inşallah alıcaksınız canım, olumlu düşünelim, dua edelim...hoşbulduk aylint. amin tek duamız meleğiimizi kucağımıza almak şuanda.
evet annesi artık o kesede hopidi hopidi bi bebicik varr maşallahdoğru diyorsun aylinim artık kesem genişledi değiştireyim hemencik...
kızlar ben bugün tatile gidiyorum karadeniz ben eşim eren 1 hafta yokum bilginize
kızlar ben bugün tatile gidiyorum karadeniz ben eşim eren 1 hafta yokum bilginize
kızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor
kızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor
ayy ne güzel allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun tülayyım çok sevindim.slmlar herkeze. cumartesi günü transferimin 9. günüydü sabah dayanamadım idrar testi yaptım ilk defa ikinci çizgi silik de olsa çıktı yine dayanamadım ultra hassas test aldım akşam yine yaptım yine silik çıktı ama içimden bir ses bu sefer hamilesin diyordu diğer bir ses hayır çatlatma iğnesi yaptın ondan diyordu. doktorumun dediği gibi pazar günü b hcg yaptırdım 61.61 çıktı doktorum hamilesin 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi ben yine inanamadım bugün tekrar test yaptırdım 120 çıktı ve ben hamileyimmmmmmmmmm :):):) Allahım çok mutluyum çokkkkkk 10 gün sonra Allah nasip ederse keseyi görmek için çağırdı doktorum. çok garip duygular içindeyim kimselere söyleyemiyorum söylediklerime de sakın kimseye söylemeyin diyorum sanki rüyadayım.. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhhhh...
Hayırlı olsun tülayyım çok sevindim.allah tamamına erdirsin.
maşallah cinsiyetinide öğrenmişsin, hayırlı olsun canım.
Kızlar hamilelikte çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. ben bebe yağı kullanmayı düşündüm ama erkenmi acaba.
canım ben 14 haftalıktan itibaren lierac jel kullanıyorum.dr önerdi umarım işe yarar.birde kakao yağı kullanabilirsin dedi
Biraz araştırma yaptım. Bi kaç yerdede kakao yağ ve badem yağına denk geldim, kullanıcı yorumlarını okuyup ona göre kullanmak lazım. bi zararı yoktur sanırım.
teşekkür ederim canım benim sağolasın..
Tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin oğluşunu inşallahh..
teşekkür ederim canım benim sağolasın..
teşekkürler canım inşallah
sağlıcakla gelsin oğluşunkızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor
Kızlar hamilelikte çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. ben bebe yağı kullanmayı düşündüm ama erkenmi acaba.
Bakalım bunuda alayım evde bulunsun ufaktan ufaktan sürmeye başlayım.valla zararı olacağını sanmam çünkü bana dr um söylemişti.istersen kakao yağıda kullan diye
Bak bedem yağını doğru dedin, bir keresinde bazı kaş tiplerim dökülmüştü, kuaför bedem yağı kullandırmıştı, kılları besleyebilir.sağlıcakla gelsin oğluşun
ben kakao yağı kullanıyorum Zerdal, en iyi depolanabilen yağ kakao yağıymış arastırdım bayağı,
badem yağıda iyi fakat tüylerini beslyebilir haberin olsun :)) ben ilk 2 ay kullandım sonra kakao yagına gectim, düzenli kullanamıyorum ama içim rahat karnım iyce büüyyünce sabah akşam kulanacağım
Teşekkür ederim canım, jelin ismini yazdım, bunu doktor yazmıyor demi, ezcanelerden kendimiz alıyoruz. Jelide alayım bulunsun evde, ara sıra sürerim.cnm gezerken gördüm cvp yazmak istedim lierac jeli tavsiye ederim 12 haftadan itibaren mutlaka kullan ayrıca göğüslerinede kullan sakın ihmal etme ben 33 haftadayım 11inci haftadan itibaren kullanıyorum ama göğüslerim hiç aklıma gelmemişti göğüslerim çatladı ama karnımda bişey yok ama ne yapsanda catlayabilir bazı catlaklarda ırsi olur çünkü bilmiyorum hangi şehirdesin ayrıcada en uygun kaan kozmetikte bulunuyo bu krem
Herkese merhabalar... Ben 11 haftalık gebeyim bu ikinci hamileliğim birinci hamileliğimde clarins kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı şimdide kullanmaya başladım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?