Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

evet dr yazmıyo cnm ama tavsiye edilen bi marka ara sıra deil hergün mutlaka sür günde bi defa karnın küçükken yetiyo sonra 2 kez gerekiyo ama kremde cabuk bitiyo bu sefer onun için akşam lieracı sürüyorum sabah içinde bebek yağı aldım onu sürüyorum göğüs için ayrı almana gerek yok bu jel göğsede sürülüyo cnm ama ben ihmal ettim göğüslerim catladı eczanede varmı bilmiyorum kozmetik mağazalarına bak bide büyük avm lerde var

burada bulamam sanırım ben, botanik ezcadan siperiş ederim olmazsa. bide bek yağı süreriz, kalan çatlaklarda hatıra olur artık.

Kızlar ben 2 hafta izne çıkıyorum unutmayın beni, bu arada ikili tarama testinide yaptırıp geliriz, dua edin bizim için. öptüm hepinizi.

Topink sahibi geshenkim nerelerdesin. görüşemiyoz.

iyi gezmeler Zerdal, 2 liden güzel sonuçları da al dön bize 2 hafatya kadar inş...
enerci depolayanların sayısı artıyo, ben hariç

merhaba kızlar bugün çok mutlu oldum çünkü meleğimin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı göz yaşlarımı tutamadım 17 gündür kese boşmu kalbi atmadı derken sonunda allaha şükürrrrr.......

ayy çok sevindim canım senin adına.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
28-29 u gibi keseyi görebilecekmişim ben şimdide kese korkusu sardı beni herkes böylemiydi acaba. 2 kere beta hcg yaptırdım doktor tamam şu tarihlerde gel keseye bakarız dedi güya ben garanti olsun diyemidir nedir 1 test daha yaptırdım bıraksalar hergün yaptırırım sanırım:S

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

evet canım hep telaş keseyi gördük bebeği göremedik, bebeği gördük kalp atışını duyamadık derken sonunda oda oldu bizim. şimdide 2li testleri bekliyoruz. umarım senin hiç gerek kalmadan hepsini duyarsın ertelenmez...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

amin canım cümlemizin

kızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor
oy oy oy küçük erkek geliyooo maşallah canım
zerdalım dr lierac ve mustela önerdi, lierac kullanıyorum... benim kesin olur galiba çatlak, malum kocaman bi göbüş...
Herkese merhabalar... Ben 11 haftalık gebeyim bu ikinci hamileliğim birinci hamileliğimde clarins kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı şimdide kullanmaya başladım tavsiye ederim
sağlıkla tamamına ersin inşallah..
ohh süper, testin de güzel çıkar inşallah yavrımm
iyi gezmeler Zerdal, 2 liden güzel sonuçları da al dön bize 2 hafatya kadar inş...
ben de hariççç
ayyyyyyyyyy canım ya çokkk sevindim, maşallah
hiç bitmiyo canım endişeler
güzel haberler getir canımm inşallah

geshenk nerelerde

Son düzenleme:
kızlar oğluma ciciler aldım bugün.erken mi bilmiyorum ama dayanamadım napıyım

inşallah canım teşekkür ederim. Gesheng i bende merak ediyorum birkaç gündür uğramadı topiğe. inşallah iyidirler..
inşallah...
kızlar oğluma ciciler aldım bugün.erken mi bilmiyorum ama dayanamadım napıyım
güle güle giysin kuzucuk iyi yapmışsın canım, erken falan diil, canın çekmiş almışın..
bisim de ananemiz örgüler örmiş miniş miniş

inşallah...

güle güle giysin kuzucuk iyi yapmışsın canım, erken falan diil, canın çekmiş almışın..
bisim de ananemiz örgüler örmiş miniş miniş

sağol canım.senin meleklerde güle güle giysin inşallah.bizede örgü örmek isteyen var baya bakalım bekliyoruz

sağol canım.senin meleklerde güle güle giysin inşallah.bizede örgü örmek isteyen var baya bakalım bekliyoruz
amin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnn

amin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnn

ay evet hepsi çook şeker.kızlar için çok şey var ama erkeklere pek yok ya( ben bugün chicco dan ayaklı alt pantolon aldım tulum aldım.birde c&a dan çıtçıtlı badi ve kadife kışlık maviş bi takım aldım oğluşuma.acaba acele mi ediyorum diyorum sonra yok yok alayım ben diyorum:))sende cinsiyetlerini öğren sende duramazsın benim gibi.mothercareye baktım.uzun kollu badi yoktu yazlık vardı almadım bende

ZERDOŞUM ŞİMDİDEN SÜRMEYE BAŞLAYACANMI BU KREMİ HAZIRLIK AŞAMASINDAMISIN YOKSAM ? BEN BAKMADIM HİÇ.. SEN SORDUKÇA bilgi sahibi oldum.. bende araştırayım barim.. önemli aslında dimi..

genel tercih , tavsiye lierac yönünde gibi.. bende ufak ufak bakayım buna.. doğuma kadarmı sürülecek bunlar ??

buralardayım yaflum hafta sonu gelemedim.. işler gezmeler vakit olmadı :))

niçün elfoşum.. hayırdır neyin var????

maşallah... sana demiştik bak pıtpıtını da duydum hadi bakalım artık kafan rahat annelik heyecanını doya doya yaşa emi... kucağına alacağın zamanı hayal et.. inşallah sende bizler gibi mide bulantısı aşerme yaşamayanlardan olursun bu yönde pek rahat ettik çok şükür :))) şimdi ne zaman senin beklenen doğum tarihin???

dur kısss bırakmasınlar :)))) anacım garanti artık kanını verip durma hamilesin işte :))))))) kalp atışını duymakta sıra şimdi çoook güzel oluyor tülay dünyanın en güzel sesi işte o :).. sahi önce kese görecen dimi.. görmediniz daha değilmi..

burdayım aylinim.. hafta sonu ramazan için katlama makarna yaptı bizim bilirkişiler :)) anneler yani.. bende accık yardım ettim hamur açtım yavaş yavaş.. pazar da denize gittik ben sahilde ağaç altında oturdum eşim girdi sadece.. kalabalıktık takıldım işte oralarda piknikimsi bişi oldu :)))

siz şimdiden sürmeye başladınız yani bu kermleri öylemi.. eh bende alayım o zaman demi.. madem erken başlanıyor sürünmeye yağlanmaya :))) hayde bre pehlivan.. bende hazırlanayım meydanlara :))))

gülücükler ataraktan giysin bebişin inşallah.. biz de yarın gidiyoruz bakalım doktoraa
yorma kendini çok yavrım ya..
kremleri 3.aydan sürmeye başlamak gerekiyomuş... lierac yağlı diil hemen de emiyo cilt.. aslında yağ da mı sürsek
üçüz arabası türkiyede yok sanırım, yurtdışında var..
sen de babaya yıkma planları içindesin anlaşılann
sağol canım kalp atışını duydukya artık daha rahatız...
çok şükür canımm

AYNEN ÖYLE AYLİNİM eee 9 ay biz taşıyacaz hemde kolay değil valla hem besle hem taşı dimi ya.. eh bundan sonrası da onlara ait olsun artıkın demi :) bağlarım kanguruyu beline hayde attta hoppa.. gezsinler dere tepe

tanıdık varmı yutdışından getirtebilirsiniz belki üçüz bebek arabası.. hamile kıyafeti giymeye başladınmı?? sen baya baya şişmişindir atık... benim ilk başlardaki şişlik yok gibi daha normale döndü sanki karnım.. şaşırdım nerdeyse normale döndü diyebilirim.. hatta yoksam bebiş büyümedimi ne oluyo bilem dedim hayır olsun...

gunebkn canım sen ne ciciler aldın anlat bakalım en çok sen alıyorsun gibime geliyor hımmm :)))

valla canım dediğim gibi bi kaç parça bişey tulum badi pantolon falan ama dayanamıyorum.önceleri bakıp bakıp alamıyor eve gelip ağlıyordum.ben hiç alamayacağım diye sanırım hamile kalınca bunun acısını çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…