uzun bir aradan sonra merhaba :) fal kapattım, bakmak isteyen?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
613
448
merhaba arkadaşlar. bir süre siteye ara vermiştim. bu süre zarfında hayatımda olumlu-olumsuz gelişmeler oldu. fal kapatmak ve paylaşmak istedim. fal bakmayı iyi bilseniz de bilmeseniz de, hislerine güvenenlerin yorumlarını bekliyorum.

ha bu arada yeni bir ilişkim var. onunla ilgili de birşeyler var mı acaba merak ediyorum.

canım kahve falından anlamıyorum istersen tarot,katina yada iskambil bakarım ama iskambile yeni bakmaya başladım sende bana bakarsın olur mu

canım iyi akşamlar yolların var uzak yakın fakat 2 si kapalı bir tanesi acık tartışmış olduğun seni sinir eden birisi var bundan destek alacaksın fakat ölü haberin yakından, sevgilinle ayrılmış fakat birleşme görüyorum eline bir miktar para gecek okuyorsan bırakma aile soruların dan dolayı dondurcaksın bir süre gitmiyeceksin çok sıkılmışsın kalbin ikiye bölünmüş hayatında 2 kişi var kalp hastası var kardeşin ablan varsa evlilik görünüyor..

canım saç ten ve göz renkleriniz gerekiyor katina için. ben falımı http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-292.html yüklemiştim

fincanın benim çıkan fallarıma çok benziyor. genelde az şey çıkar bende de. fazla kalabalık değildir. fal bakma konusunda iyi değilim ama içimden geldiği gibi bakacağım senin için. genç bir erkek gördüm, kapşonlu fermuarlı bir şey var üstünde sanki. bu kişinin kalbinde biri var, o sanırım sensin. adında u ya da v harfi var sanırım. onun da adında y harfi var gibi çıkmış. bir sorun var gibi gözükmüyor, gayet temiz. 2 kişiyle gidilecek bir yol var, sanırım akşam gidilecek. isminde e harfi olan biri ve isminde y harfi olan bir biri karşılıklı bir konuşma yapacak, adında e harfi olan kişinin biraz üstüne gittiği ya da yük olduğu biri var sanırım. yine karşılıklı 2 kişi dışarda yağmurlu bir günde sokakta bir konuşma yapacak. çünkü yere yansımaları çıkmış, sanki suyun üstüne yansımışlar. bu konuşmaya yapan kişilerden uzunca olanın kafasında birtakım düşünceler var. ama su gibi temiz neredeyse bu düşünceleri. tabağın ise oldukça temiz çıkmış. hanende bir sorun yok görünüyor. ama bazı şeyleri bilmesi gereken biri var sanırım hanende. bu kadar bakabildim canım. umarım yeterli olmuştur

yeni ilişkinde romantik ortamlar var bu adam sana baya değer vericek gibi kalp çıkmış direk kalbini çalmasını iyi biliyo yani.
sana bu adamdan güzel bir haber var ayrıca ama ne bilmiyorum..
hasta haberiniz olabilir ailede başka bir sorunda görünmüyo.
senin çok sıkıntılı bir dönemin olmuş ama geçmesine çok az zaman kalmış canım..
senin küs olduğun biri var.bu sürünerek gelerek senden özür dilicek.bir erkek gibi geldi bana.
erkek arkadaşınla bir yere gidebilirsin kısa süreli tatil gibi yada gezme.
bu kadar görebildim.

canım esmer 1 kadınlaesmer bir adam bu ikisi evlenmişler mi yad aralarında bir şey var bunları düşünüyorsun.kısmetin yada kısmetlerin çıkacak ve sen bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.kumral bir erkek var bu sanırım erkek arkadaşın onu hayatında çok önemli bir yere koymuşsun.hayatında belki en önemsediğin kişi şuan o.yakın zamanda güvensizlik yüzünden sorunlar yaşayabilirsin.şuanda yaşıyorsundur belki.sarışın yada açık kumral bir kadın var bu kadın aynı zamanda senin yakınında biri.canım bak bu kadın yüzünden sen çok sıkıntı çekebilirsin psikolojik sorunların olabilir dikkat et kendine.aranızda bir sorun olduğunda sorunu çözmek için kartta yazanı aynen yazıyorum" hemen tutumunu değiştirmelisin.ağlayıp sızlanıp ricalarda bulunmaktan vazgeç.ne kadar onun başının etini yersen, o oranda kendi bildiğini okuyacaktır"eğer bu tutumunu değiştirirsen mutlu olacaksınız.
bunlar çıktı canım

canım kusura bakma birkaç kişiye birden baktığım için atlamış olabilirim. yakın zamanda kapattığın fal varsa bakabilirim.

bi bakalım ne varmış sıkıntılı br dönem atlatmışsın maddi anlamda biraz sıkıntıların var ailene uzaktan bi haber gelecek birde bir düğün gibi birşey var erkek arkadaşıınla tartışma gibi birşey yaşayabilirisin ama çok üstüne gitme derim bu konuda biriyle yüzyüze görüşmen olcak ama buluşup buluşmama konusunda kararsızsın yakın bir tanıdığının hasta haberini duyabilirsin birde destek olman gerek bir yerden daha gelecek haber ve kısmetlerin var ama geçmişe çok takılı kalıyorsun bence bu konuda kurcalama artık kafanı birde gözyaşın var burda bir olay istemeden de olsa seni üzecek birde çok konuşuluyorsun

yeni falım... yeni bir başlangıç olacak hayatımda (okulla ilgili), bununla ilgili endişelerim var. iyi olup olmayacağına dair... bir de yeni bir ilişkim var, uzun süreli olur mu merak ediyorum. hislerine güvenen yorumlayabilir mi? fala inanma falsız da kalma demişler

çok moralim bozuk kızlar, erkek arkadaşımdan ayrıldım. hiç beklemediğim bir şekilde. belki moral olur, falıma bakar mısınız?

merhaba cnm öncelikle evet burda bir ayrılıkla bariz sırt sırt dönmüşsünüz çok ani bir anda verilen bir karar olmuş onun aklı karışmış biraz cnmmm seninle alakalı bir şeyler söylemişler ona cevreden budaaa aklını karıştırmış ve geçmişe yönelmesine neden olmus geçmişinde ki bir kızı düşünmüş amaaa sen daha ağır basmışssın cnmmm

sen bu adamı çok mu bunalttın cnm yaaaaaaaa ittmiş sanki eliyle seniiiiii

üzülmeee !!! cnmmm fazla ayrı kalmayacaksınız çok yakın zamanda birleşme var yanlızcaaa biraz sessizliğe ihtiyac var senin kırık kalbin onun düşünceleri birleşecek veee tekrar bir araya geleceksiniz cnm

ama dediğim gibi üzülme tatlımmmm sevgiler ....

tekrar fallaşmak üzere şimdilik hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…