- Konu Sahibi hazal_diren
-
açamadım özel mesajını :S bakayım da yazıyım burdan :S bugün tüm aksilikler beni buldu zaten. hemen bakıp cevap veriyorum
mesaj hakkım olunca atabilirimalla seniz nedir bu durum ya poff !
düşünüyor sürekli ama bence daha var ; hiç sıkma canını sen ona bir kez şans verdin sevgli oldunuz sonucunda o kaybetti hiç ağrıtma başını derim ben. içimden öyle geldi 30 32 gibi :) ya yaşından olgun birisidir yada büyük birisidir geleceği allah bilirama derksen ki yarın öbür gün sara falın çıktı diye bende memnun olurum, allah isteğine göre hayırlı olanı versin herkese herşey için.
bu falına bakacağım canım, şimdi kafamı toplayamadım. genelde gece dikkatimi daha iyi toplayabiliyorum. bir de yemeğe gideceğim şimdi. görüşmek üzere
bu falına bakacağım canım, şimdi kafamı toplayamadım. genelde gece dikkatimi daha iyi toplayabiliyorum. bir de yemeğe gideceğim şimdi. görüşmek üzere
Uzun zamandir streslisin hayatinda istemeyenin cok..bir iliskin var ve o insana cok kirginsin itisip kavga etmissiniz ucurimin esigindesiniz..hayatta kendi koprulerini yapip engelleri asan birisin..ama yakin zmanda yardim almayi dusundugun birisi dusmanlik yaoicak sana.dusundugun gitmeyi istedigib uc yer var.umarim gidersin..sikintilarinin gecmesi icin yarim sene yazin ferahsin..cok icleniyorsun..bu kadsr
bu benim falım bakana bende bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?