valla açıkçası kış olduğu için benimde gözüm yemiyor ama ikinci gelince dahamı zor olur diyede düşünmeden edemiyorumbelenaycım hiç başlama gerek yok havalar soğuk yazın bir don yıkarsın kışın halısına varana kadar hem de erken bahara doğru olur ama
3lü de iyi çıktı çok şükür rabbime aminosentez yapmayı önerdi kabul etmedik allah hakkımızda hayırlısını versin
valla açıkçası kış olduğu için benimde gözüm yemiyor ama ikinci gelince dahamı zor olur diyede düşünmeden edemiyorum
bu arada çok sevindim testlerin temiz çıkmasına doktorda niye amniyosentez öneriyorki sonuçta testler temiz çıkmış işte hakınızda hayırlısı zaten bu testler sadece tahmin kesin değil sağlıkla gelsin paşamız dünyaya inşallah içini rahat tut
İşler yoğun gelmedim. belenay sen biraz daha benden geridesin sanırım. Bizim 3 lü test yaklaşıyor. Çocuklara 2 yaşından önce çiş öğretilirse altına kaçırma, tutamama daha çok oluyormuş. Lovelinin dediği zorlamaya gerek yok. 2 yaşını geçsinler öğretiriz. ben bebek doğduğundan evde olacam ne olsa. yeni çocuk doğmadan başlarım öğretmeye O zaman baharda gelir. Kış çıkar. 2 yaşıda geçeriz zamanı olur.
Loveli hayırlı olsun 3 lü test sonucun darısı başıma. Aminiosentez boşver yaptırma. Gerekirse ayrıntılı ultrasyon yaptırırsın. Herşey güzel olur inşallah. karnın belli oldu mu. benim karnım biraz belli olmaya başladı. ikinci hamileliğim olduğu için midir nedir. ben bebeğimin, kelbeğin kanadının çırpıntısı gibi hareketlerini hissediyorum.
eıuwrorıurrrrrruououuo4rueourrrutorıorıeıorpueoproerıuoıuıtrueoıeryuıeryewoeyrrrrrtrkerıewowqwwwwwwwwwıu eırerıuueeopo pttyotpytıoooğyrrıerpreturtuy
utyoto ytorotıortııouııuyıoutoıu
TEWYETYEYTYT
ue oeuoeooooe rurırueruıru ıtuıtuıttıutıutrıtrtueuıuroruıuıtuırıutrttrrrrrrrrrutyytyıtyıtyı0y805ıerpetourıttortytıttttttyyoyouyouo vbbzbxshggdddddddddhghdfgdfhghghghdhggdsghgc dhfcghdghafsjah faHAHZ.DLİMV NMBSDN3 FBVHFVJHG FJDHFD FGJHD FFFFFFFJHFJH J H JKHD SSKJJJJERRREEENNNNNNNNNEQYWEOU TRIBEWYOETIEERUTUTQWUUTWUYYYTWWUOUEOUWEOEEUWIEIWYYWIRYURYTRUREYRIQUEOWUTYYEUEYUTREUREUR YETRYRETYGTFYTYRTRTYTRYETWTETRTRQFWSRTRQWHEJ EDRUWFEYRWXRYWET
FEGWDFHSFH DH GSHGHDGHGHGDHDSG QTRWYTEWTEWEYWWRFGAFSGREH J GF HFGJLKHŞLJİŞLKŞ,İŞ
İL,Şİ,İİ,
Ü,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,,,,,,,,,,HJLİLŞŞİİĞ,,,,,,
,,İ,İ,EWTRYTHAGSJ HJ GSDJGDJ GDJS DJ DJSDG
mert erenden teyzelerine sevgilerle yaş 3 oldu bugün oğlumun 3.yaşı bugün
hadi hayırlısı zerdalcim kız dediyse değişmiyor pek diyorlar bizimde cinsiyetimiz erkek nasipse değişmezse 17. haftada söyledi doktor erkek geliyor diye pazartesi tescillenir herhaldeBenimde başka bir doktor daha kız dedi. hayırlısı bakalım. Bu hamileliğimde bacağıma ağrılar çok vuruyor. özellikle yere falan oturduğumda kalkınca kalçam yerinden çıkacak zannediyorum. Şimdilik iyiyiz. 21 haftayı deviriyoruz bakalım.
hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah9 haftalık hamileyim en son bi hafta omce dr gittim onceden keseyi gormeye zorlanirken artik melegimi goruyorum ne bulantim var ne bas dönmesi cinsiyetini ogrenmek icin gun sayiyorum acaba mavislermi yoksa pembislermi alicam allahim tum anne olmak istiyenlerin bu istegini kabul etsin insallah
Benimde başka bir doktor daha kız dedi. hayırlısı bakalım. Bu hamileliğimde bacağıma ağrılar çok vuruyor. özellikle yere falan oturduğumda kalkınca kalçam yerinden çıkacak zannediyorum. Şimdilik iyiyiz. 21 haftayı deviriyoruz bakalım.
hadi hayırlısı zerdalcim kız dediyse değişmiyor pek diyorlar bizimde cinsiyetimiz erkek nasipse değişmezse 17. haftada söyledi doktor erkek geliyor diye pazartesi tescillenir herhaldesağlıkla gelsinlerde cinsiyeti önemli değil
hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun. sende loveli gibi paşaları dizdin.hadi hayırlısı zerdalcim kız dediyse değişmiyor pek diyorlar bizimde cinsiyetimiz erkek nasipse değişmezse 17. haftada söyledi doktor erkek geliyor diye pazartesi tescillenir herhaldesağlıkla gelsinlerde cinsiyeti önemli değil
Merhaba kızlar hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsiniz...
Bizim de bir kızımız bir oğlumuz oluyor kısmetse :))
Merhaba kızlar hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsiniz...
Teşekkür ederim Zerdalcığım.. Evet canım önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da meleklerimizihayırlı uğurlu olsun. sende loveli gibi paşaları dizdin.
maşallah kaderiye hayırlı olsun cinsiyetleriniz. sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda hepsi bir. sen ikisinin duygusunu birlikte yaşayacaksın. nasıl gidiyor ikizlerin durumu nasıl. kontrolleriniz iyidir inşallah.
kaderiyacım çok sevindim maşallah size
biz iyiyiz şükürrrrr büyüyoruz haftaya kontrolumuz var
belenay ne yaptı acaba ikili sonucunu alacaktı
sağol canım seninde hayırlı olsun bakalım beklediğine değdi iki duyguyu birden tadacaksın ne güzel maşallah sağlıkla gelsin paşayla cimcimeMerhaba kızlar hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsiniz...
hayırlı uğurlu olsun. sende loveli gibi paşaları dizdin.
.
aldım canım sonucu temiz çıktı şükür doktorum üçlü ve amniyosentez istemedi gerek yok dedi şimdi ayrıntılı usg ye gireceğiz 16 aralıkta nasipse ondada sorun çıkmaz inşallahbelenay ne yaptı acaba ikili sonucunu alacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?