:104:
diğer tarafı okudum soda baş ağrısınada iyi geliyormuş, o yüzden son günlerde biraz içiyordum, azaltayım o zaman. Çıkıp dolaşınca biraz kendime geliyom. yerimde oturunca zafiyet geçiriyom. Evime bi gitseydim iyi olurdum. bakalım yarın eşimle ormanlık güzel bi alanda alabalık yemeğe gitmeyi düşünüyoz. yanındanda çay geçiyor. Biraz orman havası alacağız yeniceye gidip, yenice ormanları çok ünlü, avrupanın bile en büyük ormanlarından biri, görseniz dağlar yıldızlara kadar yükseliyor. Kışın kar yağdığında, ormanlara doğru bakıyorsun, hele bide yolculuk yapıyorsan masal gibi.
internetten googla girip görsellerden bakabilirsiniz kızlar, yenice ormanları ve şeker kanyonuna. Burdan yarım saat, biraz doğayla başbaşa olalım dedik. Bide balık yeyip geleceğiz.:104::104:
sen benim ayrıntılı ultrasondan cıkıştaki halimi görseydin , öğlene doğru girdim 2 li testşn ultrasonuna, kıpırdamadı miniğim yarım saat izledim o kıpırdayana kadar iyi de oldu, öyle tatlı öyle mucizemki bişeydi ki, hala gözümün önünde o görüntü, ondan sonra da gittim ultrasonlara ama o çok fena kaldı aklımda, hala gülümsüyorum bak yazarken :)) cansız cansız kolunu kaldırmıştı Gesom ya, miniğim yavrum benim, şimdi fink atıyo içerde, bi kıpırdak ki sorma, 2 li test için gün aldın mı? 14. hafta yapılmıştı bana yanlış hatırlamıyorsam, bak o duyguyu gör, eski ultrasonda o kadar etkilenmişsen 2 li testin ultrasonunda kenine gelemezsin uyuyana kadar, eşim cok gülmüştü bana kendi kenime bile gülümsüyomuşum o gün hep :benim ultrasonla aynı gidiyor hesaplayıcı, Sat.. ama hani başkalarına göre öyleymiş.. yani geriden geliyor diyen doktor çıkmadı hiç..
bölmek olurmu hiç katıl sende aramıza.. kızlar hoş sohbettir.. biz hep beraber aradık bu bebkleri ne günlerimiz geçti çok şeyler paylaştık.. çok şükürki bugün burada gebeliğimiz üzerine konuşuyoruz.. Ah SEN NE BÜYÜKSÜN YARABBİM... bize bugünü de yaşattı...
ben şimdi 3 ayı bitirmedim içindeyim yani.. peki.. yok kafam takılmıyorda anlamaya çalışıyorum yoksa hep uyumlu dediler Sat a göre.. hesaplayıcılarda da öyle.. peki 4 cm normalmi? acaba en son gittiğim özel hastanenin ultrason cihazları eskiydi epeyce yanlış ölçmüş olabilirmi.. sizin kaçtı hatırlıyormusunuz?? yaaa elfoşşş en son o antika ekranda bile gördüm ya bebişimin kolları bacakları olmuş oynatıyordu bakmaya doyamadım.. hep aklımda o sahneyle geziyorum leyla gibi 10 gündür.. ne şahane bi duygu bu böyle...
ben ankarada oturmuyorum ama, kontrole ankarayada gidceğim, akrapol hastanesi bülent beyi tavsiye ederim. ultrasyonlarıda iyiydi, ama 4 boyutlumu değilmi hatırlamıyorum.bende bişey sorayım bari.ankarada 4 boyutlu ultrasona nerde girebilirim kızlar bilen varmı ...daha kontrole çok var meraktan çatlarım ben gidene kadar.arada da ona gireyim dedim
bak bakalım. daha ben hiç balık yemedim, dün arkdaşla konuştuk canım çekti. şimde ne zamandır gidelim diyor. Eğer iyi olursam yarına gideceğiz. ızgara yapıyorlar hem.oooh sefan olsun yarasın... aman temiz hava bol oksijen de çarpmasın sen genede dikkatli ol.. ama iyi gelir temiz hava ya.. balık da ne zamandır yemedim.. 1 kere annem almış alabalık evde fırına verdim pek hoş olmadı ama hiç yoktan iyi deyip yedim.. başka da yemedim.. bakayım yeniceye nasılmış..
bende bişey sorayım bari.ankarada 4 boyutlu ultrasona nerde girebilirim kızlar bilen varmı ...daha kontrole çok var meraktan çatlarım ben gidene kadar.arada da ona gireyim dedim
üçüz anne adayımız aylin var o ankaralı ona sorarız anca o bilir.. bizler farklı yerlerdeyiz çünkü..
canım cekti bak şimdi, aşerdim yafu yeşilliğe, burda pek yok(
tadıı cıkar Zerdalım,afiyetler olsun her hafta 1 balık , olmuyorsa günde 2 ceviz mükünse ac karnına, zeki olsun yegenim
sen benim ayrıntılı ultrasondan cıkıştaki halimi görseydin , öğlene doğru girdim 2 li testşn ultrasonuna, kıpırdamadı miniğim yarım saat izledim o kıpırdayana kadar iyi de oldu, öyle tatlı öyle mucizemki bişeydi ki, hala gözümün önünde o görüntü, ondan sonra da gittim ultrasonlara ama o çok fena kaldı aklımda, hala gülümsüyorum bak yazarken :)) cansız cansız kolunu kaldırmıştı Gesom ya, miniğim yavrum benim, şimdi fink atıyo içerde, bi kıpırdak ki sorma, 2 li test için gün aldın mı? 14. hafta yapılmıştı bana yanlış hatırlamıyorsam, bak o duyguyu gör, eski ultrasonda o kadar etkilenmişsen 2 li testin ultrasonunda kenine gelemezsin uyuyana kadar, eşim cok gülmüştü bana kendi kenime bile gülümsüyomuşum o gün hep :
12. hafta 4 cm, ben bakayım bi eski ultrasonalrı bulup yazayım sana hemencecik kuzucum
elfoş ceviz midemi bulandırıyor ama zorlada olsa arada yiyom.
geshenk ben geçen girdiğim 8+5 olmuş oluyorum ya ultrasyona göre. onda crl 23.4 mm diyor. Doktor normal dedi.
2 li test için haftaya yada diğer haftaya gidecem ayın 22-29 arası gel dedi.. demek onda daha bi görecem veleti.. belli olurmu iyice... her gidişimde heyecanlanıyorum görecem diye.. bide özlüyorum tuhaf dimi.. resmen özlüyorum.. ben ceviz başlarda çok yedim ama artık yiyesim kalmadı.. aç mı yemeliydim ben hep tok yedim :) inşallah aklına faydası olur taa bi zeki olur dimi :)))) bide kivi de çok zeki yapıyormuş.. mevsimi değil ama bazı marketlerde var..
zerdaaall yenice çok güzelmiş.. bende mi gelsem.. kaç saat çeker burdan
o zaman benimki küçük olmuyormu şimdi :44: ama normal dedi haftasına uygun dedi :97: nasıl oluyor şimdi bu.. bakalım kendi doktorum ne diyecek 2 li teste gittiğimde..
günde 2 tane yemeye calış, ama zorlamadan kendini, hem daha minicik snein ki 12 haftadan sonra dğzenli yemeye calış derim ben Zerdalımelfoş ceviz midemi bulandırıyor ama zorlada olsa arada yiyom.
geshenk ben geçen girdiğim 8+5 olmuş oluyorum ya ultrasyona göre. onda crl 23.4 mm diyor. Doktor normal dedi.
ayhh, anca buldum Gesom ya, iyi oldu buludugum ama bugun gidecektim doktora, pazartesiye kaldı artık, digitürkçürkçüleir bekledik eeelee ...2 li test için haftaya yada diğer haftaya gidecem ayın 22-29 arası gel dedi.. demek onda daha bi görecem veleti.. belli olurmu iyice... her gidişimde heyecanlanıyorum görecem diye.. bide özlüyorum tuhaf dimi.. resmen özlüyorum.. ben ceviz başlarda çok yedim ama artık yiyesim kalmadı.. aç mı yemeliydim ben hep tok yedim :) inşallah aklına faydası olur taa bi zeki olur dimi :)))) bide kivi de çok zeki yapıyormuş.. mevsimi değil ama bazı marketlerde var..
zerdaaall yenice çok güzelmiş.. bende mi gelsem.. kaç saat çeker burdan
günde 2 tane yemeye calış, ama zorlamadan kendini, hem daha minicik snein ki 12 haftadan sonra dğzenli yemeye calış derim ben Zerdalım
ayhh, anca buldum Gesom ya, iyi oldu buludugum ama bugun gidecektim doktora, pazartesiye kaldı artık, digitürkçürkçüleir bekledik eeelee ...
ben 12. haftada gitmeişimde 13+4 de gitmişim kesesi 13 mm Denizim de 3.4 cm.miş
tam senin ki gibi bak, normal yani, no telaş Gesom..hatta benimki 13. haftada seninkinden minkmiş bak, geriden geliyor ya benimkinin gelişimi(
günde 2 tane yemeye calış, ama zorlamadan kendini, hem daha minicik snein ki 12 haftadan sonra dğzenli yemeye calış derim ben Zerdalım
ayhh, anca buldum Gesom ya, iyi oldu buludugum ama bugun gidecektim doktora, pazartesiye kaldı artık, digitürkçürkçüleir bekledik eeelee ...
ben 12. haftada gitmeişimde 13+4 de gitmişim kesesi 13 mm Denizim de 3.4 cm.miş
tam senin ki gibi bak, normal yani, no telaş Gesom.seninkinden minkmiş bak, geriden geliyor ya benimkinin gelişimi(
denizanası bişey sorucam sen cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin?aslında öenmli değilde merak işte kıyafet alıcam ona göre
ahada bi meraklı daha.. belkim bende öğrenirim dimi 2 li test için gittiğimde
ben 14. haftada öğrendim arkadaşım ama kimseciklere söylemedim eşimden başka,denizanası bişey sorucam sen cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendin?aslında öenmli değilde merak işte kıyafet alıcam ona göre
geldi geldi, acıldım dünyaya hemencecik, açılmaz olaydımtamam benimki normal.. kim dediki küçük diye.. aaa çok ayıp ama.. benim boylu poslu endamlı yafluma kim etti bu lafı yaf...tamam elfoşum sağol aradın taradın benim için eksik olma canım benim.. geldimi dijiciler??? kontrole gideceksin dimi sende...
tamam benimki normal.. kim dediki küçük diye.. aaa çok ayıp ama.. benim boylu poslu endamlı yafluma kim etti bu lafı yaf...tamam elfoşum sağol aradın taradın benim için eksik olma canım benim.. geldimi dijiciler??? kontrole gideceksin dimi sende...
Eski ultrasonları aramaya gittim ya dün aldıgım elbiseyi poşette unutmuşum, onu astım,
40 beden olması cok sevindirici, ip asklı yazlık mini mini çiçekli elbiselerden, cıvıl cıvıl,
hamile elbisesi değil ama göğüs altından göbüş belli oluyo, ilk kez hamileye benzer bişi giymiş olucam
heveslendim yahu, yarın dışarı cıkarsam hemencecik giyeyim üstüne boleroyla, ( yazasım geldi işte )
bende çok umutlanmıştım ama yok işte öğrenemdim bende çin takvimine bakıyorum artık kız çıkıyo ona göre
ben 14. haftada öğrendim arkadaşım ama kimseciklere söylemedim eşimden başka,
doktorada sormadım ama adı ne olacak dedi Deniz dedim, erkek deniz geliyo bak pipisi dedi,
benim hiç ögrenesim yoktu aslında
ama erkek dönüyor ya kısa sonradan, yani pipin içe cekilebiliyor bbek büyüdükçe ayrıntılı ultrasona kadar bekledim ve erkek yani, erkekse belli oluyor 14. haftalarda genelde
geldi geldi, acıldım dünyaya hemencecik, açılmaz olaydım((
13 şehit dün, 2 şehit bugun İzmirde,((
hadi İzmirdeki kazada, helikopter arıza yapmış, urlada denize çakılmışlar,
dün ki 13 şehit malesef ki cigeirmi yaktı gitti, 13 evde ateş yanıyor şu anda, RABBİM yardımcıları olsun ailesine sabır versin, şehit mertesbeinde alısn RABBİM yanlarına inş.((
anası etti kim olecek, minikmi kaldı acep dedi, duymasın bi daha, darılır bak miniğin, şimdi değil ama 1-2 aya kadar dikkatli konuş, yanında hiç kimse olmasa bile içinde bi kulak misafirin olucakdinleyecek her bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?