Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

iz sürdüm

arada ugrarım artıkın,
bi de burdan diyim Gesom "HAYIRLI KANDİLLER, BOL DUALI HAYIRLI Bİ GECE OLSUN BİİZİM İÇİN" :26:

her zaman bekleriz yaflum... sağolasın canım.. sanada hayırlı kandiller.. sen bu gece 70 kıl da bitsin şu borcun :))))

ivit ya tecrübelyim ben dimi, hiçte yakıştıramadım kendime bu sıfatı ama tecrübe tecrübedir...
aklına ne gelirse sor bacım, tecrübeli bi anne adayı var burda

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,
tulayss

tülaay beni bulmuşsuun :78: nasılsın?? varmı gelişme??

yakalandımmmm:):):) gizliden takip ediyorum ben):) topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. ben iyiyim ama meraktayım az kaldı testime inşallah olumlu olurda bende katılırım aranıza. sen nasılsın canım bebişin nasıl ? Kandiliniz mübarek olsun bu arada. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci ve hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler diliyorum sizlere ve kendime..

her zaman bekleriz yaflum... sağolasın canım.. sanada hayırlı kandiller.. sen bu gece 70 kıl da bitsin şu borcun :))))
ben cıkıp başlıyayım o zaman Gesom, benim tosbaga maaşları alıp dagırmaya gitti aşkama anca gelir, kılabilidğim kadar artıkın,
gecede kalanını kılarım onu yollayabilirsem camiye, İzmirde gitmezdi ya buranın manevi ortamından ötürü gider belkim dimi kandilde barim olsa :44:

ivit ya tecrübelyim ben dimi, hiçte yakıştıramadım kendime bu sıfatı ama tecrübe tecrübedir...
aklına ne gelirse sor bacım, tecrübeli bi anne adayı var burda

tabiki tecrübelisin.. kaç ay kıdem yaptın bize.. biz daha başındayız sen sonlara yaklaşıyorsun çok şükür... valla aklıma geleni sorarım anlamam o zaman :) madem sor dedin.. benden günah gitti... benim karnım çok fena çıktı yanim sanırsınki ekimde ben doğuracam.. de bakalım bu hamileliğin ilk 3 ayı normalmi yoksa afedersin çok ötüz gibi yemektennmi oldum ben böle :)))) hadi cevapla bakiim...

ben iyiyim tülaycım...sağol güzel dileklerin için.. merakla sonucunu bekliyorum.. inşallah buradan devam ederiz hamilelik üzerine... şu mübarek günde müjdeni almanı yürekten diliyorum canım.. hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Yaradan...

manevi ortam daha mı iyi orda.. aman ne güzel.. gider inşallah ya.. şakası tabi işinde ne yapabilirsek o karımız bu gece.. yapabildiğimiz ölçüde yapalım.. geçen kandil inadına akşamdan uyuyakaldım gözüm açılmadı hiç bişi yapamadım.. gündüz ne yaptıysam o... bu akşam inşallah yapmak istiyorum bakalım... tosbağa bütün maaşı dağıtmaz dimi :)))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,
zerdal+,
tulayss,
gunebkn,
denizANASI+,
cascabe

ooooooooooo maşallah yaaa... herkesler geliyorlar.. aman ne mutlu oldum :92:

Tecrübe dediğin kendi yaşadıkalrından yola cıkarak cevaplamaktır dimi Gesom
benim oğlan ilk 3 ay totoya yerleşti sanırım, belden aşağısı kilo aldı özellikle basen, karnım 5. ayda azcık cıktı benim, hala daha bol kıyafetlerle hamile olduugm anlaşılmıyor otobüste yer bilem vermediler gecen gün :44:

senin şişliktir, cok yemekten olmas o kadar sanmam, ya da iç karnın minicik kocaman göbeğin olacak rahimdir o, o zaman yandın koca göbek oleceksin, bilemedim yane 8 ilk soru başarısız, cevaplayamadım, başka soru aliiim ))

ikimizin maaşıda dağıtacakta, öteki ayada kalacak Gesom içerde borç

Sağlık olsun diyozda başka bişey diyemiyoz bundan kelli ...

ev taşıdık cift harcırah aldık ama harcırah kadar borc kaldı içerde, nire gitti bilmiom o gadan... kendi evimiz gibi yaptık yine evi ama, şuda şööle oluversin demedik ondan heralde

Son düzenleme:
ekim annesii geldi hanıııımmm...

girebilir miyem? :78:
hoşgeldin elfoşum. nasılsın bakalım, yerleşebildin mi? Benimde biraz başım ağrıyor.
süpersin canım bugünü bi bitirseydim, çok fenayım ben. haftasonu çok şükür, güzelce dinleniriz.

tulay inşallah aramıza alacağız seni. inşallah testin olumlu, hayırlı geçer.ahamda böyle olasın.

elfoşşş yavrum çizelgende yazan haftayı bizde görces dimi.. ne güzel yaaa... ben şimdi Sat a göre 12 haftalığım ama aslında 15 gün geri sayılıyormuş tabi yumurtlamadan döllenme süresi nedeniyle... yanim ben 3 ayı doldurmamış oluyorum aslında daha 2,5 ay mı oluyor yanim... bide 4 cm ölçtü en son gittiğim doktor normal dedi.. nette daha fazla yazmışlar 12. haftayı accık kafam karıştı ama...

inşallah alacaz tülayı..

canım ya gece güzelce yat dinlen sen en iyisi...ilaç da alamayınca çok zor oluyor.. bende gripten kurtulamadım ama çok şükür hapşırığım bari bitti... meyve yemekten içim dışıma geldi..

gunebkn sen nasılsın canım ?...

eski arkadaşlar geldi.. sizi tanıştırayım bari sen lafa karışmadın hiç :)))

kızlar arkadaşımızda ocak başında anne olacak inşallah... arka sayfalarda yazıları var..

benimkide tam 1 hafta geriden geliyor. 10+1 yazıyor benimkine ama aslında 9+1 rim ben. Normal yani bu durum. benim satıyla hiç uyumlu olmayan kaç tane arkdaşım var, bi arkdaşın düşün 7 haftalıken yani 49 gününde beta hcg si, daha yeni 50 çıkmıştı. Şimdi 22 haftalık hamile, öbür türlü 26-27 mi ne olması lazım. O ultrasyonu takip ediyor. son adet tarihine göre hareket etmiyor. zaten herkes ultrasyon önemli diyor.

iyiyim canım sağol öyle geziniyorum işte sizi bölmeyeyim dedim:)) arkadaşlarda sağlıkla yavrularına kavuşurlar inşallah..

valla senin organik gebelik benm gibi değilki Gesom,
benim hep 1 hafta 10 gün geriden geliyor dr, normal diyor hep geriden geleck böyle gec döllenmiş ondan diyor,
takma onları kafana da sata göre alınıyor ama gebelik haftası netten hesapla neyse o, ben 2-3 doktor değiştirdim hepsi sata göre hesap yaptı gelişimini ona göre degerlendirdi, 15 gün geriden falan karıştırma kafanı, 3 ay deme de ona, 12 hafta de, ay olunca fazla cıkıyor, hepte biten ayı söyle,şimdi sen 3 ayın içindesin yani,

bende görebilecegimi sanmıyorudum hatta kıpırdayana kadarr hiiiiiçç inanamadım hamile olduugma ama bak son everye girdim cok şükür, sne de geleceksin hayırlısıyla gesom inş, sonuna kadar sağlıkla olsun melegin seninle

hoşbulduk Zerdalım, sıcaklara denkgeldi tam hormon degişimlerin ondandır Zerdalım,mide bulantısı falan ALLAH yardım etsn, bol bol istirahat et eve gidince ( fırsat bulabilirisen evin tadilatından )) bide bol su ve meyve ihmal etme emi

:104:
diğer tarafı okudum soda baş ağrısınada iyi geliyormuş, o yüzden son günlerde biraz içiyordum, azaltayım o zaman. Çıkıp dolaşınca biraz kendime geliyom. yerimde oturunca zafiyet geçiriyom. Evime bi gitseydim iyi olurdum. bakalım yarın eşimle ormanlık güzel bi alanda alabalık yemeğe gitmeyi düşünüyoz. yanındanda çay geçiyor. Biraz orman havası alacağız yeniceye gidip, yenice ormanları çok ünlü, avrupanın bile en büyük ormanlarından biri, görseniz dağlar yıldızlara kadar yükseliyor. Kışın kar yağdığında, ormanlara doğru bakıyorsun, hele bide yolculuk yapıyorsan masal gibi.

internetten googla girip görsellerden bakabilirsiniz kızlar, yenice ormanları ve şeker kanyonuna. Burdan yarım saat, biraz doğayla başbaşa olalım dedik. Bide balık yeyip geleceğiz.:104::104:

benim ultrasonla aynı gidiyor hesaplayıcı, Sat.. ama hani başkalarına göre öyleymiş.. yani geriden geliyor diyen doktor çıkmadı hiç..

iyiyim canım sağol öyle geziniyorum işte sizi bölmeyeyim dedim:)) arkadaşlarda sağlıkla yavrularına kavuşurlar inşallah..

bölmek olurmu hiç katıl sende aramıza.. kızlar hoş sohbettir.. biz hep beraber aradık bu bebkleri ne günlerimiz geçti çok şeyler paylaştık.. çok şükürki bugün burada gebeliğimiz üzerine konuşuyoruz.. Ah SEN NE BÜYÜKSÜN YARABBİM... bize bugünü de yaşattı...

ben şimdi 3 ayı bitirmedim içindeyim yani.. peki.. yok kafam takılmıyorda anlamaya çalışıyorum yoksa hep uyumlu dediler Sat a göre.. hesaplayıcılarda da öyle.. peki 4 cm normalmi? acaba en son gittiğim özel hastanenin ultrason cihazları eskiydi epeyce yanlış ölçmüş olabilirmi.. sizin kaçtı hatırlıyormusunuz?? yaaa elfoşşş en son o antika ekranda bile gördüm ya bebişimin kolları bacakları olmuş oynatıyordu bakmaya doyamadım.. hep aklımda o sahneyle geziyorum leyla gibi 10 gündür.. ne şahane bi duygu bu böyle...

sağol canım senin bebeğinde hayılrı uğurlu olsun. Biraz geç ve zor bebek saihibi olunca biraz korkularımız oluyor. Hasben kader hamile kalanlar biz kadar tınlamıyor. Ama rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin. inşllah doğup, büyüdüklerinide görürüz.
Bizde ayların biranö nce geçip büyümeyi bekliyoruz elfoş, bol su meyve sürekli yiyorum. Et türü şeyler yiyemiyorum. hemende doyuyorum, çorbaları biraz içebiliyom, öyle yiyom dediğimede bakmayın, yani seçerek yiyoz. elfoş bu açlık hissi ilerki haftalarda geçecek demi.

bende bişey sorayım bari.ankarada 4 boyutlu ultrasona nerde girebilirim kızlar bilen varmı ...daha kontrole çok var meraktan çatlarım ben gidene kadar.arada da ona gireyim dedim

oooh sefan olsun yarasın... aman temiz hava bol oksijen de çarpmasın sen genede dikkatli ol.. ama iyi gelir temiz hava ya.. balık da ne zamandır yemedim.. 1 kere annem almış alabalık evde fırına verdim pek hoş olmadı ama hiç yoktan iyi deyip yedim.. başka da yemedim.. bakayım yeniceye nasılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…