Bakalım bunuda alayım evde bulunsun ufaktan ufaktan sürmeye başlayım.
Bak bedem yağını doğru dedin, bir keresinde bazı kaş tiplerim dökülmüştü, kuaför bedem yağı kullandırmıştı, kılları besleyebilir.
Teşekkür ederim canım, jelin ismini yazdım, bunu doktor yazmıyor demi, ezcanelerden kendimiz alıyoruz. Jelide alayım bulunsun evde, ara sıra sürerim.
Göğüslerde önemli bazı arkadaşlar hiç bişey kullanmamışlar göğüslerine ortadan ikiye yarılanlar çatlayanlar, çok kötü olup bebeğini doğru düzgün emziremeyenler var, bende göğüsler için krem düşünüyorum.
bayada marka varmış, bu kremler bitkiselmi acaba.
evet dr yazmıyo cnm ama tavsiye edilen bi marka ara sıra deil hergün mutlaka sür günde bi defa karnın küçükken yetiyo sonra 2 kez gerekiyo ama kremde cabuk bitiyo bu sefer onun için akşam lieracı sürüyorum sabah içinde bebek yağı aldım onu sürüyorum göğüs için ayrı almana gerek yok bu jel göğsede sürülüyo cnm ama ben ihmal ettim göğüslerim catladı eczanede varmı bilmiyorum kozmetik mağazalarına bak bide büyük avm lerde var
burada bulamam sanırım ben, botanik ezcadan siperiş ederim olmazsa. bide bek yağı süreriz, kalan çatlaklarda hatıra olur artık.
Kızlar ben 2 hafta izne çıkıyorum unutmayın beni, bu arada ikili tarama testinide yaptırıp geliriz, dua edin bizim için. öptüm hepinizi.
Topink sahibi geshenkim nerelerdesin. görüşemiyoz.
merhaba kızlar bugün çok mutlu oldum çünkü meleğimin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı göz yaşlarımı tutamadım 17 gündür kese boşmu kalbi atmadı derken sonunda allaha şükürrrrr.......
merhaba kızlar bugün çok mutlu oldum çünkü meleğimin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı göz yaşlarımı tutamadım 17 gündür kese boşmu kalbi atmadı derken sonunda allaha şükürrrrr.......
evet canım hep telaş keseyi gördük bebeği göremedik, bebeği gördük kalp atışını duyamadık derken sonunda oda oldu bizim. şimdide 2li testleri bekliyoruz. umarım senin hiç gerek kalmadan hepsini duyarsın ertelenmez...ayy çok sevindim canım senin adına.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
28-29 u gibi keseyi görebilecekmişim ben şimdide kese korkusu sardı beni herkes böylemiydi acaba. 2 kere beta hcg yaptırdım doktor tamam şu tarihlerde gel keseye bakarız dedi güya ben garanti olsun diyemidir nedir 1 test daha yaptırdım bıraksalar hergün yaptırırım sanırım:S
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
oy oy oy küçük erkek geliyooo maşallah canımkızlarrr dayanamadım bugün 4 boyutlu ultrasona gittim.cinsiyetini öğrendim meleğimin erkekmiş.minik erkekim geliyor
zerdalım dr lierac ve mustela önerdi, lierac kullanıyorum... benim kesin olur galiba çatlak, malum kocaman bi göbüş...Hayırlı olsun tülayyım çok sevindim.allah tamamına erdirsin.
maşallah cinsiyetinide öğrenmişsin, hayırlı olsun canım.
Kızlar hamilelikte çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. ben bebe yağı kullanmayı düşündüm ama erkenmi acaba.
sağlıkla tamamına ersin inşallah..Herkese merhabalar... Ben 11 haftalık gebeyim bu ikinci hamileliğim birinci hamileliğimde clarins kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı şimdide kullanmaya başladım tavsiye ederim
ohh süper, testin de güzel çıkar inşallah yavrımmburada bulamam sanırım ben, botanik ezcadan siperiş ederim olmazsa. bide bek yağı süreriz, kalan çatlaklarda hatıra olur artık.
Kızlar ben 2 hafta izne çıkıyorum unutmayın beni, bu arada ikili tarama testinide yaptırıp geliriz, dua edin bizim için. öptüm hepinizi.
ben de hariçççiyi gezmeler Zerdal, 2 liden güzel sonuçları da al dön bize 2 hafatya kadar inş...
enerci depolayanların sayısı artıyo, ben hariç
ayyyyyyyyyy canım ya çokkk sevindim, maşallahmerhaba kızlar bugün çok mutlu oldum çünkü meleğimin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı göz yaşlarımı tutamadım 17 gündür kese boşmu kalbi atmadı derken sonunda allaha şükürrrrr.......
ayy çok sevindim canım senin adına.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
28-29 u gibi keseyi görebilecekmişim ben şimdide kese korkusu sardı beni herkes böylemiydi acaba. 2 kere beta hcg yaptırdım doktor tamam şu tarihlerde gel keseye bakarız dedi güya ben garanti olsun diyemidir nedir 1 test daha yaptırdım bıraksalar hergün yaptırırım sanırım:S
evet canım hep telaş keseyi gördük bebeği göremedik, bebeği gördük kalp atışını duyamadık derken sonunda oda oldu bizim. şimdide 2li testleri bekliyoruz. umarım senin hiç gerek kalmadan hepsini duyarsın ertelenmez...
geçti geçti hepsi inşallah bundan sonra herşeyin yolunda gider canım. amin canım sağolasın..
oy oy oy küçük erkek geliyooo maşallah canım
zerdalım dr lierac ve mustela önerdi, lierac kullanıyorum... benim kesin olur galiba çatlak, malum kocaman bi göbüş...
sağlıkla tamamına ersin inşallah..
ohh süper, testin de güzel çıkar inşallah yavrımm
ben de hariççç
ayyyyyyyyyy canım ya çokkk sevindim, maşallah
hiç bitmiyo canım endişeler
güzel haberler getir canımm inşallah
geshenk nerelerde
inşallah canım teşekkür ederim. Gesheng i bende merak ediyorum birkaç gündür uğramadı topiğe. inşallah iyidirler..
inşallah...inşallah canım teşekkür ederim. Gesheng i bende merak ediyorum birkaç gündür uğramadı topiğe. inşallah iyidirler..
güle güle giysin kuzucukkızlar oğluma ciciler aldım bugün.erken mi bilmiyorum ama dayanamadım napıyım
inşallah...
güle güle giysin kuzucukiyi yapmışsın canım, erken falan diil, canın çekmiş almışın..
bisim de ananemiz örgüler örmiş miniş miniş
amin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnnsağol canım.senin meleklerde güle güle giysin inşallah.bizede örgü örmek isteyen var baya bakalım bekliyoruz
amin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnn
Bakalım bunuda alayım evde bulunsun ufaktan ufaktan sürmeye başlayım.
Bak bedem yağını doğru dedin, bir keresinde bazı kaş tiplerim dökülmüştü, kuaför bedem yağı kullandırmıştı, kılları besleyebilir.
Teşekkür ederim canım, jelin ismini yazdım, bunu doktor yazmıyor demi, ezcanelerden kendimiz alıyoruz. Jelide alayım bulunsun evde, ara sıra sürerim.
Göğüslerde önemli bazı arkadaşlar hiç bişey kullanmamışlar göğüslerine ortadan ikiye yarılanlar çatlayanlar, çok kötü olup bebeğini doğru düzgün emziremeyenler var, bende göğüsler için krem düşünüyorum.
bayada marka varmış, bu kremler bitkiselmi acaba.
evet dr yazmıyo cnm ama tavsiye edilen bi marka ara sıra deil hergün mutlaka sür günde bi defa karnın küçükken yetiyo sonra 2 kez gerekiyo ama kremde cabuk bitiyo bu sefer onun için akşam lieracı sürüyorum sabah içinde bebek yağı aldım onu sürüyorum göğüs için ayrı almana gerek yok bu jel göğsede sürülüyo cnm ama ben ihmal ettim göğüslerim catladı eczanede varmı bilmiyorum kozmetik mağazalarına bak bide büyük avm lerde var
burada bulamam sanırım ben, botanik ezcadan siperiş ederim olmazsa. bide bek yağı süreriz, kalan çatlaklarda hatıra olur artık.
iyi gezmeler Zerdal, 2 liden güzel sonuçları da al dön bize 2 hafatya kadar inş...
enerci depolayanların sayısı artıyo, ben hariç
ayy çok sevindim canım senin adına.. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
zerdalım dr lierac ve mustela önerdi, lierac kullanıyorum... benim kesin olur galiba çatlak, malum kocaman bi göbüş...
ben de hariççç
geshenk nerelerde
evet canım hep telaş keseyi gördük bebeği göremedik, bebeği gördük kalp atışını duyamadık derken sonunda oda oldu bizim. şimdide 2li testleri bekliyoruz. umarım senin hiç gerek kalmadan hepsini duyarsın ertelenmez...
geçti geçti hepsi inşallah bundan sonra herşeyin yolunda gider canım. amin canım sağolasın..
inşallah canım teşekkür ederim. Gesheng i bende merak ediyorum birkaç gündür uğramadı topiğe. inşallah iyidirler..
iyiyim çok şükür sıkıntı yok.. bu hafta doktora gidecez günü belli değil randevu alacam.. 2 li test için.. hafta sonu giremedim yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı.. cuma da çok başım ağrıdı.. şimcik iyiyim çok şükür..
amin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnn
tutanı fena ederim zati.. az mı bekledik bu anı demi :))) ben kendimi zor tutuyorum aldım alacam he.. daha erken diye diye şevkimi kırmaya çalışsalarda elimde değil.. yok anacım alacam artık.. ama neyden başlasam bilemedim.. gözüm hep şu kangurularda aslında baba taşısın diye hani...:))) nedense ilk onlara bakıyorum.. bebek arabaları falan gözüm büyüklerde önce :)) yaa aylin sen tek kaguru alsan olmaz kıss iki de olmayacak ne etcen sahi.. bebek arabalarınında ikizlere göresini gördüm hep üçüzlere varmı?? olsada trafiği tıkarsınız artıkbaya bi geniş olur demi.. artık sırayla taşıyacaksınız başka çaresi yok gibi...
ben de hariççç
sağol canım kalp atışını duydukya artık daha rahatız...
aminnnnn inşallah herkesin :)
kızlar oğluma ciciler aldım bugün.erken mi bilmiyorum ama dayanamadım napıyım
çok güzel benimde içim gidiyor ama sabrediyorum cinsiyet belli olsun bende dayanamayacağım galiba
ZERDOŞUM ŞİMDİDEN SÜRMEYE BAŞLAYACANMI BU KREMİ HAZIRLIK AŞAMASINDAMISIN YOKSAM ? BEN BAKMADIM HİÇ.. SEN SORDUKÇA bilgi sahibi oldum.. bende araştırayım barim.. önemli aslında dimi..
maşallah... sana demiştik bak pıtpıtını da duydum hadi bakalım artık kafan rahat annelik heyecanını doya doya yaşa emi... kucağına alacağın zamanı hayal et.. inşallah sende bizler gibi mide bulantısı aşerme yaşamayanlardan olursun bu yönde pek rahat ettik çok şükür :))) şimdi ne zaman senin beklenen doğum tarihin???
evet canım ne duymak ama eşime bakmak istiyordum o ne yapacak diye ama meleğime bakmaktan eşimin surat ifadeesini göremedim ondan gözlerimi ayıramadım. beklenen doğum tarihi 1 mart mış ondan sonra bekleyeceğiz işte. Benim mide bulantım hiç yoktu 1. ayda sonra kanama olunca ilaçlara başladım malesef ilaaçlar yüzündenmi bilmiyorum mide bulantım ve sıcak basması var yemek yiyemiyorum 1kilo vermişim ama meleğim için değer bukadar bekledikten sonra ona kavuşmak için herşeyi çekerim
gülücükler ataraktan giysin bebişin inşallah..ay evet hepsi çook şeker.kızlar için çok şey var ama erkeklere pek yok ya( ben bugün chicco dan ayaklı alt pantolon aldım tulum aldım.birde c&a dan çıtçıtlı badi ve kadife kışlık maviş bi takım aldım oğluşuma.acaba acele mi ediyorum diyorum sonra yok yok alayım ben diyorum:))sende cinsiyetlerini öğren sende duramazsın benim gibi.mothercareye baktım.uzun kollu badi yoktu yazlık vardı almadım bende
yorma kendini çok yavrım ya..burdayım aylinim.. hafta sonu ramazan için katlama makarna yaptı bizim bilirkişiler :)) anneler yani.. bende accık yardım ettim hamur açtım yavaş yavaş.. pazar da denize gittik ben sahilde ağaç altında oturdum eşim girdi sadece.. kalabalıktık takıldım işte oralarda piknikimsi bişi oldu :)))
siz şimdiden sürmeye başladınız yani bu kermleri öylemi.. eh bende alayım o zaman demi.. madem erken başlanıyor sürünmeye yağlanmaya :))) hayde bre pehlivan.. bende hazırlanayım meydanlara :))))
tutanı fena ederim zati.. az mı bekledik bu anı demi :))) ben kendimi zor tutuyorum aldım alacam he.. daha erken diye diye şevkimi kırmaya çalışsalarda elimde değil.. yok anacım alacam artık.. ama neyden başlasam bilemedim.. gözüm hep şu kangurularda aslında baba taşısın diye hani...:))) nedense ilk onlara bakıyorum.. bebek arabaları falan gözüm büyüklerde önce :)) yaa aylin sen tek kaguru alsan olmaz kıss iki de olmayacak ne etcen sahi.. bebek arabalarınında ikizlere göresini gördüm hep üçüzlere varmı?? olsada trafiği tıkarsınız artıkbaya bi geniş olur demi.. artık sırayla taşıyacaksınız başka çaresi yok gibi...
çok şükür canımmsağol canım kalp atışını duydukya artık daha rahatız...
gülücükler ataraktan giysin bebişin inşallah..biz de yarın gidiyoruz bakalım doktoraa
yorma kendini çok yavrım ya..
kremleri 3.aydan sürmeye başlamak gerekiyomuş... lierac yağlı diil hemen de emiyo cilt.. aslında yağ da mı sürsek
üçüz arabası türkiyede yok sanırım, yurtdışında var..
sen de babaya yıkma planları içindesin anlaşılann
çok şükür canımm
AYNEN ÖYLE AYLİNİMeee 9 ay biz taşıyacaz hemde kolay değil valla hem besle hem taşı dimi ya.. eh bundan sonrası da onlara ait olsun artıkın demi :) bağlarım kanguruyu beline hayde attta hoppa.. gezsinler dere tepe
tanıdık varmı yutdışından getirtebilirsiniz belki üçüz bebek arabası.. hamile kıyafeti giymeye başladınmı?? sen baya baya şişmişindir atık... benim ilk başlardaki şişlik yok gibi daha normale döndü sanki karnım.. şaşırdım nerdeyse normale döndü diyebilirim.. hatta yoksam bebiş büyümedimi ne oluyo bilem dedim hayır olsun...
gunebkn canım sen ne ciciler aldın anlat bakalım en çok sen alıyorsun gibime geliyor hımmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?