Uzun bi aradan sonra yine hatalarım ile ben geldim sanırım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskisi hiç ama hiç istekli değildi ;(
Çok mu diledin çok istekli olsun bi sonraki diye 😒
Bu adamdan kaç kurtar kendini bi daha da yeni bulduğun kişilere geçmiş seks hayatını anlatma kendine az saygın olsun
Yanlış davrandığın için saçma kişileri çekiyorsun hayatına

Offff bu kafayla seni nasıl memur ettiler acaba ?
Konuya gelince de açık değil mi yahu ?
Adam seninle sevişmek istiyor, evleneceği felan yooook yok yok yok yok :)
Kendi bildigini okuyacak insansın sen merak ediyorum buraya sorma amacın ne ?
Gerçekten değer verdiğini düşünmüştüm. Benimle konuşması ilgilenmesi, görüntülü konuşuyoruz 3 saat boyunca , bana olan davranışları , görüştüğümüz de öptü bi kaç kere öpüştük o kadar. Ama aksi halde beni bırakmak için bile dakikalarca yol geldi

Çok sağolun , o kadar kullanıldım ki diğer ilişkimde 120 bin TL borçtayım şu an sürekli kredi çaktim bi şeyler yaptım. Şimdi evlenecek durumum da yok ama istediğim tek şey saygı duyulmak sevilmek. Bu adam bana değer veriyor hissediyorum yani merak ediyor arıyor gün içinde saatlerce benimle konuşuyor. Ama bana bazen böyle yaklaşmadı beni soğutuyor
Sen kendine saygı sevgi duymalısın önce yoksa karşıdaki Allah ne verdiyse almaya çalışır senden. Yaşadıkların sana ders olmalı tekrar hata yapmak için bu çaban niye? Bir süre ilişki yaşama da arama da bence.

Çok mu diledin çok istekli olsun bi sonraki diye 😒
Bu adamdan kaç kurtar kendini bi daha da yeni bulduğun kişilere geçmiş seks hayatını anlatma kendine az saygın olsun
Yanlış davrandığın için saçma kişileri çekiyorsun hayatına
Bu adam beni bırakmaz muhtemelen. Bilmiyorum öyle hissediyorum. Görseniz her konuda ailesine yardımcı eşimi mutlu ederim diyor, yani onu hissedebiliyorum. Ama sevişmek istemesi bi yerde kalırız demesi benim bütün düşüncelerimi değiştiriyor

Bu adam beni bırakmaz muhtemelen. Bilmiyorum öyle hissediyorum. Görseniz her konuda ailesine yardımcı eşimi mutlu ederim diyor, yani onu hissedebiliyorum. Ama sevişmek istemesi bi yerde kalırız demesi benim bütün düşüncelerimi değiştiriyor
Bu adam beni bırakmaz ne demek yahu eşya mısın sen?

Bende ayni yorimi yapacagim eski ile birliktelik olduğu icin sizde bunu o adama anlattiginiz icin yaklasimi sadece cinsellik amacli sizinle beraber olup ayrılacak bir tip bu amac sadece sizinle cinsellik siz bilirsiniz lakin sonu yine ayrılık olur

Tercih iyi oldu mu yorumlayamam da siz ciddi iliski düsünüp cinsellik yasamak istemiyorsunuz öncesinde sanirim.Bu düsüncenize istinaden simdi adami nasıl lincliyorum izleyin.Çekilin söyle kenarda durun kan sıcramasın.

"Madem düzenli işin yok olunca arzula abi kizi.Kız istemiyorum demis ne diye video mideo kafa kurcaliyorsun?".:63:
Çok haklısın bak bu hiç aklıma gelmedi. Sözde düzenli işi olsun uzatmazmış bak bak bak

Yazmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi. Adam seni resmen taciz ediyor farkındasın di mi? Cinsellik şu aşamada istemiyorum dediğin halde sana cinsel fotoğraflarını yolluyor, zorla konusunu açıyor, evlenme yalanını öne sürüp seni seks yapmaya ikna etmeye çalışıyor, zorla hesaplarını kurcalıyor yazışmalarını okuyor. Böyle bir adamı nasıl miden kaldırıyor merak ediyorum. Bu kadar mı yokluktasın?

Çok haklısın bak bu hiç aklıma gelmedi. Sözde düzenli işi olsun uzatmazmış bak bak bak
bütün yorumları okumadım yazdıysanda görmedin bu adam geçen sene görüntülü konuşurken arkada cinsel ürünleri gören adam mıydı acaba
bak güzel kardeşim 6 aya işte bulsa evlenmez tek derdi seninle yatmak
kendi haline bi bürün hayatını biraz rolantiye al bi sakin kal kimseyle sevgili falan olmak zorunda değilsin ya işi gücü olan genç nir kadınsın azıcık erkeksiz durmaya alış

Ben sizin muhakkak psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Amacım sizi üzmek değil ama çok mi sevgi eksikliği ile büyüdünüz?Ne bileyim kendinizi çok mu değersiz hissediyorsunuz ? Çünkü konularınızın temelinde hep bir sevilme isteği var ve bu yüzden sizi kullanıyorlar. Ama bunları görmek, kabullenmek istemiyorsunuz nedense

Çok sağolun , o kadar kullanıldım ki diğer ilişkimde 120 bin TL borçtayım şu an sürekli kredi çaktim bi şeyler yaptım. Şimdi evlenecek durumum da yok ama istediğim tek şey saygı duyulmak sevilmek. Bu adam bana değer veriyor hissediyorum yani merak ediyor arıyor gün içinde saatlerce benimle konuşuyor. Ama bana bazen böyle yaklaşmadı beni soğutuyor
issiz gucsuz adam konusur tabi saatlerce. Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir diyor hele bi elde etsin bak o zaman arayip soruyor mu merak ediyor mu

Neden böyle tipler hep seni buluyor acaba? Tüm ilişkilerin olmayan cinsellik üzerine. Eniştenizin arkadaşında nasıl bir özgüven var ki size banyoda video çekip gönderebiliyor, aranızda sevgililik bağı filan yok. Normal ortamlarda normal insanlarla arkadaşlık kuramıyor musunuz? Sizin ilişki, sevgililik kavramlarınız karışmış lütfen psikolojik bir destek alıp normal bir ilişki nasıl olmalı öğrenin artık.

Diğeriyle sevişmiş benimle de sevişir diye beklentide adam. Evlenmeyecek seninle. sevişip eline erkek eli değmemiş bir kız bulunca seni postalayacak.

Şunu anlamayacak kadar nasıl saf olabiliyorsunuz acaba? Söz konusu bir erkek olunca gözünüze kat kat perdeler iniyor resmen.
Kesinlikle öyle

Eski üyeler kafasını duvarlara vururken yeni üyeler akıl veriyor.
O kadar katılıyorum ki…

Üfff zorunlu hanım lütfen ama ya ⬇️

F4B1EA03-E0B7-4417-961B-BA0E1FB05509.jpeg

Vallahi bıhtık :cry:

Canım, masum yeni üyeler… canlarım… 🥺🥺

Adam iğrenç biri, tacizci, ısrarcı, hala sen de istiyorsun diyerek manipüle ediyor. İstemeden video yollamak nedir? Yahu yatana kadar tabi ki üzerine düşecek, işsiz güçsüz adamın peşinde kızlar kapıda mı bekliyor. Eğleniyo işte seninle. Sanki zamanı çok kıymetli. Bunla da bi kaç sene cebelleşir, histerik histerik davranır, sonra tekmeyi yersin.
Ya gerçekten sende bir sosyal uyum bozukluğu mu artık bir şey var, iletişim kuramıyorsun, alt metinleri göremiyorsun ama maşallah cesaret de çok. Sülalene kadar tanıyan adamla böyle muhabbetler, cidden çok mu gerekliydi? Her konuna da tutamayıp yazıyorum ama mayın gibi dolanıyorsun. Değer görmek için bir şey yapmana, sürekli erkeklerle olmana gerek yok. Bir sakin olsan.

Arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrar size bi şey danışmaya geldim. Bi erkek arkadaşım vardı beni sömüren, her öğlen’ akşam bende olan ama beni sevdiğine inandığım(!)O erkek arkadaşım ile evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye ayrıldım. Cunku aynı işyerinde adım çıktı artık. O da saygı duyarım dedi ve ayrıldık. Bundan bir sene önce benim halamın nişanı vardı oraya eniştemin arkadaşı olan çocuk geldi. Bu cocuk benim lisede tanıdığım çocukken aynı köyde bulunduğum biri. Daha sonra bu çocuk nişandan sonra bana yazmaya başladı. Benim erkek arkadaşım olduğunu ben söyledim ama mutlu değilim diye ona arkadaşça anlatıyordum. Bir sene Sonra halamın düğünü olacakken biz hazırlıklar için hep bir araya geldik. İster istemez ben etkilendim Oda bana yazıyordu. Zaten halihazırda olan ilişkimden değer görmüyor sadece kullanılıyordum. Ben diğer ilişkimi bitirdim. Bu çocuk ile konuşmaya başladık her şey çok güzel değer veriyor , merak ediyor, arayıp soruyor. Ancak hep beni arzuladığını söylüyor. Ona evlenmeden olmayacağını söyledim. Artık midemin bulandıgını bi daha evlenmeden böyle şeyler yaşamayacağımı söyledim. Ancak sınırlarımı çok zorluyor. Sürekli duşta videolar atıyor. Bana cinsel içerikli mesajlar atıyor. Bana kalalım bi yerlerde diyor olmayacağını olursa bitecegını söylüyorum. Seni çok istiyorum diyor. Saygı duyuyor düşünceme, ancak geçmişte iki kişiyle ilişkiye girmiş benim de eski erkek ardaşımın bana gelip gittiğini biliyordu. Telefonumu kurcaladı ınstagram şifremi aldı, mesajlarımı gördü. Buna rağmen hala benimle olması bana garip hissettiriyor. Ben zaten artık ciddi bi ilişki istiyorum diyorum. Düzenli işim olsa 6 ayda evlenirim seninle diyor. Gerçekten su an düzenli bi işi yok . Sizce iyi bir tercih oldu mu benim için
Zorunlu bu tipleri çok arıyor musın ya. Ayrıca arkadaş olarak görştüğün bir adama sevgilinin sende kaldığını falan neden anlatıyorsun. Böyle şeyler hiçbir erkeğe anlatılmaz. Anlatırsan sevgilinden ayrılır ayrılmaz böyle faydalanma amaçlı üzerine yürürler. Adamın tek derdi seni yatağa atmak, başka hiçbir şey bekleme. Ayrıca "düzenli iş bulursam hemen evlenirim" ne ya, adamın işi bile yok. Erkek milletine kıran mı girdi de böyle ipsiz sapsızları takıyorsun peşine.

Okul bitti işim de var artık evlenmem lazım güdüsüyle nereye çarpacağını şaşırmış durumdasın. Çık artık şu kafadan, doğru insan vakti gelince seni kendi bulacak, lütfen aranma artık, sonunda gerçekten adın çıkacak

Diğeriyle sevişmiş benimle de sevişir diye beklentide adam. Evlenmeyecek seninle. sevişip eline erkek eli değmemiş bir kız bulunca seni postalayacak.

Şunu anlamayacak kadar nasıl saf olabiliyorsunuz acaba? Söz konusu bir erkek olunca gözünüze kat kat perdeler iniyor resmen.
kesinlikle böyle düşünüyor adam daha fazlasını bekleme. işe girecekmiş de evlenecekmiş de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X