Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

valla açıkçası kış olduğu için benimde gözüm yemiyor ama ikinci gelince dahamı zor olur diyede düşünmeden edemiyorum
bu arada çok sevindim testlerin temiz çıkmasına doktorda niye amniyosentez öneriyorki sonuçta testler temiz çıkmış işte hakınızda hayırlısı zaten bu testler sadece tahmin kesin değil sağlıkla gelsin paşamız dünyaya inşallah içini rahat tut

yaştan dolayı önermek zorundayız dediii
zor olmaz canım rahat ol ilk 1 hafta zor sonra öğreniyorlar erken öğretince çok zor oluyor çevremdekilerden biliyorum vaktinden önce öğretmek gereksiz çocuğu zorlar
hakkımızda hayırlısı rabbiim sağlıkla her hücresi sağlıkla doğsunlar inşallah

İşler yoğun gelmedim. belenay sen biraz daha benden geridesin sanırım. Bizim 3 lü test yaklaşıyor. Çocuklara 2 yaşından önce çiş öğretilirse altına kaçırma, tutamama daha çok oluyormuş. Lovelinin dediği zorlamaya gerek yok. 2 yaşını geçsinler öğretiriz. ben bebek doğduğundan evde olacam ne olsa. yeni çocuk doğmadan başlarım öğretmeye O zaman baharda gelir. Kış çıkar. 2 yaşıda geçeriz zamanı olur.

Loveli hayırlı olsun 3 lü test sonucun darısı başıma. Aminiosentez boşver yaptırma. Gerekirse ayrıntılı ultrasyon yaptırırsın. Herşey güzel olur inşallah. karnın belli oldu mu. benim karnım biraz belli olmaya başladı. ikinci hamileliğim olduğu için midir nedir. ben bebeğimin, kelbeğin kanadının çırpıntısı gibi hareketlerini hissediyorum.

imzaladım yaptırmayacağıma dair bir kağıt hakkımızda hayırlsı zerdalımmm
belli oldu ben de hissediyorum minik mink kıpırtılar yerim o kıpırtıları yaaaa allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn

eıuwrorıurrrrrruououuo4rueourrrutorıorıeıorpueoproerıuoıuıtrueoıeryuıeryewoeyrrrrrtrkerıewowqwwwwwwwwwıu eırerıuueeopo pttyotpytıoooğyrrıerpreturtuy
utyoto ytorotıortııouııuyıoutoıu
TEWYETYEYTYT
ue oeuoeooooe rurırueruıru ıtuıtuıttıutıutrıtrtueuıuroruıuıtuırıutrttrrrrrrrrrutyytyıtyıtyı0y805ıerpetourıttortytıttttttyyoyouyouo vbbzbxshggdddddddddhghdfgdfhghghghdhggdsghgc dhfcghdghafsjah faHAHZ.DLİMV NMBSDN3 FBVHFVJHG FJDHFD FGJHD FFFFFFFJHFJH J H JKHD SSKJJJJERRREEENNNNNNNNNEQYWEOU TRIBEWYOETIEERUTUTQWUUTWUYYYTWWUOUEOUWEOEEUWIEIWYYWIRYURYTRUREYRIQUEOWUTYYEUEYUTREUREUR YETRYRETYGTFYTYRTRTYTRYETWTETRTRQFWSRTRQWHEJ EDRUWFEYRWXRYWET
FEGWDFHSFH DH GSHGHDGHGHGDHDSG QTRWYTEWTEWEYWWRFGAFSGREH J GF HFGJLKHŞLJİŞLKŞ,İŞ
İL,Şİ,İİ,
Ü,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,,,,,,,,,,,HJLİLŞŞİİĞ,,,,,,
,,İ,İ,EWTRYTHAGSJ HJ GSDJGDJ GDJS DJ DJSDG

mert erenden teyzelerine sevgilerle yaş 3 oldu bugün oğlumun 3.yaşı bugün

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Herkese iyi bayramlar. Tatile giriyoruz. bayramdan sonrada izinliyim. 2 hafta yokum kızlar. sağlıcakla kalın.

yerim seni ben mesajda yollarmış bize geçmiş ama yinede doğum günü kutlu olsun paşanın daha nice hayırlı sağlıklı mutlu güzel yıllara inşallah

kızlar bu arada bizim başka bir doktorda kıza benziyor dedi. bakalım haftaya üçlü taramaya gideceğim. onda belli olur sanırım.

sizlerde durum nasıl.

nasılsınız kızlar bizde daha cinsiyet belli değil daha ikilinin sonucunu da almadım pazartesi gideceğiz doktora bakalım sorunlarım azaldı şükür bu aralar iyiym

Benimde başka bir doktor daha kız dedi. hayırlısı bakalım. Bu hamileliğimde bacağıma ağrılar çok vuruyor. özellikle yere falan oturduğumda kalkınca kalçam yerinden çıkacak zannediyorum. Şimdilik iyiyiz. 21 haftayı deviriyoruz bakalım.

9 haftalık hamileyim en son bi hafta omce dr gittim onceden keseyi gormeye zorlanirken artik melegimi goruyorum ne bulantim var ne bas dönmesi cinsiyetini ogrenmek icin gun sayiyorum acaba mavislermi yoksa pembislermi alicam allahim tum anne olmak istiyenlerin bu istegini kabul etsin insallah

hadi hayırlısı zerdalcim kız dediyse değişmiyor pek diyorlar bizimde cinsiyetimiz erkek nasipse değişmezse 17. haftada söyledi doktor erkek geliyor diye pazartesi tescillenir herhaldesağlıkla gelsinlerde cinsiyeti önemli değil

hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsiniz...
Bizim de bir kızımız bir oğlumuz oluyor kısmetse :))

hayırlı uğurlu olsun. sende loveli gibi paşaları dizdin.

maşallah kaderiye hayırlı olsun cinsiyetleriniz. sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda hepsi bir. sen ikisinin duygusunu birlikte yaşayacaksın. nasıl gidiyor ikizlerin durumu nasıl. kontrolleriniz iyidir inşallah.

kaderiyacım çok sevindim maşallah size

biz iyiyiz şükürrrrr büyüyoruz haftaya kontrolumuz var
belenay ne yaptı acaba ikili sonucunu alacaktı

Teşekkür ederim Zerdalcığım.. Evet canım önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da meleklerimizi gerisi önemli değil. İyi gidiyor hamilelik, ikizlerin de gelişimi çok iyi şimdilik, inşallah hep böyle devam eder. Senin nasıl gidiyor canım? Herşey yolundadır umarım. Bizden başkası gelmiyor topiğe artık galiba Herkes çocuklardan fırsat bulamıyor herhalde...
kaderiyacım çok sevindim maşallah size

biz iyiyiz şükürrrrr büyüyoruz haftaya kontrolumuz var

Loveli'ciğim teşekkür ederim, bizim de perşembe gün kontrolümüz var, haftaya da detaylı usg için başka bir merkeze yönlendirdi doktorum, hamileliği yarıladık sayılır, çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz eşimle :)

sağol canım seninde hayırlı olsun bakalım beklediğine değdi iki duyguyu birden tadacaksın ne güzel maşallah sağlıkla gelsin paşayla cimcime

hayırlı uğurlu olsun. sende loveli gibi paşaları dizdin.
.
henüz bir paşamız olacak nasipse tatlımı tatlı yaramaz bir kızım var teyzesi

aldım canım sonucu temiz çıktı şükür doktorum üçlü ve amniyosentez istemedi gerek yok dedi şimdi ayrıntılı usg ye gireceğiz 16 aralıkta nasipse ondada sorun çıkmaz inşallah

20 haftalık olduk tekmeler başladı tekrar bu duyguyu yaşamak gerçekten çok güzel on tanede olsa sanki ilk gibi heyecanlanıyor insan rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Pardon belenaycığım ya, ben senin kızın olduğunu biliyorumda, o esnada aceleyle yazarken unutmuşum. Hayırlı olsun. bakalım bu seferde mavi hazırlık yaparsın.

Kızlar bende dün gittim doktora çok şükür iyiyiz. Geçen hafta şiddetli bir gribal enfeksiyon geçirdim. bir kaç ilaç almak zorunda kaldım. şükür bu hafta iyiyiz. Etraf bizim kar kış. İşe zor gelip gidiyorum. Bu doktorda bana kız dedi. Allah nasip ederse bende prenses bekliyorum bakalım. yarıyı geçtik. Karnımız büyüyor. Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah. Nasıl geçiyor anlamıyorum ama bana bu hamileliğim hızlı geçiyor. Çocukla uğraşıp ev iş arası koşturmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…