- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
merhaba arkadaşlar. bir süre siteye ara vermiştim. bu süre zarfında hayatımda olumlu-olumsuz gelişmeler oldu. fal kapatmak ve paylaşmak istedim. fal bakmayı iyi bilseniz de bilmeseniz de, hislerine güvenenlerin yorumlarını bekliyorum.
Eki Görüntüle 856804 Eki Görüntüle 856805 Eki Görüntüle 856806 Eki Görüntüle 856807 Eki Görüntüle 856808
ha bu arada yeni bir ilişkim var. onunla ilgili de birşeyler var mı acaba merak ediyorum.
canım kahve falından anlamıyorum istersen tarot,katina yada iskambil bakarım ama iskambile yeni bakmaya başladım sende bana bakarsın olur mu
olur canım. ilişkim için katina bakabilir misin? ben yay burcuyum sevgilim balık...
canım saç ten ve göz renkleriniz gerekiyor katina için. ben falımı http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-292.html yüklemiştim
canım saç ten ve göz renkleriniz gerekiyor katina için. ben falımı http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-292.html yüklemiştim
merhaba arkadaşlar. bir süre siteye ara vermiştim. bu süre zarfında hayatımda olumlu-olumsuz gelişmeler oldu. fal kapatmak ve paylaşmak istedim. fal bakmayı iyi bilseniz de bilmeseniz de, hislerine güvenenlerin yorumlarını bekliyorum.
Eki Görüntüle 856804 Eki Görüntüle 856805 Eki Görüntüle 856806 Eki Görüntüle 856807 Eki Görüntüle 856808
ha bu arada yeni bir ilişkim var. onunla ilgili de birşeyler var mı acaba merak ediyorum.
fincanın benim çıkan fallarıma çok benziyor. genelde az şey çıkar bende de. fazla kalabalık değildir. fal bakma konusunda iyi değilim ama içimden geldiği gibi bakacağım senin için. genç bir erkek gördüm, kapşonlu fermuarlı bir şey var üstünde sanki. bu kişinin kalbinde biri var, o sanırım sensin. adında u ya da v harfi var sanırım. onun da adında y harfi var gibi çıkmış. bir sorun var gibi gözükmüyor, gayet temiz. 2 kişiyle gidilecek bir yol var, sanırım akşam gidilecek. isminde e harfi olan biri ve isminde y harfi olan bir biri karşılıklı bir konuşma yapacak, adında e harfi olan kişinin biraz üstüne gittiği ya da yük olduğu biri var sanırım. yine karşılıklı 2 kişi dışarda yağmurlu bir günde sokakta bir konuşma yapacak. çünkü yere yansımaları çıkmış, sanki suyun üstüne yansımışlar. bu konuşmaya yapan kişilerden uzunca olanın kafasında birtakım düşünceler var. ama su gibi temiz neredeyse bu düşünceleri. tabağın ise oldukça temiz çıkmış. hanende bir sorun yok görünüyor. ama bazı şeyleri bilmesi gereken biri var sanırım hanende. bu kadar bakabildim canım. umarım yeterli olmuştur
benim falıma da bakacak olan var mı? karşılıklı da bakabilirim.
ben sana bakmıştım ama bana geri bakmadın:44:
canım kusura bakma birkaç kişiye birden baktığım için atlamış olabilirim. yakın zamanda kapattığın fal varsa bakabilirim.
canım kusura bakma birkaç kişiye birden baktığım için atlamış olabilirim. yakın zamanda kapattığın fal varsa bakabilirim.
çok moralim bozuk kızlar, erkek arkadaşımdan ayrıldım. hiç beklemediğim bir şekilde. belki moral olur, falıma bakar mısınız?
Eki Görüntüle 887081 Eki Görüntüle 887082 Eki Görüntüle 887083 Eki Görüntüle 887084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?