Uzun ama yardm edn nolur

Olan olmuş. Şu an yapılabilecek tek şey dediğim gibi itiraf etmek. Duyacaksa senden duysun, diğer türlüsü daha kötü olur.
Sizce açılırken bunu en son mu söylemek? Başta söylersem imkanı yok kabul etmez tanışmayı. Tabi sonranda fazlasıyla kızcak öf öffff çıkamıyorum işin içinden

Anneniz ve anneanneniz aralarındaki sorun yüzünden sizi yipratmislar.. bencilce duygular ile sizi arada bırakmayı kesmeleri lazım..

Evlilik yolunda iken de çok cekersiniz ikisinin arasında.. şimdiden kim neye be kadar karışacak iyi düşünüp yol çizin..

Ana kız problemleri ile sizin mutlu gunlerinize gölge olmamalilar ama olacaklar gibi..

Konuşun anlatın kizarsa kızar.. gönlünü alırsınız.. birebir anlatın pismanliginizi..
Torun Özür diliyor Anneanne uzatıyor ise o işte bi gariplik vardır.. elinizden geleni yapın.. daha ne kadar arada kalacaksınız..

Olayı daha derinden açıklarsam. Anneanneme hep anlatırdım annem iyi davranmıyor etmiyor diye yani beni hep anneme küskün bildi. Çünkü annem hepimizi çok çektirdi yaptı fazla vefasız dediğim gibi çok çıkarcıdır kendisi her konuda.. yani iş şuna döndü ben anneannemi seviyorum ama erkek arkadaşım içinde annemin pisliklerini göz ardı edip gizlice annemle iş yapıyorum. Annem ise anneannesini çok sevse yapmazdı deyip kendisi gbi çıkarcı görüyor. Anneannem çok serttir. Fazla inatcıdır. Ben özür dilemek değil kendini yerlere atsam hayır der. Bizim yüzümüzden karşı aileyede surat yapıcak. Aralar bozulcak söylemesen kadın birinden duysa daha fena işin birde vicdan bölümü var. Çok zordayım herkesle tanıştı annem ailesinde herkesla ama. Şimdiki aklım olsa yapmazdım.

Anneanneniz kaç yaşında? Annenizin ne gibi bi çıkarı olabilir? Hangi anne evladını sevmez ki! Bir anne kendi çıkarını deği evladının çıkarını düşünür herzaman üstelik tek çocukmuşsunuz aksini düşünemiyorum!

Şuan güldüm resmen. Sen bir annemi tanı seni sulu dereye götürüp susuz getirir. Emin ol.

Şuan güldüm resmen. Sen bir annemi tanı seni sulu dereye götürüp susuz getirir. Emin ol.
Vallahi annenizin huyunu bilemiyorum ama benim bir tane kızım var ben bakamıyorum sağlığım kötü kızıma annem bakıyor annemin hakkını bende kızımda ödeyemeyiz benim annemde sert tir çok fazla yasakları vardı hala var ben kızıma o kadar yasak koymayı düşünmüyorum inşallah ilerde sizin gibi olmayız

Umarım olmazsınız. Ne olursa olsun bakamasınız bile kızınızla konuşun ilgi gösterin sevin okşayın. Emin olun ileride size bin katını verir. Annemin bana faydası olmadığı gibi hep yararına kullandı kendince insan büyüyünce anlıyor ne salakmışım yav diye

Ben kızıma bakmaya çalıştım o hasta diye ameliyatımı erteledim acı içinde 6 ay geçirdim yatalak olunca ameliyat olmak zorunda kaldım platin takılması gerekiyordu omurgama annem kıyamadı taktırma ben bakarım dedi ağır bir ameliyattı kalbim kaldırmayabilirdi taktırmadık hala kötü durumdayım ama her gün kızımın yanındayım annem ben kızım her gün birlikteyiz daha çok küçük 10 aylık ben onun için her şeyi yaparım çok seviyorum onu Ve benim yaşadıklarımı yaşamasını istemem bilmiyorum galiba anne var anneee var herkes bir değil işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…