Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

ayyy çok geçmiş olsun canım. okurken kalbim nasıl çarpmaya başladı anlatamam ama sonunda ohhh dedim. Allah bebeklerimizi korusun hepimize sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. aman dikkat et canım yorma kendini. tebrik ederim canım. oğluşun olacak he:) Allah tamamına erdirsin. sorma gerçekten de stresli geçiyor bizim hamilelikler hergün dua ediyorum ama her kontrole giderken hastaneye kadar etmediğim dua kalmıyor ama ultrasonda görünce herşeye değiyor. birde ben de bu aralar bir ağlama var sormayın herşeye ağlanırmı yaaa

ya arkadaşlar birşey sorucam sizlere şimdi benim doktorum 14. hafta gibi aynı hastanade başka bir doktora 2 li tarama testini yaptırırız dedi. birde kalbine bakarız dedi Allah korusun delik falan varsa tedbirimizi alırız diye. bu ikisi 2 ayrı testmi yoksa 2li tarama testinde mi bakılıyor kalbede. daha 3 hafta var ama beni şimdiden bir korku sardı..bu konuda bilginiz var mı?

bu arada bu çrş detaylı ultrasonumuz var, inşallah güzel haberlerle geliriz teyzoşlar

sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. ayy bebişleri daha net göreceksin. güzel haberlerle gel inşallah. geçenki kontrolde hemşire kontrole gitmeden önce şekerli birşey yenirse bebiş hareket eder demişti :) ayy benim miniğim geçen haftaki kontrolde o minicik elini ayağını oynatmıştı ayy yine ağlıycam sanırım :)

sağol canım bundan sonra daha dikkatli olacam inşallah.

benim ikili testte ense kalınlığına bakıldı, birde kan aldılar öyle kalp demediler. Organlara ayrıntılı ultrasyonda bakılacak. ankarada banada çikolata ye dediler, doktor gelmeden, hareket etsin diye. eşim ağzıma tepe tepe girdik muayene odasına, bi taraftan yutkunuyom bi taraftan konuşuyom. Komikti halim, bekliyoduk birden geldi doktor.

hahahaa kaçırmazsanız vermez babaları zaten :)))
ben atakuleye lise hazırlıkta gitmiştim en son sanırım :))) biz hep evdeydik bayram tatili görüşebilseymişiz keşkem
kayınvalidemlerdeyiz biz gene ilçede.. doğuma kadar böle sanırım zira giderek ağırlaşcam
yaf z.yağı heryeri batırır gibi geliyo
görümcem yatmadan sürüyodum hemen emiyo zaten falan dedi ama ıyh yani
tulayım bizim üçüz olduğundan ikili yapılamıyo o yüzden bilemiyorum yavrum ya.. korkma, güzel sonuçlar çıkar inşallah
inşallah kuzu.. benim oğlan da ağzını açıp kapamıştı, kızın biri tepetaklak duruyodu :))) kıs du ağlama

Son düzenleme:

sağol canım. ayy yerim onun ağzını ama annesi izin vermez:) Allah herkese yaşatsın bu hisleri inşallah gerçekten tarifi bile yok o kadar güzel ki o anlar. e canım ne yapsın prenses nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor işte :)

oh oh maşallah sohbet koyulaşmış kız isteme faslına geçilmiş bile eee düğün ne zamanalincim öle askere gitmeden kız falan verme kız evi naz evi gerçi zerdalde senin kızları kaptıracak göz yok amahadi hayırlısıtüh bize bişey kalmadı elimizi çabuk tutamadık kızlar oğlanlar kapışıldı

sağol canım belki ben yanlış anladım 2li testten sonra bakılacak kalbine diğer organlarına. kontrole gitmeden eşimide annemide tembihliyorum doktoru iyi dinleyin diye çünkü ben miniğimi görünce doktorun hiçbir söylediğini hatırlamıyorum bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:)) bu şeker olayı gerçekten doğruysa benim bebek durmadan hareket ediyor içeride ben şekeri severim özellikle de akide:)) ben hastaneye gittiğimizde bilmiyordum tesadüfen hastanede ikram edilenden alıp yemiştim.

12 ekimdede gelecem kısmet olursa görüşürüz canım, sende ankara merkeze uzaksın demi, sanada zor olur. sen ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun. lokman hekimide iyi diyorlar.
buluruz sanada dünür belenay, mutlaka o zamanda seninle aynı dönemde hamiş kalmışlar çıkar. Tentoşumlada seni dünür yaparız. Çılgının kızıda zamanında erene yapmıştım.Dünürlük kolay. Yiyorsun demi karışımlarını başladın. sağlığın sıhatin nasıl canım.

tulaycığım şu tıkırını yapsanda kaç haftalık olduğunu sürekli görsek. sorma ya bende soracaklarımı unutuyom, bi daha liste yapıp gideceğim.

tulaycığım şu tıkırını yapsanda kaç haftalık olduğunu sürekli görsek. sorma ya bende soracaklarımı unutuyom, bi daha liste yapıp gideceğim.

yapmaya çalıştım ama beceremedim bir türlü. Allahıma bin şükür bugün tam tamına 11 haftalık olduk

ayy sağol dünürbaşı ben karışımı hazırladım bir iki gün yedim sonra siz adet olnca ye dediniz bıraktım hayıtada başlıcam hayıt tohumu ve bu karışımı bertaber içeyim diyorum daha etkili olur belkim hayırlısı artık dua edin bana hamişlerin duası kabul olurmuş

ye teyzoşu aşkolsun :)) amin, Allah dileyen herkese yaşatsın...
prenses rahat pozisyonunu arıyodu ama bulamıyodu heralde, her bakışımızda ayrı duruş :)))
ooo beloş kalmaz olur mu, sen bi kız doğur benim oğlana isteriz artık :))
12 ekimdede gelecem kısmet olursa görüşürüz canım, sende ankara merkeze uzaksın demi, sanada zor olur. sen ankaradan hangi hastaneye gidiyorsun. lokman hekimide iyi diyorlar.
merkeze uzağım zerdalım ama kısmet olursa görüşürüz, konuşuruz o zaman yine.
ben zekai tahir burak hastanesine, nam-ı diğer büyük doğuma gidiyorum yavrum.. şimdilik memnunum.
yapmaya çalıştım ama beceremedim bir türlü. Allahıma bin şükür bugün tam tamına 11 haftalık olduk
yavrum yaparız sana bi tikır elbirliğiylen :) maşallah ilk 3 ay bitmek üzere

ben niveanın badem yağıınıı kullandım her banyoda sürüyordum nemli vücuda hemen emiyordu ve leke bırakmıyordu
nemli vücut kendimi nuri alço gibi hissettim

merkeze uzağım zerdalım ama kısmet olursa görüşürüz, konuşuruz o zaman yine.
ben zekai tahir burak hastanesine, nam-ı diğer büyük doğuma gidiyorum yavrum.. şimdilik memnunum.

zekai tahir biliyom, annem orda ameliyat olmuştu.

Gazoz derken doktorlarda hebire bana ilişki sonrası falanda olur bilmem ne diyolar, yok bizde öyle şeyler dedim. Zaten püf püfünen duruyoz.
püf püf ne lem
biz de gazozun tadını unuttuk, geçen acık ucundan bakalım dedik ama bişe anlamadım
zekai tahir biliyom, annem orda ameliyat olmuştu.
heh işte orda o zaman :)
geçmiş olsun ne ameliyatıydı yavru

gazozu unutmuştuk biz sonra eren uyanır didik az kaldı yolu da unutacaktık heee

kızlar selam hepinizin iyi olmasına sevindim.zerdalim çook geçmiş olsun.geçmiş bayramınız da kutlu olsun bu arada..aylincim ayrıntılı ultrasona sen nereye gidiceksin??ben eyüp ekiciye gittim.baya memnun kaldım..hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…