- 25 Ocak 2017
- 27
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mavihayatlar123
-
Her ikisine de kızacak kızmak ne kelime..Hiç bir şey anlamadım. Ananeniz duyarsa neden benim en son haberim oldu diye mi kızacak, ortada isteme yokken bu kadar ailelerin tanışmasına mı kızacak. Yani kızacağı bir şey göremedim ben.
Her ikisine de kızacak kızmak ne kelime..
Evet tepkili böyle sevgili muhabbetlerini hiç sevmez. Teyzemlerden birtanesi kaçarak evlenmiş. Onunda etkisi var.Niye kızacak ki? Öncelikle iki aile tanışmış neden bu bu kadar sorun olsun? Hayır ben de ailelerin işe en son dahil olması taraftarıyım ama ananeniz neden bu kadar kızacak? Erkek arkadaşınız olmasına da mı tepkili?
Babam ailesiyle değil erkek arkadaşımı tanıdı annem bildiğiniz masum bir anne değil. Bunlar çıkar içinmiş hep. Anneanneme neler yaptı. En vefasız evladıdır anneannemin. Anneanneme bende sitem derdim. Kalkıp sen değil miydin annene söylenenen diyecek. Yani herşeyi o belirler bizde büyük olarak. Ailem bildiğiniz birbirine kenetli ailelerden değil.Ne olursa olsun anneniz babanız ile tanismislar gorusmusler.. Bu kadar suçlu hissederek suçlu duruma dusureceksiniz kendinizi.. başbaşa konuşun anneanne ile.. annem babam tanıdı vs.. seninle de ayrı tanıştırmak istiyorum diyin.. herseyin bir zamanı vardır.. tadinizi kaçırmayın..
En kısa bu şekilde anlatabildim özür dilerim amaÇok karışık yazmışsın. Anlaşılmıyor.
anneme sitem ederdim pardonBabam ailesiyle değil erkek arkadaşımı tanıdı annem bildiğiniz masum bir anne değil. Bunlar çıkar içinmiş hep. Anneanneme neler yaptı. En vefasız evladıdır anneannemin. Anneanneme bende sitem derdim. Kalkıp sen değil miydin annene söylenenen diyecek. Yani herşeyi o belirler bizde büyük olarak. Ailem bildiğiniz birbirine kenetli ailelerden değil.
Hemde nasıl. Sert disiplinli. Size saçma gelse de bu iş küslüğe yol açacak ya bende arada kaynıcam ona yanıyorum.Anneanneniz eli maşalı biri herhalde böyle saçma bişeyden bu kadar korktuğunuza göre.
Anneanne annemden bir değil binlerce kat üstün. Annem ise herşeyi çıkarları uğruna yapan vicdansız biri. Ben annemin yumuşaklığına gelip bir anda atladım herşeye. Anneannem kızar diye sakladım hep ee bunlar illa ki ortaya çıkacak. Sonrada başıma gelenler.. çok saçma anneanne ne alaka olsada işte çok alakaBen de hiç bişey anlamadım. Neden kızsın ki anneanne?
Anneanne annemden bir değil binlerce kat üstün. Annem ise herşeyi çıkarları uğruna yapan vicdansız biri. Ben annemin yumuşaklığına gelip bir anda atladım herşeye. Anneannem kızar diye sakladım hep ee bunlar illa ki ortaya çıkacak. Sonrada başıma gelenler.. çok saçma anneanne ne alaka olsada işte çok alaka
Dediğiniz doğru ama işte çok üzülecek yanlış anlıcak sakladığım için. Birde annemle aramız süper değil. Bana çok yaptı. Bunlara rağmen annenle bir olmuşun ikili oynadın dicek. Keşke diyorum..Valla benim kafa basmadı gece gece mevzuya.
Ama şu kadarını söyleyeyim bu tip şeylerde en kolay yol itiraf etmektir. Yaptım bi hata, düşünemedim, özür dilerim demek her zaman işe yarar.
Dediğiniz doğru ama işte çok üzülecek yanlış anlıcak sakladığım için. Birde annemle aramız süper değil. Bana çok yaptı. Bunlara rağmen annenle bir olmuşun ikili oynadın dicek. Keşke diyorum..
Benim kül oldu... işte bu konularda katı bir kez söyledim seneler önce hep güveni eksildi bana yok sevgilisiyle mi onunla mı.. tanıştırmak imkansız yaniBenim kafam yandı herşeye çok anlam mı yüklüyorsunuz, hoş ananeni annenden önde tutuyorsan onunla tanıştırmalıydın asıl ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?