uzun bir aradan sonra merhaba :) fal kapattım, bakmak isteyen?

bu benim falım cnm falımı yorumlayanlara tarot destekli kahve bakıyorum

kafası büyük bir erkekle yüzleşmen olucak.sen susucaksın ama o hep bişeyler anlatıcak.
canıım bu erkek sana geri dönücek yada yeni biri hoşlanıyor senden resmen elini tutup teklif sunucak sana.
biriyle koşarak bir yere gidiceksiin.
sen mutlu bir döneme giriceksin aşk anlamında.
ailede rahatsızlık haberi var sanki.
biri senden akıl almaya gelicek.
canım bu erkekle yüzleşme gericek biraz seni ama sanki teklif edicek kişi de bu gibi geldi.
s l harfi olan adında birinden haberler var ama olumsuz biraz.
biraz zamanı var yüzleşmenin ama haberler yakın zamanda.
t harfi çıkmış birde her yerde bu eskisinde var mı bilemedim

teşekkür ederim canım, tuli'ten sonra seninkine de bakacağım.

buda onun kahve falı

onun falı için yorumum:
burdaki kişinin 2 farklı konuda bazı sorunları var. oldukça karanlık 2 parça şey kopmuş içinden çünkü. bu sorunlarından birisinin çözülmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor. resmen kocaman bir yılan çıkmış. yılan genelde bir düşman olduğunu gösterir. yanlış hatırlamıyorsam bu kişi senin eski erkek arkadaşındı. şöyle olabilir, sizin ilişkinizin devam ettiği zaman içerisinde sizi çekemeyen ve hala bu düşmanlığını devam ettiren bir kişi olabilir. Bu kişinin adında U harfi olabilir. art arda gidilen yollar var. tabak da karışık çıkmış, bu kişinin aynı zamanda bazı ailevi sorunları, aile içi huzursuzlukları da olabilir bu zamanlarda.

teşekkür ederim cnm fal için içte bakayım seninkine

adında var cnm çok sağol onun falında ne var bende bakayım sana

adında var cnm çok sağol onun falında ne var bende bakayım sana

onun falı çok karışık kafası allak bullak çıkmış
sanki sorunları var bu adamın.
canım bu adam iş okulla ilgili bir girişimde bulunmak istiyo adımlar atıyo ama sonucu olumsuz olucak bu sıralar bunu düşünüyo sadece.
çok büyük bir yılan var sizin düşmanınınz olabilir u harfi var adında da.
valla bu kadar büyük yılan görmemiştim hiç
bu çocuk senden uzun sen zayıfsın.oda zayıf gibi.zamanı var konuşamınızın dediğim gibi bu onun falında da çıkmış.
valla bu fal çok iç karartıcı tabağıda öyle bu adamın ilk önce kendi problemlerini halletmesi lazım canım

burda yüzyüze resmen yüzleşmen var oturup konuşman ama bu konuşmadan snr sende isteksizlik olucak cnm sende bu arlar bişeyler var sanki elini attığın herşey ters gidiyor bunun sende farkındasın ama çok yoğun sıkıntın çıkmış senin buna kafanda soru işaretlerin ve puzzle gibi bunları birleştirmeye çalışıyorsun evinize beklenmedik uzaktan bir haber gelicek sanırım bu misafir gibi bir haber olucak aileni üzen bu aralar sıkıntın olmuş aileyle tartışman olmuş biraz kafayı buna takmakla birde herşeyin üstüne geldiğini düşünmenden bir balık var burda buda çvrende senden hoşlanan biri olabilir böyle bir duyumun olucak 3 lü bir vakit gibi bir yerden bununla ilgili çok şaşıracağın bir haber duyacaksın aslında sen bununla ilgili olan şeyleri sanki hep sonradan duymuşsun gibi gördüm puzzle birleştiriyorsun bi kadının burda rahatsızlıpı var ama bilemedim ciddi bişey gördüm sanki sen ona üzlüyorsun gözyaşın var bide bu çocuk yüzünden gözyaşı dökmüşsün

yüzleşmen bu gözyaşı döktüğümle mi? yakın zamanda mı kız:))

gerçekleşecek bir dileğin var canım. genel olarak tabağına baktığımda olumsuz olabilecek tek şey, bir tane göz çıkmış. ailenizin üzerinde nazar olabilir ama çok kenarda köşede kalmış bir nazar bu. huzurunuzu bozacak birşey değil çünkü tabağa baktığımda olumsuz birşey hissetmedi, aksine 2 tane kalp gördüm :) ailevi olarak sıkıntısız, huzurlu bir dönemden geçeceksniz diyebilirim. fincanında bozulmuş bir kalp gördüm, moralini bozan bir durum olmuş ya da olacak yakın zamanda, birisi kalbini kırabilir. 2 kişinin karşılıklı bir konuşması olacak fakat bu kişilerden biri sanki patlama durumuna gelmiş gibi, bazı şeyleri içinde biriktirmiş. karşılıklı 2 tane balık çıkmış canım ve 3 rakamı çıkmış. 1 yol var, yapmak istediğin veya gitmek istediğin bir yer var ama bu yolun önünde kocaman bir engelin var, fakat bu engel yolu tamamen kapatmamış, engelin kıyısından köşesinden de olsa onu aşıp, yani biraz zorlanıp o yolun sonuna varacaksın bir şekilde.

teşekkür ederim canııım
bu salak eski sevgilimi bekliyorum da hala yüzleşmen o tarz bişey mi sence:26: hmm bide yakında mı ki?

canım çok karışıksın.
kafan allak bullak olmuş senin falın karamsar karanlık çıkmış.
bir yolun var yürümen gereken basamaklar var ama sen herşeyi bırakmış gibisin.
uzun burunlu bir erkekten bir haberin var yakın zamanda.
sanki birçok kişiye karşı kendini savunman gereken bir duruma düşüceksin.
canım bu aralar herkes sana bi haber getiriyo sanki kafanı karıştırıyo bu durumlar.
ailede bir hasta var dikkat et ykaında duyucaksın.
canım sırtını döndüğün biriyle konuşman var kısa süre içinde buda.

aynen dediğin gibi, çok sıkıntılı karmaşık bir dönemden geçiyorum ve bu nedenle oldukça karamsarım, fincanıma bile yansımış. yapmam gereken, adım atmam gereken şeyler var devamlı erteliyorum, bir cesaret edebilsem, şu uzattığım okulumu özellikle bir bitirebilsem de sonra işe girsem de kurtulsam şu durumdan sevgiliden falan da artık medet ummuyorum, hiç bir erkeğe güvenim kalmadı, duygusal anlamda bana hitap eden birini belki de hayatım boyunca bulamayacağım ama gereksiz insanlarla uğraşmaktansa yalnız ve huzurlu olmayı tercih ederim bu yaşadığım üzüntülerden sonra.

canıım erkek konusu herkes için en azından çoğumuz için öyle..bilirim bende çok kötü dönemler yaşadım yıllar önce.sonra birine güvendim oh dedim bu iyi oda terk etti.noldu bu sefer ona sardım hala onu bekliyorum.ama şimdi baksan halime bir erkekle bile konuşucak güvenim yok yine aynı şeyler olucak diye..

mail adresini verir misin özelden ? aynı sayfada kalamıyorum nie bilmiyorum atılıyorum hemen oradan cevap atarım sana ? bana bir admin ulaşırsa çoks evinirim niye atılıyorum bilmiyorum üyeliğim başladığı halde kapanıyorr :S

yolladım mailimi canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…