Selam kızlar nasılsınız. Beni soracak olursanız. Arife günü benim adam durmadı, hiç misafir almadıydık, eltimle görümcemi bize çağırdı, sabahta doğalgazcılar gelmişti, biraz dağıttılar onu temizledim. Öğleden sonra memlekete gideceğim diye biraz hazırlık yaptık, çarşıya çıktık, hediye falan aldık. Akşamada misafir geldi yemek yaptım, hazıra kaçayım hazır mantı ile köfte yaptım ama yinede yoruldum. servis yap, bulaşık dağ gibiydi onların yanında da eşime söylemedim kendim attım bulaşık makinasına, belim bi ağrıdı o günün sonunda, bayram diye gece geç vakittede banyo ağda yaptım, yorgunluktan ölüyorum, çok rahatsızlandım.
Sabahleyin eşim bayram namazına gitti geldi, köye gideceğiz diye durdurmadı, sabah kalktık daha bavul hazırlamadıydım, ordanda memlekte gidecektik, şunu al bunu al, oraya bak buraya bak derken koşturdum biraz. Yola çıkarkende abdest alırız genelde. Abdestimi aldım üstümü giyindim, kapının önüne bütün malzemleri hazırladık tam çıkacağız, bide dedim benim wc durmuyor, bi daha tuvalete gideyim, bi girdim ne göreyim, altım kan revan içinde, şakır şakır kanıyom. Allahım moral falan gitti, ağlıyorum tabi, o kadar kendimi yorarsam, eşim sakinleştirdi. Hemen acile gittik, doktor yok benim acil ultrasyona girmem gerekiyor dedim, doktor yokmuş, bate hcg yapıp düşüp düşmediğini anlıyacaklarmış. iyi ya dedim, kürtaj olanın beta hcg si düşmüyor benimkimi düşecek dedim. En sonki kan tahliline bakarız dediler, iyi ya en on hamile olup olmadığımı anlamak için yaptırdık. hep ultrasyondan bakıldı dedim. Allahım ne kadar bilinçsizler.
neyse benim özel hastanem vardı orayı aradık doktor yok, bi poliklinik vardı orayı aradık yok. Allahım kaldım ordada, bayramın 1 günü. Dedim yine bizim hastaneye gidelim, hemşireler benim doktoru arar gelir dedim. oraya gittik, hemşirenin bi tanesine dedim benim canlı olduğunu öğrenmem lazım. Düşünürken aklımıza nts geldi, daha çok erken duyamazsak korkma dedi, tamam dedim, nts de çok şükür duyduk. içim rahatladı. doktorumu aradı, o da şehir dışındaymış olsaydım gelirdim dedi, bişey olmaz dinlen dediler. Biraz dinlendim kanamamda kesildi.
Ankarada burdan 3 saat, köy yarım saat, ankaraya yakın, köye gittik, eğer bi durum olursa basar ankara gideriz dedik, çok şükr köydede hiç kalkmadan yattım geçti.
Sonra cumartesi ankaraya gittik, doktor maşallah hiçbişeyin yok bebeğin çok iyi dedi, kanamalarda olabilirmiş, önemli olan devamı olmasın dedi.
Tamta bayram öncesi cumartesi randevum vardı çok güzel geçtiydi, bayramım biraz moral bozukluğu ile geçti.
Bide pişman oldum, bebeğimden özür diledim, bi daha yormuyacağım kendimi, ev pislikten gitsin temizlik yapmıyacağım. Bi düzeleydim dedim. Bana biraz ayakta durup yorulmak gelmiyor. Ve bu arada oğluşum olacakmış. Küçük adamım. Allahım hepinize yaşatsında, hamile oluncada valla sıkıntı stresle geçiyor. Bişey olacak diye ödüm kopuyor. Allah herkesin evladını korusun, isteyen herkese nasip etsin. biraz uzun oldu.
bu arada bu çrş detaylı ultrasonumuz var, inşallah güzel haberlerle geliriz teyzoşlar
ayyy çok geçmiş olsun canım. okurken kalbim nasıl çarpmaya başladı anlatamam ama sonunda ohhh dedim. Allah bebeklerimizi korusun hepimize sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. aman dikkat et canım yorma kendini. tebrik ederim canım. oğluşun olacak he:) Allah tamamına erdirsin. sorma gerçekten de stresli geçiyor bizim hamilelikler hergün dua ediyorum ama her kontrole giderken hastaneye kadar etmediğim dua kalmıyor ama ultrasonda görünce herşeye değiyor. birde ben de bu aralar bir ağlama var sormayın herşeye ağlanırmı yaaa
ya arkadaşlar birşey sorucam sizlere şimdi benim doktorum 14. hafta gibi aynı hastanade başka bir doktora 2 li tarama testini yaptırırız dedi. birde kalbine bakarız dedi Allah korusun delik falan varsa tedbirimizi alırız diye. bu ikisi 2 ayrı testmi yoksa 2li tarama testinde mi bakılıyor kalbede. daha 3 hafta var ama beni şimdiden bir korku sardı..bu konuda bilginiz var mı?
hahahaa kaçırmazsanız vermez babaları zaten :)))Şu uşakları sağlıcakla alalımda kucağımıza dünürlük kolay iş, kaçırırız biz kurdurmayız turşusunu. Geshenkin kızınıda talibiz tabi, kimi kandırabilirsek. Ankarada balgatta akrapol hastanesi var doktor bülent alp aydın çok iyi bi doktor, cumartesi 4 boyutlu ultrasyona girdik. ekimdede ayrıntılı için çağırdı, zaten şimdiden randevu alana 4 ay sonraya veriyor çok yoğun bi doktor. ona gidiyom ben.
Gitmişken ankarayıda gezdik, eşimle atakulanin tepesine çıktık o asansör neydi öyle, çok küçükken çıkmıştım, unutmuşum. Güzel geçti. Şöyle hafiften arabamızla biraz dolaştık ankarayı. Ara sıra kaybolduk, bi geçtiğimiz yoldan 3 kere geçmişiz. Güldük sonra kendimize.
yaf z.yağı heryeri batırır gibi geliyobendede hakiki zeytinyağı var, bi kere görüşlerimin ucu bembeyaz olmuştu sürdüm iyi geldi. Göğüslere zeytin yağı sürüyom. yalnız yağ işini ben banyodan 1-2 saat önce sürüp sonra yıkıyom, rahat edemiyorum. Bende yeni sürmeye başladım. Artık çatlarsada çatlayacak lohusalık döneminde süreriz bişeyler.
tulayım bizim üçüz olduğundan ikili yapılamıyo o yüzden bilemiyorum yavrum ya.. korkma, güzel sonuçlar çıkar inşallahya arkadaşlar birşey sorucam sizlere şimdi benim doktorum 14. hafta gibi aynı hastanade başka bir doktora 2 li tarama testini yaptırırız dedi. birde kalbine bakarız dedi Allah korusun delik falan varsa tedbirimizi alırız diye. bu ikisi 2 ayrı testmi yoksa 2li tarama testinde mi bakılıyor kalbede. daha 3 hafta var ama beni şimdiden bir korku sardı..bu konuda bilginiz var mı?
inşallah kuzu.. benim oğlan da ağzını açıp kapamıştı, kızın biri tepetaklak duruyodu :))) kıs du ağlamasağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. ayy bebişleri daha net göreceksin. güzel haberlerle gel inşallah. geçenki kontrolde hemşire kontrole gitmeden önce şekerli birşey yenirse bebiş hareket eder demişti :) ayy benim miniğim geçen haftaki kontrolde o minicik elini ayağını oynatmıştıayy yine ağlıycam sanırım :)
hahahaa kaçırmazsanız vermez babaları zaten :)))
ben atakuleye lise hazırlıkta gitmiştim en son sanırım :))) biz hep evdeydik bayram tatiligörüşebilseymişiz keşkem
kayınvalidemlerdeyiz biz gene ilçede.. doğuma kadar böle sanırım zira giderek ağırlaşcam
yaf z.yağı heryeri batırır gibi geliyo
görümcem yatmadan sürüyodum hemen emiyo zaten falan dedi ama ıyh yani
tulayım bizim üçüz olduğundan ikili yapılamıyo o yüzden bilemiyorum yavrum ya.. korkma, güzel sonuçlar çıkar inşallah
inşallah kuzu.. benim oğluş da ağzını açıp kapamıştı, prenseslerin biri tepetaklak duruyodu :))) kıs du ağlama
sağol canım bundan sonra daha dikkatli olacam inşallah.
benim ikili testte ense kalınlığına bakıldı, birde kan aldılar öyle kalp demediler. Organlara ayrıntılı ultrasyonda bakılacak. ankarada banada çikolata ye dediler, doktor gelmeden, hareket etsin diye. eşim ağzıma tepe tepe girdik muayene odasına, bi taraftan yutkunuyom bi taraftan konuşuyom. Komikti halim, bekliyoduk birden geldi doktor.
12 ekimdede gelecem kısmet olursa görüşürüz canım, sende ankara merkeze uzaksın demi, sanada zor olur. sen ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun. lokman hekimide iyi diyorlar.hahahaa kaçırmazsanız vermez babaları zaten :)))
ben atakuleye lise hazırlıkta gitmiştim en son sanırım :))) biz hep evdeydik bayram tatiligörüşebilseymişiz keşkem
kayınvalidemlerdeyiz biz gene ilçede.. doğuma kadar böle sanırım zira giderek ağırlaşcam
yaf z.yağı heryeri batırır gibi geliyo
görümcem yatmadan sürüyodum hemen emiyo zaten falan dedi ama ıyh yani
tulayım bizim üçüz olduğundan ikili yapılamıyo o yüzden bilemiyorum yavrum ya.. korkma, güzel sonuçlar çıkar inşallah
inşallah kuzu.. benim oğlan da ağzını açıp kapamıştı, kızın biri tepetaklak duruyodu :))) kıs du ağlama
buluruz sanada dünür belenay, mutlaka o zamanda seninle aynı dönemde hamiş kalmışlar çıkar. Tentoşumlada seni dünür yaparız. Çılgının kızıda zamanında erene yapmıştım.oh oh maşallah sohbet koyulaşmış kız isteme faslına geçilmiş bileeee düğün ne zaman alincim öle askere gitmeden kız falan verme kız evi naz evi gerçi zerdalde senin kızları kaptıracak göz yok ama hadi hayırlısıtüh bize bişey kalmadı elimizi çabuk tutamadık kızlar oğlanlar kapışıldı
sağol canım belki ben yanlış anladım 2li testten sonra bakılacak kalbine diğer organlarına. kontrole gitmeden eşimide annemide tembihliyorum doktoru iyi dinleyin diye çünkü ben miniğimi görünce doktorun hiçbir söylediğini hatırlamıyorum bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:)) bu şeker olayı gerçekten doğruysa benim bebek durmadan hareket ediyor içeride ben şekeri severim özellikle de akide:)) ben hastaneye gittiğimizde bilmiyordum tesadüfen hastanede ikram edilenden alıp yemiştim.
tulaycığım şu tıkırını yapsanda kaç haftalık olduğunu sürekli görsek. sorma ya bende soracaklarımı unutuyom, bi daha liste yapıp gideceğim.
ayy sağol dünürbaşı12 ekimdede gelecem kısmet olursa görüşürüz canım, sende ankara merkeze uzaksın demi, sanada zor olur. sen ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun. lokman hekimide iyi diyorlar.
buluruz sanada dünür belenay, mutlaka o zamanda seninle aynı dönemde hamiş kalmışlar çıkar. Tentoşumlada seni dünür yaparız. Çılgının kızıda zamanında erene yapmıştım.Dünürlük kolay. Yiyorsun demi karışımlarını başladın. sağlığın sıhatin nasıl canım.
ye teyzoşu aşkolsun :)) amin, Allah dileyen herkese yaşatsın...sağol canım. ayy yerim onun ağzını ama annesi izin vermez:) Allah herkese yaşatsın bu hisleri inşallah gerçekten tarifi bile yok o kadar güzel ki o anlar. e canım ne yapsın prenses nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor işte :)
ooo beloş kalmaz olur mu, sen bi kız doğur benim oğlana isteriz artık :))oh oh maşallah sohbet koyulaşmış kız isteme faslına geçilmiş bileeee düğün ne zaman alincim öle askere gitmeden kız falan verme kız evi naz evi gerçi zerdalde senin kızları kaptıracak göz yok ama hadi hayırlısıtüh bize bişey kalmadı elimizi çabuk tutamadık kızlar oğlanlar kapışıldı
merkeze uzağım zerdalım ama kısmet olursa görüşürüz, konuşuruz o zaman yine.12 ekimdede gelecem kısmet olursa görüşürüz canım, sende ankara merkeze uzaksın demi, sanada zor olur. sen ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun. lokman hekimide iyi diyorlar.
yavrum yaparız sana bi tikır elbirliğiylen :) maşallah ilk 3 ay bitmek üzereyapmaya çalıştım ama beceremedim bir türlü. Allahıma bin şükür bugün tam tamına 11 haftalık olduk
hahahaa kaçırmazsanız vermez babaları zaten :)))
ben atakuleye lise hazırlıkta gitmiştim en son sanırım :))) biz hep evdeydik bayram tatiligörüşebilseymişiz keşkem
kayınvalidemlerdeyiz biz gene ilçede.. doğuma kadar böle sanırım zira giderek ağırlaşcam
yaf z.yağı heryeri batırır gibi geliyo
görümcem yatmadan sürüyodum hemen emiyo zaten falan dedi ama ıyh yani
tulayım bizim üçüz olduğundan ikili yapılamıyo o yüzden bilemiyorum yavrum ya.. korkma, güzel sonuçlar çıkar inşallah
inşallah kuzu.. benim oğlan da ağzını açıp kapamıştı, kızın biri tepetaklak duruyodu :))) kıs du ağlama
ben niveanın badem yağıınıı kullandım her banyoda sürüyordum nemli vücuda hemen emiyordu ve leke bırakmıyordu
nemli vücut kendimi nuri alço gibi hissettim
hahahaaaaaaa nemli vicüt diyince bi gazoz çekti canım heeee:82:
merkeze uzağım zerdalım ama kısmet olursa görüşürüz, konuşuruz o zaman yine.
ben zekai tahir burak hastanesine, nam-ı diğer büyük doğuma gidiyorum yavrum.. şimdilik memnunum.
püf püf ne lemGazoz derken doktorlarda hebire bana ilişki sonrası falanda olur bilmem ne diyolar, yok bizde öyle şeyler dedim. Zaten püf püfünen duruyoz.
heh işte orda o zaman :)zekai tahir biliyom, annem orda ameliyat olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?