uzun bir aradan sonra merhaba :) fal kapattım, bakmak isteyen?

açamadım özel mesajını :S bakayım da yazıyım burdan :S bugün tüm aksilikler beni buldu zaten. hemen bakıp cevap veriyorum

Birinden ya ayrıldığın zaman yada ondan ayrıyken onu düşündüğün zamanlarda ailede alınıp satılacak bir malla ilgili yada ödemesi birikmiş bir konuyla ilgili sıkıntının içinde olmuşsun ciddi bir konu tam çözülecekken ufacık bir durumdan dolayı büyümüş ve sıkıştırmış sizi biraz, kendi kalp kırığını düşünürken bunlara çözüm bulmaya çalışıp bu konuda sıkıntı yaşamışsın, bu ödeme yada bu durumda sana düşen şey çalışmak olmuş yorum yapmayıp alın bu benim bu duruma olan katkım deyip bir para yada bir iş sunmuşsun gibi geldi. çözülemeyecek bir durum değil bu az bir vakti var 6 yada en fazla 1 yıl olsun bitti bitecek diyebilirim şu da var ortalamadan biraz uzun kumral kahverengi gözlü kıwrcık saçlı bir erkek ya bu durum için trink para çıkarıp bu durumu daha hızlı çözecek yada bir fikir üretecek inatçı bir adamın fikrinin biraz değişmesi gerek eğer bu adam o kişinin dediğine onay verirse tamam bu iş hallolur. aynı zamanda kalp kırıklığının olduğu dönemde ya sana aşk var yada iş var çok büyük bir balık var bunu iyi değerlendir. 2 yada 3 tane değişik teklifler gelecek yada gelen 1 teklifin içinde 2 3 tane alternatf buna bağlı olarak yapacağın düzen yada iş değişiklikleri var. senin kafanı karıştırmaya çalışan olduğundan küçük gösteren keskin yada değişik bir yüz hattına sahip olan dalgalı uzun saçlı bir kızla tartışman var bu kız ya kumral yada beyaz tenli bana arkdaşın gibi geldi güvenme uzak dur hatta ilişkini kes direk laf taşıyan biri olduğunu düşünüyorum lafları değiştirip taşıyor ama şöyle bir durum var bu kız senin aklından/tecrübelerinden tırsıyor diyebiliirm sana seni kıskandığı için böyle yapıyor. bu kişi bir erkekle aranı açtı yada açmayı kafaya koydu sana yakınlığını ne derecede olan bir erkek bunu anlayamıyorum ama bu böyle. bu tartışmadan 3 yada 6 ay sonra bir tatil gözüküyor. seni aramyı aklından geçiren cesaret edemeyen biri var ne zaman olacak bilmiyorum ama sana bir şekilde ulaşacak yada bir yerde karşılaşacaksın ben dönme derim, kötü niyetli biri değil ama seni çok yormuş kalben 30 yada 32 yaşında biriyle ciddi düşüneceksin ya bir iş sahibi bu yada ailesinn sahip olduğu işi yapan yalnız yaşayan biri bence bu seçiminde hiç kafanı bulandırma. niye bilmiyorum duygu ismi geçtim içimden. ikilemde kalabilirsin erkek arkd konusunda benim önerim şu olur sana ; akıl bedeni yormaz.. kalp yorar mantığınla hareket et bence umarım yardımcı olmuşumdur içimden geçenler bunlar allaha emanet ol görüşmek üzere ben kahvemi buraya yükleyince sana haber ederim.

mesaj hakkım olunca atabilirim alla seniz nedir bu durum ya poff !

teşekkür ederim eski sevgilimi bekliyorum hala ama bu salağın dönmesi araması yakın mı sence?
30-32 yaş çok dedin naptın yaa:))
mune yetkililernden canım sayfalara bak görürsün bence kesin.

düşünüyor sürekli ama bence daha var ; hiç sıkma canını sen ona bir kez şans verdin sevgli oldunuz sonucunda o kaybetti hiç ağrıtma başını derim ben. içimden öyle geldi 30 32 gibi :) ya yaşından olgun birisidir yada büyük birisidir geleceği allah bilir ama derksen ki yarın öbür gün sara falın çıktı diye bende memnun olurum, allah isteğine göre hayırlı olanı versin herkese herşey için.

ben de rica etsem bakar mısınız?

Uzun zamandir streslisin hayatinda istemeyenin cok..bir iliskin var ve o insana cok kirginsin itisip kavga etmissiniz ucurimin esigindesiniz..hayatta kendi koprulerini yapip engelleri asan birisin..ama yakin zmanda yardim almayi dusundugun birisi dusmanlik yaoicak sana.dusundugun gitmeyi istedigib uc yer var.umarim gidersin..sikintilarinin gecmesi icin yarim sene yazin ferahsin..cok icleniyorsun..bu kadsr

Birde gitmek istedigin yollara yatan hasta biri var oyuzden gidemiyosun gibi akgiladim

bu falına bakacağım canım, şimdi kafamı toplayamadım. genelde gece dikkatimi daha iyi toplayabiliyorum. bir de yemeğe gideceğim şimdi. görüşmek üzere

şimdi gelebildim hemen yoruma geçiyorum. birisine ciddi bir yardımın dokunacak, çok zor durumda biri var. fakat bu durumu engellemeye çalışan, bu durumdan hoşnut olmayan kötü niyetli birisi var arkanda, bu kişiye dikkat etmelisin. 2 tane kapalı yolun çıkmış, ikisinin de önünde engeller var çünkü. bir dileğin de gerçekleşecek.eski sevgilini beklediğini yazmışsın canım, onu gözden kaçırmış olmayayım şimdi bu falına göre cevap vereyim. bu durum bazı olumsuzluklara yol açacakmış gibi görünüyor çünkü karşılıklı 2 kişi veya yüzleşme gibi bir durum göremedim canım. ama tabi ki yine de bu fal sonuçta, ilerde ne olacağını tam olarak kestiremiyoruz.

bende içsem banada bakarmısın bildiğin kadar bende sana tarot yada kahve bakayım

bu benim falım bakana bende bakarım

Eklentiler

• $Snapshot_20131221_1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Snapshot_20131221_2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20131221_3.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $Snapshot_20131221_4.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131221_5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20131221_6.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $Snapshot_20131221_7.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $Snapshot_20131221_8.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Snapshot_20131221_9.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Snapshot_20131221_11.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 65
bu benim falım bakana bende bakarım

selam. yorumdan önce şunu söyleyeyim, geçen gün bakacaktım falına, siteye de girdim onun için; ama çok uykum vardı bakamadım kusura bakma. ama daha sonra bakacağım için haber vermeme gerek yok diye düşündüm. zaten bakmayacak olsam bakmayacağım derdim. yanlış anlayacağını düşünmemiştim açıkçası

falına yorumum: biraz yoğun bir döneme gireceksin. 6 tane yolun çıkmış. bu yollardan ikisinde bazı kişilerle önemli görüşmelerin olacak, ya da bu kişiler senin için önemli kişiler... bu yollardan yakın zamanda olacak olan ikisi birbiriyle bağlantılı yollar olacak. daha uzak zamanda yapacağın 2 yolda engelle karşılacaksın. 3 kişiyi peşine takmış biri var. bu kişinin tavrı olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum, bu kişi başkalarını etkileyen birisi olabilir. U harfi çıkmış, ve bu kişiyle ilgili bir dileğin var. ama biraz karmaşalı bir durum var burada onu çözemedim tam olarak. yani bu isminde u olan kişi veya senin dileğinle bağlantılı olan kişi ile ilgili karmaşıklık var. bu karmaşıklık ya o kişide var ya da senin kafanda o kişiyle ilgili bir karmaşa var diyebilirim. tabağında ise biri çıkmış, 3 kolu var bunu da şöyle yorumluyorum ben; muhtemelen bu kişi bu aralar birden fazla konuyla uğraşan, yoğun bir dönem geçiren birisi. bu sen olabilirsin veya ailenden ya da çok yakından tanıdığın birisi olabilir. biraz yardıma ya da desteğe ihtiyacı olabilir bu kişinin.

selam canım. senin fincanın ise gayet ferah çıkmış. fincanının bir tarafı bembeyaz. sadece belli belirsiz kısa bir yolun çıkmış o beyaz tarafta. adında y olan bir kişi ellerini açmış dua ediyor, bu kişi oldukça iyi niyetli birisi, ve bu kişinin üzerinde 3 çıkmış. yalnız bu kişinin önünde bir engel var. yakın çevrende ise biribirine ayrı düşmüş, birbirlerine arkalarını dönmüş 2 kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…