Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

slm fıstıklarr...siz nerelere taşınmışınız böyle..zerdal çağırmasa habeirmiz yok yani ben bbekle uğraşıyorum.annem burda o yardım ediyor.bugün 24 günlük olduk.

yalnız geçen gün medela süt pompam bozuldu çok üzgünüm.bir an önce bu sorunu halletmem lazım.hepsi burdayı arıcam bakalım ama sallarlar gibi geliyor.sanırım yeni bir pompa almam gerekecek.170 tl boşa gitti sinir oldum valla.şimdi başka markalara bakıyorum...

sallamazlar yolla ama bir hadtayı bulur hastanelerden kiralanabiliyor diye biliyorum

oy oy kırkbirkere maşallah sana ve bebeğine. hoşgeldin :) nasılsın bebişin nasıl? pompa konusunda hiçbir fikrim yok ( inşallah halledersin.

kızlar ben geldim.ayrıntılı ultrasona gittim.uzun uzun seyrettim oğlumu çook şükür Rabbime her şey iyi..oradan da kasık ağrım için kendi dr uma gittim.idrar tahlili yaptı magnezyumumu günde 2 taneye çıkardı.2 tane serum yedim ve geldim.şimdi daha iyiyim çok şükür.halen var ağrım ama dünkü gibi değil Allahtan.sizler nasılsınız??

çok şükür. geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim. ya geshengi çok merak ediyorum onlarda iyidir inşallah. haber alan yok heralde dimi?

çok şükür. geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim. ya geshengi çok merak ediyorum onlarda iyidir inşallah. haber alan yok heralde dimi?

sağol canım.bende çok merak ediyorum iyidir inşallah..dua edelim hep birlikte Rabbim onu ve bebeğini koruusun

Bİlgisayarım cok kötü arkadaşlar, alıntı yaparken bile 5 dakika donup kalıyor, memleketteki üniversite yıllarımda alınan bilg. ile bağlanıyroum çünkü...ben görmeyeli bayağı yaşlanmış :)

Hepinize coook teşekkürler güzel dilek ve temennileriniz için.

Hemen Denizimden haberlere geceyim merak eden sevenlerimiz için :)

Gecen hafta 5 farklı doktora gittik,en son memleketime geldim artık, annemin büyük arastırmalar sonucu buldugu riskli gebelik uzmanı bi Doç.Dr. beynimde gezinen kara bulutlara son noktayı koydu...

Teşhisi şöyle : "Evet bebğin haftasıba göre oldukça küçük ama IUGR (gelişme geriliği) var diyebilmemiz için bebege giden kan akışının yavaş olması gerek,sende bu cok iyi...ikincisi amniyon sıvısının azalması gerek seninki üst sınıra yakın bebek beslenemese çiş yapamaz ve suyu azalır, bebeğin hareketlerinde azalma olması gerek ama bebeğin hem cok hareketli hem de hıçkırıyor (hıçkırması bebeğin iyi olduugna işaretmiş ) ... Bence bebeğin biraz minyon olacak ama kesin bişy diyebilmem için 2 hafta daha aynı ultrasonla bakmam gerek

Doktorumun dedikleri bunlardan ibaret ama içim oldukça rahatlamış durumda,şimdi tek kaygım 1hafta sonaki ultrason,

yememe içmeme dikkat edip gün sayıcam artık...

Neden topic bu kadar ıssız

Geshenk gelmedi mi hala :44: :26:

Bilgisi olan var mı , iyimiymiş bebeği ve kendisi,

böyle uzun süre gelmeyince birirmiz korkuyorum ben (

canım çok sevindim denizin iyi olmasına.sen yine dinlen bol bol...deniz doğunca uyku uykuuuuu diye gezersin artık.geshenkten haber hala yok.bende çok meraktayım.inşallah iylierdir

ay çok sevindim inş herşey yolunda gider

çok sevindim canım ya gözün aydın gerçekten. inşallah bundan sonraki kontrollerin de iyi olacak.

ay çok sevindim inş herşey yolunda gider

çok sevindim canım ya gözün aydın gerçekten. inşallah bundan sonraki kontrollerin de iyi olacak.

canım çok sevindim denizin iyi olmasına.sen yine dinlen bol bol...deniz doğunca uyku uykuuuuu diye gezersin artık.geshenkten haber hala yok.bende çok meraktayım.inşallah iylierdir

cok sağolun, inş bundan sonra haftalık takiplerim cok önemli... elim karnımda sürekli bişey olmuşmudur,kıpırdıyormu diye...

sizler yaşamayın hamileliklerinizde hiç sıkıntı inş tülay ve günebkn, lovelim şükür aldı Ereni kucagına darısı başımıza....

naber canım ya arada gel konuşalım. peki süt pompası olmadan normal memeyi almıyor mu, oğluşun.
çok güzel bende bayramdan sonra ayrıntılı ultrasyon düşünüyorum. inşallah iyi geçer. Canım bide ani hareket yapma. kalkarken otururken yavaş yavaş yap.

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah herkese sağlık sıhhat ağız tadı versin. bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza Almayı nasip etsin. bebek isteyen herkesin hayırlısıyla önce göbekleri sonra kucakları dolsun inşallah.
geshenk canım seni çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. Allah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni ve bebeğini korusun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar geshenkle görüştüm,uzun bir süre raporlu, doktor evde yatış verdi. Hepinize selamı var, pc başına gelemiyor. oturması sakıncalı.

bebeği ve kendisi iyi, inşallah daha iyi olacaklar. Kadir gecesinde dularınızla olmak dileği ile.

selam güzeller
nasılsınız? geçmişe çok bakamadım ama güzel haberler var sanırımm, gunebkn, elfoş, geshenk.. çok sevindim, hepinizin ve bebişlerinizin de iyi olmasına :) biz de iyiyiz şükür, dün kontrolüm vardı, bebekler iyi, ben,im kan değerim düşmüş, demir hapımı günde ikiye çıkardı, magnezyuma başladım... bayramdan sonra ayrıntılı ultrason randevusu aldık.
öpüyorummm

çok şükür bebeğin ve kendinin iyi olmasına çok sevindim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

sallamazlar yolla ama bir hadtayı bulur hastanelerden kiralanabiliyor diye biliyorum

gönderdim canım.içine süt kaçmış bugün yarın elime ulaşacakmış şükür.. :))

canım yaa geçmiş olsun..ne sıkıntı çekmişsindir seni çok ama çok iyi anlayabilirim.hiç üzülme ve merak etme..hiç bişey olmuyor Allahın izniyle..yeni haberim oldu geçmişe bakıp okudum azıcık.Ahmet mert tüm günümü alıyo.girmem mümkün olmuyor.duşa bile <or giriyorum valla.annemde pazartesi gidince şaşkın gibi oldum iyice.iyi haber aldığına çok sevindim.ararım seni cnm..beslenip soluna yat inan çok faydalı..

Neden topic bu kadar ıssız

Geshenk gelmedi mi hala :44: :26:

Bilgisi olan var mı , iyimiymiş bebeği ve kendisi,

böyle uzun süre gelmeyince birirmiz korkuyorum ben (

ayyy ona ne oldu?

alıyor cnm.ama gece emzirmeyi başaramıyorum.ben uykudan gözümü açamıyorum o da emmek istemiyor.sütümd e az yetmiyor ona.mama takviyesi var gece gündüz.pompayla sağarak çoğaltmaya çalışıyorum.geceleri çok tembel ememiyor yazık..:))

maşallah cnm..bebişlerin cinsiyetleri belli mi?

geshenk zerdal ve denizanası sizlerinkinide bişlmiyorum.:26: malum hep yattım şimdide bebeğe koşturuyorum.şikayetci değilim ama.sürekli şükrediyorum.darısı sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…