doğru sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun önemli olan o.sen bişeyler aldın mı miniğe geshenkçim
aslında almak için tutuşuyorum ama hep erken daha nolur nolmaz alma deyip duruyorlar.. cinsiyeti belli olunca sanırım daha fazla duramayacam :) bi topikte okudum don almışlar don alıp donansın diye bide patik almışlar hemen giyde gel demekmiş :)) bakalım ben ne alacam her şey çook güzel ama hepsinde kalıyo aklım baktıklarıma..
evet ya geçen gün bi tulum gördüm kuyruğu var top gibi ,,uzun kulaklı şapkası var tavşan şeklinde ama acayip şeker bişey pembe ve mavi vardı.ara bi renk olsa dayanamaz alırdım ama bekliyorum bakalım.
kızlar ben çıkıyorum.. iyi tatiller hafat sonu gelemeyenlere.. öpüldünüz.. bol ibadetli hayırlı akşamlar diliyorum...
he ya bişe de demiyo hiç, cadı bu cadıtopik açıyon da haber etmiyon cadıııııııı
takıl bize hayatını yaşaaben de gelcem bananeeee doğurdum diye almıyon mu aboneliklerime ekledim hahahahahahah
öptüm şeker peşinizdeyimmm aylin geshenk ve zerdalllll
topikçe burayamı geldiniz huuuu geshenk hayırlı olsun canım topikin aylint ve çeteside gelmiş lovelide bende uğrayayım bari yanlış anlaşılmasın inşallah ilerde hamile kalırsam tecrübelerden yararlanmak için gelcem he bakarsınız şıpadanak hamiş kalırım nasıl olcekse:44:
geshenkcim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tabi bütün hamişlerimizede
geshenkimmm yavrımm demek yeni mekan burası :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi..
tanımayanlar için kendimi tanıtayım, 2 sene uğraştık biz de bebek için, 1 yıl korunmasız dönemde bebek olmayınca gittiğim ilk dr 7-8 ay bişeyin yok dedi bana, iki kez klomen denendi, hsg çekildi... sonra baktım olmuyo dr değiştirdim ve yeni dr ilk muayenede teşhisimi koydu, çikolata kistim varmış... bir kere klomen denedik, olmayınca laparoskopi yapıldı, çok yapışıklık varmış, açtılar, kisti boşaltıp yaktılar.. sonraki ay bir kere klomen denedik ama klomen benim rahim iç tabakamın kalınlaşmasını önlüyodu, bazı kadınlarda böyle bir etkisi varmış, olmadı yine ve 2. ay da aşılama yapıldı ve çok şükür hamileyim... çok özet geçtim tabi, çok şeyler yaşadık bu süre zarfında, çok üzüntüler, umutlanmalar ve hayal kırıklıkları..
topik açıyon da haber etmiyon cadıııııııı
he ya bişe de demiyo hiç, cadı bu cadı
takıl bize hayatını yaşaahatta bana daha çok takıl :82:
topikçe burayamı geldiniz huuuu geshenk hayırlı olsun canım topikin aylint ve çeteside gelmiş lovelide bende uğrayayım bari yanlış anlaşılmasın inşallah ilerde hamile kalırsam tecrübelerden yararlanmak için gelcem he bakarsınız şıpadanak hamiş kalırım nasıl olcekse:44:
geshenkcim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tabi bütün hamişlerimizede
şıpanadanak gelesin innnşalllaaahhh
canım arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağınız<a almanızı nasip etsin bize de sevmeyi
aminnnn...canım tam kadro gelmişsin hoşgelmişsin.. dur hepinizi öpeyim şöööle bu anne için yani çete liderinebunlarda çete elemanlarına
aylinim küçük bir operasyon sonunda üçüzlerine gebe şu anda maşallah kuzuzcuklarımainşallah hepimize hayırlı olsun yeni topiğimiz.. geçerken uğrayanlara bilem şans getirsin.. bize de sağlıklı doğumlar olsun iiiişallaaahhh...
hişşşşştttttt yavaşşşş burda cadı olduğumu kimse bilmiyorrrr..çaktırmaaa :112:
her zaman bekleriz sen ve eren ilk gözbebeğimizsiniz senden o kadar şey öğrendikki daha da öğreneceklerimiz var sen olmadan olmaz zaten lovelim benim.. arada ceee desen bilem yeter bize... :90:
kısım herkese yaygara ettiniz cadılığımı :86: haydeee takılın süpürgeme uçalım yuppiiiiiiiii
sağol beloşcum.. o nasıl laf öyle nasıl olcekse nasıl kalcaksam biz nasıl kaldıysak ahanda öyle kalcen sende.. zaten kalacaksın bak gör.. aylara günlere sınırlı değil burası her zaman dilimi geçerli.. inşallah akıl hocalığı yanim bilmişlik yapces sanadayakındır merak etme.. güzel dileklerine dualarına da amiiin diyorum...
inşallah.. şıppadanak gelecek beloşunki
aminnn lovelimmmmcanım arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağınız<a almanızı nasip etsin bize de sevmeyi
süpper olurdu heecanım benim inşallah hepimiz kucağımıza alıp senenin bir günü ortak bir yerde toplaşır severiz bütün yeğenleri... şahane olur keşke olsa öyle bir imkan...
selam kızlar çok güzel bi hafta sonu geçirdim. dediğim gibi, yenice ormanlarında şeker kanyonuna gittik, o kadar harika ve süperki, 2 km. çıkınca ben korktum biraz, yan taraflarda sular akıyor uçurum, mola yerleri var, görsel efekler süper, zirveye çıkmadan korktuk biraz geri döndük, aşağıda kent ormana takıldık. Sonra derede ayağımızı sulara soktuk ama sular buz gibi, hele çeşmelerden su içiyorsun dağdan geliyor buz gibi, ellerini üşütüyor. Sonra ormanların içinde çok güzel bi alabalık tesisine uğradık, balığımızıda yedik. geldik.
Pazar günüde, başka tarafta bulunan aladağa çıktık burdada zirvede mangal yaktık çam ağaçları ormanlar süperdi.
Güzel geçti.
Bu arada kızlar kendime göğüsten altı bollaşan bi gömlek aldım çok rahat, birazda hamiş kıyafetine benziyor. bebeğede 2 zıbın aldık, eldifeni şapkası var gelip gidip bakıyom. Çok tatlı.
sizler nasılsınız. aylin karnın büyüdümü, lovelim nasılsın. geshenkkim, denizanası. bütünkızlar nasıllar.
oh oh çok sevindim böle güzel vakitler geçirmene zerdalım :)
karnım büyümez mi be yavrım, kocaman oldu sorma
hamile kıyafeti almadım idare ediyorum.. bi de göğüs altı geniş bi elbisem vardı siyah, o çok rahat ettiriyo hem de göbişi biraz gizliyo :))) elbise düşünüyorum yazın...evey ya çok güzel geçti. hamiş kıyafetleri giymeye başlamışsındır. benim evde pantolan vardı hamile pantolonu giydim ama azcık erken gibi, eskilerle artık düğmesini kapatmadan idare ediyoz. Baş kısımlarını içe doğru kıvırıveriyom. Hareketlenmelerini hissediyormusun. daha erken gerçi. İyi maşallah büyüdünüz.
hamile kıyafeti almadım idare ediyorum.. bi de göğüs altı geniş bi elbisem vardı siyah, o çok rahat ettiriyo hem de göbişi biraz gizliyo :))) elbise düşünüyorum yazın...
hareketleri hissetmeye başladım bikaç gündür sanırımmmçok komik ve garip, darısı başınızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?