye isterseniz gidin diye yapılmış bi blöftü yani. biz hemen evlenmeyi düşünmüyoz. ailem sen madem bizi istemiyon git ne halin varsa gör dedi. yani kısaca beni vazgeçirmeye çalıştılar. ilişkimin ciddiliğinden herkesin haberi var ama bana yaptıkları şu duruma katlanamıyorum. önceden tamam deniyo. yumurta kapıya geldiğinde biz istemiyoz oluyo.
nerde kaldı benim hayallerim heyecanlarım kimsenin umurunda değil. sevgilim askere gidicek ve ben onu göremeden yolcu edemeden gitcek. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ii düşün ...görmeye gelse beni salmıyolar canım. çevrem yok arkadaşlarımın çoğu evlendi. annemsiz bi yere çıkamıyorum markete falan da baban alır gerek yok sen çıkma diyolar.:a015: o yüzden gelse kıymeti yok. aslında bi tek gel demem yeter gelmesi için ama...
Annen seninle isteneceğin gün giyeceğin kıyafeti alıyor, ama sonra istemem diyor..
Bence mutlaka bişey vardır bu iişin içinde.....
KArşı olsa senle elbise alışverişine çıknazdı... Demekki o arada başka bişey öğrendiler ve tavırları değişti..
Annen sana ne sebep sunuyor, istememesinin sebebi neymiş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?