Uzun ama yardm edn nolur

Mavihayatlar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
27
1
1
Kızlar vicdanım susmuyor.. işin içinden çıkamıyorum.. ben hatalıyım kabul ediyorum ama bana hatamı hatırlatmanız değil zararın neresinden dönsen kardır deyip birer fikir vermeniz.. çok uzun olucak lütfen okuyup fikir verin.

hemen hemen 6 bir ilişkim var. Tek çocuğum teyzelermin çocukları da hep erkek. 6 kuzenden tek kız benim. Ama annem pek bakmaz sevmez beni. kendini benimle kıyaslardı. Zamanında babası hiç dışarı çıkarmamış katıymış. Anneannem ne alsa bana kıskanırdı. Bana hep anneannem babannem baktı. Yani anneannem annemden bin kat değerli benim için. Teyzelerimde çok sever bakar bana ama anneannem. anneme gelirsek Bazen dünyanın en iyi annesiydi. Dengesiz diyelim kısaca. Bir gün iyi olması kötülükleri yaşananları unutturmuyor. Herneysee.. ilişkinin başında onayladı annem ve babam. Babam gayet mesefaliydi annem ise ilk defa aşık oldun doyasıya yaşa aşkınındedi ama çıkarcıydı işte.. gerçekten iyi sandım.

Benimle kavgalıyken (bazı şeyler yapmıştı bir nevi yumuşamam için belki de) hadi erkek arkadaşının anneleri vs gelsin tanışalm normal oturalım dedi tabi cahilsin.. küçüksün oo sevgilimin ailesiyle annem tanışcak bilcek seviniyon.. gelmeler gitmeler oldu hep.. tabi anneannemin haberi yok bu işlerden. Şuanki aklım olsa bende istemezdim. İşin kötüsü kendi gbi benide çıkarcı görüyor annem.. dolandırıyorm sanıyor.

Şimdi 1 hafta sonra anneanneme teyzelerimle beraber açılcam tepkisinden çok korkuyorum.. sevgilim var diye söz için sadece... yalnııızx şimdi kendimi anneannemi salak yerine koymuş kandırmış gibi hissediyorum. Ona sevgilimle olduğumda dahil yalan söylememek için elimden geleni yaptım aman annem çağırsın maksat bizim aramız iyi olsun derdim.. işler değişti şimdi diyorum bunları duysa ne kadar üzülür yanlış anlar... arkamdan iş çevirdiniz der. Sevgilimin ailesinden biri ağzından kaçırsa tanışma zamanı size geldik ettik diye.. çok korkuyorum. Vicdanım çok kötü.. keşke anneme uymasaydım. Şuanki aklımla düşününce hata geliyor. O insanlar bize geldiğinde herkes anneannemden gizli olduğunu bilcek saklıcak.. oyun içinde oyun.. o kadar kötü oluyorum ki... hadi ben cahildim çocuktum düşünemedim.. ya annem koca kadın? Tabi doğal olarak teyzelerimden biri duydu ve çok kızdı.
Tamam anlaşıyorsunuz ama annenin herkesi böyle çağırıp ağırlaması ortada birşey yokken anneannen duyarsa hiç iyi olmucak dedi daha da arttı korkum...
Koca yıllık ilişkiyi saklya saklaya yürüttüm. Yaşadığımız yer büyük şehir olduğu için ve tanıdğımız hiç olmadığı için rahattık. Hadi ben sevgilimle neyse de .. ailesiyle annemin gidip gelmesi şimdi beni çok üzüyor.. anneme keşke yapmasaydık dedim. Öff sende aman dedi geçti.. Babamda başta çok kızdı ama annem sus karışma deyince bişey diyemedi.

Eğer duyarsa ne derim ne yaparım? Tek duam duyulmaması. Ama işte herkesin biz gidip geldik bu kadından gizli yanında konuşmayın dememesi herkes toplanınca bir tek onun bilmemesi annemle de araları çok iyi değil benimde annemle olan ilişkimi bildiği için sen anneni eleştrp onunla bir oldun bana ayrı oynadın der.. iş buna dönecek. Sanki hiç kimseyle önceden tanışmamış gibi davranmak..

Kızlar bir akıl fikir verin ne olur bir hata yaptım ne yapayım hayatımda en sevdiğim insan o nasıl bakıcam yüzüne.. yaparken çok masum sıradandı herşey yaş ilerledikçe insan pişman oluyor.

Hiç bir şey anlamadım. Ananeniz duyarsa neden benim en son haberim oldu diye mi kızacak, ortada isteme yokken bu kadar ailelerin tanışmasına mı kızacak. Yani kızacağı bir şey göremedim ben.

Ne olursa olsun anneniz babanız ile tanismislar gorusmusler.. Bu kadar suçlu hissederek suçlu duruma dusureceksiniz kendinizi.. başbaşa konuşun anneanne ile.. annem babam tanıdı vs.. seninle de ayrı tanıştırmak istiyorum diyin.. herseyin bir zamanı vardır.. tadinizi kaçırmayın..

Evet tepkili böyle sevgili muhabbetlerini hiç sevmez. Teyzemlerden birtanesi kaçarak evlenmiş. Onunda etkisi var.

Babam ailesiyle değil erkek arkadaşımı tanıdı annem bildiğiniz masum bir anne değil. Bunlar çıkar içinmiş hep. Anneanneme neler yaptı. En vefasız evladıdır anneannemin. Anneanneme bende sitem derdim. Kalkıp sen değil miydin annene söylenenen diyecek. Yani herşeyi o belirler bizde büyük olarak. Ailem bildiğiniz birbirine kenetli ailelerden değil.

Anneme p
anneme sitem ederdim pardon

Ben de hiç bişey anlamadım. Neden kızsın ki anneanne?
Anneanne annemden bir değil binlerce kat üstün. Annem ise herşeyi çıkarları uğruna yapan vicdansız biri. Ben annemin yumuşaklığına gelip bir anda atladım herşeye. Anneannem kızar diye sakladım hep ee bunlar illa ki ortaya çıkacak. Sonrada başıma gelenler.. çok saçma anneanne ne alaka olsada işte çok alaka

Valla benim kafa basmadı gece gece mevzuya.
Ama şu kadarını söyleyeyim bu tip şeylerde en kolay yol itiraf etmektir. Yaptım bi hata, düşünemedim, özür dilerim demek her zaman işe yarar.

Benim kafam yandı herşeye çok anlam mı yüklüyorsunuz, hoş ananeni annenden önde tutuyorsan onunla tanıştırmalıydın asıl ya neyse

Valla benim kafa basmadı gece gece mevzuya.
Ama şu kadarını söyleyeyim bu tip şeylerde en kolay yol itiraf etmektir. Yaptım bi hata, düşünemedim, özür dilerim demek her zaman işe yarar.
Dediğiniz doğru ama işte çok üzülecek yanlış anlıcak sakladığım için. Birde annemle aramız süper değil. Bana çok yaptı. Bunlara rağmen annenle bir olmuşun ikili oynadın dicek. Keşke diyorum..

Olan olmuş. Şu an yapılabilecek tek şey dediğim gibi itiraf etmek. Duyacaksa senden duysun, diğer türlüsü daha kötü olur.

Benim kafam yandı herşeye çok anlam mı yüklüyorsunuz, hoş ananeni annenden önde tutuyorsan onunla tanıştırmalıydın asıl ya neyse
Benim kül oldu... işte bu konularda katı bir kez söyledim seneler önce hep güveni eksildi bana yok sevgilisiyle mi onunla mı.. tanıştırmak imkansız yani

Yahu olan olmuş biten bitmiş şimdi sözleneceksin ona mı kızacak evleniyorsun diye vallaha hiç derdiniz yok yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…