uyy ne cici o örgüler ya, bide el emegi ya ölüyorum ben, annem bi yelek cinsiyet belliolmadan sorma aylin, kırmızı,bide 3-4 yasında giyilecek kadar büyük, ne bu bööle dedim, napiim modeli anca sıgdı dedi, evler kuşlar köpekler falan var yelekte, canı kız isitiyordu anneciğimin içinde patladı :))inşallah...
güle güle giysin kuzucukiyi yapmışsın canım, erken falan diil, canın çekmiş almışın..
bisim de ananemiz örgüler örmiş miniş miniş
en az biri kız diyruom ısrarlannamin :) çoook şeker oluyo bu bebiş cicileri ya... neler aldın? ben sadece mothercareden 7 li body almıştım.. bu salı ya da çrş inşallah cinsiyetleri öğrencez, sonra beni tutmayınnn
AYNEN ÖYLE AYLİNİMeee 9 ay biz taşıyacaz hemde kolay değil valla hem besle hem taşı dimi ya.. eh bundan sonrası da onlara ait olsun artıkın demi :) bağlarım kanguruyu beline hayde attta hoppa.. gezsinler dere tepe
tanıdık varmı yutdışından getirtebilirsiniz belki üçüz bebek arabası.. hamile kıyafeti giymeye başladınmı?? sen baya baya şişmişindir atık... benim ilk başlardaki şişlik yok gibi daha normale döndü sanki karnım.. şaşırdım nerdeyse normale döndü diyebilirim.. hatta yoksam bebiş büyümedimi ne oluyo bilem dedim hayır olsun...
gunebkn canım sen ne ciciler aldın anlat bakalım en çok sen alıyorsun gibime geliyor hımmm :)))
oyyy kıyamam.. her zamanla imiş dimi arkadaşım..cok şükür ki cok şükür ALLAH ıma, bu günelri gördük, sağlıkla doğdugu günleride görelim hep birlikte inşALLAH... elini hayırlı bir evlattan beni mahrum etme diye acan tüm kardeşlerimizi boş dönmdürmesin rABBİM.. ne zor günlerdi :2:valla canım dediğim gibi bi kaç parça bişey tulum badi pantolon falan ama dayanamıyorum.önceleri bakıp bakıp alamıyor eve gelip ağlıyordum.ben hiç alamayacağım diye sanırım hamile kalınca bunun acısını çıkarıyorum
yavrım başta gaz falan bi şişkinlik oluyo, normal korkma..AYNEN ÖYLE AYLİNİMeee 9 ay biz taşıyacaz hemde kolay değil valla hem besle hem taşı dimi ya.. eh bundan sonrası da onlara ait olsun artıkın demi :) bağlarım kanguruyu beline hayde attta hoppa.. gezsinler dere tepe
tanıdık varmı yutdışından getirtebilirsiniz belki üçüz bebek arabası.. hamile kıyafeti giymeye başladınmı?? sen baya baya şişmişindir atık... benim ilk başlardaki şişlik yok gibi daha normale döndü sanki karnım.. şaşırdım nerdeyse normale döndü diyebilirim.. hatta yoksam bebiş büyümedimi ne oluyo bilem dedim hayır olsun...
gunebkn canım sen ne ciciler aldın anlat bakalım en çok sen alıyorsun gibime geliyor hımmm :)))
hahahaaa içinde patladı heeuyy ne cici o örgüler ya, bide el emegi ya ölüyorum ben, annem bi yelek cinsiyet belliolmadan sorma aylin, kırmızı,bide 3-4 yasında giyilecek kadar büyük, ne bu bööle dedim, napiim modeli anca sıgdı dedi, evler kuşlar köpekler falan var yelekte, canı kız isitiyordu anneciğimin içinde patladı :))
en az biri kız diyruom ısrarlann
yavrım başta gaz falan bi şişkinlik oluyo, normal korkma..
hamile kıyafeti olarak elbiseler aldım ama hamile elbisesi diil de geniş hamileye olabilecek elbiseler.. hamile elbiseleri çok klasik yaf
hahahaaa içinde patladı heekıs kırmızı erkek de giyer
ısrarlan en az biri kız diyosun demek, eveeeeet gelelim bizee
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
son ayda 3 kilo birden almışım nasıl olduysa
vallahi hep gecti içimden 2 kız bi erkek deyi ama yanılma payımı azaltıp en az 1 kız dedim hepi bu hamişlik bana tuhaf bi içgüdü verdi aylincim, cılgıncıımın da 4 Mayısa doğum yapacagını 1 hafta önceden falan hissetmiş ve sülemiştim :))
o pipiyi gürdün mü pipiyikocaman yahu, normal yani 5 gr fazlalık, yeni doğan bebelerin ki bilem o gadan büyük değil sankim, bi benim veledimin öyle sanıyorum senin oğluşda koca pipili
Maşallah da diyim aylinim, sağlıkla gelsin 2 kız bi oğluşun, senin bi ayda 3 kilon normal hiç tasalanma,bize oranlar 2 3 kat fazla alacaksın kilo, zaten devlet bile düşünmüş onu çoğul gebelikte 30. haftada doğum izni veriy :) ( bu günlerdeki en büyük uğrasım bu doğum iznide, öğrenmişken sölim ddiim )
kıs iki kişi dışında herkes ve ben ve eşim de dahil 2 erkek 1 kız tahmin ediyoduk, sadece abimle bi arkadaşım 2 kız bi erkek dedi, demek sen de içinden öyle demişin :))
bişe gösterdi ahan da pipisi deyu amma çok net diil ultrason.. kocacım kocacım da eee malzeme sağlam demekki diyo
kilo da çoğul olunca haliyle daha çok alınıyo sanırım.. üçü toplamda 500 gr, suları da var.. ilerde daha da büyücekler inşallah...
eyvallah yavrımm yaa
yok anacım bilsem kendimi bilirdimhamileyiz heralde hissediyuruz, 2 kişilik hissiyat var ya artık :) sen medyum olursun ha, 4 kişilik hissiyat taşıyon artıken
dün noldu, canım tatlı bişiler istedi hemencecik napılır, puding! pekte hazır yiyesimyok koruyucu madedeydi meülgatördü ...vs
aklımdan gecti bunun evde yapılabileni yokmudur diye, neyse dedim şimdi yapayım hazırına yarın bi bakarım netten ev yapımı puding diye, pudingimi yedim,gece nete girdim face imi de actım, anaa ne göriim begendiğim yemen sayfalarından birinde "ev yapımı puding" yaZIyordu :))) ben bilenem korktum kendimden aylinim :)) coookk oluyo büle şiyler bugünlerde, ama ben hala en az biri kız diyorum, o pipi içen cekilip kız olabiliyomuş, gerci senin veledinde sağlammış malzeme o gadan net gördünsei değişmeyedebilir... hayırlısı ayrıntılıda kesinleşir
yok anacım bilsem kendimi bilirdim
sen medyum olabilersin zannımca
kıs elleme pipisine keremimizin medyum bacıkocam da bir kız için kesin demedi, sadece çıkıntı göremedim dedi diye, o da erkektir belki diye ümidini kaybetmiyoo
temam tuttu işte senin tahmin, en az biri kız iştee
tuttii furittiiii....
ayhh... napıcemiş 2 erkeki kocan, birine şükür..
ben de oğlum olcak diye eşimi kıskanmıyor değilim aylin ya, kızlar anneye erkek cocuk babaya arkadaş oluyor ya, dün dedim
hatta eşime 2. kız olsun ben evde yalnız kalmiim dedim :))) sanki birini kolay buldukda, 2.yi planlıyom hemi de kız :)
e ne demişler "umut fakirin ekmeği" olur belkim 2. bebemiz kendiliğinden...
Sen düşünüyon mu 2. yi Aylincim, ayhh pardon 4.yü diyecektim dil alışkanlığı işte
nazarlara gelme şaka yapıyom, sağlıkla al 3ü bi yerdeleri kucacığına inş.[/QUOTE
yazdıklarını okuyunca bunları ben yazdım galiba dedim.dün bende eşime aynı şeyi söyledim.erkek olucak ben yine yalnız kalıcam sen onunla maç izlersin ben napıcam dedim.o da 2. kız olur dedidediğin gibi ilkini kolay bulduk sanki de 2. yi düşünüyoruz
yavrım bence kendiliğinden de olabilir neden olmasın, hem hamilelik kadın vicüdünü yeniliyo bence, temizliyo, düzene sokuyo.. o yüzden hiç beklemediğiniz anda kızınız sürpriss yapabiler benceetuttii furittiiii....
ben de oğlum olcak diye eşimi kıskanmıyor değilim aylin ya, kızlar anneye erkek cocuk babaya arkadaş oluyor ya, dün dedim
hatta eşime 2. kız olsun ben evde yalnız kalmiim dedim :))) sanki birini kolay buldukda, 2.yi planlıyom hemi de kız :)
Sen düşünüyon mu 2. yi Aylincim, ayhh pardon 4.yü diyecektim dil alışkanlığı işte
nazarlara gelme şaka yapıyom, sağlıkla al 3ü bi yerdeleri kucacığına inş.
yavrım bence kendiliğinden de olabilir neden olmasın, hem hamilelik kadın vicüdünü yeniliyo bence, temizliyo, düzene sokuyo.. o yüzden hiç beklemediğiniz anda kızınız sürpriss yapabiler benceeinnnşallahhh
kuzum ben düşünmüyo gibiyim 4.yü :)) ama eşim doymuyo anacım, ben sezonu kapatırız artıkın diyom, o niyeki bi 3 sene sona bi daha patlatırsın diyo, hem tek olursa üçüzden sona sana çerez gelir diyo deli mi nee
şaka maka, üçüz gebelik gerçekten zor ve riskli canım, sağlıkla bi kucaklayalım da inşallah bebişlerimizi, sonrası Allah kerim... şimdilik sadece buna odaklandım.. davulun sesi uzaktan hoş geliyo ama endişeler çok oluyo üçüzde...
oooh afiyet olsun yavrımm, gelem mi, yanınaaben 1-2 el face de quiz matic oyniyim de uzanayım artıkın, Denizimi oynatayım biraz, oturunca pek kıpırdayamıyor galiba...
Öptüm seni Aylincim, gazozcum... bi bardak gazoz yuvarlıyim ben, canım istedi snei görünce, ama normalinden Çamlıcasından,
malum N.Alço marka yasaqqq :)))))
inşallah yavrım ya, hepimizinkileri korusun...b,lmem mi Aylincim riskli oldugunu, biz 1 tedirginsek sen 10... bol dua artık veren ALLAH koruyacak inş meleklerini...
:))) maçı bende söyledim, bende arkadşa istiyorum dedim, adı bile belli kızımın ama bizim de pek zor be arkadaşım 2. falan, nasip kısmet ALLAH tan ümit kesilmez tabii de, hayırlısı artık diyelim..tuttii furittiiii....
nazarlara gelme şaka yapıyom, sağlıkla al 3ü bi yerdeleri kucacığına inş.[/QUOTE
yazdıklarını okuyunca bunları ben yazdım galiba dedim.dün bende eşime aynı şeyi söyledim.erkek olucak ben yine yalnız kalıcam sen onunla maç izlersin ben napıcam dedim.o da 2. kız olur dedidediğin gibi ilkini kolay bulduk sanki de 2. yi düşünüyoruz
seninde tedavi ile oldu bebgin?
oooh afiyet olsun yavrımm, gelem mi, yanınaa
inşallah yavrım ya, hepimizinkileri korusun...
:))) maçı bende söyledim, bende arkadşa istiyorum dedim, adı bile belli kızımın ama bizim de pek zor be arkadaşım 2. falan, nasip kısmet ALLAH tan ümit kesilmez tabii de, hayırlısı artık diyelim..
tedavi sayılır 2 senedir dr kontrolündeydim birsürü kötü şeyler yaşadım 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi meleğim
aynen öyle Allahtan ümit kesilmez.. ben de eskiden çoook eskiden 3 çocuk düşünürdüm, sonra olmayınca, bisürü şey yaşayınca, bakalım bir tane olacak mı diye düşünürken çabalarken bak çokk şükür Rabbim verdi gönlümden geçeni... O dilesin yeter elifdam... onun için dua et ve ümitsiz olma sakın...:))) maçı bende söyledim, bende arkadşa istiyorum dedim, adı bile belli kızımın ama bizim de pek zor be arkadaşım 2. falan, nasip kısmet ALLAH tan ümit kesilmez tabii de, hayırlısı artık diyelim..
:))) o da olur bana uyarryok ya seni görünce vazgectim gazozdan :)))
maden suyu içem bari dedimmm.... maden suyu içmeye gel ama "Beypazarı" :))
ahh aha hepimiz zor şeyler yaşadık canım ya, şükür bu günümüze..tedavi sayılır 2 senedir dr kontrolündeydim birsürü kötü şeyler yaşadım 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi meleğim
evet aylint dediğin gibi çok şükür bu günümüze meleklerimiz bizimle ya gerisi boşş bomboooş hatta:)
Allah sağlıkla kucakladığımız günleri de göstersin inşallah canım...
uyy ne cici o örgüler ya, bide el emegi ya ölüyorum ben, annem bi yelek cinsiyet belliolmadan sorma aylin, kırmızı,bide 3-4 yasında giyilecek kadar büyük, ne bu bööle dedim, napiim modeli anca sıgdı dedi, evler kuşlar köpekler falan var yelekte, canı kız isitiyordu anneciğimin içinde patladı :))
en az biri kız diyruom ısrarlann
ahaaa.. sen de benim gibiolucan Gesom ..ilk aylarda cok hızlı kilo aldım ben hatırlıyorsan.. şimdi 7 ay bitti bitecek, toplamda 8 kiloda kaldım, onunda coğu toto malesef :) , göbüş pek yok... sende fiziken bana benziyon gibi, cok kilo almazsın sen de kanımca.. o ilk baştaki de vücut hcg ye alışırken alıyor kiloyu sanırım...
oyyy kıyamam.. her zamanla imiş dimi arkadaşım..cok şükür ki cok şükür ALLAH ıma, bu günelri gördük, sağlıkla doğdugu günleride görelim hep birlikte inşALLAH... elini hayırlı bir evlattan beni mahrum etme diye acan tüm kardeşlerimizi boş dönmdürmesin rABBİM.. ne zor günlerdi :2:
yavrım başta gaz falan bi şişkinlik oluyo, normal korkma..
hamile kıyafeti olarak elbiseler aldım ama hamile elbisesi diil de geniş hamileye olabilecek elbiseler.. hamile elbiseleri çok klasik yaf
hahahaaa içinde patladı heekıs kırmızı erkek de giyer
ısrarlan en az biri kız diyosun demek, eveeeeet gelelim bizee
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
son ayda 3 kilo birden almışım nasıl olduysa
vallahi hep gecti içimden 2 kız bi erkek deyi ama yanılma payımı azaltıp en az 1 kız dedim hepi bu hamişlik bana tuhaf bi içgüdü verdi aylincim, cılgıncıımın da 4 Mayısa doğum yapacagını 1 hafta önceden falan hissetmiş ve sülemiştim :))
o pipiyi gürdün mü pipiyikocaman yahu, normal yani 5 gr fazlalık, yeni doğan bebelerin ki bilem o gadan büyük değil sankim, bi benim veledimin öyle sanıyorum senin oğluşda koca pipili
Maşallah da diyim aylinim, sağlıkla gelsin 2 kız bi oğluşun, senin bi ayda 3 kilon normal hiç tasalanma,bize oranlar 2 3 kat fazla alacaksın kilo, zaten devlet bile düşünmüş onu çoğul gebelikte 30. haftada doğum izni veriy :) ( bu günlerdeki en büyük uğrasım bu doğum iznide, öğrenmişken sölim ddiim )
kıs iki kişi dışında herkes ve ben ve eşim de dahil 2 erkek 1 kız tahmin ediyoduk, sadece abimle bi arkadaşım 2 kız bi erkek dedi, demek sen de içinden öyle demişin :))
bişe gösterdi ahan da pipisi deyu amma çok net diil ultrason.. kocacım kocacım da eee malzeme sağlam demekki diyo
kilo da çoğul olunca haliyle daha çok alınıyo sanırım.. üçü toplamda 500 gr, suları da var.. ilerde daha da büyücekler inşallah...
eyvallah yavrımm yaa
hamileyiz heralde hissediyuruz, 2 kişilik hissiyat var ya artık :) sen medyum olursun ha, 4 kişilik hissiyat taşıyon artıken
dün noldu, canım tatlı bişiler istedi hemencecik napılır, puding! pekte hazır yiyesimyok koruyucu madedeydi meülgatördü ...vs
aklımdan gecti bunun evde yapılabileni yokmudur diye, neyse dedim şimdi yapayım hazırına yarın bi bakarım netten ev yapımı puding diye, pudingimi yedim,gece nete girdim face imi de actım, anaa ne göriim begendiğim yemen sayfalarından birinde "ev yapımı puding" yaZIyordu :))) ben bilenem korktum kendimden aylinim :)) coookk oluyo büle şiyler bugünlerde, ama ben hala en az biri kız diyorum, o pipi içen cekilip kız olabiliyomuş, gerci senin veledinde sağlammış malzeme o gadan net gördünsei değişmeyedebilir... hayırlısı ayrıntılıda kesinleşir
yok anacım bilsem kendimi bilirdim
sen medyum olabilersin zannımca
kıs elleme pipisine keremimizin medyum bacıkocam da bir kız için kesin demedi, sadece çıkıntı göremedim dedi diye, o da erkektir belki diye ümidini kaybetmiyoo
temam tuttu işte senin tahmin, en az biri kız iştee
tuttii furittiiii....
nazarlara gelme şaka yapıyom, sağlıkla al 3ü bi yerdeleri kucacığına inş.
ben 1-2 el face de quiz matic oyniyim de uzanayım artıkın, Denizimi oynatayım biraz, oturunca pek kıpırdayamıyor galiba...
Öptüm seni Aylincim, gazozcum... bi bardak gazoz yuvarlıyim ben, canım istedi snei görünce, ama normalinden Çamlıcasından,
malum N.Alço marka yasaqqq :)))))
valla canım dediğim gibi bi kaç parça bişey tulum badi pantolon falan ama dayanamıyorum.önceleri bakıp bakıp alamıyor eve gelip ağlıyordum.ben hiç alamayacağım diye sanırım hamile kalınca bunun acısını çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?