Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

kızlar ben bugün tatile gidiyorum karadeniz ben eşim eren 1 hafta yokum bilginize

kızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor

Hayırlı olsun tülayyım çok sevindim. allah tamamına erdirsin.
kızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor

maşallah cinsiyetinide öğrenmişsin, hayırlı olsun canım.

Kızlar hamilelikte çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. ben bebe yağı kullanmayı düşündüm ama erkenmi acaba.

canım ben 14 haftalıktan itibaren lierac jel kullanıyorum.dr önerdi umarım işe yarar.birde kakao yağı kullanabilirsin dedi

canım ben 14 haftalıktan itibaren lierac jel kullanıyorum.dr önerdi umarım işe yarar.birde kakao yağı kullanabilirsin dedi

Biraz araştırma yaptım. Bi kaç yerdede kakao yağ ve badem yağına denk geldim, kullanıcı yorumlarını okuyup ona göre kullanmak lazım. bi zararı yoktur sanırım.

Biraz araştırma yaptım. Bi kaç yerdede kakao yağ ve badem yağına denk geldim, kullanıcı yorumlarını okuyup ona göre kullanmak lazım. bi zararı yoktur sanırım.

valla zararı olacağını sanmam çünkü bana dr um söylemişti.istersen kakao yağıda kullan diye

Tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin oğluşunu inşallahh..

Hayırlı olsun tülayyım çok sevindim. allah tamamına erdirsin.

teşekkür ederim canım benim sağolasın..

sağlıcakla gelsin oğluşun

ben kakao yağı kullanıyorum Zerdal, en iyi depolanabilen yağ kakao yağıymış arastırdım bayağı,
badem yağıda iyi fakat tüylerini beslyebilir haberin olsun :)) ben ilk 2 ay kullandım sonra kakao yagına gectim, düzenli kullanamıyorum ama içim rahat karnım iyce büüyyünce sabah akşam kulanacağım

cnm gezerken gördüm cvp yazmak istedim lierac jeli tavsiye ederim 12 haftadan itibaren mutlaka kullan ayrıca göğüslerinede kullan sakın ihmal etme ben 33 haftadayım 11inci haftadan itibaren kullanıyorum ama göğüslerim hiç aklıma gelmemişti göğüslerim çatladı ama karnımda bişey yok ama ne yapsanda catlayabilir bazı catlaklarda ırsi olur çünkü bilmiyorum hangi şehirdesin ayrıcada en uygun kaan kozmetikte bulunuyo bu krem

Herkese merhabalar... Ben 11 haftalık gebeyim bu ikinci hamileliğim birinci hamileliğimde clarins kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı şimdide kullanmaya başladım tavsiye ederim

valla zararı olacağını sanmam çünkü bana dr um söylemişti.istersen kakao yağıda kullan diye
Bakalım bunuda alayım evde bulunsun ufaktan ufaktan sürmeye başlayım.
Bak bedem yağını doğru dedin, bir keresinde bazı kaş tiplerim dökülmüştü, kuaför bedem yağı kullandırmıştı, kılları besleyebilir.
Teşekkür ederim canım, jelin ismini yazdım, bunu doktor yazmıyor demi, ezcanelerden kendimiz alıyoruz. Jelide alayım bulunsun evde, ara sıra sürerim.
Göğüslerde önemli bazı arkadaşlar hiç bişey kullanmamışlar göğüslerine ortadan ikiye yarılanlar çatlayanlar, çok kötü olup bebeğini doğru düzgün emziremeyenler var, bende göğüsler için krem düşünüyorum.
Herkese merhabalar... Ben 11 haftalık gebeyim bu ikinci hamileliğim birinci hamileliğimde clarins kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı şimdide kullanmaya başladım tavsiye ederim

bayada marka varmış, bu kremler bitkiselmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…